Цiкавi Iсторii
Відправлено 25 січень 2008 - 21:28
Як ваши дiтки ростуть i розвиваються? Чи траплялися вже якiсь цiкавi iстоpii?
У нас от сьогоднi Наташка захлопнула дверi,залишившись сама в квартирi разом з телефоном та ключами. Добре що отвiр е у дверях для почти,хоч якось могла ii розважати.Кажу iй дай ключi,а вона менi- нi.Повертается i каже: ку-ку мама. Потiм вдарилася десь в дверi i почала плакати, я кажу давай поцьомаю, а вона в дирку хоче голову засунути,а голова не пролазить. Тут доця зрозумiла що це надовго i почала хникати. Я вже вiд сусидiв чоловiку дзвонила, щоб ранiше з роботи прийшов,але набирала не правильний номер...Добре що вiн сам звiльнився ранiше, а то 2 години довелося б отак сидiти, або i дверi вибивати. Тому ми вирiшили залишати ключi також десь не в квартирi, щоб iсторiя не повторилася.
Відправлено 26 січень 2008 - 15:18
Дякувати Богові, все обійшлось... А страху натерпілись усі втрьох...
Відправлено 26 січень 2008 - 15:23
Осока (26.1.2008, 15:18) писав:
Дякувати Богові, все обійшлось... А страху натерпілись усі втрьох...
Ти до ключа прибий палку подовшу і закинь подалі... бідолашки, уявляю чого ви натерпілись, я б геть і збожеволіла...
Відправлено 26 січень 2008 - 15:31
Відправлено 26 січень 2008 - 15:48
Відправлено 26 січень 2008 - 16:05
Так написала , що тепер буду чекати пригод. :D
Відправлено 26 січень 2008 - 16:48

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 26 січень 2008 - 20:20
Давайте краще про веселіші історії. Повезла я дітей до бабусі у село. Одного дня вивів мій (тоді менший, а зараз уже середній) син бабусю у сад і просить: "Бабусю, гуську". А день перед тим вона йому якраз гусенят давала погладити. Пояснює бабуся, що гусей зараз удома нема, вони пішли на річку, ввечері повернуться і тоді можна буде знову погладити гуску. Син вислухав і знову:"Бабусю, гуську". Пішло пояснення по другому разу. Малий вислухав і уже зі сльозами у голосі:"Бабусю, гуську". Бабуся починає розуміти, що вона чогось не розуміє, і просить: "Покажи мені, де ти бачиш гуску." Дитина тицяє пальцем кудись угору. Бабуся піднімає голову і бачить просто над собою величезні жовті ГРУШІ на гілці - онук тоді ще "р" не вимовляв.
Відправлено 28 січень 2008 - 15:01
Відправлено 28 січень 2008 - 15:18
Чемна доця хотіла мамі помогти!
Відправлено 28 січень 2008 - 15:53

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 31 січень 2008 - 23:12
- Настенька, скажи "рыба"...
Она долго молчала, морщилась, думала.
Я ей опять:
- Настенька, скажи "рыба"...
- Селёдка! - радостно ответила Настюша.
Відправлено 01 лютий 2008 - 09:52
Якось клеїли шпалери і треба було перетягнути шафу. (Тоді Тані було 1рік і 10 міс) Перетягували брат Юра, мама і чоловік. Мала розплакалася і кричить: "Папочка, Сашуля, не треба, йди до мене, йди, не піднімай, хай Юра робить!". Вийшло так, наче ми її навчили. Юра був у такому шоці, наче аж образився. А ми так сміялися.
Відправлено 01 лютий 2008 - 16:38
Відправлено 19 березень 2008 - 08:08
А малявка моя якось взяла пральний порошок, принесла в кімнату і висипала з півпачки на диван, а тоді це чудо пішло на кухню, взяло віник і спробувало все виправити. Добре, що в мене хороший пилосос. А де була в цей час мама? Мама на кухні обідала. :D
Відправлено 19 березень 2008 - 10:51
Варвара 24 (1.2.2008, 9:52) писав:
Якось клеїли шпалери і треба було перетягнути шафу. (Тоді Тані було 1рік і 10 міс) Перетягували брат Юра, мама і чоловік. Мала розплакалася і кричить: "Папочка, Сашуля, не треба, йди до мене, йди, не піднімай, хай Юра робить!". Вийшло так, наче ми її навчили. Юра був у такому шоці, наче аж образився. А ми так сміялися.
Варвара, вибачте, читаючи Вашу розповідь згадала дуже смішну ситуацію, що трапилась з донькою моїх приятелів
Дитина почала ходити до садочку, ну і зрозуміло, спілкується там з ровесниками. Чує, діти між собою згадують якогось "папу", слово за слово, питаються де її "папа", а вона каже, що немає у неї такого :)))) Так пройшло десь декілька місяців, аж поки одного дня дитина не прийшла додому і не влаштувала істерику: чого це у всіх дітей є папа, а у неї немає
І тільки тут з нею розібрались, що "папа" це є тато, який у неї, звичайно ж, є
Відправлено 29 квітень 2008 - 23:34
Sonya (19.3.2008, 11:51) писав:
І тільки тут з нею розібрались, що "папа" це є тато, який у неї, звичайно ж, є
Така весела тема! :D А ваша, Sonya, історія про папу сама-сама!
Відправлено 30 квітень 2008 - 07:29
Приходить дитина із садочка, поїла, встає і потягується говорчи при цьому мусікапи! І так щодня після їжі.
Батьки в шоці! Пішли до садка тай дивляться що там робиться.
А вихователька нахававшись манки встає із-за столу потягуючись каже
Мужика би!

Майстер улюблених іграшок :)

Допомога