Хочем підключити кабельне чи цифрове телебачення.
Чули про Волю, але знайомий, що там працює порадив забути про їхню послугу. Пояснити чому - не захотів.
Поділіться своїми враженнями щодо провайдерів, які підключені у вас (вартість підключення, щомісячна плата, пакет каналів та їх якість)? Особливо цікавить Сихів :)
Вдячна наперед!
У нас Воля - кабельне. Думала перепідключитись на цифрове, але шось воно трохи дороговато ... В принципі, нічого поганого сказати не можу. Тільки каналів купа нікому не потрібних. От якби можна було самому сформувати собі пакет ... :D А взагалі, краще купити собі супутникову антену - і дивись що хош, і безкоштовно!!!
Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
Я живу на Сихові, в нас Телебойман. Ми незадоволені, бо кабельне часто пропадає (бо тепер постійно вдома), але ненадовго, млже бути на 2 хвилини, якість недуже, плтимо 45 грн. в місяць.
к-сть каналів 50 з копійками))), але багато дійсно непотрібних каналів, наприклад на італійській чи французькій мові.
Мій блог:) Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
Veronika_S, Телебойман це і є Воля. Волю вигідно савити коли ти від них береш і інтернет. тоді за кабельне не платиш. Але у них немає безлімітних пакетів. Я мала їх цифрове тб - відмовилася. Зараз хочу перейти на сателітарку - шукаю що краще. І заодно щоб був сат-нет.
З Волею треба трохи помахатися, хоча швидкість нормальна, але пакети вибрати важко...
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
ми від Волі також відмовились, не подобаються мені їх набір каналів, а ще постійне підняття ціни. поставили звичайно загальнобудинкову антену, мені вистачає, всеодно тв майже не дивлюсь