В якому віці повести малечу вперше до кінотеатру? (потрібна ваша порада)
Відправлено 18 червень 2009 - 16:20
Микитка дуже любить мультфільм "Льодовиковий період", а улюблена іграшка, якою бавляться Микитка і моя Катруся - це білка з цього мультфільму (Катруся також любить цей мультик, але ще дуже непосидюча, як для півторагодинного перегляду)
Питання в тому, що нова серія цього мультику буде крутитися у кіно з липня здається, і ми з сестрою задумуємося чи повести Микиту до кінотеатру, чи дочекатися мультику на диску.
Катруся іще маленька як для кіно, на мою думку, а от Микитка начебто вже ні. Але виникає купа питань - Микитка хлопчик непосидючий та допитливий. Ніколи в кіно та в дорослому театрі не був. Чи варто вести його зараз в кіно, чи зачекати до шкільного віку? Чи не буде йому некомфортно дві години сидіти на одному місці мовчки, бо реально будуть же шикати на дитину. Вдома дитина втомилася - дівіді можна і потім додивитися, а в кіно треба буде піти?
В принципі ми з сестрою і самі не проти подивитися в кіно мультик, Катрусю я брати іще боюся однозначно, а щодо Микитки трохи сумніваємося.
І з іншого боку Микитка вже начебто і дорослий достатньо для кіно - нові враження інший звук, великий екран, сама атмосфера кінотеатру. Може порадите відповідно до власного досвіду?
Відправлено 18 червень 2009 - 16:22
Та якщо не шкода грошей, то можна спробувати. (в разі чого вийдете та й усе)
Відправлено 18 червень 2009 - 21:31
Відправлено 19 червень 2009 - 08:07
А на рахунок театру, то ми з 3 років водимо, правда поки що тільки в ляльковий, малому подобається, головне правильно вибрати першу виставу, щоб була цікава і дитинка хоча б трошки знала зміст наперед, ми ходили на "Івасика-телесика", малому дуже подобалася ця казка і він був просто в захваті, так що в подальшому він ходив в театр з задоволенням.
Відправлено 19 червень 2009 - 08:15
Відправлено 19 червень 2009 - 13:48
Відправлено 19 червень 2009 - 14:25
тут питали дівчата за театр - ми вперше пішли з малою в дорослий театр, але на дитячу виставу, коли Миросі був 1 р.11 міс. Я дуже хвилювалась, але вона нормально висиділа годину, поки йшла вистава, їй було цікаво, і так ми майже щонеділі ходили в театр - місяців 3, поки весь дитячий репертуар не передивились.
Я думаю, в кожному випадку - чи то кінотеатр, чи то театр - дитину треба заздалегідь підготувати, пояснити,куди йдемо, що там буде відбуватися, які правила поведінки і т.п.

Відправлено 19 червень 2009 - 15:06
А якщо іти, то в якому ряду найкомфортніше дитині?
Златочка, якщо племінниця була задоволена може ви порадите щось?
Відправлено 22 червень 2009 - 11:08
Відправлено 01 липень 2009 - 11:47
Відправлено 01 липень 2009 - 16:54
А вік 2 роки - ідеальний для початку походів по лялькових театрах :)
Відправлено 01 липень 2009 - 17:00
Відправлено 03 липень 2009 - 10:55
мего....а эта белочка...ааа.....короче, все в кинотеатр...быстро)))))Не
пожалеете)И для ребенка просто супер...
Відправлено 03 липень 2009 - 15:29
Доречі, ходили ми вчора на Льодовиковий період 3 з племінником Микиткою, Катруся як раз спала під чітким наглядом бабусі, тому що денний сеанс і кінотеатр біля дому.
Дуже позитивно, що мультик іде півтори години - він не надто довгий и дитина не знудилася сидіти, а чсерез те що сеанс був денний і навколо були такі ж батьки з дітками - ніхто не шикав на коментарі малечі, та не робив зауважень, коли Микитка крутився на кріслі.
Кінотеатр нам сподобався. Мультик взагалі захопив нас цілком і повністю. Дуже добре, що обрала саме Льодовиковий період 3. Там і тема дитячо-сімейна і гумор, якщо і місцями дорослий, але дуже завуальований і коректний. Коротше Микитка у захваті.
Сестра каже, що зараз бігає по квартирі з криками "ЛУУУУДІІІ" - це він уявляє себе героєм та тікає від злого динозавру))
Тепер в кіно на "брендові" мультики обов"язково будемо ходити, я навіть схиляюся джо того, щоб через піврочку Катрусю повести.
Відправлено 09 липень 2009 - 11:41
Відправлено 16 липень 2009 - 15:02
Відправлено 16 липень 2009 - 15:35
А от в кінотеатр ще не пробувала ходити. Мультики він почав дивитися досить пізно і то не всі полюбляє. От у відпустці піду з ним на мультик, якщо якийсь будуть крутити
Відправлено 25 вересень 2009 - 20:50
Відправлено 25 вересень 2009 - 21:34

Допомога