Де ви знаходите час, щоб тут постійно зависати?
Відправлено 31 січень 2008 - 09:56
Привіт усім! Моїй доні, Катерині-Євгенії уже 11 місяців. Вона вже пчала сама ходити і жодної хвилини не всидить на одному місці! Приходжу додому, а дружина вже біля неї майже мертва. Іноді навіть собі підігріти обід не може! Тож мені цікаво, як ви знаходите час, для того щоб тут постійно зависати? Адже окрім догляду за дитиною потрібно, ще й не тільки донечці зварити їсти, а й собі, також поприбирати, випрати речі і попрасувати їх. Це при тому, що я їй також допомагаю куховарити та прибирати!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 31 січень 2008 - 10:08
І як ви виразилися ми тут не зависаємо, а радше ділимося досвідом. Якби не форум та інтернет я б багато чого не знала про виховання харчування та грудне вигодовування, адже виникає багато питань, а відповідей дати вдома нема кому. Час завжди знайдеться булоб бажання, наприклад коли дитина спить вдень та ввечері, частіше всьго сиджу коли грається (щось інше робити я всеодно не зможу бо вона не дасть, та бо треба дивитися щоб ніякої не зробила шкоди, тому одним оком дивлюсь другим читаю
Відправлено 31 січень 2008 - 14:00
Яблучко (31.1.2008, 10:08) писав:
І як ви виразилися ми тут не зависаємо, а радше ділимося досвідом. Якби не форум та інтернет я б багато чого не знала про виховання харчування та грудне вигодовування, адже виникає багато питань, а відповідей дати вдома нема кому. Час завжди знайдеться булоб бажання, наприклад коли дитина спить вдень та ввечері, частіше всьго сиджу коли грається (щось інше робити я всеодно не зможу бо вона не дасть, та бо треба дивитися щоб ніякої не зробила шкоди, тому одним оком дивлюсь другим читаю
ну перепрошую, що так сформулював запитання! Дійсно, що окрім виховання дитини треба себе чимось займати. В нас така ж ситуація. мама вдома з дитиною сидить і нудиться. Вже так нароботу хоче просто помирає. Може це ще професія штовхає людино у вир людей і подій. Але факт залишається фактом, просто біля нас немає з ким гуляти! Щоправда є сусіди у яких також маленька дитина, але нам їхній спосіб життя не додуші! Раніше до нас постійно друзі приходили, а коли зявилася доня, то вже дуже рідко приходять. Бояться чи що? От і виходить, мама залишаються відірваною від світу. Точніше тепер її світ - це тільки дитина.
Вона у мене більше 2 років не хоче сидіти вдома з дитиною.
Але то все пояснюється простим висловам "Человек - скатина общественная"

Відправлено 31 січень 2008 - 15:38
Відправлено 31 січень 2008 - 16:04
татіка (31.1.2008, 15:38) писав:
Ну от так завжди! Ні щоб зрозуміло пояснити, о то відразу ви не зрозумієте, ви просто нездатні на це! А може є чоловіки, які здатьні це зрозуміти.
Але я думаю так. Чоловіки від природи є прагматиками, а тому роблять в першу черго те, що треба.... для сімї, дружини, дитини.... себе. А вже потім, скажімо, сідають за комп і спілкуються, тобто розважаються, релаксують. У жінок дещо, яб сказав інакшіше!
В цій ситуації в першу чергу догляд за дитиною, потім для емоційного задоволення спілкування, обман досвідом і маленькими перемогами вашого чада. А вже потім під дією емоцій, робите все інше. Власне позитивні емоцій й допомагають вам робити це, можливо, із задоволенням і швидко.
Однак є винятки, коли ніц не хочеться вам робити, допоки не прийде чоловік і ви разом, але він більше зробити це. Ну наприклад поприбираєте... Але дипресія приходить не часто, частіше, хотілося написати лінь, але це більше чоловіків стосується, тому напишемо страшенна втома.
Я вас правильно зрозумів?Теоретично?

Відправлено 31 січень 2008 - 16:22
Щасливий татусь (31.1.2008, 16:04) писав:
Але я думаю так. Чоловіки від природи є прагматиками, а тому роблять в першу черго те, що треба.... для сімї, дружини, дитини.... себе. А вже потім, скажімо, сідають за комп і спілкуються, тобто розважаються, релаксують. У жінок дещо, яб сказав інакшіше!
В цій ситуації в першу чергу догляд за дитиною, потім для емоційного задоволення спілкування, обман досвідом і маленькими перемогами вашого чада. А вже потім під дією емоцій, робите все інше. Власне позитивні емоцій й допомагають вам робити це, можливо, із задоволенням і швидко.
Однак є винятки, коли ніц не хочеться вам робити, допоки не прийде чоловік і ви разом, але він більше зробити це. Ну наприклад поприбираєте... Але дипресія приходить не часто, частіше, хотілося написати лінь, але це більше чоловіків стосується, тому напишемо страшенна втома.
Дивний ви! Це не лише жіноча вдача така. Просто при всіх тих хлопотах, які навколо нас потрібно знаходити хоча б одну хвилинку, щоб порадувати свою душу звичайним спілкуванням. А ви самі спробуйте хоч би декілька хвилин присвятити собі, своїм відчуттям. Сядьте і просто подумайте, як добре жити на цьому світі. І тоді питання про те, де береться вільна хвилинка відпаде саме по собі.
Удачі вам в цих пошуках!!!

Відправлено 31 січень 2008 - 16:25
Щасливий татусь (31.1.2008, 16:04) писав:
ой ну ви дуже нагадуэте мого чоловіка :D правду кажуть що всі однакові
от невже ви і прада думаєте що ми оце весь день тут сидимо і спілкуємось аби спілкуватись, а все інше потім робимо. Зрозумійте те що сидіти з дитиною це велика ВЕЛИЧЕЗНА робота, така сама як ви працюєте вдень, навіть більше, бо ми працюємо і вночі. І якщо посидіти в неті можна разом з дитиною, для цього не потрібно сильно і з небезпекою для неї відволікатись і завжди можна відійти, то поприбирати з нею дуже важко, бо вона за цей час встигає і на плиту влізти і в ногах у вас поверещати і порозсипати крупу і каструльку з кипяточком спробувати вам допомогти донести ну і ще багато чого, тому часто і лишаються усі справи на вечір, бо з дитиною так настрибаєшся, що нічого вже не хочеться.
а для вас те що ми сидимо з дитиною і стомлюємося це лінь
Відправлено 31 січень 2008 - 16:30
oksanocka (31.1.2008, 16:22) писав:
Удачі вам в цих пошуках!!!
Сісти і подумати. Нажаль для мене це просто трата часу. Бо я можу розслабитися, мається на уважі духовно відпочити і набратися сил, на риболовлі. Подалі від міського шуму, гаму і гонитви за великими грошами.
Хоча я таки відпочиваю, використовуючи робочий час для створення досконалих, наскільки це можлива, миттєвостей. Мається наувазі, коли у Фотошопі, обробляю, створюю, цікаві фотки з малечою її мамою і татком. :)). Як то кажуть кожному своє!

Відправлено 31 січень 2008 - 16:36
Щасливий татусь (31.1.2008, 16:30) писав:
Хоча я таки відпочиваю, використовуючи робочий час для створення досконалих, наскільки це можлива, миттєвостей. Мається наувазі, коли у Фотошопі, обробляю, створюю, цікаві фотки з малечою її мамою і татком. :)). Як то кажуть кожному своє!
От ви самі і відповіли на своє питання! Тільки не замітили того

Відправлено 31 січень 2008 - 16:45

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 31 січень 2008 - 16:51
Щасливий татусь (31.1.2008, 14:04) писав:
Який ти кмітливий щасливий татусь. От би і наш був таким. Доречі, а звідки у тебе є час тут зависати? Невже ваша мамуся заробляє кошти, а ти дома
Відправлено 31 січень 2008 - 22:59
Щасливий татусь (31.1.2008, 14:00) писав:
Вона у мене більше 2 років не хоче сидіти вдома з дитиною.
Але то все пояснюється простим висловам "Человек - скатина общественная"
Часом читаєш в інтернеті: деякі матусі скаржаться, що краще вагони розвантажувати ніж з дитиною сидіти, або ж не не хватає мовляв роботи, шаленого темпу життя............ аж злість бере Навіщо ж тоді народжувати? Робота ніде не дінеться, ще напрацюється аж до не хочу. А ці три роки декретної відпустки ніколи більше не повторяться - це ж такі незабутні три роки, можливо навіть найщасливіші. Це ж так цікаво відкривати перед дитиною цілий світ, допомагати ставати на ноженята, дихати тою дитиною, жити нею.
Я також до декрету працювала в організацїї де вир людей і подій, і відрядження і по світу тинялася. А зараз зовсім за цим не сумую, бо я себе присвятила. А коли не хватає спілкування то залажу на форуми, обдзвонюю колег та друзів або часом запрошую гостей. І все. А в інтернеті зависаю ось в такі пізні години коли дитина спить. Мені це потрібно для душі.
Відправлено 31 січень 2008 - 23:12
Емма (31.1.2008, 22:59) писав:
То просто від перевтоми. я таким виразам наприклад не дивуюсь, бо інколи все так дістає, що з пересердяговориш зовсім не те, про що думаєш.
І сумніваюсь , що у нас на форумі є такі мамусі яких дітки дістали - їм би просто стало стидно від тої кількості любові до дітей, яка тут у нас вирує. Вони б просто не витримали.

Відправлено 31 січень 2008 - 23:36
oksanocka (31.1.2008, 23:12) писав:
І сумніваюсь , що у нас на форумі є такі мамусі яких дітки дістали - їм би просто стало стидно від тої кількості любові до дітей, яка тут у нас вирує. Вони б просто не витримали.
На жаль бувають різні матусі. Але на цьому світлому форумі відповідний контингент тому я тут і залишилася.
Відправлено 01 лютий 2008 - 08:34
татіка (31.1.2008, 16:51) писав:
Та де там кмітливий, просто життєво мудрий! (да-а-а-а, скромності мені не бракує, аж сам дивуюся). Щодо мого часу, то я суміщаю приємне з корисним: ходжу на роботу і водночас сюди зазираю. Робота дозволяює... я журналіст

Відправлено 01 лютий 2008 - 08:39
Емма (31.1.2008, 22:59) писав:
Я також до декрету працювала в організацїї де вир людей і подій, і відрядження і по світу тинялася. А зараз зовсім за цим не сумую, бо я себе присвятила. А коли не хватає спілкування то залажу на форуми, обдзвонюю колег та друзів або часом запрошую гостей. І все. А в інтернеті зависаю ось в такі пізні години коли дитина спить. Мені це потрібно для душі.
Да Еммо, тоді виходить, що ми з тобою спілкуємося в різний час: я з 8 ранку до 17 00, а ти пізніше. як то кажуть не судилося.
Щодо твоєї думки, то тут пояснення одне - всі люди різні, і деяким з них просто темперамент не дозволяє сидіти вдома! От і все!

Відправлено 01 лютий 2008 - 08:47
Капітошка (31.1.2008, 16:45) писав:
Важко з тобою не погодитися Капітошко! От мене тіко дивує чому так все відбувається? До кумовства, кобіта як кобіта, файна така подруга, в перші місяці два-три рази навідається, а потім... так як ти пишеш. Причому це ж не треба їхати з іншого міста, а сісти на маршрутку і приїхати... І най ті подарунку, їх не треба, бо все що триба ми й самі купимо. Головне увага, присутність, відчуття, що у тебе є хресна.
У нас час хресні присутні хіба на хрещенні, святкування одного рочку, 16 чи 18-ліття і весілляі...
Традиція чи що?
До речі може бути окремою темою?

Відправлено 01 лютий 2008 - 08:52
Яблучко (31.1.2008, 16:25) писав:
от невже ви і прада думаєте що ми оце весь день тут сидимо і спілкуємось аби спілкуватись, а все інше потім робимо. Зрозумійте те що сидіти з дитиною це велика ВЕЛИЧЕЗНА робота, така сама як ви працюєте вдень, навіть більше, бо ми працюємо і вночі. І якщо посидіти в неті можна разом з дитиною, для цього не потрібно сильно і з небезпекою для неї відволікатись і завжди можна відійти, то поприбирати з нею дуже важко, бо вона за цей час встигає і на плиту влізти і в ногах у вас поверещати і порозсипати крупу і каструльку з кипяточком спробувати вам допомогти донести ну і ще багато чого, тому часто і лишаються усі справи на вечір, бо з дитиною так настрибаєшся, що нічого вже не хочеться.
а для вас те що ми сидимо з дитиною і стомлюємося це лінь
хм... Боюсь ви мене не правильно зрозуміли. І не треба на мене так гніватися. До речі, вчора ми говорили з дружиною і вона мені сказала: "коли ти приходив додому і бавився з Катрусею до 11 чи 12, а потім ми мертві лягали спати, мені надругий день на місяць гавкати хотілося. Бракувало спілкування. Тепер, коли дитина засинає о 7-8 годині, ми за той час, наприклад голубців спілкуючись наробимо, я відчуваю себе людиною. Не так втомлююся і висипаюся.

Відправлено 01 лютий 2008 - 09:15
Відправлено 01 лютий 2008 - 09:30
татіка (1.2.2008, 9:15) писав:
Привіт! Темперамент-темперамент! а може він цього просто не хоче. А для чого? йому і так добре! Та й я собі так думаю, що тобі також цього не конче потрібно. Адже ти ж знала яким він буде чоловіком і погодилася з цим, вийшовши за нього?

Допомога