Ковбаса та сосиски
Відправлено 10 січень 2008 - 17:27
Відправлено 10 січень 2008 - 18:30
Відправлено 10 січень 2008 - 20:01
Відправлено 10 січень 2008 - 20:59
Яблучко (10.1.2008, 20:01) писав:
Ну як стягне колись зі столу - то нічого, ти краще сама менше їх купуй, от вона і не буде лакомитись. А інколи можна, самі ж ми їмо далеко не все корисне...
Відправлено 10 січень 2008 - 21:21

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 11 січень 2008 - 09:51
Капітошка (10.1.2008, 21:21) писав:
Яке морозиво, яка ковбаса? Та ще й малечі. На них тільки подивитись і то страшно.

Відправлено 11 січень 2008 - 10:43
Відправлено 23 січень 2008 - 14:08
Відправлено 23 січень 2008 - 16:24
Відправлено 31 січень 2008 - 18:27
Колбаса - это не плохо, когда сделана своими руками из известных компонентов.
• Голова свинная с ушами
• Печень-свинная 0,5 кг
• Сердце свинное-3 шт
• Голяшка свинная, задняя-1 шт
• Перец черный
• Перец душистый
• Тмин
• Лаврушка
• Чеснок-1 большая головка
• Соль
1.Разрубить голову на части, уши отрезать
2.Голову , уши ,голяшку варить в одной кастрюле часа два. До мягкости.
3.За час до готовности положить лавровый листт, соль, перец горошек черный и душистый
4.Сердце и печень сварить по отдельности.
5.После варки продуктов все порезать на кубики-2х2 сантиметра.
6.Сложить все в одну емкость, добавить черный и душистый перец, лавровый лист и тмин. Все это молотое.
7.Доллить бульена от варки головы, разлить по полиэтиленовым пакетам и потавить в холодильник, сверху пригрузитьдосточой с грузом. Получится пакета 4. Через 12 часов употреблять
Відправлено 31 січень 2008 - 21:50
Lara! (10.1.2008, 18:30) писав:
Згідна на всі 100%!
Коли мої батьки свинку тримали і робили ковбаску - ото смакота була. А зараз навіть найдорожче не завжди означає смачне та корисне.
Відправлено 31 січень 2008 - 22:01
Daile (31.1.2008, 18:27) писав:
Колбаса - это не плохо, когда сделана своими руками из известных компонентов.
• Голова свинная с ушами
• Печень-свинная 0,5 кг
• Сердце свинное-3 шт
• Голяшка свинная, задняя-1 шт
• Перец черный
• Перец душистый
• Тмин
• Лаврушка
• Чеснок-1 большая головка
• Соль
1.Разрубить голову на части, уши отрезать
2.Голову , уши ,голяшку варить в одной кастрюле часа два. До мягкости.
3.За час до готовности положить лавровый листт, соль, перец горошек черный и душистый
4.Сердце и печень сварить по отдельности.
5.После варки продуктов все порезать на кубики-2х2 сантиметра.
6.Сложить все в одну емкость, добавить черный и душистый перец, лавровый лист и тмин. Все это молотое.
7.Доллить бульена от варки головы, разлить по полиэтиленовым пакетам и потавить в холодильник, сверху пригрузитьдосточой с грузом. Получится пакета 4. Через 12 часов употреблять
А може існують якісь більш простіші рецепти приготування ковбаси. Бо рубати голову та відрізати вуха ......цього навіть би мій чоловік не зробив
Відправлено 18 квітень 2008 - 11:03
Відправлено 18 квітень 2008 - 11:19

Відправлено 18 квітень 2008 - 23:14
syliko (18.4.2008, 12:19) писав:

Згодна. З м"ясом теж треба бути обережнішими. Краще купувати у людей яких знаєте, тому що зараз у селах деякі в погоні за вигодою годують свиней всякими добавками, щоб вони скоріше росли, а для себе тримають 1-2 і годують чим треба.
У мене свекруха живе в селі, там усі про всіх знають, хто цим займається. а м"ясо на вигляд таке саме і відрізнити простій людині важко.
Відправлено 19 квітень 2008 - 08:27
Я ще не маю діточок, можливо моя думка не буде для вас авторитетною, але в моєму домі моя дитина ніколи не буде їсти куплену ковбасу, а тим більше сосиски! Мій пес, що живе на подвір"ї, і ,зараза, часто любить порпатися в смітниках і їсти там всяку гидоту, відмовився їсти свіженьку сосиску за 43 грн за кг!(дала одну, побалувати хотіла!)То як нам таке їсти???
Відправлено 19 квітень 2008 - 12:48
Ванілька, мои не наезжают потому что знают, что со мной спорить на эти темы бесполезно, отругаю и лекцию на 20 минут затяну про пакости в еде. Но они старшему внуку(от сестры мужа)с такого же возраста давали с-к колбасу и вообще все подряд. Моего как-то накормили жаренной картошкой месяцев в 8, борщем с грибами, как-то хотели оливье дать ему, еле успела. А как-то пришла(он у них пару часов был), а они мне говорят"не волнуйся, это бодик у него в шоколаде испачкан" ну мы с мужем им рассказали все, что думали, так они еще и спорили, говорили, что потом не выдерем у него изо рта конфеты.
Хотя мой малыш уже давно ест суп, борщ, который я готовлю на нас с мужем(я не зажариваю, бульоны не делаю жирные), но есть колбасу, конфеты и прочее сколько смогу, столько и буду его сдерживать от этого.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-