Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Хто живе на сьомому поверсі і вище? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Хто живе на сьомому поверсі і вище? які недоліки і переваги? Оцінка: -----

Користувач у мережі   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 30 травень 2009 - 15:21

Нам пропонують квартиру на сьомому поверсі, але якось не хочеця. Боюсь чи не буде перебоїв з водою? Як часто ламаюця ліфти? Я про старіші будинки, а не елітні новобудови.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 30 травень 2009 - 15:29

Я живу на 7-му, будинку років 20(цегляна радянська новобудова :) ), ліфт ламається раз в півроку, найдовше було- на тиждень. Вода як в усіх, перебоїв нема :dance2: Коротше, нічого особливого, мені що на 4-му(попередня квартира), що на 7-му, хіба що зараз вид з вікна кращий! :D
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Надюшка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 30 травень 2009 - 15:32

Перегляд повідомленняzyabka (30.5.2009, 16:21) писав:

Нам пропонують квартиру на сьомому поверсі, але якось не хочеця. Боюсь чи не буде перебоїв з водою? Як часто ламаюця ліфти? Я про старіші будинки, а не елітні новобудови.

Ми живемо на 8 поверсі.
Ліфт за рік часу не працював лиш 2 рази, і то один з них тільки годину (то мені повезло попасти в ту годинку :D )
Вода в нас є стабільно до 00.15-00.30, а іноді й до 1 ночі
Оскільки біля нас є бар, то до нас менше чути шум, а ще підлітки якраз під вікнами зависають, тим що нижче живуть мабуть все чути
крім того вечором не треба штори закривати, бо і так нічого не видно з вулиці, а тим що на 1-2 поверсі обов"язково треба

мені подобається, я би не хотіла жити нижче 5 поверху

Кума наша живе на 7 поверсі, то теж їй нормально, і з каляскою собі нормально раду дає
А от наші друзі живуть на 1 поверсі, то їм вже котячі серенади надоїли..... і не тільки, крім того в них досить холодніше в квартирі (живемо в сусідніх будинках)
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 15:34

Майже все життя прожила на 9-му поверсі, проблем ніяких не було, не раджу лише вікна дуже вимивати з зовнішньої сторони на закритому балконі, бо через вид вниз може закрутитися голова (а тим в кого боязнь висоти взагалі не раджу з балкона дивитися), зараз живу на 8-му, теж проблем нема, то скоріше на 2-му і 1-му сусіди жаліються, шо холодно зимою (опалення погане), а в нас аж жарко. Навіть як деколи ліфт не працював, пройтися по сходах навіть корисно.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 15:48

13 років прожила на 6 поверсі, було навіть досить цікаво вид з вікна хороший, ліфт ламався часто, але це було ще в часи 90-х років!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 15:54

А я можу поділитись не дуже хорошими враженнями про життя на верхніх поверхах :dance2: . Я живу на 9 поверсі ліфт частенько непрацює, особливо на свята(в нас ліфтьорша як тільки їде в село навмисне виключає ліфт, щоб її з відти не визивали :dance2: ми вже і жалілись на неї і скарги писали нічо не помагає!) Щей зараз в підвалі почали травити щурів і в ліфті, щоб ті туди нелізли насипали тоже труйку і ще зверху по ній хлорку то в ліфт хіба в протівогазі можна заходити! Правда ми з сусідами там вже всю ту гидоту прибрали і попередили дворнічку щоб більше нічо не сипала тому що в ліфті і з колясками їздять і з дітьми, а там навіть дихнути негоден. Щодо води то ніби все нормально, холодна є постійно, ну гаряча правда вечером зникає раніше ніж у всіх(має закінчуватись в 23.00, а пропадає вже в 22.30-22.45), але до того вже привикла. Ще раніше частенько після хорошого дощику з потолка текло, але минулого року всю кришу чимось таким покрили що тепер не тече, то ми на радостях всюди в хаті ремонти поробили :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   львів_янкаІра 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 16:16

Все життя прожила на 4 поверсі старих центрових будинків. А тепер мешкаю на 7 поверсі радянської 9-поверхівки. Порівнювати важко, бо це різні райони. Ліфт за 2 роки ламався 3 рази, тепер от гарячу воду відключили (в центрі в нас колонка, то я не можу уявити без теплої води ), а так: гарний вид звікна, поруч парк...
я вважаю треба дивитися на район, а не на поверх
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 30 травень 2009 - 17:35

опалення: у 9-ти поверхівок йде зверху тому тепліше тим хто зверху живе, у 5-ти поверхівок знизу-відповідно...
вода: думаю у перших поверхів може і довше, ал зараз у Львові ніби всюди непогано з водою..
ліфт: попитайте у сусідів (особливо бабусь що у дворі сидять). вони вам розкажуть правду...бо тут в кожного по-своєму.

коли є ліфт то тут дуже нема різниці щодо повіерху.

перщі поверхи справді погані: вони брудніші, холодніші, там вічно хтось лазить, у вінках може бути темно від дерев, сиріші, легше у вікно влізти ..., криси можуть бігати, якщо є смітник то воняє найсильніше.-ще можуть ходити за смітник пісяти...
верхній поверх: криша тече, пішки йти довго, на балконі страшно може бути.
мінуси ніби описала.

щодо 7-го поверху. думаю то не є погано. якщо решта вас задовільняє у тій хаті то поверх не проблема...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 17:35

І ми живемо на 8-му поверсі, в плані ліфта, то працює без перебоїв, за весь час зламався лише один раз й то хвилин15-20 й відремонтували, вода є у нас постійно. Думаю якщо її немає на верхніх поверхах то не буде й на нижніх. Тож категорично казати що це недолік саме верхніх поверхів теж не варто. Підтримую попередні дописи щодо кращого виду, та й повітря зверху чистіше ніж нижче.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalina850 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 17:57

Ми теж живемо на 7-му поверсі... Один недолік - це гаряча вода появляється пізніше - десь в 9-ій вечора, а зранку біля 10... Взимку тепло.Ліфт за пів року один раз не працював і то годинки 2-3.. а так все ок... Мені навіть подобається... :dance2:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 19:23

все залежить від конкретного будинку(я про опалення, ліфти, сміття). Я живу все своє життя на 8 поверсі(з 14поверхів). Висоти я не боюсь абосолютно, а ось кицька колись у мене випала з балкона то розбилась. Плюси: з вікна в мене вигляд просто супер!!!! сигнал телевізор чудово ловить, всі феєрверки видно, не дуже чути автомийку під вікнами, не воняє сміття під будинком, у нас дуже тепло зимою, комарів майже немає порівняно з нижчими поверхами, ліфта в нас 2 тому пішки ходимо тільки коли світло пропадає і не працює жоден. Недоліки : коли світла немає і ліфти не працюють то таскати каляску вагою 22 кілограма + ще вага дитини на 8 поверх не супер, коли речі падають як вішаю сушитись то буває крадуть поки я спущуся, неможливість добудувати додаткому кімнату як би наприклад на 1-му чи 2-му можна було зробити. Ніби більше не згадала
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 21:49

Точно - все залежить від конкретного будинку, краще знайти можливість поспілкуватись із потенціальними сусідами. Ми кілька років жили на 10 поверсі 16-ти поверхівки. Мені особисто подобалось, що ближче до неба :db: Менше комарів, чистіше повітря, тихіше, вид, як вже багато писали.
Ну а зламані ліфти тоді не були проблемою, бо коляски ще не було :)
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 травень 2009 - 14:45

Дякую всім за відгуки. Картина для мене трохи прояснилась. Просто дуже боюсь звстрягнути в ліфті :blush: .Коли десь в гості йдемо, а там ліфт, то поки в ньому їду, не дихаю. Так там все скрипить, гудить, трясеця..ну от-от впадем :) . Зара живу на п"ятому. Поки мала менша було дуже важко таскаи її, візочок, а якщо ше купила хліба, молока, сметани..., тобто ше плюс пару кг. - то торба. А ше колись ше в дитинстві була в гостях в тьотки, а жила на дев"тому, то в не ї вода ледь не дві години в день була. Як запізнились і ненабрали - все. То просто мабуть давно було.
:D А про комарів я не подумала. Буду знати, шо поверх, то не проблема і питати бабок-сусідок про інші нюанси.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2009 - 09:46

ми на 8 живемо, недоліків немає абсолютно!!!
переваги - вигляд з вікна - видно все місто, так будинок розташований, що поруч немає багатоповерхівок. раніше жила на 4 поверсі, а ще раніше на 1. одним словом- чим вище тим краще!
My Signature
я вірю в дива
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2009 - 09:58

Я живу найвище, на 14. Будинок новий, тому про воду і ліфти писати не буду. І та кзрозуміло. Але за майже чотири роки ми так і не купили штори в кімнату, обходимося тілями, бо напроти немає високих будинків і задивлятися у вікні немає кому. Вид з вікон - супер. Комарі не літають, навіть мухи недолітають так високо. Пилюки від дороги менше.
А висоти я не боюся, тому сміливо мию вікна, при цьому ще й люблю подивитися вниз.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 червень 2009 - 15:47

я на 7-му. Ліфт - ламався 2 рази,швидше не ламався а просто зупинявся і обидва рази з нами :) співпадіння ;) напір води хороший, навіть гарячої кращий. Вода гаряча якщо її нема взагалі(відключили), то не важливо на якому поверсі ти живеш, її просто нема. Зимою в квартирі дуже тепло, літом прохолодно - в нас східна сторона. Взагалі, мені нормально що на 3-му(жила 4 роки) що на 7-му
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   -=Чуча=- 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2009 - 13:50

Ми раніше знімали квартиру на 7-мому поверсі. Проблем з водою не було. Ліфт правда частенько ламався, і як завжди невчасно)) Вийду за продуктами - все добре, а як рпиходжу з ринку, то він поламався і тягни ті пакети на 7-й поверх. Але набільшим недоліком, було опалення, тобто його відсутність. Як нам сказали, тиску невистачає до вищих поверхів :give_rose:
мамаПашіЖені тепер ми вище)))) Живемо на 18-му (останньому поверсі). Оскільки будинок відносно новий, то ліфта аж три, і один точно працює))) Вода все чудово. Вид просто супер - на небо))) І з опаленням тут трішки краща ситуація, оскільки в будинку ще є власний котел, де підігрівають воду, і збільшують тиск. А інакше, точно б мерзли...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2009 - 14:01

з народження жила на 9 поверсі. Коли перебралася до чоловіка- на 8. Наразі з можливих проблем може бути лише одна-ліфт і маленька дитина у візку. А всі інші колишні ( вода,тепло...) тепер уже не актуальні,бо є масса способів їх собі забезпечити.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jet 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 17:01

жила на 7, тепер уже 6 років на 8 поверсі. Проблем абсолютно ніяких немає, окрім однієї: ЛІФТ. Він у нас сучасний "електронний", то самі ліфтери уже матюкаються, бо таких у анс в ЖЕКу три під"їзди і вони постійно ламаються, особливо літом. От прийде липень - і рази 4 в тиждень стабільно в ліфтову службу дзвонимо. позатого року ліфт два тижні (!) не працював, добре, що малому тоді лише 8 місяців було, він легкий, коляска легка, одяг не заважав, але бісить - слів нема!
А так все класно: повітря свіже, вигляд з вікна є, з водою/опаленням проблем нема, підлога не холодна, під вікнами крики не так чути, нічого тобі під носом нізвідки не воняє...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2009 - 18:09

я жила 10 років на 7 поверсі з батьками , все нормально ліфт рідко ламався . Потім купил квартиру в новобудові також на поверсі причому він був і останній , претензій також не було, Опалення чудове, з водою проблем ніяких.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів