Які пологи краще? домашні чи в пологовому будинку
Відправлено 16 січень 2008 - 13:00

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 16 січень 2008 - 13:35
Відправлено 16 січень 2008 - 13:41
Та вибору особливого нема, доводиться все-таки їхати в пологовий, одна надія, що обереш хорошого лікаря, що в нього не тремтітимуть руки, чи не буде сонний чи просто не посвариться з домашніми, і на фізіологію жінки
Відправлено 16 січень 2008 - 13:48

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 16 січень 2008 - 14:07
Капітошка (16.1.2008, 13:48) писав:
Стосовно природньості пологів - то для мене це не актуально, в будь-якому випадку маю плановий кесарів розтин, хіба що от почну зараз нороджувати і швидка не встигне. З 1-го числа, насилу впросила, щоб не раніше, піду в лікарню, проведуть там якість дослідження, призначать дату, коли приходити, і я в той день прийду, дочекаються поки почнуться потуги, тоді і будуть починати операцію, якщо це буде 8-го, то тоді, якщо пізніше - то пізніше, ніхто різати не буде тільки того, що на 8-ме число призначили. З лікарем я це буду обговорювати 25-го числа детальніше. Якщо все буде нормально, то вже на 5-й день мене випишуть, якщо пологи почнуться раніше, то я зателефоную лікареві, він приїде, і все буде нормально, стосовно всього останнього, то мені сказали, що моя задача - спокійно доходити, а там все буде добре, просто маю домовленість і якщо чесно, то ще не знайома з лікарем, який оперуватиме, але обмінку мені вже підписали, заспокоїли, що все буде нормально... і різатимуть мене ну як самого себе б різали, стосовно того я спокійна, а як вже далі все пройде, то вже від мого організму залежить, але я чогось останнім часом стала спокійна як слон, все одно від мене вже нічого не залежить, лікаря поганого до мене не допустять, якщо хтось з медперсоналу почне хамити - то це буде його останній подвиг, спочатку від мене дістанеться, а потім вже і від чоловіка і від лікаря головного, тут я теж спокійна, аби тільки дитятко було здорове, а там не я перша - не я остання.
Відправлено 16 січень 2008 - 14:21
Юлія (16.1.2008, 14:07) писав:
В данному випадку, звичайно вдома не народиш. Але після народження виникнуть купа питань... І всі ці питання теж бажано вирішити до пологів. Якісь разом з лікарем, якісь з чоловіком, а якісь просто для себе. Психологічні питання. Це я маю на увазі дрібнички типу 5 гривень сестрі, чи не дрібнички щодо розціжування, наприклад. хоча я вже відхожу від теми, напевно. Це вже інші питання.

Відправлено 16 січень 2008 - 14:24
Капітошка (16.1.2008, 14:21) писав:
А ну тут дійсно треба, я от наміняла по 5 гривень грошей, а стосовно сціджування, то я ці питання обговорю ще, не вирішила для себе, хтось каже, що треба, хтось, що не треба... але сам головне - це народити, і щоб все з малятком було добре, а там вже якось воно буде, прививки я взагалі не хочу ніякі робити, і догодовувати також, а про сціджування, то подивлюсь по ситуації, було б що сціджувати, а там вже побачимо
Відправлено 16 січень 2008 - 14:35
Юлія (16.1.2008, 14:24) писав:
От, треба буде сто разів їм сказати про щеплення, бо як зроблять від гепатиту. БЦЖ роблять на третій день, зазвичай, то це легше проконтролювати, щоб не робили. Про догодовування, тут треба буде дивитися по ситуації, бо в організмі будуть певні ліки... А про розціжування - то напевно треба бути розцідитися коли почне приходити молоко. Без цього мало хто обходиться. Саме головне не запустити цей процес. Я маю на увазі саме розціжування, а не сціжування. Розцидитися в плані пробити потоки для молока, бо вони ще щильні і молоко може просто не виходити. для цього треба буде обережно масувати груди і розціжувати їх.

Відправлено 16 січень 2008 - 14:45
Відправлено 16 січень 2008 - 14:46
Капітошка (16.1.2008, 14:35) писав:
Спасибі, так і зроблю, скажу, а то й напишу відразу відмову від щеплення. А розціджуються самі, чи про це можна просто домовитись?
Відправлено 16 січень 2008 - 14:48
Юлія (16.1.2008, 14:46) писав:
Треба запитати чи є в пологовому масажистка. Чи лікар при потребі зможе розцідити груди. Але краще самій, звичайно.

Відправлено 16 січень 2008 - 16:57
Капітошка, добрий доктор чи ні - можна сказати тільки після пологів (коли самі народили - наскільки мені підходить цей лікар).
Скажу за себе, я дуже щаслива, що народила саме в цього лікаря. І хоча в мене були складні пологи, і народжувала я 2 доби, і порізали мене і зашили. Все це - дурня. головне, що я жива, без розтину (хоча всі лікарі прогнозували мені кесарів розтин із-за вузького тазу) і дитина жива. Все,що розрізали - заживе. Що ж поробишь, коли я була ну зовсім неєластична. як сказали лікаря. мені чи там біло розрізати, чи живіт. А так живіт цілий :D
Капітошка, що таке невдалі пологи я дізналася місяців зо два тому, в рідному гінекологічному відділені. Таких жахів про роди я ще не чула. Наша найменьша в палаті потім сказала - ви що з глузду з"їхали. що я ще після ваших розповідей народжувала?
Відправлено 16 січень 2008 - 17:00
Як буде можливість - обов"язково хай допоможе лікар чи акушерка розцідитись. Мені один раз розцідили (через день, як молоко прибуло) і було достатньо. Кілька місяців тому родила знайома й не схотіла, щоб її в роддомі розцідили, мовляв я сама в дома. А потім почався такий мастіт, що різали груди. Годувати грудьми вона вже не могла (вісока температура й затвірдіння).
Відправлено 16 січень 2008 - 17:57
Потрібно просто буди добре інформованою і нікого не слухати. Люди різні, випадки різні, в нас буде все як найкраще!!!!
Відправлено 16 січень 2008 - 19:01
Annette (16.1.2008, 17:00) писав:
Як буде можливість - обов"язково хай допоможе лікар чи акушерка розцідитись. Мені один раз розцідили (через день, як молоко прибуло) і було достатньо. Кілька місяців тому родила знайома й не схотіла, щоб її в роддомі розцідили, мовляв я сама в дома. А потім почався такий мастіт, що різали груди. Годувати грудьми вона вже не могла (вісока температура й затвірдіння).
О то у вашої знайомої явний признак незнання основ ГВ
Відправлено 18 січень 2008 - 11:42
Antic (18.1.2008, 11:14) писав:
А ви їх знаєте!
Основні помилки при ГВ
Найперша помилка мало годували по графіку, коротко, тільки тоді коли дитина починає плакати. Догодовування дитини, допоювання, дурачок, роздільний сон, відсутність нічних годівель. Неправильні дії при лактостазі а потім маститі а потім абсцесі і т.д.
Відправлено 19 січень 2008 - 00:00

Відправлено 19 січень 2008 - 11:11

Допомога