Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

школа-садок-ліцей Ерудит

Важливі оголошення

Хлопчику Богданчику всього 7 місяців, але щоб жити далі він потребує нашої допомоги. Не будьте байдужими. Деталі в темі...
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=13096

Скрыть объявления

Оголошення

УВАГА! Продовжуєтьсяя конкурс "Незабутні миті літа"

Прошу всіх ознайомитись з новими правилами використання підписів!!!
Для редагування власних підписів згідно нових правил адміністрація дає термін до 14 вересня, 2010 року. Після цього підписи неналежного вигляду будуть видалені з вашого профілю.

4 Сторінки V « < 2 3 4  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Чи були ви квартиратом ,чи самі здавали квартиру
Zhuravlyk
2.4.2010, 10:23
Пост #61

Своя людина

Група: Досвідчені користувачі
Користувач №: 10 485
Щоденник
Подякували: 96 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 >

Ми теж винаймаємо квартиру ,нещодавно переїхали до інших господарів,бо перед тим винаймали квартиру на левандівці,а працюємо,ходимо в садок-школу на привокзальній,просто,коли шукали квартиру,то в нашому районі нічого людського не було.Перша господиня взагалі супер-ми їй возили гроші,вона ніколи сама не приїжджала до нас, одне недобре,що вона коли ми ще жили там хотіла водити показувати квартиру новим потенційним жильцям. Тепер ми живемо в сусідньому під"їзді з господинею,вона сказала,що сама навтіь платитиме за комунальні послуги. Правда я так звикла до попередньої квартири,що тут навіть щось не можу звикнути жити,все мені чуже...І сказала чоловіку,що буду шукати всеодно щось інше в нашому районі.Звичайно,хочеться свою квартиру,але наразі-це більше мрія,ніж реальність
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
kleoolya
12.4.2010, 11:34
Пост #62

Своя людина

Група: Користувачі
З: Львів
Користувач №: 9 217
Подякували: 57 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Ми зараз живемо на другій квартирі. Першу чоловій винайняв зі своїм другом (який через деякий час виселився), коли закінчив інститут, згодом і я до них підселилася. Квартира була 2-ох кімнатною, з меблями, ремонт староватий, була навіть допотопна пральна машинка-автомат (але вона нормально прала). Господар хороший, зявлявся раз в місяць, щоб забрати гроші, на кілька хвилин, ніц не питався і йшов. Але через рік в нього син зібрався одружуватися і вони попросили нас зїхати, так як продавали цю квартиру. Почалися довгі пошуки нового житла, обходила купу квартир і нічого путнього не могла знайти, господарі ламали страшенні ціни за свої квадратні метри (а те що стіни всі в грибку, у ванну взагалі страшно залізти не те, що митися, стеля, що ось-ось обвалиться для них нормально). Нарешті, вдалося знайти більш-менш нормальну квартиру. У ній ми живемо вже майже три роки. Квартира досить чиста, зроблений ремонт (поклеєні шпалери), нава ванна. Недоліками є старі вікна, які взимку постіно запотівають, незасклений балкон, всі вінна виходять на В.Великого, відповідно дуже шумно та ще купу всяких дрібниць, але найбільшим недоліком є "хазяйка ", нам з нею не дуже пощастило. Це стара бабка, яка дзвонить і каже, що щось там має найти (одна кімната забита її речима) і прийде завтра, завтра вона не приходить і приходить коли їй заманеться. Дуже часто шниряє у нашу відсутність. Дістає постійно розмовами про свої болячки, що вона б нас вигнала і сама жила на цій квартирі, що в нас багато речей і якби вона знала, то б не брала нас на квартиру і т.п. Після таких "відвідин" в мене постійно болить голова. Часом хочеться поміняти квартиру, але як згадаю епопею з пошуком та переселенням, а ще й з малою дитиною, то бажання відпадає. Та й ми тут вже прижилися, стоїмо на обліку і поліклініці тощо. На разі доводиться тільки мріяти про власне житло!! Може колись мрії здійсняться! :18_1_36:
tanjushka
12.4.2010, 11:44
Пост #63

Завсідник

За народження дитиниЗа грудне вигодовування!
З: Львів, Новий цум
Користувач №: 4 855
Щоденник
Подякували: 219 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 >

kleoolya, співчуваю.. не пощастило з хазяйкою, так не пощастило. ми теж живемо в орендованій квартирі (це вже третя по рахунку), хазяйку бачимо раз на три місяці - платимо відразу за квартал і то останні рази вона присилала свого сина за грошима. як сама приїжджає, то тільки кине оком по квартирі та й все. на попередній квартирі ми прожили 3 роки, то господаря бачила взагалі за весь час кілька раз - чоловік зустрічався з ним в центрі, віддавав гроші та й по всьому..
Пользователь в онлайне!Карточка пользователяОтправить личное сообщение
Івуся
5.5.2010, 0:22
Пост #64

Початківець
**

З: Львів, Пасічна
Користувач №: 10 056
Щоденник
Подякували: 5 раз(и,ів)

Я побувала в обох ролях. Винаймала 4 квартири і здавала своїх 2. Сумбурно, але то так получалося, бо жила не в тому місті, де була квартира власна ( тепер, до речі - теж :18_1_36: ).
Перший раз жила з бабкою в двокімнатній, в одній кімнаті з нею, бо в іншу час від часу приїжджав її син. То був жах! Не знаю, як я то витерпіла - світло горіло задовго, митися треба тільки в душі, провітрювати кімнату тільки, коли її нема іт.д. і. т.п. Правда, вона була хорошою жіночкою загалом, тай я - молода-зелена з міцнішими нервами))) - тепер би таке не витримала :diablo: .
Потім переїхала на іншу квартиру, до бабки, яка трохи чорною магією займалася і в підвалі в неї була підготовлена труна :wacko3: для неї, бо рідних і близьких в неї не було близько. Ми з ще однією дівчиною, яка там жила мусіли допомагати прибирати їй в цілій квартирі, працювати на грядках і взагалі - спогади про ту квартиру ще неприємніші, часто згадую, як одного разу мама тієї дівчини, що жила зі мною, почистила зуби моєю зубною щіткою :ireful: . А то, скільки та дівчина брала поносити мої речі, коли мене не було вдома, то атас...
На наступних двох квартирах ми вже жили без господарів, то було трохи легше.
А сама так пару разів завала квартиру, що відмивала її після квартирантів по 2 дні, щоб хата дістала більш-менш пристойний вигляд, плюс умудрялася допустити купу боргів за телефон і комунальні..... Але то просто я така, що дуже довіряю людям і навіть не припускаю, що можна таке зробити - не заплатити за себе...
Зараз вже більше як півроку в моїй квартирі живе пара, якої я навіть ще не бачила і невідомо, чи скоро побачу, бо квартира моя в тому місті, де я жил до одруження, я там буваю 1 раз на рік, а гроші вони передають через брата. Поки що ніби всіх все влаштовує.. Сподіваюсь на тривалу співпрацю, бо ніби люди порядні))).
smile_kiev
2.8.2010, 15:17
Пост #65

Завсідник

З: Київ
Користувач №: 16 485
Подякували: 119 раз(и,ів)

Я знамала кімнату в квартирі (1200 грн), поки робила ремонт у своїй квартирі... Невигідно зовсім було, алевиходу не було.
Lada777
2.8.2010, 15:22
Пост #66

Завсідник

З: Луцьк
Користувач №: 15 558
Подякували: 102 раз(и,ів)

Ми місяць тому переїхали з квартири, яку винаймали. Я завагітніла, а там дуже мало місц я було - нема куди приводити малечу. Переїхали до моїх батьків.
Юлька-мамулька
2.8.2010, 20:41
Пост #67

Своя людина

З: Чернівці
Користувач №: 19 901
Щоденник
Подякували: 49 раз(и,ів)

Ми знімали квартиру 8 років,а цього року дякувати Богу переїхали вже на свою. Яке ж це щастя мати своє власне гніздечко
Gal4onka
6.8.2010, 21:41
Пост #68

Своя людина

За народження дитиниЗа перемогу у фотоконкурсі!
З: Львів
Користувач №: 9 492
Щоденник
Подякували: 39 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 >

Мої батьки здають квартиру. То яких би квартирантів не взяли, кожен раз так сильно нищать квартиру :wacko3: .
Кожен раз після них ремонт роблять. Вже не знають кого брати.
Флоріана
6.8.2010, 21:49
Пост #69

Завсідник

За грудне вигодовування!За творчість!
З: тернопіль
Користувач №: 7 855
Щоденник
Подякували: 283 раз(и,ів)

(Gal4onka @ 6.8.2010, 22:41) *

Мої батьки здають квартиру. То яких би квартирантів не взяли, кожен раз так сильно нищать квартиру :wacko3: .
Кожен раз після них ремонт роблять. Вже не знають кого брати.

Воно то так, але квартиранти за те і гроші платять, щоб жити у квартирі, а не чужий ремон берегти і боятись дихнути зайвий раз. А квартири "нищать" не лише квартиранти, а й самі господарі, просто до себе ж вони прискіпливо не ставляться. Я думаю так: не хочеш, щоб тобі дряпали стіни чужі діти - не будь ласий на зайву копійчину, зачини вільне житло на ключ тай по всьому.
Myrra
6.8.2010, 22:09
Пост #70

Завсідник

З: івано-франківськ
Користувач №: 7 093
Подякували: 92 раз(и,ів)

Флоріана 5+!!!!я повністю погоджуюсь!!!Я вже десь писала,що ми маючи свої квартири вимушені винаймати квартиру,бо живем зараз в іншому місті,так от ми коли маєм вїжати зразу кажем-ніяких візитів без необхідності і домовленості.Ми вже жили в 4 містах відповідно на 4 зйомних квартирах,це з малою дитиною і відповідно хата після нас залишалась явно не ахті,але притензій до нас ніхто ніколи не виражав.Чи то власники розуміючі були,чи то ми хати не дешеві(берем з опаленням,євроремонтом і меблями )знімали.

4 Сторінки V « < 2 3 4
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 9.9.2010, 21:18
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено