Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Спірні питання у дошці оголошень - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Спірні питання у дошці оголошень Чому видаляються певні теми Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   Улянка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 травень 2009 - 21:00

Прошу сказати, яким чином Ви робите висновки, де комерційна діяльність, а де ні...моя ж тема користувалась попитом...я продавала речі зі свої дитини і похресниці...можна було б попередити, що з чужої дитини тепер не варто продавати і видалити лише ту часину повідомлень...тому що не дуже я тепер розумію, як Ви будете визначати, де комерційна і некомерційна діяльність..є ж і інші люди, що продають речі НЕ з свої діток, чи за це треба тепер сплачувати???? Дякую
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 16 травень 2009 - 13:45

Улянка, вчора я давала попередження, що будуть видалятися усі теми, які розцінені як комерційні. ваша тема є такою.
сповіщення про видалення комерційних тем і зараз є у всіх підрозділах Дошки оголошень
нагадайте собі ваші ж слова

Перегляд повідомленняУлянка (23.11.2008, 15:59) писав:

це речі з дітей моєї знайомої...

ви б визначилися знайомої чи похресниці. також мені здається в темі були згадування і про те, що це речі сусідів чи інших знайомих

Перегляд повідомленняУлянка (2.12.2008, 12:18) писав:

Дівчата, були питання, звідки ці речі..Відповідаю - продаю 90% речі з дітей своїх знайомих, а 10% речі з мого малого

менше з тим на інших форумах вам вже заборонили займатися продажем речей, у нас виключень не буде. тому закриваю й вашу новостворену тему.

нагадую вам, що дії модераторів не обговорюються.

Улянка, якщо ви помітите теми, де продаються речі не з своїх діток, сповістіть про це адміністраторів або модераторів.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 13:50

Прошу сказати, у чому я така вийняткова, що не можу продавати речі з Любчика?
Стосовно знайомої і похресниці..так, у жовтні, коли я тільки створила цю тему речі були з дітей дівчат, з якими ми разом гуляємо...останні дівчачі речі - це з Дзвінки, моєї похресниці, тому виникають питання...так колись і Львів"янку знинувачували, що вона секонд продає, то мені виставити фото, де моя дитина у цих речах????? Прошу роз"яснень...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тато Карло 

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 16 травень 2009 - 18:01

Перегляд повідомленняУлянка (16.5.2009, 14:50) писав:

Прошу сказати, у чому я така вийняткова, що не можу продавати речі з Любчика?
Стосовно знайомої і похресниці..так, у жовтні, коли я тільки створила цю тему речі були з дітей дівчат, з якими ми разом гуляємо...останні дівчачі речі - це з Дзвінки, моєї похресниці, тому виникають питання...так колись і Львів"янку знинувачували, що вона секонд продає, то мені виставити фото, де моя дитина у цих речах????? Прошу роз"яснень...

Улянка, Ви не виняткові. Просто настав час навести лад в "Дошці оголошень" і це стосується не лише Вас, а всіх користувачів.

До всіх
Дошка оголошень "Малечі" це не магазин "дешевий одяг з Европи" чи розкладка на секонді. А тим більше не місце для пропозицій типу "завалялось 10 однакових кепочок з бірками". Це місце де люди можуть продати/обміняти речі, з яких виросла їхня дитина, не підійшли за розміром і т.п. Люди, коли з`являються теми з десятками лотів і постійним поповненням вам не здається, що розповідати, що "все це з моєї дитини" чи з дітей кума, брата, свата дуже наївно. Крім того, коли є стільки знайомих, невже у них всі діти однакового віку(Не вірю!)? І чи не доцільніше в такому випадку зробити обмін між цією групою людей?

Не потрібно вважати, що хтось дурніший за вас!!!

Хочете займатись подібного роду бізнесом - створюйте інтернет-магазин чи розміщуйте оголошення там де це не заборонено правилами. Не потрібно перетворювати "Малечу" в базар. :unknw:
My Signature
У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.

Тарас Шевченко
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 19:09

Все зрозуміло...речі дійсно з дітей кума, свата, брата....ну і з Любчика...однакових речей, тим паче з бірками і т.д. я не продавала, та і не хочу пояснювати, скільки речей у мої дитини....так, маю слабість з дитячим гардеробом, так, я - шопоголік, який згодом це все продає....
смішно, але мені, мабуть, треба було б фото з Любчикової шафи надсилати чи як, чи у кожній речі фото виставляти, щоб Ви вірили...а стосовно речей з дівчаток, то я згідна була б повидаляти, якщо б було попердження...вибачте за незручності....
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 11:22

Перегляд повідомленняУлянка (16.5.2009, 20:09) писав:

Все зрозуміло...речі дійсно з дітей кума, свата, брата....ну і з Любчика...однакових речей, тим паче з бірками і т.д. я не продавала, та і не хочу пояснювати, скільки речей у мої дитини....так, маю слабість з дитячим гардеробом, так, я - шопоголік, який згодом це все продає....
смішно, але мені, мабуть, треба було б фото з Любчикової шафи надсилати чи як, чи у кожній речі фото виставляти, щоб Ви вірили...а стосовно речей з дівчаток, то я згідна була б повидаляти, якщо б було попердження...вибачте за незручності....

Читайте уважніше... Про речі з бірками і т.д. йшлося в зверненні "до всіх".
Стосовно того, що Вам смішно - смійтесь, якщо Вам так буде легше. Але заборона є, вона забороною і залишається.
Попередження було в оголошеннях до розділу. Треба бути уважнішими. А про те, що в правилах така заборона є вже давно я взагалі мовчу.
My Signature
У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая

Тарас Шевченко
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 11:32

Тато Карло а можна створити темку про продаж дивану, він наш новий...от тільки місця тепер на нього немає і хочем продати :cray:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 11:53

Перегляд повідомленняЩаслива зірочка (17.5.2009, 12:32) писав:

Тато Карло а можна створити темку про продаж дивану, він наш новий...от тільки місця тепер на нього немає і хочем продати :vava:

Можна :-)

Цитата

Це місце де люди можуть продати/обміняти речі, з яких виросла їхня дитина, не підійшли за розміром і т.п.

My Signature
У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая

Тарас Шевченко
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Солнушко 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 червень 2009 - 20:10

Добрий вечір!!! сьогодні я помітила,що мною створену тему про продаж дитячих речей від 0 до 1року було видалено... :smile: прошу вас вказати причину видалення даної теми,дякую!!!! :sad:

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2009 - 21:08

Перегляд повідомленняСолнушко (16.6.2009, 21:10) писав:

Добрий вечір!!! сьогодні я помітила,що мною створену тему про продаж дитячих речей від 0 до 1року було видалено... :smile: прошу вас вказати причину видалення даної теми,дякую!!!! :sad:
Зображення

Зображення

Повідомлення від модератора martka
Солнушко, у відповідь на скарги форумчан було вилучено з сайту певну кількість тем, в тому числі і вашу. (кнопочка "Скарга" є в кожній темі)

І ще одне - ваші лінієчки не потрібно додавати кожен раз у ваші дописи. Просто зайдіть у ваш профіль і відредагуйте його, за допомогою посилання "Редагувати підпис" внизу сторінки.

My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Солнушко 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 червень 2009 - 21:28

martka,дякую за вашу відповідь!!!
цікаво,кому ж так заважала моя тема-це,були,мабуть,мої конкуренти..... :D не зрозуміла тільки на що саме жалілися ці добродії??? :smile: всі хто купляв у мене щось,то тільки дякували,а хто не купляв,то їм взагалі що до моєї теми???? :sad: :hi: :)
стосовно лінієчки-я читала тему-Дрпомога новеньким,і знаю,що лінійка і підпис виставляється автоматично,а мені більше подобається її кожен раз добавляти-тоді не має рисочки перед лінійкою.... :sad: :hi: це що вважається порушенням правил?????? :hi:

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2009 - 21:39

Перегляд повідомленняСолнушко (16.6.2009, 22:28) писав:

martka,дякую за вашу відповідь!!!
цікаво,кому ж так заважала моя тема-це,були,мабуть,мої конкуренти..... :D не зрозуміла тільки на що саме жалілися ці добродії??? :unknw: всі хто купляв у мене щось,то тільки дякували,а хто не купляв,то їм взагалі що до моєї теми???? :unknw: :unknw: :)
стосовно лінієчки-я читала тему-Дрпомога новеньким,і знаю,що лінійка і підпис виставляється автоматично,а мені більше подобається її кожен раз добавляти-тоді не має рисочки перед лінійкою.... :blush: :blush: це що вважається порушенням правил?????? :hi:

На перше питання не можу дати відповіді, бо не в курсі саме вашої справи.

А на рахунок лінієчки - це в першу чергу затрудняє спілкування з вами .
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 червень 2009 - 23:23

Мої теми теж було видалено і заборонено користуватись купі-продай.... Я все ж цим не переймаюсь, але дивно, що комусь залишають теми, а комусь видаляють.... А щодо кнопочки "скарга", то тільки що її пробувала --- пусте повідомлення не відправиш, тобто модератори-адміністратори чітко знають за що і хто пожалівся. Люди, які у мене будь-що купляли теж ніби ніхто ненарікав....
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 12:44

Солнушко, Коkhanovska, можемо тіко догадуватися - чому так??? :nea: Особисто в себе я ніяких "недоброжелатєлєй" не підозрюю... З усіма своїми покупцями знаюся, багато хто був у мене дома... бачив усю обстановку "купи речей у шафах" і навіть купи ламінату на стриху ;)... і навпаки - .... А скільки дзвінків з питаннями: "Чому закрили темку?"... :acute:
Ото вже цікаво, що значить "багаторазові (!) скарги"!!!?? :acute: І кому то ми так встигли насолити?? :db:

Ясно, шо адміни знають хто скаржився і за шо... я б на їх місці подумала на рахунок санкцій до так званих "незадоволених" неконкурентноспроможних осіб. Натомість не виключаю застосування санкцій щодо мене самої за те, шо маю наглість отаке казати....
Більше навіть не хочу писати, бо всім все зрозуміло... От тіко ніхто в тому не зізнається! :nea:

...Мушу додати на рахунок Солнушко - вона ж тільки-тільки виставилася, продавала зовсім мало речей... То де ж оті "нєдоброжелатілі" встигли взятися?? Ох, і неправильно ж все це! І на шо та кнопка скарг здалася, якшо конкуренти можуть раз-два - і наклацати усе, шо тільки хочуть, любу казку придумають :db: А нас-то не питають - правдива казочка, чи ні.....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 13:26

Хочеться звернутись до всіх, хто вже поскаржився в цю тему, а також до всіх, хто ще планує сюди поскаржитись
Якщо вже будете це читати, то давайте без образ
Людонькі, скажіть будь ласка, хто з вас не погодиться з тим, що адміністратори цього форуму, які створили його і дали нам усім можливість тут спілкуватись, мають пріоритетне право вирішувати, що і як тут має бути, що забороняти, а що дозволяти? Подивіться на будь-якому іншому ресурсі, адміністратори створюють правила, і кожен окремий користувач для себе вирішує, приймати ці правила і реєструватись, чи не приймати і не реєструватись. Так всюди було і є, і вам не здається це справедливим? Форум було створено в першу чергу для СПІЛКУВАННЯ між собою батьків теперешніх і майбутніх, і продаж власних речей за допомогою форуму - це лише додаткова опція. Будь ласка, виберіть одну відповідь на наступне питання:
Для чого ви заходите на Малечу:
а) для спілкування;
б) з метою продати власні речі?
Що є основною вашою метою? Чи вам не здається, що це не дуже чесно, коли користувачі перетворюють форум ледве не на інтернет-магазин, продаючі все що тільки можна продати? Вам відомо, як створюються інтернет-магазини? Пишеться сайт, набивається контент, а потім докладається немало зусиль для розкрутки цього сайту, для підняття його рейтингу серед пошукових систем, і т.д. Спочатку вкладаються час і гроші, а потім вже цей інтернет-магазин стає джерелом прибутку його власника, можливо навіть і основним. Справедливо? По-моєму, так. Але навіщо це все робити, якщо можна просто зареєструватись на форумі, і ось тобі вже готова база для магазину, розкручена і зручна? Якщо так, то є форуми, створені саме з метою продажу і купівлі речей, але Малеча - не один з них.
Правила. В них написано, що можна продавати свої речі, які не підійшли, і ви всі готові повиставляти купу фоток своїх дітей в цих речах. А в правилах не написано, що суперечкі з адміністраторами-модераторами бажано вирішувати в приватному порядку, а не виносити на загал? Чи краще написати отаке

Цитата

Натомість не виключаю застосування санкцій щодо мене самої за те, шо маю наглість отаке казати....

і дивитись, що буде? Якщо забанять, чи знизять рейтинг, чи ще якісь санкції приймуть, то от бачите люди, який я молодець, нон-конформіст, що мав сміливість піти проти системи, і пав жертвою несправедливих репресій. А якщо нічого не зроблять, а мовчки перетерплять, то он бачите люди, який я молодець, як я їх! Так, чи це писалось з іншою метою і я не правильно зрозуміла? І ви думаєте, що приємно оце на свою адресу читати, розуміючі підтекст? Отак взяли і в обличчя плюнули....
Правила написані, але правила можна обійти, не порушуючі, а потім тикати до носа правилами "я ж не порушував!"
Закони країни знаєте? Думаю, над їх створенням думали ретельніше, ніж над правилами для всіх форумів разом взятих. І скільки є "дірок", за допомогою яких можна один закон порушити, а іншим законом довести, що нічого ти не порушив? В таких випадках залишається сподіватись на совість людей і певні обмеження, встановленні їх принципами і здоровим глуздом.
Чи не марні ці сподівання?

На останок хочу додати, що писавши це, не мала на увазі нікого конкретного. А просто намагалась закликати вас усіх подивитись на ситуацію в цілому, а не тільки зі своєї "мені-не-дозволили-заробити-гроші" точки зору.

:36_3_11:

My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 7
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алішка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 14:27

Хочу як то кажуть вставити своїх "пять копійок". Як бачите по кількості корисних повідомлень в мене їх не 5 и навіть не 10.... Тому я тут не лише для продажу,але я стільки придбала тут корисного !!!!! І іграшки і одяг ! Не знаю чи я стільки би накупила нового ? Напевно що ні,бо по магазинах ходити немає коли ! А хто це продає для мене немає значення і чи своє,чи сусідки,родички,коліжанки і т.д.... Звісно що секонд я не поважаю,тому купую речі які не підійшли,з бірками, нові або в ід. стані. Маючи дитину так хочеться щоб в неї все було !!! А нового з Антошки не накупишся і так та "дошка оголошень " деколи виручає !!!! Думаю я не одна така !
My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач у мережі   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 14:32

alusik, САМЕ З ЦІЄЇ ПРИЧИНИ розділ купівлі-продажу не було закрито повністю. Він продовжуватиме функціонувати і надалі, але під більш пильним наглядом з боку адміністрації. Як кажуть наші північні сусіди, "в чужой монастырь со своим уставом не ходят".
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 червень 2009 - 14:36

Перегляд повідомленняjane (17.6.2009, 14:26) писав:

Що є основною вашою метою? Чи вам не здається, що це не дуже чесно, коли користувачі перетворюють форум ледве не на інтернет-магазин, продаючі все що тільки можна продати? Вам відомо, як створюються інтернет-магазини? Пишеться сайт, набивається контент, а потім докладається немало зусиль для розкрутки цього сайту, для підняття його рейтингу серед пошукових систем, і т.д. Спочатку вкладаються час і гроші, а потім вже цей інтернет-магазин стає джерелом прибутку його власника, можливо навіть і основним. Справедливо? По-моєму, так. Але навіщо це все робити, якщо можна просто зареєструватись на форумі, і ось тобі вже готова база для магазину, розкручена і зручна? Якщо так, то є форуми, створені саме з метою продажу і купівлі речей, але Малеча - не один з них.
:36_3_11: [/spoiler]

Підтримую.Шукайте,або створюйте інтернет-магазин і продавайте-купуйте на здоров"я. Це ФОРУМ, а не КУПИ-ПРОДАЙ, а то ресурс вже більш нагадує барахолку.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 14:47

Так усе має бути в міру. З одного боку,коли продаються речі не лише свої, а і своїх знайомих. З другого боку, деякі дитячі речі ( візочки,кріселка,....) ,куплені по оголошеннях на форумі дуже виручають. Наприклад, кріселко,яке я купила у Львівянки для свого племінника ( вони ним дуже задоволені) я не змогла б собі дозволити матеріально тоді і зробити братовому синочку таку приємність у вигляді нового.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2009 - 15:14

Якщо вже ця тема сьогодні така актуальна, напишу декілька слів від себе.

Я не збираюсь когось звинувачувати у нечесному торзі, мені не потрібні докази у вигляді фотографій дітей у костюмах чи взутті.
Я не збираюсь підбивати бюджет родини і. т.п.

Але, я не перший день в інтернеті і чудово знаю підводні камені дошок оголошень на мамських форумах в тому числі.
Є варіанти... Знаю про бізнес перекупання речей, коли купуються речі б.у, а потім перепродаються. Чи взагалі забираються на шару у некомерційно налаштованих батьків. Знаю, як скупляються речі та іграшки у секондах брендових фірм. Лишається лише випрати... А там, до речі й з бірками речі продаються. Варіанти існують.

Я нікого не звинувачую, бо для звинувачень потрібні докази. Вірю у презумпцію невинуватості. :)

Але, щоб не було скарг від користувачів та інших незадоволень та підозр, поясню, якого плану оголошення будуть видалятися.

Наприклад, коли мама однорічної дитини продає взуття 25-28 розмірів, коли виставляються лоти дітей іншої статі, чи й дівчачі та хлопчачі речі, а у мами лише одно створіннячко мається. Коли багато лотів за короткий термін часу й речей не по сезону, а все підряд. Якщо людина заходить на форум лише для продажу чи купівлі товарів. Використовує лише дошку оголошень.

Це робиться лише з метою не перетворювати форум на базар-вокзал. І щоб уберегти користувачів від шахраїв.
Я вибачаюсь перед дівчатами, які постраждали через такі жорсткі обмеження, і сподіваюсь на їх розуміння. Як то казав товариш Сталін - "Ліс рубають, щіпки летять".
Дякую за увагу!
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 8
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів