Мене цікавить питання на що мають право ПП.
Сьогодні дізналася що ПП які є платниками єдиного податку мають право на пільгові путівки. Чомусь коли я ругіструвалася в соцстрасі мені про це не сказали ні слова. Тепер мене цікавить на що я ще маю права про які навіть не здогадуюся.
Про те що можу отримувати компенсацію за тимчасову втрату працездатності дізналася перед самим дикретом також випадково.
Ще знаю що можу отримувати новорічний подарунок на дитину.
В кого ще є якась інформація поділіться будь-ласка, думаю це буде корисна знати для багатьох.
Сторінка 1 з 1
На що мають право ПП
Відправлено 31 травень 2009 - 22:04
новорічний подарунок (а точніше на миколая) дають усім хто платить податки у соц страх (фіз ос).
ПП на єд под платять до ПФ меншу суму. бо в єд под частина вже врахована...
ще зараз є пільги на взяття на роботу працівника з фонду зайнятості. привиконанні низки умов за працівника податки зарплатні ті що платить ПП буде платити фонд зайнятості.
ПП на єд под платять до ПФ меншу суму. бо в єд под частина вже врахована...
ще зараз є пільги на взяття на роботу працівника з фонду зайнятості. привиконанні низки умов за працівника податки зарплатні ті що платить ПП буде платити фонд зайнятості.
Відправлено 05 липень 2009 - 12:47
poiu, Можливо вже не актуальна моя відповідь але
ПП який сплачує єдиний податок (а з нього соцстрах получає 12%) має право на подарунок для своїх дітей і дітей найманих працівників, ви можете вибрати табір для своєї дитини в якому вона буде відпочивати (соцстрах сплачує якийсь відсоток вибачте не пам"ятаю скільки), і дородову допомогу і післяродову теж сплачує соцстрах. Якщо до них прийти і поцікавитись, то вони все розкажуть.
ПП який сплачує єдиний податок (а з нього соцстрах получає 12%) має право на подарунок для своїх дітей і дітей найманих працівників, ви можете вибрати табір для своєї дитини в якому вона буде відпочивати (соцстрах сплачує якийсь відсоток вибачте не пам"ятаю скільки), і дородову допомогу і післяродову теж сплачує соцстрах. Якщо до них прийти і поцікавитись, то вони все розкажуть.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

[/url]