Цитата
Думаю в будинку дитини, дитячому інтернаті чи притулку, в червоному хресті - ці речі будуть дуже потрібні. найкраще в приватний заклад, можливо є будинки дитини при церкві (тоді 100% речі підуть дітям). в Тернополі я б вам підказала куди здати речі, можливо Львівські дівчата теж знають адреси таких закладів.
Вам щиро дякуватимуть та молитимуться за здоров"я ваших діток.
це пишу без жодної іронії.
але... не все так просто як здається, все просто у США і Канаді у цьому питанні, а у нас ми маємо ось таку ситуацію
Цитата
Дівчата, рік тому я пробувала віддати непотрібні речі в будинки малюка. Задзвонила в два, мені відповіли, шо їм не потрібно - у них гарна спонсорська допомога. Візьмуть тільки речі та іграшки зовсім нові!!! Далі я вже і не дзвонила... Ну як це мало би виглядати - ми привеземо їм речі, а вони будуть перебирати: це візьмемо, а це - ні...
А при церкві... непогана ідея. Дякую за пораду!
У церкві теж не візьмуть, у монастирі навряд... Живу коло монастиря тому спостерігаю різні ситуації.
Віддавати безкоштовно форумчанам мої принципи не дозволяють, бо якщо є гроші на ПК і нет, то на одяг явно вистарчає (ясно що в наш час не всі можуть дозволити собі відомі бренди від брендових магазинів без розпродажу....)
Тому моє питання, чи у Львові є точки де такий одяг приймають?

Допомога