Хтось робив педікюр під час вагітності. Я зараз на 37 тижні, і надумала зробити, але чоловік переживає, що задирання і розмочування ніг можуть мені зашкодити, і спровокувати родову діяльність!Пораддьте чи це безпечно у мому становищі...
Якби мені тепер мати той розум, що буде через 5 років,
І той ентузіазм, що був 5 років тому.
я робила майже перед самими пологами,не думаю,що це якось може зашкодити вам чи дитинці,навпаки,аж легше ходити стало,та ще й художній манікюр зробила,щоб мали що лікарі розглядати під час пологів :D а самому звісно важко,робила в салоні:)
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...
я також робила все сама і милася і брилася і педікюрилася аж до самих пологів :)
Але якщо чоловік хвилюється, то можна спрвді сходити в салон і отримати купу задоволення!
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Я теж робила перед пологами, щоб лікаря мали на що дивитися :D Звісно, в салоні. Думаю, з 9 місячним пузіком навряд чи хтось стане то робити самотужки. Ніякого екстремального гарячого розмочування чи навіть задирання ніг не пригадую, все було гарно і приємно. Рекомендую
ой дівчатка в мене теж пунктик був на рахунок педікюру і манікюру перед пологами,чоловік аж сміявся з мене і казав мені та хто там твої манікюри а тим більше педікюри буде розглядати,але я всеодно ходила в салон і робила,а педікюр мій справді ніхто не побачив бо була в шкарпетках та ще й зверху в бахілах.зате отримувала море задоволення від вище вказаних процедур
І я робила: манікюри, педікюри, міліровку (хіба що не стриглась-мала з того приводу пунктік :db: ) - йша на роди як на весілля
І то правильно, бо після родів ще не скоро змогла собі таку радість дозволити :)
_________________________ :) Когда я говорю: «Убирайся, сволочь!» – это значит, надо выключить комп и достать пылесос, а не собрать чемодан и закрыть дверь!
Я вважаю, що вагітній потрібно доглядати за собою так само як і невагітній. Вагітність - не привід себе запускати. Тому педикюр, маникюр робила, стриглася, волосся фарбувала. Педикюр робила сама, навіть перед пологами, живіт не заважав.
не то что можно..а НУЖНО..и еще чаще чем не при беременности..во первых от массы тела стопа и пятки терпят неудобства..а во вторых педикюр плюс массаж оч полезны..после месяца 4го только в салонах нужно делать педикюр
і я робила за два дні до пологів в салоні - відчуття неперевершені) легкості та релаксу). а от майстер з педікюру весь час перепитувала - чи мені нормально, чи не лоскотно або не боляче, не важко сидіти. одним словом - мені така процедура пішла в задоволення, а їй, бідолашній прийшлось понервуватись. ну хто б хотів приймати пологи та ще й під час педікюру!
Раз в житті дають людині крила,раз в житті ти можеш відірватись від землі,і вже коли піднявся, то не зупиняй політ!
Педікюр навіть потрібно робити вагітним,адже наші ніжки отримують таке навантаження,з"являются мозолі,натоптиші... Яке полегшення після процедури))))От тільки раджу робити це не частіше як раз на 2 місяці)))
Сама постійно підтримую ніжки в красоті та чистоті)))І перед пологами теж зроблю,ще й намалюю гарненьке щось-бо дитинка перше що побачить то мої п"яточки))))
Родила сына, чтобы отдать его в футбол, стильно одевать, учить поведению с девочками и чтобы он был красивый, как папа.