Солотвино Відгуки про відпочинок
Відправлено 24 червень 2009 - 21:46
Відправлено 24 червень 2009 - 22:26
Відправлено 24 червень 2009 - 23:02
А тепер окремо про озера. Ми майже весь час ходили на солоне. Вода така густа, що тримаэ вас. Дуже легко навчитися плавати. Э ще прысне. Були лише раз. Ы ще одне з грязями.Теж часто там були. На дны цього озера э мул, який треба наносити на шкыру. Можна себе всьго обмастити, але крым областы серця, ы то лише на 15 хв. Шкыра пысля токого стаэ гладенька ы ныжна.А ще цы грязы корисны тим у кого варикоз.
Ну ныби все написала.
Відправлено 24 червень 2009 - 23:05
цього року подружка мені домовилася в "ДАЧІЯ LUX",бо в "РУСЛАНІ" нема де дитині приготувати їсти,на ресторанну ще неризикую переходити.бажано власною машиною добиратися,бо від ж/д чи авто досить є ще протьопати.там їде поїзд прямий Львів-Солотвино,є автобуси до Тячева,потім маршрутки.
Ще нагадалося мені про ті грязі!ефект їх-покруче,ніж різні маски з елементами Мертвого моря!
будуть ще питання-звертайтеь!
Відправлено 24 червень 2009 - 23:12
Відправлено 24 червень 2009 - 23:27
якщо просто зміна клімату-то лише на користь піде.я була 1,5 місяця просто в Закарпатті(не в Солотвині) то там ситим відчуваєш себе просто від самого повітря,приїхали в Львів,хоч і такої спеки небуло ще в суботу,та дихати нема чим.......
Відправлено 24 червень 2009 - 23:32
Відправлено 25 червень 2009 - 05:30
Може хто має координати киньте в приват?
ДЯКУЮ!!!!!!!!!
Відправлено 25 червень 2009 - 08:31
Відправлено 25 червень 2009 - 08:34

Відправлено 25 червень 2009 - 09:20
А можна і мені координати, якщо в когось є. Дякую!!!
[/qu
Привіт! Мій чоловік із Закарпаття, так що ми в Солотвино їздимо кожне літо. Там справді дещо брудно, особливо у воді біля берега, Бо там нічого не тоне, все спливає наверх: і листочки, і сигарети, і качани тощо. Але на середині озера класно. Можна там лежати там годинами, не замучишся, бо вода тримає там пречудово. Тільки дитина трохи бояласт плавати. То малий мене обнімав руками за шию, ногами за талію і ми там плавали ніби стоячи. В такому положені вода нам сягала трохи вище грудей, так що не потонете.
Щодо контактів, то там без проблем (якщо в приватний сектор). Ви як тільки вїдете в це село, то побачите практично на кожному будинку вивіску: ЗДАЄМ В ОРЕНДУ. Так що можете просто їхати туди і на місці поселятись.
Щасливого відпочинку.
Відправлено 25 червень 2009 - 09:58
"почались якісь ерозійні процеси,зсуви і шахти взагалі позакривали "-наскільки мені відомо,то просто політікашкі неможуть поділитися,тай закривають.
лікувальний ефект-100%!моя сестра маленькою як була, мала астму ,полежала там-і Слава Богу,нічого немає.Але є там якісь і протипоказання-не всім можна.
Відправлено 25 червень 2009 - 10:39

я вірю в дива
Відправлено 25 червень 2009 - 12:45
Відправлено 25 червень 2009 - 13:18

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 25 червень 2009 - 13:30
Відправлено 25 червень 2009 - 13:42
Перед тим хочу сказати, що я вже була там, проте ще без дитини. І головне питання було чи не зашкодить це малій.
І ось ми приїхали були там 2 тижні.
Розповісти постараюсь коротко, можливо моя інформація знадобиться мамочкам.
Їхати туди бажано, коли в них ще сезон не у розралі, бо тоді і людей менше і засмічено не так (ми ж самі цу тому винні). Нажаль курортом ніхто (з влади) не займається і тому там все само по собі.
ЦЕ НЕ АНТАЛІЯ - люди туди їдуть з бідою, в основному лікуватися. Озера малі, зранку чисті, а в обід збовтані через велику кількість людей, але це не страшно, оскільки мул, який піднімається є також лікувальним, ним можна маститися (грязі). Вода дуже солена, на ній можна спокійно лежати і читати газету. Через велику концентрацію солі - антисанітарія не страшна.
Поселятися можна і на базах і в приватному секторі.
Харчуватися краще самостійно, оскільки місцеві заклади харчування бажають кращого (як не дивно для закарпатської кухні)
Ми проживали в прватному секторів , не в "шанхаї". Умови а-ля зелений туризм. Є душ, туалет, умови для приготування їжі.
Знайшли ми це місце не з першого разу, бо в багатьох , з вигляду чудових, будинках пропонували тільки койку-місце.
Треба все детально розпитувати.
Продукти можна купити без проблем на базарі, або в магазинах. Якщо ви на авто, то взагалі це не складає труднощів. Великий базар щосуботи.
Для малої ми брали козяче молоко в місцевих жителів.
Коли не було погоди для купання, то ми просто ходили над озеро, щоб подихати соленим повітрям - на бронхи - супер.
Бажаю всім гарного відпочинку!!!!
Відправлено 25 червень 2009 - 19:37
zOzyLKa (25.6.2009, 14:30) писав:
І я також. Вже давно мрію туди зїздити, побачити все на власні очі.
Відправлено 25 червень 2009 - 20:01

Допомога