Наслідки після операції спинно-мозкова кила.
Відправлено 01 червень 2009 - 19:40
Відправлено 01 червень 2009 - 20:56
Відправлено 01 червень 2009 - 22:43
Відправлено 01 червень 2009 - 23:33
Ще є хороший благодійний реабілітаційний центр "Майбутнє" в Одесі, лікування там безкоштовне. У Києві в центрі Мартинюка теж лікування безкоштовне. У Львові в "Джерелі" - безкоштовно, але там в основному для львів’ян.
Ще – інститут проблем болі у Києві, лікування там проводиться три-чотири рази в рік (вартість десь приблизно 1000грн. за курс).
Бачила хлопчика, який почав ходити в 11 років, з підтримкою, важко але ходив!
Головне, щоб руки не опускалися. Знаю, яка це важка робота реабілітація таких діток, але ми мусимо поставити їх на ноги, мусимо допомогти їм повірити в себе.
Рада, що ви приєдналися до нас, сподіваюся, що будемо підтримувати один одного, допомагати інформацією і переможемо хвороби наших діток. :)
Відправлено 02 червень 2009 - 23:32
Мій синок ходить на колінах і закінчив індивідуально 1 клас одна проблема поряд іншими що йому добре так як є.А ми всі його заставляємо все робити.Ми консультувались з психологом і ніяких в нього змін психічних. Я не знаю як змінити думку про його стан і щоб він захотів ходити.
Відправлено 04 червень 2009 - 07:38
Суть методики – поєднання нейрометамерної рефлексотерапії з введенням в кожну точку мікродози лікарських препаратів. Препарати:
1. ніцетиле сігма-тау. – містить фактор росту нервової тканини;
2. трикотин – фосфоліпіди кори головного мозку новонароджених тварин
3. ліпосом-форте – фосфоліпіди базальних ядер мозку новонароджених тварин
4. Церебролізин – гідролізат мозку свиней.
Церобролізин – австрійський препарат, інші – італійські.
Курс складається з 5 сеансів, сеанс –близько хвилини (ін’єкції в різні точки ніг, рук, спини, шиї, голови; приблизно від 10 до 30 уколів)
У того хлопчика про якого я писала ДЦП, але його мама розповідала, що вони ще й активно ЛФК займалися.
Відправлено 04 червень 2009 - 10:12
Відправлено 15 червень 2009 - 10:15
Відправлено 02 липень 2009 - 21:07
нона2 (1.6.2009, 20:40) писав:
Привет! Расскажите поподробнее про своего мальчика-этот диагноз из-за дцп или спино-мозговой грыжи?Интеллект норма?Я думаю,что вы правильно делаете,что заставляете его двигаться--он умеет стоять сам?Я работаю с детками дцп в Киеве ,

Допомога