Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Антитіла гемолізини і антигемолізини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Антитіла гемолізини і антигемолізини Хто з таким стикався Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Маріте 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 червень 2009 - 20:51

Здаю другий раз аналізи і показують що в крові є антитіла гемолізини взагальному мені пояснили що це конфлікт між групою крові дитини і моєю . Може хтось з таким стикався розкажіть
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 червень 2009 - 08:38

Перегляд повідомленняМаріте (12.6.2009, 21:51) писав:

Здаю другий раз аналізи і показують що в крові є антитіла гемолізини взагальному мені пояснили що це конфлікт між групою крові дитини і моєю . Може хтось з таким стикався розкажіть

Привіт! Я теж здавала аналіз на групові гемолізини і хоча їх не виявлено, мене знов направили. Каже моя лікар, що кожного місяця потрібно здавати. В нас з чоловіком резус позитивний, в мене 1 група, а в нього 3. Загалом пояснили, що навіть якщо виявлять ці гемолізини, то нічого страшного просто випишуть якісь вітаміни, щоб при народженні в дитини не було жовтушки. Якщо в вас однаковий резус, тоді напевне не переживайте. Я так зрозуміла лікарів. :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 червень 2009 - 12:04

Маріте, у мене під час першої вагітності були гемолізини (зараз ще не знаю). У мене 1+, у чоловіка 2+. В результаті синуля мав при народженні незначну фізіологічну жовтушку.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Серенада 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 червень 2009 - 21:21

А у мене вже втретє шукають гемолізини. У мене 4-; у чоловіка 3+; у дітей 2+ і 3+. Т-т-т ще не було, хоча в жіночій консультації не вірять і посилають на станцію переливання крові здати аналізи. У малюків жовтушки не було.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 14 червень 2009 - 21:36

І ми зчоловіком здавали кров на гемолізини, у мене 1 позитивна, в нього 2 позитивна, результат гемолізини 2:1 , нас так змушували здавати цей аналіз, а ще більше я колупала чоловіка, але коли показали результат, мені нічого не призначили, але сказали, що не дуже добре.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jet 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 19:33

В мене 1-, в чоловіка 2+. в першу вагітність нічого не було, а от тепер знайшли антитіла. Лікарка сказала лягати в стаціонар (!), я відмовилась, бо ж до пологів ще 6 тижнів, а мені старшого немає на кого лишити. Ну і виписала мені Хофітол, Метіонін, то щось для печінки, може аби білірубін чи інші штуки краще виводились... Сказала, через оті антитіла в дитини може бути жовтуха або гіпоксія. Сиджу, боюся.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лянчик09 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 19:47

У мене група крові І + і чоловіка ІІ +. У синочка ІІ -. З другого дня появилась сильна жовтушка, хоча здавала аналізи на гемолізини кожного місяця. Додаткових вітамінів не призначали а я толком не знала що це таке. Зате в роддомі добре перенервувала через ту жовтушку. Ще за допомогою "доброго" педіатра, якій було мало грошей і розказувала як це страшно. Але за місяць жовтизна зникла повністю і синок абсолютно здоровий ттт
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оськін 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 21:00

У мене були антитіла гемолізини,до чотирьох одиниць доходило.Постійно титр скакав.Пила артишок,випила його на 750грн.У мене 1+,у чоловіка 2+,з"явились на четвертому місяці.Але ускладнень ,слава Богу ,не було.Читала,що на першу вагітність антитіла майже не впливають,а от потім можуть бути проблеми.Але печінок багато пішло через ті гемолізини.
jet, ,у вас скоріш за все з дитинкою резус-конфлікт,бо найчастіше дитинка успадковує"кращу"кров.Може краще побути трішки під наглядом,але ти головне не нервуйся,не переживай.Частіше здавай аналізи на антитіла.Наскільки я знаю,це не так страшно(їхня наявність),як гірше,коли їх кількісь "скаче".І ще після родів,якщо був резус-конфлікт мають обов"язково вколоти щось-імуноглобулін вроді(не пам"ятаю точну назву).Тому лікар,який прийматиме пологи має знати про антитіла.Бажаю вам,щоб все було благополучно!А який у вас титр антитіл?є доречі,норма їх більш-менш прийнятна
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 21:27

oskin в мене в першу вагітність взагалі не було антитіл. Але, імуноглобулін колять, якщо в дитини і в мами виявиться різний резус, і колоти треба в перші 48 (чи 72?) годин, інакше можна потім вагітність не виносити. Я оте вичитала через інтернет, моя ведуча лікарка зробила квадратні очі, потім сказала, що його мені вколять, безумовно, але промовчала (коли я навмисне питала!) і не сказала, що його у Франківську просто НЕМА. Діставали зі Львова, добре, що заздалегідь... Словом, тут поїлись печінки. Але факт той, що імуноглобулін впливає на подальшу вагітність, а не на теперішню. Тобто, якби я його не вколола, то цю вагітність, можливо б, і не виносила.
А аналізи здавати вже пізно, бо вже 34й тиждень...
Ото призначила лікарка Хофітол, там теж в основі артишок, може хоч трохи поможе... Титр (я толком не розумію як це) - на А - "++", на В - "+", сказала лікар, що трохи багато.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2009 - 12:21

jet, ,правильно,колять зразу після родів і якщо є конфлікт.А якщо є антитіла,то конфлікт явно є.У мене була перша група,у малої друга,тому і були антитіла.А аналізи здавати не пізно і треба.Бо антитіла можуть з"явитись навіть за тиждень до пологів,навіть,якщо їх не було взагалі.А тут ще 6 тижнів!Головне,щоб вони не збільшувались.А титр ваш ще не є критичним.У мене до чотирьох плюсиків доходило,але я збивала артишоком до нуля.Але я би радила здавати кожного тижня аналізи.Я здавала раз у два тижня,а перед родами частіше.Це у ваших інтересах.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2009 - 15:37

все ясно. Холера, двічі от вагітна, і жоден лікар не сказав, що, виявляється, антитіла можна "збити до нуля". Пожимають плечима, мовляв, це не лікується, а просто спостерігається. І направлення на повторний аналіз мені не дали, сказали "побачимся через 2 тижні".
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2009 - 16:12

jet, ,так.вони в мене зменшувались.Тоді я замітила,що коли прохалтурю з артишоком(пропущу прийоми).вони росли.Значить він помагав.Дивно,що не направила на аналіз.Якже вона тоді збирається"спостерігати"?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2009 - 17:06

та, власне, чого там тоді спостерігати, якщо тижні через 2 я вже й народити можу?..
Пошукала інформацію, по ідеї, признаки гемолітичної хвороби чи гіпоксії на УЗд повинні були б виявитися. В мене такого не було, все в нормі, все чудово. Але малий дуже якось крутиться. Чи то може бути якраз від гіпоксії? А може мені здається, що сильно крутиться..?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   -=Чуча=- 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2010 - 21:13

oskin підскажіть, а ви пили артишок таблетований чи сиропчиком? І ще, підскажіть, у мене 36 тиждень вагітності. Через тиждень лягаю в лікарню, і сказали що з 26-1 зроблять планове кесареве, є ще сенс пити той артишок?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малинка-мандаринка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 лютий 2011 - 19:29

я також читала в інтернеті що це не лікується, але мені виписували Діазолін , Фрібріс. казали що це не лише конфлікт між мамою і дитиною може бути, а й алергія на щось
My Signature
www.malecha.org.ua/lines/loved/line3.png/10.png/14/2/2007/ZHivemo__u__ljubovjh/3/17/5/2008/Odruzhenjh/1/loved/line.png[/img][/url]
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   flamingo 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 липень 2011 - 13:06

Перегляд повідомленняМалинка-мандаринка (3.2.2011, 20:29) писав:

я також читала в інтернеті що це не лікується, але мені виписували Діазолін , Фрібріс. казали що це не лише конфлікт між мамою і дитиною може бути, а й алергія на щось

Здавала вчора повторний аналіз на гемолізини (перший раз здавала місяць тому), і знову показує гемолізини В ++++, та ще цього разу додався А ++
Вже місяць приймаю есенціале форте і метіонін, але показник не зменшився..
Хтось може пояснити, чи варто переживати з цього приводу..

Це вже друга вагітність, під час першої також були виявлені ці гемолізини, але у меншій кількості, вже не памятаю скільки було.. В малого все добре було, без ускладнень. Але я теж читала, що з наступними вагітностями ризик збільшується.

Моя лікар толком нічого не пояснила, ще менше ніж я сама знала. В мене зараз 31 тиждень вагітності, малюк дуже товчеться останнім часом. От і думаю, чи від того що йому там добре, чи навпаки...

В мене група крові 1+, а в чоловіка 3-
В першого малого кров 3+.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Zhuravlyk 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2011 - 10:44

У мене під час вагітності теж були проблеми з гемолізинами,в мене 1+,в чоловіка 2 +,мала народилась з 2 - ,був конфлікт по групі крові.Пропила стабілізуючий курс,все ніби владналось.При народженні малої брали аналіз крові на білірубін,бо теж підозрювали жовтушку,але ттт все обійшлось.

Повідомлення відредаговано Zhuravlyk: 13 грудень 2011 - 10:46

My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алінка25 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 грудень 2011 - 12:46

Оті я здала аналізи виявлено гемолізин А ++++ В++++. В мене 1 група плюс, а в чоловіка 2 група плюс. з першою вагітністю такого нічого не було. Виписала мені лікарка попити енторосгель. так переживаю...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн