Може хтось користувався і знає
Сауна для обличчя
Відправлено 27 червень 2009 - 09:57
Може хтось користувався і знає
Відправлено 27 червень 2009 - 10:02
Відправлено 27 червень 2009 - 10:34
Відправлено 27 червень 2009 - 11:32
Розкажу, як поборола цю проблемку я.
Мучилася тими прищами страшенно, перепробувала стільки всяких кремів і мазючок, вітамінів - нічогісінько не помагало. А якось хворіла, кашляла, і попарилася над збором з ромашки, м"яти і бузини. Помітила, що на наступний день шкіра стала набагато чистішою. Попарилася ще кілька днів і за тиждень прищі пройшли І більше не турбували, ну один-два інколи, але ж не так, як перед тим. Не знаю, може, й це допомогло.
А тепер детальніше:
Заварювала ромашку аптечну, м"яту і квіти бузини. Все десь в однакових частинах. Накривалася рушником і парилася над ним 8-10 хв. Потім протирала обличчя кубиком льоду з відвару ромашки. Через деякий час після цього ще молочком Гарньєр для чутливої шкіри.
Тепер, якщо навіть з"являться інколи, то раз так прочищу шкіру і все.
Ну але ж то в кожного індивідуально, якщо це якісь гормональні проблеми, то ніякі ромашки не поможуть. Такий спосіб просто глибоко прочищає шкіру, це просто косметичний спосіб, а не лікувальний.
У твоєї мами прищів думаю, що нема. Але рецепт думаю згодиться.
Відправлено 27 червень 2009 - 15:57
Відправлено 02 грудень 2009 - 19:34
Використовувала трави, а потім обов'язково закрити пори, тобто викорисати тонік спеціальний, бо вони ще більше можуть забруднитись!
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
в мене теж є сауна для обличчя, правда останнім часом не використовувала, та дякую, що нагадали!
Використовувала трави, а потім обов'язково закрити пори, тобто викорисати тонік спеціальний, бо вони ще більше можуть забруднитись!

Допомога

[/url]