Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитяче ліжечко - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитяче ліжечко коли зняли решітку Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 06 лютий 2008 - 00:21

Питання виникло тому, що малий ще не з легкістю, але долає перешкоду. Тепер його не можна й на секунду лишити самого в ліжку, бо задирає ногу, підтягується і ще трохи - головою об підлогу. Що робити? Він й так в тому ліжку майже не спить.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 лютий 2008 - 01:19

Перегляд повідомленняКапітошка (6.2.2008, 0:21) писав:

Питання виникло тому, що малий ще не з легкістю, але долає перешкоду. Тепер його не можна й на секунду лишити самого в ліжку, бо задирає ногу, підтягується і ще трохи - головою об підлогу. Що робити? Він й так в тому ліжку майже не спить.

Ми опустили на сам низ основу ліжка. А ще витягнули дві палки з перил, щоб мала сама могла залазити та вилазити з нього!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 лютий 2008 - 08:45

У нас була такаж проблема. В 1.2 місяці наша Ліза підтягувалась на ручках, задирала ногу і в прямому смислі слова вивалювалась з кроватки. Ми і палки виймали і сам лежачок на низ опустили вона всеодно робила так само. Тому коли їй було 1.5 нам довелось придбати двух поверхову кровать (у нас однокімнатна квартира то це був єдиний оптимальний варіант) і розмістити дівчат по містях, після цього все втихло. Їй сподобалось, що ніхто не обмежує її свободу. Хоча вона по серед ночі встає на горшок попісяє і приходе мене будити мовляв мама, а можна до тебе я не буду мокра. Що робити приходиться пускати хоть на трішки...
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марія 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 лютий 2008 - 14:49

Перегляд повідомленнятатіка (6.2.2008, 10:45) писав:

У нас була такаж проблема. В 1.2 місяці наша Ліза підтягувалась на ручках, задирала ногу і в прямому смислі слова вивалювалась з кроватки. Ми і палки виймали і сам лежачок на низ опустили вона всеодно робила так само. Тому коли їй було 1.5 нам довелось придбати двух поверхову кровать (у нас однокімнатна квартира то це був єдиний оптимальний варіант) і розмістити дівчат по містях, після цього все втихло. Їй сподобалось, що ніхто не обмежує її свободу. Хоча вона по серед ночі встає на горшок попісяє і приходе мене будити мовляв мама, а можна до тебе я не буду мокра. Що робити приходиться пускати хоть на трішки...

Ми також плануємо купити двохповерхове ліжко для старших сина і доньки, але я боюсь чи не будуть вони падати з другого поверху?
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 лютий 2008 - 19:50

Перегляд повідомленняМарія (6.2.2008, 15:49) писав:

Ми також плануємо купити двохповерхове ліжко для старших сина і доньки, але я боюсь чи не будуть вони падати з другого поверху?

Я думаю, що не повинні. Тим більше вони у вас старші за моїх. Тільки коли будете вибирати то дивіться, щоб на другому поверсі бортики були високими, це так про всяк випадок. А ще є такі ліжечка, які можна знімати і виходить два односпальних. добре бо в майбутньому можна переробити. Та ми нажоль пізно про це дізнались
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jasen 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2008 - 16:21

Перегляд повідомленнятатіка (6.2.2008, 19:50) писав:

Я думаю, що не повинні. Тим більше вони у вас старші за моїх. Тільки коли будете вибирати то дивіться, щоб на другому поверсі бортики були високими, це так про всяк випадок. А ще є такі ліжечка, які можна знімати і виходить два односпальних. добре бо в майбутньому можна переробити. Та ми нажоль пізно про це дізнались

Мій менший син(1,5року)сам залазить по драбині на другий ярус, а потім на шкаф... Це унього найкращі забавки.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2008 - 20:37

Перегляд повідомленняjasen (27.2.2008, 16:21) писав:

Мій менший син(1,5року)сам залазить по драбині на другий ярус, а потім на шкаф... Це унього найкращі забавки.

Так у нас менша теж швидше пристроїлась і звикла до тих прогулянок вверх - вниз ніж старша.
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vikvik84 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2008 - 11:41

Доча постоянно пыталась перелазить через бортик кровати. И не хотела там спать. Мы просто сняли боковину у кровати, и теперь она спит как взрослая! :-)
А на ночь просто придвигаем диван к ее кроватки. И она, если хочет, к нам приползает.
Надеюсь, таким образом позже спать ее на нормально кровати без всяких стенок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2008 - 15:03

Ми зняли решітку, коли Мирославі було 10 місяців. Якраз повернулися після літа від бабусь і я виявила, що мені страшно спати втрьох на нашому ліжку, боялася, що мала може впасти. То ми присунули ліжечко до нашого ліжка і зняли решітку. Так що коли вона навчилась сама злазити з ліжка, то робить це через наше ліжко. Але іноді останнім часом вона полюбляє стояти біля іншої решітки (з другого боку, там напроти шафа з дзеркалом), сміється сама до себе, гримаски робить, ну і часом закидає ногу на решітку. Виглядає то небезпечно, тому намагаюсь не залишати її саму в такі моменти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 квітень 2008 - 12:22

Теж збираємося зняти решітку ліжечка, ось тільки як у нашого тата буде час, так і зробимо.
Згадала, як у старшого зняла решітку, витягла усі палички, а він вивалювався з ліжечка. Я йому спочатку одіяло підстелила, щоб не боляче було, потім серед ночі забрала до себе в ліжко. А зранку запхала всі палиці назад, крім трьох посередині. Так синуля міг вилазити і залазити в ліжко, коли захоче, але не випадав.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   teodor 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 12:17

Ми відмовилися від ліжечка коли малій настав 1 рік незручно
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 29 серпень 2008 - 21:55

а ми зняли лише одну паличку в самому кiнцi, цього було достатньо щоб впритик вилiзати, щей поставили стiльчик. Пару раз протягували улюбленого зайчика всередину й назовнi щоб дитина збоку бачила як все майе бути а потiм й "самi" пробували.Мамуся дуже тiшилась, коли ранком, як вона щось робить на кухнi й малi нiжки самi причалапували й тулились до неï.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 10:35

ми вчора з чоловіком хотіли зняти дві перетинки з рашітки, щоб доня могла сама з ного злазити і залазити туди, але ніц в нас не вийшло, бо вони приклеєні в ті дирки. Треба напевно спиляти, але так не хочеться нищити ліжко. І що робити, як від того клею віддерти?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 12:04

А ми зняли стінку передню, коли Захарчику було десь 11 місяців. Він не хотів до цього бути у ліжечку сам. От я й спробувала таким методом зацікавити синульку до ліжка, а чоловік казав рано ще знімати прути. Зате після того синулька сам залазить у ліжечко й собі там грається. Причому що я зняла всю передню стінку, а не кілька прутиків. Якщо малявка спить то завжди на підлогу ложу подушки - як впаде, то на м"якеньке, хоч він ще ні разу не впав - ліжко його дуже низько опущене, от йому й добре так.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 12:22

Зняли буквально тиждень тому, коли дитина в черговий раз приземлилася з того ліжечка на підлогу.
Але самим ліжком ми практично не користуємся, я залишала його в ньому,коли потрібно було відлучитися в іншу кімнату щось зробити.
Зараз такий метод нам вже не підходить, тому робимо все разом :)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ФІОНА 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 22 березень 2009 - 13:05

Коли наші доні був рік, то ми теж зняли повністю боковинку, бо доня не хотіла в ньому спати, а хотіла біля нас. То ми ліжко (без боковинки) присунули в притул до нашого
і получалося що доня спить разом з нами. Вона засинала біля мене, а тоді я її легенько разом з подушкою (бо інакше будилася) перетягувала в її ліжечко.
А синочоку наразі такої потреби нема , щоб знімати боковинки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   julchuk 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 13:50

Боковинку зняли приблизно коли доні було 1,6.Але тоді вона тільки вдень в ньому могла гратись,а спати не хотіла.Зараз коли ми його повернули впритул до нашого ліжка сама залазить і спить цілу ніч.Правда цицю,щоб дати я мушу нахилятись до неї в ліжечко.Трохи не зручно,але принаймі Сашуля спить окремо.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 10:26

Коли синок почав ходити ми зняли 3 перетинки. Він собі сам залазить, вилазить, і навіть немає наміру перелазити через бильця. Ліжечко ми купляли спеціально таке щоб витягались палочки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 10:53

ліка, у нас теж таке,що витягуються, але коли ми пробували це зробити, то вони проклеєні клеєм
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 березень 2009 - 11:28

Ми коли купляли ліжечко палички зразу витягувались, вони на кінцях з пластмасовими закінченнями, зверху в дирочках стоять пружинки, щоб зняти треба палочку підняти вверх на пружину.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн