Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Які книжки подобаються вашим малюкам? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Які книжки подобаються вашим малюкам? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   E_lenka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 січень 2008 - 23:48

Нам з донею дуже подобаються "Розумні книжки", вони поділені за віковою категорією 2-3, 3-4 роки
Цікаві яскраві малюнки, завдання для малюка, ми купили пару книжечок (2-3 роки), коли нам було десь 1,8 , перші завдання типу "знайдіть однакові рукавички", "знайди предмет серед інших" я пояснювала, що треба зробити і показати, через декілька днів дитина вже і сама починала показувати. зараз нам 1,10 - книжка на ура йде, там ще є товстенька книжка "Тести".
ну а ще - казки Сутеєва, там багато малюнків, але, нажаль, українською мовою я не знайша, купила російською, дивимося картинки, а текст я вже сама перекладаю.
інші дитячі книжки з малюнками (казки, вірші)...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 лютий 2008 - 16:30

Переважно купуэмо книжочки выд видавницва Ранок.також читаэмо ты що принесуть.
абетки, про тварин. наприклад У лысы, у моры, на подвыръ, у домы. Йдуть на ура. Знаэмо слона, ы змыю, знаэмо що вона каже шшшшшшшшшшш

є ще капа книжочок які придбали на книжковому форумі, але наразі ми ще їх не читаємо. бо маленькі ще!
Зате, коли тато газету приносить читаємо-читаємо- читаємо. тобто якщо вчасно не відібрати свіжа преса перетворюється в велику купу з клаптиків паперу!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 лютий 2008 - 16:41

Полюбляємо книжечки в яких є картинки ілюстрації. Прочитав віршик раз ось який він цей віршик на малюнку. Так само з казочками. Мабудь зорова память у малюків більш розвинена. Ба памятають все на 100%, у се про, що читали та за умови що там були картинки. Ще полюбляють розмальовки. Настя малювати, а Ліза видирати і рвати. Абож видавати за своє: "Мама ну як нормально?" - нормально та не твоє нажаль... ХА - ха і тікати :child_ 09: :36_1_6:
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 16:42

В нас теж багато книжечок видавництва Ранок.Особливо маленькі про котика Мурчика дуже подобаються.Книжечок дуже багато.Недавно дідусь купив нам книжечку "Лічилочка",що мене вразило так це дуже поганий переклад українською мовою.Невже важко скласти діточкам віршики щоб не різали вухо!Зараз цитувати не буду , бо книжечка в кімнаті де Настуся спить.І ще, серед малюнків -- назва магазину "Колбаса".Жах.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 12 лютий 2008 - 16:49

А Любчик добрався до мого Поттера. Встає на свою машину і зтягує книжки. Там різні стоять, але йому лише поттеріада моя потрібна. Сьогодні пересуну више. А взагалі йому лише книжки зараз подобаються від видавництво Перо.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 лютий 2008 - 16:54

А мому братові дуже Барон Мюнхавзен подобався. Я йому разів 10 з бібліотеки брав. Кожен раз передивлявся малюнки і змушував маму прочитати йому. Сам не любив і не любить читати.
Знайшов вихід, розкажу про щось і не докажу. Зацікавлю короче. Помогло - читає.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   E_lenka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 23:18

Нещодавно купила на Петрівці книжечки з наклейками, видавництво російське "Фламінго" і зміст російською. Книжки серіі які тварини де живуть, наприклад "Кто живёт в Австралии", великі малюнки тварин, короткий опис + наклейки розрізаних тварин. я думала, що поки ми будемо дивитися книжечку (нам 1,11), а наклейки трохи пізніше клеїти, але все треба зараз. щось виходить наклеїти а щось ні, але взалом я дуже "довольна" за 6 грн - це стільки одні наклейки коштують. купляла майже в самому кінці ринку (місце для оптових продаж, але й вроздріб продають), далі починається ринок старих книжок. Ще там є книжки з наклейками цифрами, так що у кого дітки постарше - дуже сподобається
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 лютий 2008 - 18:47

Перегляд повідомленняКапітошка (12.2.2008, 16:49) писав:

А взагалі йому лише книжки зараз подобаються від видавництво Перо.

Ми теж придбали нещодавно книгу від в-ва Перо, із серії Моя перша книга,про Тварин. Бачу що малій подобається те, що там реально зображені тварини, не казково. Ще хочем купити із цієї серії "Слова". Вона взагалі більше любить дивитись фото в журналах, ніж казкових героїв. Чи то діти зараз такі акселерати, що їм не цікаво те на чому ми росли?...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2008 - 08:59

У нас років у 5-6 був період захоплення розвиавючими книжками на олгіку з наклейками. Раджу купувати такі. Особливо, коли в дитини проблеми з дрібною моторикою, як це було у нас. А зараз із захопленням читаємо Пітера Пена.
Женя любить дивитися малюнки з тваринами і дітками.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2008 - 13:58

У нас теж більшість книжечок видавництва "Ранок", із різних серій "Малятам про звірят", "Хто це", "Песик Гавчик". Ми таким чином вчили тварин і хто як каже. А ще безперечний хіт у малої останнім часом "Пограємось на прогулянці" (спробуй поверни!, там на кожній сторінці невеликий сюжет: наприклад, грались м"ячиком із ранку Ярославчик і Тетянка, намальовано хлопчика і дівчинку і м"ячик, який дитина може сама між ними крутити). Любить теж великі книжки із казками, я думала, вони її зацікавлять трохи пізніше, але там гарні малюнки, то ми в основному їх роздивляємось. Кілька тижнів тому улюбленою ще була книжка Е.Успенського "Все порядке", там дуже вдалі ілюстрації, то Мирося постійно вимагала її читати або навіть сама брала і, гортаючи сторінки, щось розповідала своєю мовою.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наталька 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2008 - 13:51

А нам цікаві були книжечки в-ва ранок коли ми були меньші, а зараз вже щось серйозніше, напр., Перо, серії Соя перша книга про... теж любить де не казкове, а більш реальне намальовано. Раніше читали віршики про тварин, транспорт, тепер віршики я йому сама розказую :), а коли розглядаєм книги, то вже щось описове читаю або розказую. Хороша книга твоя перша Енциклопедія.. (тварини..)в-во Махаон.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   наталька 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2008 - 14:15

А взагалі книжки серіїї "Хто це?", "Що це" Маріїї Морозенко - це супер! Вони є і мякі і тверді, і формату А4 і менші. Ті, що мякі по ціні дуже дешеві. Віршики там непогані здебільшого, картинки гарні. Формату А4 можна порозбирати і на стінку повісити для розглядання маленькою дитинкою. Правда щось зараз не всюди вони є.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2008 - 17:15

з 11 місяців маєм а-баба-га-ла-ма-г(и) віршики, правда досі вже і рвана в багатьох місцях, а улюблені сторінки по декілька разів, переклеїна скотчем....а ще видавництва РАНОК книжки, в яких звірі великі і зрозумілі, але вона їх швидко рве незважаючи на те, що з міцного картону зроблені, а також подобаєтья КНИЖКОВА ХАТА....десь після того, як малій виповнилося 20 місяців, стала обережнішою і акуратнішою до книжок, головне щоб звірі і намальоване було відомим і цікавим.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mamusjaIrynka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 вересень 2008 - 17:53

З 6 місяців любимо смоктати-читати книжечку з тканини видавництва "Кашалот", маємо теж гарні маленькі книжечки про котика Мурчика видавництва "Ранок", теж дуже знадобилися при прорізуванні перших зубів. Тепер ми вже читаємо акуратно - маємо багато книжок від АБАБАГАЛАМАГИ та Махаона. Дуже задоволені!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady_D 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 жовтень 2008 - 22:51

Здається, пригоди котика Мурчика, то справжній хіт :D Моїй доці він теж подобається (а мені вже так набрид :sarcastic: ). Дуже добре йдуть книжечки видавництва "Книжкова хата" - ті, які з фотографіями тварин, фруктів, овочів та віршами Марії Морозенко. А ще нам дуже подобаються віршики книжок видавництва "лелека", ілюстрації теж чудові. А взагалі дуже багато неякісних книжок українською мовою. Я зараз намагаюсь прочитувати книжку до того, як її купую, тому що іноді такі перли можна знайти, що доводиться перекладати дитині деякі "українські" слова на ходу. дуже багато дитячої літератури перекладеної з російської, причому переклад далеко не найкращий.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 жовтень 2008 - 23:45

Ми почали збирати серію "Побавимось у професії" вид-ва "Ранок". Влітку купили "Побавимось у лікарів", то вже за кілька днів я тих "лікарів" напам"ять знала, а тепер і Мирося сама розказує, а я тільки сторінки перегортаю. :D Замовили бабусі, яка збирається до нас на день народження, ще кілька книжечок, то вона купила "Побавимось у кухарів" та "Побавимось у перукарів". Будемо опановувати нові професії :sarcastic:
Ще ми дуже задоволені розвиваючими книжечками "Манюня". Купили ми їх зовсім випадково, вони маленького розміру 10Х10 см, але дуже цікаві (дорослим подобається не менше, ніж дітям). Поки що маємо тільки 4 (скупили всі, що були у кіоску) "Кіт Фелліні", "Феї з Дрімляндії", "Жабка Піпа і мисливець", "Петрик, каша і тарган Яша". Останню раджу тим, чиї дітки не хочуть їсти!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sofi 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 09:04

Коли були меншенькі, то також більш за все любили читати серію про котика-мурчика і песика-гавчика (подобались і віршики, і малюнки та й на смак вони нічогенькі :smile: З часом довелось викинути те, що від них залишилось). Тепер до вподоби Абетка від абабагаламаги, книги в-ва "Книжковий дім" з їхніми реалістичними малюнками, а також книги в-ва "Ранок" з серіїї 22 картинки (наприклад "Мами і дитинчата").
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2008 - 09:12

У нас зараз найулюбленіші книжки, де на малюнках транспорт, особливо поїзди. А ще маленькі книжечки серії "Мами і діти".
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 жовтень 2008 - 15:25

Цитата

Тепер до вподоби Абетка від абабагаламаги, книги в-ва "Книжковий дім" з їхніми реалістичними малюнками, а також книги в-ва "Ранок" з серіїї 22 картинки (наприклад "Мами і дитинчата").

Свого часу мій синочок не дуже любив вчити віршики, можливо тому в садочку нам давали не більше 4-х рядочків... Зате "Абетку" від абабагаламаги він просто "проковтнув" майже за першим разом!! Я зрозуміла, що справа не в памяті, а в тому, чи подобається вірш дитині. Ця книжка - просто супер!

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 29 жовтень 2008 - 16:37

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2008 - 16:27

А які найкраще перші книжки купувати (малюкові до року)? Чи потрібно їх купувати? (малюк поки що просто рве і жує всі книжки та журнали, що трапляються йому на шляху)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів