Спірні питання у дошці оголошень Чому видаляються певні теми
Відправлено 15 травень 2009 - 21:00
Відправлено 16 травень 2009 - 13:45
сповіщення про видалення комерційних тем і зараз є у всіх підрозділах Дошки оголошень
нагадайте собі ваші ж слова
Улянка (23.11.2008, 15:59) писав:
ви б визначилися знайомої чи похресниці. також мені здається в темі були згадування і про те, що це речі сусідів чи інших знайомих
Улянка (2.12.2008, 12:18) писав:
менше з тим на інших форумах вам вже заборонили займатися продажем речей, у нас виключень не буде. тому закриваю й вашу новостворену тему.
нагадую вам, що дії модераторів не обговорюються.
Улянка, якщо ви помітите теми, де продаються речі не з своїх діток, сповістіть про це адміністраторів або модераторів.
Відправлено 16 травень 2009 - 13:50
Стосовно знайомої і похресниці..так, у жовтні, коли я тільки створила цю тему речі були з дітей дівчат, з якими ми разом гуляємо...останні дівчачі речі - це з Дзвінки, моєї похресниці, тому виникають питання...так колись і Львів"янку знинувачували, що вона секонд продає, то мені виставити фото, де моя дитина у цих речах????? Прошу роз"яснень...
Відправлено 16 травень 2009 - 18:01
Улянка (16.5.2009, 14:50) писав:
Стосовно знайомої і похресниці..так, у жовтні, коли я тільки створила цю тему речі були з дітей дівчат, з якими ми разом гуляємо...останні дівчачі речі - це з Дзвінки, моєї похресниці, тому виникають питання...так колись і Львів"янку знинувачували, що вона секонд продає, то мені виставити фото, де моя дитина у цих речах????? Прошу роз"яснень...
Улянка, Ви не виняткові. Просто настав час навести лад в "Дошці оголошень" і це стосується не лише Вас, а всіх користувачів.
До всіх
Дошка оголошень "Малечі" це не магазин "дешевий одяг з Европи" чи розкладка на секонді. А тим більше не місце для пропозицій типу "завалялось 10 однакових кепочок з бірками". Це місце де люди можуть продати/обміняти речі, з яких виросла їхня дитина, не підійшли за розміром і т.п. Люди, коли з`являються теми з десятками лотів і постійним поповненням вам не здається, що розповідати, що "все це з моєї дитини" чи з дітей кума, брата, свата дуже наївно. Крім того, коли є стільки знайомих, невже у них всі діти однакового віку(Не вірю!)? І чи не доцільніше в такому випадку зробити обмін між цією групою людей?
Не потрібно вважати, що хтось дурніший за вас!!!
Хочете займатись подібного роду бізнесом - створюйте інтернет-магазин чи розміщуйте оголошення там де це не заборонено правилами. Не потрібно перетворювати "Малечу" в базар.

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 16 травень 2009 - 19:09
смішно, але мені, мабуть, треба було б фото з Любчикової шафи надсилати чи як, чи у кожній речі фото виставляти, щоб Ви вірили...а стосовно речей з дівчаток, то я згідна була б повидаляти, якщо б було попердження...вибачте за незручності....
Відправлено 17 травень 2009 - 11:22
Улянка (16.5.2009, 20:09) писав:
смішно, але мені, мабуть, треба було б фото з Любчикової шафи надсилати чи як, чи у кожній речі фото виставляти, щоб Ви вірили...а стосовно речей з дівчаток, то я згідна була б повидаляти, якщо б було попердження...вибачте за незручності....
Читайте уважніше... Про речі з бірками і т.д. йшлося в зверненні "до всіх".
Стосовно того, що Вам смішно - смійтесь, якщо Вам так буде легше. Але заборона є, вона забороною і залишається.
Попередження було в оголошеннях до розділу. Треба бути уважнішими. А про те, що в правилах така заборона є вже давно я взагалі мовчу.

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 17 травень 2009 - 11:32
Відправлено 17 травень 2009 - 11:53
Щаслива зірочка (17.5.2009, 12:32) писав:
Можна :-)
Цитата

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 16 червень 2009 - 21:08
Солнушко (16.6.2009, 21:10) писав:
І ще одне - ваші лінієчки не потрібно додавати кожен раз у ваші дописи. Просто зайдіть у ваш профіль і відредагуйте його, за допомогою посилання "Редагувати підпис" внизу сторінки.
Відправлено 16 червень 2009 - 21:28
цікаво,кому ж так заважала моя тема-це,були,мабуть,мої конкуренти..... :D не зрозуміла тільки на що саме жалілися ці добродії???
стосовно лінієчки-я читала тему-Дрпомога новеньким,і знаю,що лінійка і підпис виставляється автоматично,а мені більше подобається її кожен раз добавляти-тоді не має рисочки перед лінійкою....

Відправлено 16 червень 2009 - 21:39
Солнушко (16.6.2009, 22:28) писав:
цікаво,кому ж так заважала моя тема-це,були,мабуть,мої конкуренти..... :D не зрозуміла тільки на що саме жалілися ці добродії???
стосовно лінієчки-я читала тему-Дрпомога новеньким,і знаю,що лінійка і підпис виставляється автоматично,а мені більше подобається її кожен раз добавляти-тоді не має рисочки перед лінійкою....
На перше питання не можу дати відповіді, бо не в курсі саме вашої справи.
А на рахунок лінієчки - це в першу чергу затрудняє спілкування з вами .
Відправлено 16 червень 2009 - 23:23
Відправлено 17 червень 2009 - 12:44
Ото вже цікаво, що значить "багаторазові (!) скарги"!!!??
Ясно, шо адміни знають хто скаржився і за шо... я б на їх місці подумала на рахунок санкцій до так званих "незадоволених" неконкурентноспроможних осіб. Натомість не виключаю застосування санкцій щодо мене самої за те, шо маю наглість отаке казати....
Більше навіть не хочу писати, бо всім все зрозуміло... От тіко ніхто в тому не зізнається!
...Мушу додати на рахунок Солнушко - вона ж тільки-тільки виставилася, продавала зовсім мало речей... То де ж оті "нєдоброжелатілі" встигли взятися?? Ох, і неправильно ж все це! І на шо та кнопка скарг здалася, якшо конкуренти можуть раз-два - і наклацати усе, шо тільки хочуть, любу казку придумають :db: А нас-то не питають - правдива казочка, чи ні.....

Відправлено 17 червень 2009 - 13:26
Для чого ви заходите на Малечу:
а) для спілкування;
б) з метою продати власні речі?
Що є основною вашою метою? Чи вам не здається, що це не дуже чесно, коли користувачі перетворюють форум ледве не на інтернет-магазин, продаючі все що тільки можна продати? Вам відомо, як створюються інтернет-магазини? Пишеться сайт, набивається контент, а потім докладається немало зусиль для розкрутки цього сайту, для підняття його рейтингу серед пошукових систем, і т.д. Спочатку вкладаються час і гроші, а потім вже цей інтернет-магазин стає джерелом прибутку його власника, можливо навіть і основним. Справедливо? По-моєму, так. Але навіщо це все робити, якщо можна просто зареєструватись на форумі, і ось тобі вже готова база для магазину, розкручена і зручна? Якщо так, то є форуми, створені саме з метою продажу і купівлі речей, але Малеча - не один з них.
Правила. В них написано, що можна продавати свої речі, які не підійшли, і ви всі готові повиставляти купу фоток своїх дітей в цих речах. А в правилах не написано, що суперечкі з адміністраторами-модераторами бажано вирішувати в приватному порядку, а не виносити на загал? Чи краще написати отаке
Цитата
і дивитись, що буде? Якщо забанять, чи знизять рейтинг, чи ще якісь санкції приймуть, то от бачите люди, який я молодець, нон-конформіст, що мав сміливість піти проти системи, і пав жертвою несправедливих репресій. А якщо нічого не зроблять, а мовчки перетерплять, то он бачите люди, який я молодець, як я їх! Так, чи це писалось з іншою метою і я не правильно зрозуміла? І ви думаєте, що приємно оце на свою адресу читати, розуміючі підтекст? Отак взяли і в обличчя плюнули....
Правила написані, але правила можна обійти, не порушуючі, а потім тикати до носа правилами "я ж не порушував!"
Закони країни знаєте? Думаю, над їх створенням думали ретельніше, ніж над правилами для всіх форумів разом взятих. І скільки є "дірок", за допомогою яких можна один закон порушити, а іншим законом довести, що нічого ти не порушив? В таких випадках залишається сподіватись на совість людей і певні обмеження, встановленні їх принципами і здоровим глуздом.
Чи не марні ці сподівання?
На останок хочу додати, що писавши це, не мала на увазі нікого конкретного. А просто намагалась закликати вас усіх подивитись на ситуацію в цілому, а не тільки зі своєї "мені-не-дозволили-заробити-гроші" точки зору.
Відправлено 17 червень 2009 - 14:27
Відправлено 17 червень 2009 - 14:32
Відправлено 17 червень 2009 - 14:36
jane (17.6.2009, 14:26) писав:
Підтримую.Шукайте,або створюйте інтернет-магазин і продавайте-купуйте на здоров"я. Це ФОРУМ, а не КУПИ-ПРОДАЙ, а то ресурс вже більш нагадує барахолку.
Відправлено 17 червень 2009 - 14:47

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 17 червень 2009 - 15:14
Я не збираюсь когось звинувачувати у нечесному торзі, мені не потрібні докази у вигляді фотографій дітей у костюмах чи взутті.
Я не збираюсь підбивати бюджет родини і. т.п.
Але, я не перший день в інтернеті і чудово знаю підводні камені дошок оголошень на мамських форумах в тому числі.
Є варіанти... Знаю про бізнес перекупання речей, коли купуються речі б.у, а потім перепродаються. Чи взагалі забираються на шару у некомерційно налаштованих батьків. Знаю, як скупляються речі та іграшки у секондах брендових фірм. Лишається лише випрати... А там, до речі й з бірками речі продаються. Варіанти існують.
Я нікого не звинувачую, бо для звинувачень потрібні докази. Вірю у презумпцію невинуватості. :)
Але, щоб не було скарг від користувачів та інших незадоволень та підозр, поясню, якого плану оголошення будуть видалятися.
Наприклад, коли мама однорічної дитини продає взуття 25-28 розмірів, коли виставляються лоти дітей іншої статі, чи й дівчачі та хлопчачі речі, а у мами лише одно створіннячко мається. Коли багато лотів за короткий термін часу й речей не по сезону, а все підряд. Якщо людина заходить на форум лише для продажу чи купівлі товарів. Використовує лише дошку оголошень.
Це робиться лише з метою не перетворювати форум на базар-вокзал. І щоб уберегти користувачів від шахраїв.
Я вибачаюсь перед дівчатами, які постраждали через такі жорсткі обмеження, і сподіваюсь на їх розуміння. Як то казав товариш Сталін - "Ліс рубають, щіпки летять".
Дякую за увагу!

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.

Допомога

[/url]