Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Конфліктна Зона - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Конфліктна Зона з"ясовуємо стосунки тут Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 квітень 2009 - 10:31

Повідомлення від модератора Антік
Переміщено з теми Анальний секс, Чи приваблює вас таке?

Перегляд повідомленняМаруся (14.4.2009, 10:29) писав:

Ніколи не кажи ніколи. А в чому аморальність? Це не секс зі звірами, а дві людини займаються коханням так, як вони хочуть.
Оральний секс це теж видумка людини, ви ним не займаєтесь?

Фу фу і ще раз фу......це місце не призначене для сексу ...це місце для того щоб "срати" вибачте за слово
про яке займання коханням можна говорити......ніколи не зміню своєї позиції...думки...адже анальний сексом і гумоксексуалісти займаються...бридотаааааа....Аморальність в тому є...і скільки б люду не говорили навпаки...то мені вибачте ВСЕРІВНО...а знаєте як на цей вид сексу церква відізветься ....коли ми проходили катихизацию перед шлюбом ..нам свяшеники наголошували про аморальність цього сексу...що це людське збочення...бо Бог створив шлюб для добра людини і народження дітей ....і що секс має відбуватися тільки природнім шляхом...

Перегляд повідомленняРената (14.4.2009, 10:56) писав:

Ми з чоловіком пробували кілька разів займатись таким сексом з моєї ініціативи, але чесно кажучи якогось задоволення від цього я не отримала, як не старалась розслабитись не змогла. Чоловік каже, що великої різниці цим і традиційним сексом не відчуває, тому на експерементах не наполягає. Щодо аморальності, з RoksanaVW абсолютно не погоджуюсь. Ми ж зупинятись і відмовлятись від розмаїття інтимних стосунків не збираємось, будем пробувати ще. :ireful:

Не погоджуєтеся...то будь-ласка...та знаю що пісвідомо ви знаєте що це НЕНОРМАЛЬНО........Бог то місце нам не для того створив....а ось "піхву" якраз для того....

П.С.Ужас оце збочення у світі.....мама дарагая....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:01

Ні, ну неприємно, це я розумію, кожному своє, але до чого тут моральність і аморальність? Для мене нормою у сексі є будь-що, що свідомі, повнолітні люди роблять за взаємною згодою. Ну а щодо природності, то і оральнй секс, і анальний, і традиційний, і гомосексуальний часто можна спостерігати і у тваринному світі, так що природньо, виходить... ;)
А про моральність і церкву. RoksanaVW! Ви займаєтесь сексом лише для продовження роду? Якщо ні, то ви чините аморально, думаю, на передшлюбній катехизації вам і про це говорили (нам з чоловіком, принаймні говорили). Тому, як на мене, всі роздуми щодо того, який орган і для чого Господь створив, дещо лицемірні. Адже у такому випадку і пестити груди аморально, та й інші ерогенні зони чіпати не варто, не для того Бог їх створював... ;)
Тому, думаю, варто просто висловити своє ставлення до цього виду сексу, який вас, я так розумію, не приваблює і не збуджує, а усі роздуми про аморальність залишити для окремої теми.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кучерява 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:05

[quote name='Lara!' date='14.4.2009, 12:01' post='103505']
"Ні, ну неприємно, це я розумію, кожному своє, але до чого тут моральність і аморальність? Для мене нормою у сексі є будь-що, що свідомі, повнолітні люди роблять за взаємною згодою. Ну а щодо природності, то і оральнй секс, і анальний, і традиційний, і гомосексуальний часто можна спостерігати і у тваринному світі, так що природньо, виходить..."

Lara!, і шо нам тепер на тварин рівнятись?
My Signature
Зображення Зображення Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:09

Кучерява!
Ні, на тварин рівнятися я вам не пропоную, а от згадати, що людину відрізняє від тварин ще й певна терпимість і лояльність стосовно позиції опонента, думаю, буде не зайвим. Зрештою, як на мене, моральність чи аморальність кожної окремої людини ніяк не визначається тим видом сексу, якому ця людина надає перевагу (тут я знову маю на увазі свідомих дорослих людей, які все роблять із взаємної згоди, це я так на випадок, якщо мене зараз звинуватять у терпимості до зоофілії, педофілії і т.п.)
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рената 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:09

RoksanaVW, ніхто ображати вас не збирався, просто висловила свою думку. А ви залишайтесь зі своїми думками на цю тему!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:11

Перегляд повідомленняТетянка (14.4.2009, 11:43) писав:

RoksanaVW, кумедно Ви пишете! Якщо б всі займались сексом(будь-яким) тільки з метою продовження роду-ото б веселуха почалася!!! А щодо геїв-так вони і оральним займаються,а лесбійки якраз "піхвами" активно користуються! ;) То що далі? Силою думки вдовільнятися??? :)

Хай ті гомики займають ще чим хочуть...мене начхати, я сказала про їхній основний метод, а за лезбіянок я взагалі не говорила, вони взагалі інородні предмети туди сунуть...Обидва меньшиства аморальні...
А я й не кажу що тільки для продовження роду..я казла що цитую "ДЛЯ ДОБРА ПОДРУГ І НАРОДЖЕННЯ ДІТЕЙ" і під добром розуміється нормальний секс...нас навіть там вчили як вираховувати овуляцію (запрошували людей із центру планування сімї) бо ж церква й будь який метод контрацепції забороняє...а ось "у дозволені" дні ...немає нічого проти...
Про яку силу думки ви говорите...людина має займатися сексом тільки природньо....навіть оральний секс це не Нормально....
Як люди можуть говорити повчати і розказувати про гріх...якщо навіть не хочуть визнати що наспправді цей метод сексу є ГРІХОВНИМ,...та нєє...людям головне втіха оргазм...і т.д...пофіг моральні цінності ...
Тим паче воно залишається АМОРАЛЬНИМ...і буде таким завжди... що б не говорили...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:18

Знаєте, відійду від теми, але скажу, що для мене людина з широкою душею, готова до безкорисливої допомоги ближньому є глибоко моральною. І мене не цікавить, який саме секс дає цій людині найбільшу насолоду. Я навіть цим не цікавлюся, як не цікавлюся тим, чи вміє ця людина, приміром, на ковзанах кататися. І навіть, якщо я рапото дізнаюся про те, що ця людина має гомосексуальні нахили, полюбляє анальний секс чи оральний, чи визнає тільки місіонерську позу, моєї думки, щодо моральності цієї людини це не змінить... Але у кожного своя шкала моральності і аморальності, а ще своя міра лицемір'я...
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:20

Не може бути аморальності у відносинах між двома людьми,якщо це обом не завдає дискомфорту, а приносить задоволення.Тому те,що для одних пар є аморальним,для других- в межах пристойного. Особисто я дотримуюсь цього першого принципу.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 2
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:34

Жах щей до тварин рівняють...та у них нема свідомості...це те що відрязняє нас від них....вони не знаю ть що правильно а що ні ..що можна а що ні....вонр живуть інстинктами.....які можуть проявлятися в певний період (тічка або інш) і тільки це їх наштовхує на секс ...тим паче якраз на задоволення і оргазм вони не претендують...а тільки продовження роду...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:37

Перегляд повідомленняRoksanaVW (14.4.2009, 12:11) писав:

Хай ті гомики займають ще чим хочуть...мене начхати, я сказала про їхній основний метод, а за лезбіянок я взагалі не говорила, вони взагалі інородні предмети туди сунуть...Обидва меньшиства аморальні...
А я й не кажу що тільки для продовження роду..я казла що цитую "ДЛЯ ДОБРА ПОДРУГ І НАРОДЖЕННЯ ДІТЕЙ" і під добром розуміється нормальний секс...нас навіть там вчили як вираховувати овуляцію (запрошували людей із центру планування сімї) бо ж церква й будь який метод контрацепції забороняє...а ось "у дозволені" дні ...немає нічого проти...

То тепер в цнркві розказують перед вінчанням що і куди пхати в першу шлюбну ніч для "неопитних"? а там ще не надають послуги "свічкатримання" для недосвітчених? заодно і підкажуть туди чи не туди.... Ми з чоловіком віруючі і те що ми займаємось анальним сексом аж ніяк не міняє нашої віри... тоді і всі інші пози (судячи з ваших слів) теж є аморальними... а камасутра взагалі вигадана сатаною аби перетягнути людину до себе одним переглядом картинки.... якщо людина істинно віруюча, то її відношення до Бога не змінять ні штани, ні косметика, ні відсутність хустки на голові, ні вид сексу який вона обирає... головне що в тебе в серці... якщо я займаюсь аналом, то це не означає що я поклоняюсь сатані!!!! Я й надалі продовжую любити Бога!!!
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:40

Перегляд повідомленняюля77 (14.4.2009, 12:20) писав:

Не може бути аморальності у відносинах між двома людьми,якщо це обом не завдає дискомфорту, а приносить задоволення.Тому те,що для одних пар є аморальним,для других- в межах пристойного. Особисто я дотримуюсь цього першого принципу.

Люди самі собі вибирають як що назвати...коли вона суперечить вона висловлює свою думку і називає це так ік хоче щодо аморальності...вважає що це не так...бо це її думка...
Я беру загальну думку....в загальному це аморально бо тому що це не правильно...це не нормально....так не має бути...а те що вам так добре то будь-ласка.....але це залишиться аморальним якщо мораль це забороняє....а мораль це етика церкви, християнська мораль ...хоча ви можете називати це як хочете....
А може просто у вас своє значення моралі....Знаю...мораль для вас це коли обом людям добре і вони отримають від цього шаленого кохання задоволення...ну їм ж так добре....значить в цьому є моральність...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:42

"Пашла жара" в темі :D :sorry: А закінчиться тим,що ніхто нікого ні в чому не переконає і кожен залишиться при своїй думці :sorry:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Феєрія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:43

Перегляд повідомленняКучерява (14.4.2009, 12:11) писав:

Люди, які отримують насолоду в сексі, не шукають інших шляхів задоволення...
А в тих, в кого з сексом не складається, той шукає інші примітивні способи.
Бо не треба великої фантазії, щоб знайти в себе на тілі дірки, які більш-менш можуть бути пригодні для тієї справи)

Можна спитати скільки років ви у шлюбі? Бо думаю,що років через десять подружнього життя,а може і швидше,комусь із подружжя захочеться спробувати не тільки традиційного сексу,а й оралького чи анального. Все таки з деякими відступленнями від традиційного сексу різноманітнісь буде більшою. Звичайно я не закликаю вас робити те,що вам вкрай неприємно.але думаю,що в дечому поступитись принципами інколи можна,може те відступлення буде і не таким вже страшним ;) . Крім того можна в будь-який момент зупинити партнера,якщо відчуття справді дискомфортні.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:44

Перегляд повідомленнямягенька (14.4.2009, 12:37) писав:

То тепер в цнркві розказують перед вінчанням що і куди пхати в першу шлюбну ніч для "неопитних"? а там ще не надають послуги "свічкатримання" для недосвітчених? заодно і підкажуть туди чи не туди.... Ми з чоловіком віруючі і те що ми займаємось анальним сексом аж ніяк не міняє нашої віри... тоді і всі інші пози (судячи з ваших слів) теж є аморальними... а камасутра взагалі вигадана сатаною аби перетягнути людину до себе одним переглядом картинки.... якщо людина істинно віруюча, то її відношення до Бога не змінять ні штани, ні косметика, ні відсутність хустки на голові, ні вид сексу який вона обирає... головне що в тебе в серці... якщо я займаюсь аналом, то це не означає що я поклоняюсь сатані!!!! Я й надалі продовжую любити Бога!!!

Так в церкві розказують як моральна людина має себе поводити.......адже вони хочуть вберегти людину від порушення моралі...а те що є гріхом так ми купа гріхів робимо за день...і без того і теж ніхто не перестає любити і вірити в Бога...але людина свідомо зхнає що вона грішить...а анал є одним із гріхів....не хочете з цим погоджуватися ...то не погоджуйтеся...але гріхом було і залишеться не залежно від вашої думки...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:48

Перегляд повідомленняRoksanaVW (14.4.2009, 12:34) писав:

Жах щей до тварин рівняють...та у них нема свідомості...це те що відрязняє нас від них....вони не знаю ть що правильно а що ні ..що можна а що ні....вонр живуть інстинктами.....які можуть проявлятися в певний період (тічка або інш) і тільки це їх наштовхує на секс ...тим паче якраз на задоволення і оргазм вони не претендують...а тільки продовження роду...

Насправді для задоволення окрім людей сексом займаються ще й дельфіни.

Кучерява я щось не докінця зрозумів вашу позицію. Бо в повідомленні №96 ви ніби підтримуєте RoksanaVW, а в 100-му ніби нічого поганого в цьму не бачете?

Тепер роздуми на тему аморальності:

Нічого в анальному сексі аморального не бачу(немає), якщо це відбувається за взаємної згоди обох сторін і якщо це приносить обом задоволення, а не відбувається за рахунок "ущемлення" однієї з сторін. Але цей секс і взагалі традиційний секс може бути аморальним, якщо ним займатися, наприклад, десь на вулиці, де цей процес бачать інші люди, незалежно від статі і віку.

Хоча ще потрібно знайти еталон аморальності, бо в кожного своя межа, як кажуть, що для руского норма, то для німця - смерть! Так і у всіх форумчан, одні вважають нормою, а інші - аморальністю!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:51

В церкві вчать як спати, щоб не грішити... а ви не питали в священників як пити, щоб не грішити?... вони в нас на стільки Бога люблять що не пропускають можливості випити за Його здоров'я.... і це люди які говорять про моральні цінності... а ви запитайте чи вони обходяться лише традиційним сексом? вони звісно відповіді не дадуть... на в глубине души.... :sorry:
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 4
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:51

Перегляд повідомленняНатусiк (14.4.2009, 12:42) писав:

"Пашла жара" в темі :D :sorry: А закінчиться тим,що ніхто нікого ні в чому не переконає і кожен залишиться при своїй думці :sorry:

Це навіть не думка....це є факти мораль...бо тому що це аморально...і хто б не говорив тут ...і що б не говорив...це буде просто її думка...МОраль як такова залишиться і всьо...
Припустимо Навіть я можу займатися цим видом сексу..та знаю свідомо що це неправильно але роблю це бо мені так добре...і чоловікові краще хочеться зробити .....але знаю що грішу...так само як і інші повсякденні гріхи...даже банально сек до шлюбу...гріх ?? гріх! але ж ніхто на це не дивиться....хоча це не правильно...
My Signature
Зображення
Зображення
  • -1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:54

Чесно кажучи, в мене мурашки бігають по спині, що тут є такі аж надто правильні люди, які живуть виключно по законах божих, займаються сексом тільки для розмноження, не лихословляють, не грішать думкою... і всьо таке!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 3
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:56

Тут ми говоримо про свою власну думку!! І все це єдине цим ми керуємося..і не треба списувати ні на що інше .....тільки своя думка....
Ми багато що робимо неправильно....я чи ви ....всі...але робимо ж...незважаючи на гріх чи мораль...і завжди маєм на рахунок цього свою думкук...бо нам від цього добре...але ще разх наголошую...це не значить що це правильно...
Що б там не говорили що там свяшенники вчать, всяко дискриминують священослужителів...тільки церез це що вони суперечать тому, що їм подобається...вонао залишиться такимм як вони кажуть....і все...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 11:56

ніхто не хоче порахувати скільки разів слово "мораль" і спільнокореневі слова зустрічаються в повідомленнях RoksanaVW? здаєть в церкві тепер це модне слово яке наказують вживати кругом і усюди)))))) :D
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів