По лицу опредилить форму члена
Відправлено 01 лютий 2008 - 15:03
Доктор медицинских наук Стивен Т. Час считает, что по чертам лица можно составить себе уникально точное представление о размерах и форме его полового члена. Врач и специалист по восточным религиям, доктор Чан утверждает, что по даосистской теории по чертам лица можно установить все. С помощью определенной техники можно определить, что из себя представляет тот или иной парень. Прочие физические характеристики дают представление о длине и форме мужского члена. По мнению доктора Чанга, эти "ключи" обладают 80%-ной достоверностью:
Мужчина, у которого длинный нос и длинные пальцы, обладает длинным членом.
У мужчины с коротким носом и короткими пальцами - маленький член.
У мужчины с длинным носом и короткими пальцами или же с длинными пальцами, но коротким носом член средних размеров.
Если кончик носа у мужчины крупный, то и член у него толстый. Если соответственно он у него маленький, как пуговка, то и член у него тонкий.
Форма большого пальца напоминает форму члена. Если палец имеет форму "гриба", то и член у мужчины с узким стволом и широкой "шляпкой" (головкой). Если большой палец у мужчины треугольной формы, то и член его будет точно таким же.
Толстые, мясистые губы у мужчины - верный признак того, что у него член больших размеров.
Ну девки колитесь, подходит эта статья к реалии?
Відправлено 01 лютий 2008 - 16:58
Відправлено 01 лютий 2008 - 17:05
І ще.

Відправлено 01 лютий 2008 - 17:17
Відправлено 01 лютий 2008 - 17:22
Lara! (1.2.2008, 17:17) писав:
Це точно!
Вони б напевне з дому повтікали б. І лише б дзвонили й питали чи пройшла у нас "ота страшна хвороба"

Відправлено 01 лютий 2008 - 18:49
Особисто я по-ідіотськи себе почувала, якщо б зараз читала чи писала щось на зразок: "Ой, а у мого чоловіка товстий ніс, з трішки приплюснутим і загнутим до низу кінчиком, а пальці тонкі з широкими нігтевими фалангами, а от член у нього такий, такий і ось такий. Як думаєте дівчата, це норма? А ще моєму коханцеві Васі, чоловік на днях ніс зламав, як ви думаєте, чи не вплине це на форму його і мого улюбленого органу???"
І взагалі, цікаво, а ті даосисти і вчені, котрі їх так завзято вивчають, жінками не цікавляться? Здається, у східних жінок достатньо таємниць, то ж чому ті самі чоловіки не намагаються встановити вигляд жіночих принад в залежності від форм і об'ємів інших, геть не інтимних частин жіночого тіла. Чи є і така теорія???? :D
Відправлено 01 лютий 2008 - 20:24
Відправлено 01 лютий 2008 - 23:46
Lara! (1.2.2008, 18:49) писав:
Особисто я по-ідіотськи себе почувала, якщо б зараз читала чи писала щось на зразок: "Ой, а у мого чоловіка товстий ніс, з трішки приплюснутим і загнутим до низу кінчиком, а пальці тонкі з широкими нігтевими фалангами, а от член у нього такий, такий і ось такий. Як думаєте дівчата, це норма? А ще моєму коханцеві Васі, чоловік на днях ніс зламав, як ви думаєте, чи не вплине це на форму його і мого улюбленого органу???"
І взагалі, цікаво, а ті даосисти і вчені, котрі їх так завзято вивчають, жінками не цікавляться? Здається, у східних жінок достатньо таємниць, то ж чому ті самі чоловіки не намагаються встановити вигляд жіночих принад в залежності від форм і об'ємів інших, геть не інтимних частин жіночого тіла. Чи є і така теорія???? :D
Даосизм розвивався де? У Китаї. А там приділяли увагу лише задоволенням чоловіків, до почуттів ж слабкої статі, тобто нас, ніхто не прислухався. Вони взагалі вважали, що жінки створені для втіхи чоловіків. То чому ж ще перейматись їхніми почуттями чи тими ж самими особливостями. Тому і маємо: все про чоловіків і нічого про жінок, або ж майже нічого. :(

Відправлено 01 лютий 2008 - 23:47

Відправлено 04 лютий 2008 - 15:32
oksanocka (1.2.2008, 17:22) писав:
Це точно!
Вони б напевне з дому повтікали б. І лише б дзвонили й питали чи пройшла у нас "ота страшна хвороба"
та ні Оксаночко-подоляночко, не повтікали б, але злегка б таки офігили... і сказали щось на зразок, ти часом не захворіла?

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 04 лютий 2008 - 15:57
Хоча я з деякими твердженнями повністю згідна!
Відправлено 29 лютий 2008 - 13:14
oksanocka (1.2.2008, 17:05) писав:
І ще.
В мого був гордий вираз обличчя... я вимірювала... було діло, коли ми тільки одружились, то не вгадували з розміром презервативів (якісь малі вони були), то яксь по приколу я й запропонувала зробити таку маніпуляцію... так коли я озвучила результат - то чоловік аж сам здивувався... І я думаю, що далеко не єдина, хто заміряв цей чоловічий параметр, просто ніхто не хоче першим признатись, а мені тут соромитись нічого, я ж не в чужого заміряла ;)
А стосовно того, що коли великий і товстий ніс і довгі пальці - то член товстий і довгий - то правда, хоча ширину я не заміряла... якось не було потреби... то я так візуально визначила
Відправлено 29 лютий 2008 - 13:19

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 29 лютий 2008 - 13:30
Нам(жінкам) з цим приходиться жити :D
Але ,коли мова заходить про розмір,чомусь спрацьовує стереотип ,що жінкам подобаються гігантських розмірів причиндали...Скажу чесно-попробувати можна,але жити мені з ТАКИМ було б складно...

Допомога