Сприятливі дні для народження
Відправлено 14 червень 2009 - 10:59
Минулого разу лікарі казали- вибирай на наступному тижні любий день, крім пятниці і вівторка ( бо в цей день вони чомусь тоді не дуже хотіли робити, а в віторок тоді було свято)
Є ж календарі для садоводів або поради, в який день що краще робити чи не робити?
Що форумчани думають з цього приводу? Буду вдячна за підказки на липень :D
Відправлено 14 червень 2009 - 15:42
Відправлено 14 червень 2009 - 16:18
Люська* (14.6.2009, 15:42) писав:
Ні, з імям у нас теж поки остаточного варіанту немає... Чекаємо, коли народиться і яке їм"я підійте :D
Справа в тому, що якщо треба буде КР, то його проведення відтягувати не получиться, думаю прийдеться вибирати максимум з 1 по 10 число... А там випадає одне свято - Різдво Іоана Хрестителя, а по язицькому- Івана Купала... Інші дні - піст аж до Петра і Павла... В принципі, якщо день народження випадає у свято - це завжди зручно...
Цікаво, що в інеті йдеться про сприятливі дні будь-чого -для відвідання перукарні, проведення весілля, зачаття, а от про народження - нічогісінько.
Відправлено 14 червень 2009 - 20:16
Відправлено 14 червень 2009 - 20:16
Цікаво, що в інеті йдеться про сприятливі дні будь-чого -для відвідання перукарні, проведення весілля, зачаття, а от про народження - нічогісінько.
Тому що день весілля можна спланувати, зачаття також менш більш можна спланувати( але ніхто не сказав що саме в той день щось получиться), похід в перукарню також можна планувати, а от день народження дитини плануй не плануй все одно від того планування майже нічого не залежить, бо керувати цим процесом ми не можемо.
Відправлено 14 червень 2009 - 20:22
про переваги та недоліки запланованих екстрених і планованих КР напевно варто говорити в іншій темі.
Відправлено 14 червень 2009 - 20:35
poiu (14.6.2009, 20:16) писав:
Більшість КР - планові, бо для них треба підстави, наприклад: велика/ мала вага дитини, неправильне сидіння, передчасне дозрівання плаценти, гіпоксія (нехватка кисню дитині) і т.д. Тоді операцію планують спокійно на певний день, коли дитина доношена, а не чекають "сюрпризів", щоб робити це екстрено... А іноді і раніше 38 тижнів, в залежності від обставин...
Перший раз в мене було багатоводдя і гіпоксія - дочекалися 38 тижнів - вперед, на КР. Зараз вже інше - плацента дозріває зарано, через 2 тижні піду на УЗД - якщо дійсно все не так гарно, як треба, то тоді ж на 38 тижні знову плануватимемо КР. От тільки на який день?
Відправлено 15 червень 2009 - 11:59
Відправлено 15 червень 2009 - 12:40
І таке собі дозволяють. Добре що завчасно схватки не почалися, а КР робили 6-го числа.
А ще кажуть, що дівчатка добре коли народжуються в жіночий день (середа, субота, п"ятниця, неділя), а хлопчики в чоловічий.
Відправлено 15 червень 2009 - 13:06
RomaIIIka (15.6.2009, 11:59) писав:
Знаємо -хлопчика :D
Іванка-дівчинка мені подобається, та й Іванко теж нічого... Іван Миколайович... нічого оригінального, зате легко вимовляється...
Правда, сусіди на цей варіант зморщили носи... :D
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Лі*Куся (15.6.2009, 12:40) писав:
А ще кажуть, що дівчатка добре коли народжуються в жіночий день (середа, субота, п"ятниця, неділя), а хлопчики в чоловічий.
Тоді віторок, Івана Купала, нам наче підходить...
Відправлено 16 червень 2009 - 11:23
Відправлено 17 червень 2009 - 07:37
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Natusya, В вас теж є всі шанси до 7 числа дотягнути ;)
Відправлено 17 червень 2009 - 11:29
А от з 1-го по 4-те липня сміливо можете йти на КР, та й для Вашої малечі будь-який з цих днів буде сприятливиим.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 17 червень 2009 - 14:53
Панночка,у нас багато схожого-у вас хлоп'ята і у мене також,термін майже одинаковий,навіть те що КР робили через гіпоксію.
Відправлено 17 червень 2009 - 17:59
Відправлено 22 червень 2009 - 15:37
Сонячна (17.6.2009, 12:29) писав:
А от з 1-го по 4-те липня сміливо можете йти на КР, та й для Вашої малечі будь-який з цих днів буде сприятливиим.
В цьому щось є. Якщо можна вибрати на перед кращу долю для малюка, то чому б і ні. Але я думала, що якщо дитина родиться на таке велике свято то він вже благословенний.
Відправлено 22 червень 2009 - 16:38

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 23 червень 2009 - 10:11
Люська* (22.6.2009, 15:37) писав:
Священник порадив спеціально на свято не планувати операцію... А от якби дитя саме родилося в такий день, як Різдво Іоана Хрестителя (7 липня), то це було б дуже добре, пояснив він... Іоан Хреститель - дуже визначна особа в історії християнства, навіть до кінця не те що не вивчена, а ще й певним чином замовчена - сама церква визнає це... Колись була цікава передача про дослідження картин да Вінчі - як він шифрував у зображеннях святих хто є хто... То звідти випдиває, що Іоан Хреститель стоїть на рівні Ісуса Христа, якщо не більше... Уявляєте? Ну, це вже інша тема....
Звичайно, я прислухаюся до порад священника і лікарів... ЯКщо вималюється якесь число, сподіваюсь на пораду Сонячної
Користувач подумав і додав через 10 хв.:
umka (17.6.2009, 14:53) писав:
Панночка,у нас багато схожого-у вас хлоп'ята і у мене також,термін майже одинаковий,навіть те що КР робили через гіпоксію.
Як приємно знайти "колегу " !!!!
Дійсно, скільки спільного - навіть те, що друга дитинка - бажаний хлопчик!!! а це рідкість - 99% хочуть дівчинку....
Тримаймося!!! Ми з вами вже фактично на фінішній прямій!
Відправлено 23 червень 2009 - 10:38
Сонячна (22.6.2009, 17:38) писав:
Для мене це дуже велике і важливе свято. Але все таки не мені вирішувати, коли дитину народжувати. Якщо ви кажете, що по лунному календарю це не благополучний день, то думаю ви на цьому розумієтесь, а я тільки інтуєтивно можу сказати чому мені цей день подобається.

Допомога