Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: В якому віці повести малечу вперше до кінотеатру? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

В якому віці повести малечу вперше до кінотеатру? (потрібна ваша порада) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Tinatinko 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 18 червень 2009 - 16:20

Моїй манюні донечці Катрусі два рочки, а улюбленому племінникові та хресникові Микитці - чотири.
Микитка дуже любить мультфільм "Льодовиковий період", а улюблена іграшка, якою бавляться Микитка і моя Катруся - це білка з цього мультфільму (Катруся також любить цей мультик, але ще дуже непосидюча, як для півторагодинного перегляду)

Питання в тому, що нова серія цього мультику буде крутитися у кіно з липня здається, і ми з сестрою задумуємося чи повести Микиту до кінотеатру, чи дочекатися мультику на диску.
Катруся іще маленька як для кіно, на мою думку, а от Микитка начебто вже ні. Але виникає купа питань - Микитка хлопчик непосидючий та допитливий. Ніколи в кіно та в дорослому театрі не був. Чи варто вести його зараз в кіно, чи зачекати до шкільного віку? Чи не буде йому некомфортно дві години сидіти на одному місці мовчки, бо реально будуть же шикати на дитину. Вдома дитина втомилася - дівіді можна і потім додивитися, а в кіно треба буде піти?

В принципі ми з сестрою і самі не проти подивитися в кіно мультик, Катрусю я брати іще боюся однозначно, а щодо Микитки трохи сумніваємося.

І з іншого боку Микитка вже начебто і дорослий достатньо для кіно - нові враження інший звук, великий екран, сама атмосфера кінотеатру. Може порадите відповідно до власного досвіду?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 червень 2009 - 16:22

Не знаю. На мою думку трохи зарано.
Та якщо не шкода грошей, то можна спробувати. (в разі чого вийдете та й усе)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2009 - 18:00

Tinatinko, рано вам, хоча спробувати можете...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2009 - 21:31

А в театри коли варто водити ? Для початку хоча б на дитячі спектаклі . Маю знайомих , які працюють в театрі , то вони з самого малечку дитинку брали з собою на репетиції , так як залишати ні на батьків ні в садочку не хотіли . То вона вже в 3 рочки мала навіть улюблену виставу "Ніч перед Різдвом " . Вистава для дорослих . От чомусь мимоволі і задумалася , можливо , якщо раніше починати відвідування театрів то і дитинка швидше адаптується до самої атмосфери в ньому . Чи може я помиляюся ? :blush:
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 червень 2009 - 08:07

В кінотеатр я думаю зарано вести таких малих діток, моя коліжанка попробувала коли малій було 4 роки, то майже зразу довелося піти, дітки дуже лякаються звуку, для них то заголосно.
А на рахунок театру, то ми з 3 років водимо, правда поки що тільки в ляльковий, малому подобається, головне правильно вибрати першу виставу, щоб була цікава і дитинка хоча б трошки знала зміст наперед, ми ходили на "Івасика-телесика", малому дуже подобалася ця казка і він був просто в захваті, так що в подальшому він ходив в театр з задоволенням.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Златочка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2009 - 08:15

Я з племінницею ходила в кінотеатр , коли їй було 4 рочки, так нічого мала була задоволена.А в 2 не знаю, хоча в принципі якщо дитина висидить то чому ні?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мама Тараса 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2009 - 13:48

Ходили на ЛЮБОВЬ В БОЛЬШОМ ГОРОДЕ, коли малому було 2 роки, а потім на МАРЛІ І Я, висидів без проблем з машинками і поп-корном, ну і мамина циця, як завжди.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2009 - 14:25

За кінотеатр не знаю...ми не пробували, але думаю, тут однозначної відповіді немає...треба дивитись по дитині, чи готова чи ні, бо якщо спокійніша дитина і їй цікаво, то висидить без проблем, а якщо малий непосидько - то може бути важко.
тут питали дівчата за театр - ми вперше пішли з малою в дорослий театр, але на дитячу виставу, коли Миросі був 1 р.11 міс. Я дуже хвилювалась, але вона нормально висиділа годину, поки йшла вистава, їй було цікаво, і так ми майже щонеділі ходили в театр - місяців 3, поки весь дитячий репертуар не передивились.
Я думаю, в кожному випадку - чи то кінотеатр, чи то театр - дитину треба заздалегідь підготувати, пояснити,куди йдемо, що там буде відбуватися, які правила поведінки і т.п.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2009 - 15:06

Я не планую брати до кіно дворічну Катрусеньку, все ж таки вона замала для кінотеатру, але з Микиткою є певні сумніви, чи не будуть на нього шикати люди навіть на денному сеансі, чи витримає він двогодинний мультик саме в кіно, хоча Льодовиковий Період він обожнює, отже напевно зацікавится самим кіно, чи не буде для нього заголосно і чи не завеликий екран для такої малечі.
А якщо іти, то в якому ряду найкомфортніше дитині?
Златочка, якщо племінниця була задоволена може ви порадите щось?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 червень 2009 - 11:08

Ми в кінотеатр почали ходити десь з 3-4 років на мультфільми. Перед тим підготували малу до того, що там буде темно і голосно, щоб не боялася. Якщо мультик цікавий, дивиться із задоволенням. Тепер сама слідкує за рекламою і просить сходити. А в театр пішли ще раніше.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Pussycat200 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2009 - 11:47

Моего братика начали водить кокраз с 4 лет на "Ледниковые периоды","Волли"...он с удовольствием смотрел абсолютно все..) сегодня кокраз премьера "Ледникового периода 3"...уже взяла билеты на все семейство)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2009 - 16:54

Малу завели в кінотеатр в 4 роки,якийсь фільм з чоловіком дивилися.Потім було ще пару мультиків. Сиділа довольна,як слон таблеткою. Головне дійсно підготувати дитину про різкі голосні звуки,темноту і все буде добре.Тим більше,що малюк там буде не сам і вразі чогось буде мати до кого пригорнутися. Щасти вам.
А вік 2 роки - ідеальний для початку походів по лялькових театрах :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2009 - 17:00

я познайомила сина з кінотеатром у 4 роки, ляльковий театер почали відвідувати досить рано з 1,5 роки. Синуля був дуже задоволений, тому в театрі буваємо стабільно раз на місяць, а кінотеатр відвідуємо, якщо демонструють так би мовити брендові мультики :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 липень 2009 - 10:55

Ура!!!.....вчера ходили на "Ледниковый период 3"....мультяшка просто
мего....а эта белочка...ааа.....короче, все в кинотеатр...быстро)))))Не
пожалеете)И для ребенка просто супер... :prapor:
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 липень 2009 - 15:29

MOZILA, про брендові мультики, вина всі сто відсотків праві. Адже не дуже хочеться вести малечу на фільми або мультики з вельми дорослою тематикою. От, наприклад, на Шрека, при всій моїй повазі до Дрімворкс загалом і до Шрека зокрема. Просто тому що Шрек - мультик дорослий з дорослим гумором.
Доречі, ходили ми вчора на Льодовиковий період 3 з племінником Микиткою, Катруся як раз спала під чітким наглядом бабусі, тому що денний сеанс і кінотеатр біля дому.
Дуже позитивно, що мультик іде півтори години - він не надто довгий и дитина не знудилася сидіти, а чсерез те що сеанс був денний і навколо були такі ж батьки з дітками - ніхто не шикав на коментарі малечі, та не робив зауважень, коли Микитка крутився на кріслі.
Кінотеатр нам сподобався. Мультик взагалі захопив нас цілком і повністю. Дуже добре, що обрала саме Льодовиковий період 3. Там і тема дитячо-сімейна і гумор, якщо і місцями дорослий, але дуже завуальований і коректний. Коротше Микитка у захваті.

Сестра каже, що зараз бігає по квартирі з криками "ЛУУУУДІІІ" - це він уявляє себе героєм та тікає від злого динозавру))

Тепер в кіно на "брендові" мультики обов"язково будемо ходити, я навіть схиляюся джо того, щоб через піврочку Катрусю повести.
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 липень 2009 - 11:41

Это просто мего))я уже жду 4 часть))хи...а сестренку вытащить не могли,так ей белка понравилась))) :unknw:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Shura 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2009 - 15:02

Перший раз повела сина на мультики в 3 роки. Брала місця з самого краю, щоб було легше втікати. Але висиділи цілий мультик. Зараз ходимо майже на всі премєрні мультики. В 3,5 ходили в Театр Юного Глядача, дуже сподобалось. В цирку гірше - виходимо під час вистави і гуляємо коридорами.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2009 - 15:35

Цирк, ляльковий кінотеатр, зоопарк - це саме те що полюбляє мій синок.
А от в кінотеатр ще не пробувала ходити. Мультики він почав дивитися досить пізно і то не всі полюбляє. От у відпустці піду з ним на мультик, якщо якийсь будуть крутити :blush:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kozjavka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2009 - 20:50

Мы первый раз были в театре в 2 года, в цирке - в 2 года, в кинотеатре на хорошем мультике Диснея - в 2,5 года. В цирке мы с мужем получали удовольствие, т.к. сто лет нигде не были :hi: , а Орест веселился с игрушками, периодически поглядывая на манеж, в театре Коза-Дереза произвела неизгладимое впечатление и испугала до полусмерти (хотя мы не боимся даже врачей и Деда Мороза), а вот кинотеатр - это было самое оно!!!! Восторг дикий!!!! :nyam2: Все зависит от ребенка, мы очень любим мультики. Поэтому визуальные увесиления - это как раз для нас!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   LIVELY 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2009 - 21:34

Ми поки-що були тільки в цирку і в ляльковому, почали ходити з 2,5 рочків, а от до кінотеатру поки не дойшли, треба спробувати...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему