Кабачки Ділимось смачнющими рецептами
Відправлено 05 червень 2009 - 21:15
- Кабачки,
- гриби білі свіжі або шампіньйони,
- помідори,
- масло вершкове,
- соус,
- мука,
- перець,
- зелень.
Оброблені кабачки нарізувати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, посолити, обваляти в муці і смажити на сковороді до готовності. Покласти очищені білі гриби або шампіньйони в киплячу воду на 2-3 хвилини, нарізувати їх тонкими скибочками і смажити з жиром, а потім гасити із сметанним соусом до готовності. Помідори розрізати навпіл, а якщо вони великі, то на чотири частини, посипати сіллю, перцем і смажити також з жиром до готовності. При подачі кабачки викласти на сковороду або тарілку, на них покласти гриби, а зверху смажені помідори. Посипати зеленню петрушки або кропом.
Відправлено 05 червень 2009 - 21:53
Кабачки ріжемо кружельцями, обмакуємо в муку і яйце, і підсмажуємо на олії.
До майонезу додаємо часник і перемішуємо. Тоді беремо одне кільце кабачка змащуємо майонезом і накриваємо іншим, і так шарів 4-5. На останній шар майонезу кладемо кільце помідора, помідор можна прикрасити зеленню.
Відправлено 05 червень 2009 - 22:15
Відправлено 05 червень 2009 - 22:19
кабачки ріжу кружальцями і обсмажую на оливковій олії, ставлю на тарілку з серветкою, щоб олій ввібрала, потім заправляю часничком, м'ятою та оцтом ( червоним).
Відправлено 05 червень 2009 - 22:22

Дитина потребує вашої любові більше всього саме тоді, коли вона менше всього її заслуговує. - Е. Бомбек
Відправлено 06 червень 2009 - 13:57
Люблю такі рецепти,як тут вже описували.
Дуже люблю "ікру кабачкову"на чорний хлібчик,але мені найбільш подобається свіженька-вчорашня вже "не те".
Рецепт простий-простий:
---ріжемо і обсмажуємо цибульку на олійці(щобю стала прозорішою),
---тремо і додаємо до цибульку моркву-обсмажуємо(майже до готовності),
---чистимо і натираємо на великій терці кабачок-обсмажуємо все разом(поки на випарується рідина з кабачка)
---додаємо зубч-к часнику молодого вичавленого з порізаним помідорчиком(хто любить-може додати зеленої петрушки порізаної міленько)
Даємо всьому закіпіти і відставляємо ,накриваємо кришкою-нехай трішки настоїться.СМАЧНОГО!
А ще роблю "деруни"з тертого кабачка:
---почистили,потерла кабачок
---додаю яйце.трішки муки
Смажу.СМАЧНОГО!
,,,,,,,А рагу з кабачками...ням-ням
Моя мама робить варення з кабачків.Смачне!Просто у нас варення всілякі в сім"ї не в пошані...Візьму рецепт-напишу.Можливо цього року зроблю.
Відправлено 06 червень 2009 - 15:22
Відправлено 06 червень 2009 - 21:21

Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
Відправлено 10 червень 2009 - 17:12
Беремо в рівних пропорціях нарізані кубиками кабачки і жовту аличу, заливаємо окропом з цукром в пропорції, яку ви вважаєте для себе нормальною. (Знаю людей які взагалі цукру не дають, знаю які дають ну дуже багато)
Закручуєте в банки і ставите в холодне місце...
"Ананасовий" компот готовий!
Відправлено 10 червень 2009 - 19:40
Відправлено 10 червень 2009 - 22:09
Відправлено 11 червень 2009 - 14:58
Добре збити яйце,додати солі,перцю,кабачок потертий на дрібній терці,трошки муки(2 ст.лож.).Все добре перемішати.І столовою ложкою викладати на розжарену сковородку із олією.Жарити до золотистого кольору.
СМАЧНОГО!!!
Відправлено 11 червень 2009 - 15:25
Відправлено 11 червень 2009 - 15:28
jula (11.6.2009, 15:58) писав:
Добре збити яйце,додати солі,перцю,кабачок потертий на дрібній терці,трошки муки(2 ст.лож.).Все добре перемішати.І столовою ложкою викладати на розжарену сковородку із олією.Жарити до золотистого кольору.
СМАЧНОГО!!!
jula, а не розлазяться такі млинці ? Я страшенно їх люблю, але у мене чомусь нікол ине виходили - завжди розповзаються на пательні, хоча і видушую попередньо, і борошно додаю...
Відправлено 11 червень 2009 - 16:56
Може ти замало кабачків береш? бо яцйе добре розріджує, тому самих кабачків тра досить багацько.А ще обов"язково додавайте зелень кропу! СМАКОТА!!!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 11 червень 2009 - 18:36
Nataly_diz76 (6.6.2009, 14:57) писав:
Люблю такі рецепти,як тут вже описували.
Дуже люблю "ікру кабачкову
І я цей рецепт обожаю
картоплю ріжимо на невеликі кусочки,варимо до готовності,даємо остинути. Тим часом беремо на олійці тушимо мяско(за смаком,можна і без нього) цибульку,потім додаємо моркву, помідори натерті на тоненькій терці,перець солодкий можна червоний або жовтий або і той і той (різаний пів кільцями),коли це все добре протушиться додаємо попередньо обжарені кільцями 1-1,5см кабачки(тут уже писали як вони обжаруються),додається картопля, сметана(її можна додати зразу після перцю) часничок і це все ще тушкується хв. 5.Смачного!!!!!

Если Я упаду..., не смейся!, загадай желание, - звезда упала!!!!)))
Відправлено 11 червень 2009 - 18:41
martka (10.6.2009, 18:12) писав:
Беремо в рівних пропорціях нарізані кубиками кабачки і жовту аличу, заливаємо окропом з цукром в пропорції, яку ви вважаєте для себе нормальною. (Знаю людей які взагалі цукру не дають, знаю які дають ну дуже багато)
Закручуєте в банки і ставите в холодне місце...
"Ананасовий" компот готовий!
Мене свекруха пригостила таким компотом-супер!я думала,що то з яблуками.

Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
Відправлено 11 червень 2009 - 19:23
То не зовсім одні кабачки, але смаааакота.
Потрібно:
кабачок
баклажан
помідор
болгарський перчик
ріпчаста цибулька
Овочі підбираємо так, щоб нарізані кружальцями, вони (кружальця) були приблизно однакового розміру.
Кабачки та баклажани нарізаємо кружальцями та добре солимо, і залишаємо на годинку, щоб стекла гіркота. Тоді ппромиваємо, щоб не були пересолені.
Потім викладаємо на пательню, таким чином, щоб кружальця накривали половину попереднього і чергувалися: кабачок, помідор, баклажа, цибуля, перець, кабачок....
Викладаємо всю пательню, зверху чуть солимо, перчимо, розкладаємо шматочки масла, та посипаємо зеленню.
І в духовку...
Аромат - не передати. Смак теж.
Я б на цих овочах жила круглорічно.
Дочекаюся баклажанів - викладу фото-рецепт.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 11 червень 2009 - 19:33
Sonya (11.6.2009, 16:28) писав:
Я додавала ще трошки манки, але тре трошки почекати, щоб вона розбухла. Тоді не розлазяться і супер смажаться.

Допомога