Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Невістки в родині - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Невістки в родині Які у вас відносини з другою невісткою або зятем ваших свекрів Оцінка: -----

Користувач поза мережею   IGORA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 червень 2009 - 11:28

Шановні пропоную тут обговорити як ви спілкуєтеся з невісткою(зятем) ваших половинок - чи дружні у вас відносини?чи спілкуєтеся ви сім"ями?можливо в когось виникає дружня солідарність проти тих самих свекрів :)

Користувач подумав і додав через 9 хв.:
В мене в чоловіка є братова вона є старшою від нас більше ніж на 10 років сама по професії вчитель і завжди когось хоче поучати,а саме більше тих самих свекрів :D мій чоловік її страшно не любить так як вона постійно настроює його брата проти нього,хоче здатися мудрішою ніж всі інші.Коли народився Назарко я висунула пропозицію взяти її за куму бо все таки родина,
то чоловік сказав,що не хоче щоб дитина була такою занудою як хресна.Тай видно,що батьки більше тягнуться за нашою сім"єю бо ми їм здаємося простіші в спілкуванні(може я вже не така погана невістка :lol: )
My Signature
Зображення
Зображення

Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2009 - 12:32

Відносини нормальні.Дружимо,ніхто ні проти когось не ополчується :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalina850 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2009 - 12:44

oskin я вам заздрю по доброму, що у Вас хороші відносини з колишньою дружиною Вашого чоловіка... У мене взагалі немає ніяких відносин :dance2: ..ми ніколи не бачилися і я не хочу бачитися, і сім"я у неї давно своя і дитина в новій сім"ї є і не я була причиною розриву їхньої сім"ї, але те, що вона залізла під псевдонімом на мою сторінку в"Однокласниках" і понаписувала різних гадостей - я того не можу забути :15_2_126: і коли чоловік зробив їй зауваження, вона настроїла дітей проти мене, і не пускає їх до нас :dance2: (дітки самі сказали причину, що через мене)....Хоча в нас з малими були відносини завжди суперові... Я і зараз страшенно за ними сумую... Я б не проти ,щоб вони жили в нас завжди..
А сестра мого чоловіка живе за кордоном, з нею та її другом (з яким вона живе) ми бачимся рідко, але мені завжди приємно їх бачити, перезвонюємося... Впринципі ми спільну мову знайшли, і коли вона гостювала тиждень тут і поїхала назад, то мені було по-справжньому сумно без неї...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 червень 2009 - 13:12

Якби мій чоловік не працював, на чоловіка своєї сестри ( ой, так все заплутано) то стосунки були б набагато кращі, а так...Гроші ,звісно, сварять людей.
Хоча більш проблемні стосунки в нього саме з моїм чоловіком, а зі мною досить так нічого....
Часом мені грошенят підкидає ( жеби чоловік не знав) і ділиться своїми проблемами.Я вже колись думала, що може то все не просто так.Але зараз ті думки від себе жену, і навіть якщо воно й так ( я ж все-таки умніца-красавіца.Важко встояти :D ) корчу з себе дурочку і спілкуєся з ним дуже навіть по-дружньому :)
Взагалі я задоволена, шо обзавелась таким родичем.Він і допоможе, і підвезе, і послухає, як щось тра.
ТТТ, щоб так і надалі залишалось..
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2009 - 13:55

Відносини із зятем (чоловіком сестри) чудові, він це просто мій брат, якого у мене ніколи не було ( і якого завжди хотіла мати) - у всьому допоможе, що треба підкаже , де треба промовчить, перед ким треба захистить і далі можна продовжувати до безкінечності.
Відносини із невісткою (жінкою чоловікового брата) нейтральні. "привіт" , "як справи" і "Па-па" - це та кількість фраз, якими ми обмінюємося. і все через те, що колись, вже достатньо давно зустрілася із її підлістю, що є частино її самої. а оскільки я людина невойовнича, то від спілкування з неприємними мені людьми самоусуваюсь :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yulia.ua.lv 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 червень 2009 - 14:46

В чоловіка є молодший брат і старша сестра. З братовою жінкою в нас нормальні відносини,а ось із його сестрою ні. Вона мати-одиначка і в неї і в брата діти одного віку з різницею в два місяці. І вони жили в одній квартирі,і сестри мала називала свого дядька татом.Ну там були постійні конфлікти і брат із сім"єю переїхали і живуть окремо. Ця залишилась сама з малою в чотирьох кімнатній квартирі. А ми живемо в двохкімнатній з їхніми батьками.Тепер вона взялась за мене. Мало того,що постійно залишається ночувати і сидить тижнями,то щей постійно пхає носа в наші відносини і ще повчає,як треба сир різати який я сама купила. І при цьому за собою жодної тарілки не помила. :15_2_126:
А останній раз взагалі пообзивала мене останніми словами ні за що. І я нічого їй сказати не можу,бо вона прийшла до мами. :dance2:
Але коли мама поламала руку вона не прийшла її провідати,навіть їй не дзвонила ось така кльова дочка :dance2:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 20:45

Відносини з іншою невісткою- хороші, хоча ми не найкращі подруги. Правда вона тихоня... Як далі буде- час покаже.
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 11:54

Я з чоловіковою братовою ( жінка його брата) з початку дуже "жерлися", а тепер любимося :D . Головне знайти підхід.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 11:57

У мого коханого є старший братик... з його дружиною спілкуємось рідко... (вони живуть на іншому кінці України)..хіба що по телефону..власне я і бачила її усього 2 рази... то ж ані конфліктів, ані особливої приязні нема...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   львів_янкаІра 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 12:19

В нас з чоловіком особлива "любов" до його братової - ну дратує вона нас і все - людина хоче всюди і завжди бути самою-самою, а це їй не вдається. Я спочатку намагалася ставитися до неї спокійно, але коли вона почала мене "вчити" чим годувати мою дитину (чиколядою, йогуртами в 6 міс., сосиками). я відверто кажучи незлюбила її

Повідомлення відредаговано львів_янкаІра: 02 вересень 2009 - 12:20

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 02 вересень 2009 - 12:29

А мій менший братик теж має подружку ( не повертається язик сказати невістка) Побувши у шкурі невістки, намагаюся їй таких відчуттів не дарувати.......... :bad:
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 12:58

Стосунки нейтральні. Брат мого чоловіка з сім"єю живе в іншому місті. Бачимось рідко. На свята зідзвонюємось :bad:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксенька 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 вересень 2009 - 13:49

У мого чоловіка братів сестер немає, але я маю братика і з його дружиною у нас стосунки нормальні. Не сказала б що дуже дружні, можливо тому що вони лише недавно одружені, але вона мені дуже подобається. Думаю у нас конфліктів не повинно виникати.
My Signature
Зображення

Мріє, не зрадь! Я так довго до тебе тужила,
Стільки безрадісних днів, стільки безсонних ночей.
А тепера я в тебе остатню надію вложила.
О, не згасни ти, світло безсонних очей!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лелечка 

• Вихор ідей
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 03 вересень 2009 - 11:02

У мого чоловіка є старший брат. Вже 8 років він живе у громадянському шлюбі. Найцікавіше, що та невістка дуже хотіла би познайомитися зі мною, а я з нею. Судячи з усіх описів і заочних вражень, то цілком адекватна товаристська людина. але у нас не дуже адекватна свекруха і вона навмисне не запрошує ту іншу невістку вгості і всіляко перешкоджає нашому спілкуванню. Ми у різних кінцях України живемо, тому ймовріність можливого спілкування й так не велика.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 12:09

Мій чоловік має молодшого брата і з його дружиною стосунки ніякі, що вона, що свекруха одного поля ягоди (вони живуть разом), що одна нічого робити не хоче, друга те саме. Що одна бреше - друга також....
А з дружиною мого брата ладнаємо добре.
Зображення

Зображення
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   orhid 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 вересень 2009 - 21:29

Стосунки ніякі - велика різниця у віці, нема спіних тем для розмов :blush:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2009 - 11:50

У родині мого чоловіка 2 старших брати,1- менший,і сестра.Так,що стосунки є з ким налаштовувати.З старшими невістками стосунки хороші,хоча були моменти ,коли міг назріти конфлікт,але мабуть завдяки нашій мудрості в нас і далі добрі стосунки.З менщою- не знаю вроді нормальні,просто її я мало знаю,вона з"явилась у сім"ї,коли я вже була за кордоном.А от з сестрою:вона все знає краще всіх,дуже хоче всіх навчити.І ще вона знала про походеньки мого чоловіка і мовчала.Для чого,нехай бідненький братик погуляє.Ось такі стосунки.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   поцелуйчик 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2009 - 12:25

А ми з чоловіком стараємось не дуже тісно спілкуватись з дружиною мого брата, бо вона настільки всіх дратує, що просто жах. Вона постійно настроює мого брата проти нас (особливо проти мене), проти наших батьків. Спочатку брат постійно відстоював її бік, тепер він просто нікуди не влазіє. Мовчить, мовчить, мовчить, а потім просто закриває їй рота. Але образливо інше:у нас з братом , до того як він одружився, були прекрасні сімейні стосунки, так як він молодший я старалась йому у всьому допомагати, і він якось прислухався до наших порад. А тепер я для нього просто пусте місце або якась нерідна людина. Прикро, адже я люблю його, і донечку їх я просто обожнюю, а відносини ніякі
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2009 - 20:27

А я з дменшою невісткою немаю ніяких стосунків. Ну ходим ми один до одного в гості на іменини дітей розмовляєм про погоду і все.... Просто ми різні люди і інтереси в нас різні.. :give_rose:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2009 - 20:57

в мого нема братів і сестер,тут мені повезло,бо невістка я одна.а в моєї сестри є чоловік.раніше я якось показувала своє недовольство.але то така людина шо чуть шо то в нього моя Наташа винна.то раді неї я взагалі крім погоди з ним ніпрошо неговорю.отак.
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів