Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Про нього в голос не говорять... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Про нього в голос не говорять... ....геморой Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 травень 2009 - 11:45

Хто стикався із такою проблемо як геморой у вагітних, які методи і засоби профілактики і усунення перших симптомів і відповідно запушені стани....
Текст, що розкривається
Геморой і вагітність З-за тиску з боку зростаючого плоду на гемороїдальних вени, вагітні жінки дуже чутливі до развивающимся геморою. Підвищення рівня жіночих статевих гормонів може також послабити стінки вени, щоб зробити їх більш вразливим геморою. Крім того, запор внаслідок поганого харчування та недостатнє здійснення може посилити геморой під час вагітності. Для деяких жінок, геморой також можуть розвиватися при пологах з-за інтенсивного натискання. Для інших ускладнень після пологів може призвести до геморої. Наприклад, вагінальний та perianal ніжність, може викликати деякі жінки відкласти кишечника руху, що призводить до запори і геморой. Запобігання або зведення до мінімуму геморою під час вагітності Під час вагітності, жінки можуть уникнути геморою в їжу високого волоконно дієти, здійснюючи щоденно, а не відстрочки кишки рухів, коли "характер викликів". Деякі вважають, що їдять менше їжі частіше, ніж три великих страви, сприяє травленню запобігання та ліквідації проблеми. На додаток до їжі продукти багаті волокон, таких як свіжі овочі, висівки та фрукти, вагітних жінок, також слід пити багато води тримати стілець м'який. При необхідності, замість хімічних та визначені проносні, чорнослив сік, чорнослив, інжир та інші сушені фрукти можуть бути використані як природні проносні. Для зменшення болю від геморою, вазелін можна змащувати анальний канал до дефекації. Sitz тепла ванна або холодний компреси також можуть бути використані для надання тимчасової допомоги, - однак, Sitz ванна не рекомендується протягом останнього місяця вагітності як вода може просочуватися в піхву. Замість гарячого рушники можуть бути використані для зменшення набряку про геморої. Геморой після вагітності Як правило, геморой, які виникають під час вагітності, самі по собі зникають через кілька тижнів після пологів. Однак, якщо ви ще геморой після вагітності, і ви грудного годування, то не забудьте проконсультуватися з лікарем, перш ніж приймати які-небудь ліки, щоб уникнути мимоволі проходження лікування дитині через грудне молоко.

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 12:10

Стикалася. Почалося десь з 34 тижня. Робила собі "примочки": сік алое+мед+оливкова олія.Змочити тампончик і полежати з тим хв. 20. Після пологів в пологовому на Мечнікова у фізкабінеті двічі припекли на апараті Дарсинваль( абсолютно не відчутно). І після виписки кілька разів змазувала Ауробіновою маззю ( по рекомендації лікаря з пологового).Все минулося.Застереження: цю мазь не можна застосовувати у першому триместрі вагітності.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 12:25

юля77, А під час пологів набутий під час вагітності геморой, дуже запалюється?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 травень 2009 - 12:41

Перегляд повідомленняRoksanaVW (28.5.2009, 13:25) писав:

юля77, А під час пологів набутий під час вагітності геморой, дуже запалюється?

В мене під час вагітності з"явився, але не великий, хоч запорів не було зовсім. Після родів став десь в два рази більший, за рахунок того шо тужишся, він вивалюєця. Не встидайся скажи лікарю він скаже, шо робити.
Я поки була в роддомі ходила на процедури. Сама процедура мєрзка, але мені це дуже допомогло і до виписки він вже був майже такий як до родів. Правда я довго не могла його побороти. А точніше, поки годувала.В мене були страшні запори, при тому , шо мала постійно поносила, я не могла їсти шось проносне. Пила море води, але не спрацьовувало. А як перестала, то все по рохи нормалізувалось і він сховався. Думаю, шо підчас другої мене чекає те саме. :blush: Страшно, але шо поробиш. Хоч би гірше не було.
P.S. На процедкрах сестра казала, шо переді мною була дівчина, а в неї розміром з куряче яйце :smile: Шось навіть уявляти собі таке не хочеця.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 12:41

Він не запалюється,просто венки сильніше вилазять назовні. Просто одразу після пологів відвідайте фізпроцедурний кабінет.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 12:45

Для профілактики не допускати запорів, користуйтейтесь дитячими вологими сервеками, замість туалетного паперу, або просто водою. Але бувають такі випадки, як в мене, шо то не запори, а просто через тиск з середини, то не впевнена, шо з цим можна шось зробити. Можна спробувати ше вправи. Напружуєтесь- розслабляєтесь. Меньше сидіти, більше ходити.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 12:47

Перегляд повідомленняzyabka (28.5.2009, 13:41) писав:

P.S. На процедкрах сестра казала, шо переді мною була дівчина, а в неї розміром з куряче яйце :blush: Шось навіть уявляти собі таке не хочеця.

Жах...:( ...нічого собі...я думала що такого не буває....якраз саме цього найбільше боюся....
У мене теж нема запорів...а геморой чомусь є...тай такий собі конкретненький.... :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 13:29

Перегляд повідомленняRoksanaVW (28.5.2009, 13:47) писав:

Жах...:( ...нічого собі...я думала що такого не буває....якраз саме цього найбільше боюся....
У мене теж нема запорів...а геморой чомусь є...тай такий собі конкретненький.... :15_1_55:

Думаю все ж таки найкраще спитати лікаря, хоча скільки я читала, то поки жінка вагітна, нічого кардинального зробити не можна, бо він все рівно назад повернеця, може теж якісь примочки порадять, чи свічки, шоб хоч більший не ставав і не боліло.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 13:48

У мене десь на 6 місяці з"явився -біль адська, тому можу тільки поспівчувати.Пів аптеки препаратів перепробувала і заглянула в інтернет.там був простий рецепт -листя лиаи залити окропом і тепленьким прикласти на попу, зверху кульочок і так 2-3 рази на день міняти листочки на свіжі.
А після пологів загострився ще більше- ходила у фіз кабінет на припалювання- трохи пощіпує, але результат був.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 09 червень 2009 - 10:32

у мене початок геморою був коли я завагітніла. певно гормони винні. я ще не знала що вагітна і не знала що то геморой...
почалося все з анального зуду. я не могла зрозуміти в чому справа. тривало десь 2 місяці. потім пройшло. я читала в неті що це є передвісник геморою але якось не вірила в це.
потім у мене все було добре. ні запорів ні болі.
коли вже плід став великим і почав давити на кишку то вона почала вилізати. виглядало це як такий собі шарік який торчить з заднього проходу. при цьому ні болі ні запорів . нічого не тубувало.
а коли були пологи (в момент перед потугами вже) то трохи виліз той геморойчик. я подумала що то я покакала:-) ну так і сказала доктору (ну тіпа треба повитиратися...)а вона мені-то твій геморой виліз.
ну так я і народила. а потім коли я вже вдома себе мила то його вже не було. (в лікарні мене мили медсестри, то я не чіпала там себе взагалі-страшно було) тому не знаю коли саме воно назад заправилося.
тепер як нічого і не було. але знаю що треба мені профілактику робити. бо невідомо який там стан кишки всередині.
як профілактику планую займатися вправами на покращення кровообігу у тому місці (біг - це найкраще).
отака моя історія геморою.
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 червень 2009 - 11:03

в мене таке було після пологів.....мда, тут ніц доброго немає(((((правда не вилазило нічого, ат все ж.....
десь є вже така темка, але повторюсь - найголовніше - ніякої гарячо-теплої води!!! бажано митись в тому місці взагалі холодною! мене спали, врятували, свічки "по Масляку". продаються в держ.аптеках, рецептурний відділ. Незнаю чи вагітним можна, питайте лікаря, але річ супер ефективна! Навіть про цю "радість" і не згадую)))))
ще мені казали сире відварене сало туди прикладати(дуже старий рецепт).
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   boja 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 31 серпень 2009 - 13:53

в мене якийсь дивний геморой :hi: Декілька тижнів назад при поході в туалет відчула що щось дуже дупа пече.... ще через якийсь час при каканні почала кров виділятися і на анусі невеличка гулька зявилася. я почала ставити ватку з оливковою олією на ніч і буквально за пару днів воно мені лопнуло, правда було багато крові (аж згустками), але під час того було таке враження, ніби там щось просто відірвалося... Після того така горошинка стала зовсім мацьопкою а тепер її взагалі не відчуваю :give_rose: В когось щось схоже було?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2009 - 16:28

Ой,дівчатка, неприємні штуки, згідна. Але справді соромитись не варто. Треба з лікарями радитись.
В мене теж починалось. Така маленька болюча гулька була. Ну, думаю, і моя черга прийшла :shok: . Але кілька днів робила примочку з відвару ромашки, по пару раз на день. І щезло. Понині не згадую. А вже також думала до медиків звертатись. Може комусь також допоможе :shok:
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2009 - 16:31

я під час пологів таааааакиииий собі геморой витиснула ...десь як пів курячого яйця та щей у середині гульки..так лікар сказала свічі вставляти...я вставила 2-і пачки Реліфу...і тепер навіть не згадую що у мене колись таке було...

Повідомлення відредаговано RoksanaVW: 31 серпень 2009 - 16:32

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mamma Felice 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2009 - 21:01

Я до пологів мала маленьку гульку і то вилазила коли були закрепи, а тут пологи, то таке витиснула. що ходити важко було, але які там фізпроцедури, кого то цікавило(районна медицина). Призначили мені свічки з обліпихи, так собі... :clapping: . А про припікання не чула?! Зараз маю закрепи трохи, то часто кровить, боюсь що до анемії недалеко :clapping: . А куди то треба звертатись, щоб припекти гемороїдальні вузли??? :clapping:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2009 - 22:41

У мене при пологах вилізла гулька, зараз вже немає. Можу порадити підмиватися прохолодною водою та компреси з картоплі, мені допомогло.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   львів_янкаІра 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 09:12

У мене після пологів вилізли дві великі гульки, я навіть не могла сидіти. Ще в пологовому д-р Данков сказав купити свічки Масляка, але мені вони особливо не помогли, хоча на деякий час ставало легше. Потім знайомі порадили прикладати компрес з тертої картоплі (шар картоплі на гульки, на картоплю целофан, потім кусочок шматки) накладала наніч, за 3 дні все щезло - як на світ народилась :blush:
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 01 вересень 2009 - 09:27

Мені після пологів допомогли мікроклізми норгалакс,але я не захоплювалась ними,використала всього 2 чи 3.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мілена 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 вересень 2009 - 13:01

А в мене взагалі шось непонятне,сходила в туалет і виявила кров з попи на бумазі туалетній :crazy: ,така ярко-червона.В мене не має і не було запорів,в туалет нормально ходжу,нічого з попи не вилазить,не має ніяких болів ,а тут на тобі.......!І що це може бути,підкажіть дівчатка,може хтось стикався з подібним явищем?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   АмІнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2009 - 13:12

у мене після пологів теж делікатна проблема з'явилася, але не геморой, а кілька тріщинок.. так боліло після випорожнення, що я навіть лежати не могла спокійно.. порадили свічки "Анестезол", то легше ставало..зараз вже без крові "по-великому" ходжу, але ще боляче все рівно..

Повідомлення відредаговано АмІнка: 05 вересень 2009 - 13:40

My Signature
ЗображенняЗображення
Мелодія кохання - це сміх дітей, народжених в любові!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів