Хочу взяти участь! незнаю як додати фото
Відправлено 01 лютий 2008 - 11:36
Відправлено 01 лютий 2008 - 11:50
я сама ледь добавила одну а більше не можу. зайди в фотоконкурс і там здається добавити альбом чи фото а там зорієнтуєшся
Відправлено 01 лютий 2008 - 12:33
Відправлено 01 лютий 2008 - 14:28
Відкривається сторінка.

1. Натискаємо на "Обзор"
Вибираємо фото зі свого комп'ютера.
2. Якщо фото горізонтальне, то у другому полі так і лишаємо "640"
Якщо фото вертикальне, то пишемо "480" замість "640"
Звичайно можна поставити інші параметри, але це загально-прийняті для фото щоб розмістити на сторінці. Й не велике, й не мале.
3. Лишаємо галочку біля третього поля. "Оптимизувати формат". Це зменьшить розмір файлу, але не вплине суттєво на якість зображення.
4. Якщо фото у вас збережено боком чи догори дригом, то ми його розвертаємо на ту кількість градусів, скільки треба. Тут вже розберетесь самі.
5. Якщо потрібно, то можна лишити надпис на фото. В нашому випадку ми цей пунк пропускаємо, бо лишати інформацію про фото будемо у галереї конкурсу.
6. Якість за замовчуванням стоїть "85"
Особисто я не чипаю цей пункт. Головне не зменшуйте, можна поставити максимум. "100"
7. Створити превью. В нашому випадку нам це не потрібно. Але взагалі штука потрібна.
Галочку можна не знімати в принципі.
Більше нам тут нічого не потрібно змінювати.
8. Тиснемо "Загрузить"
Після завантаження нової сторінки отримуємо результат.

Тепер ваше фото назавжди збережено на цьому файлообміннику.
Якщо ви перейдете за першим посиланням формату:
http://i041.radikal....1147b85400a.jpg
То побачите своє фото після зменшення. Ви можете зберігти його на своєму комп'ютері, і вже потім завантажити на конкурс. Вото вже потрібних розмірів.
Якщо ви просто хочете викласти фото в певній темі форуму для перегляду.
треба скопіювати друге посилання
[color="#3333FF"][img]http://i041.radikal.ru/0802/9a/d1147b85400a.jpg[/img[/color] Воно вже має тег [IMG] і це посилання просто вставляємо в свій допис. Третє посилання формує превью. Якщо ви вставляєте його в свій допис, то після публікації ми побачимо зменьшене фото на 180 пікселів. Наступні варіанти посилань нас не цікавлять. Якщо ви не хочете зберігати зменшене фото на компі, то можно просто скопіювати перше посилання і вставити в галерею у друге поле при завантажені фото. [img]http://i007.radikal.ru/0801/7d/5293a52e30b4.jpg[/img]

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 01 лютий 2008 - 18:07
Відправлено 01 лютий 2008 - 18:12
Ольг@ (1.2.2008, 18:07) писав:
Звичайно можна.

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 02 лютий 2008 - 20:25
Відправлено 02 лютий 2008 - 20:33
Оленка (2.2.2008, 20:25) писав:
Це щось з інтернетом. Можете надіслати фото мені в приват, я його спробую завантажити. Як варіант.

Відправлено 02 лютий 2008 - 20:43
Відправлено 14 травень 2008 - 22:05

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 14 травень 2008 - 22:45
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...post&p=1060

Допомога