Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Місце проведення Хрестин - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Місце проведення Хрестин Де ви проводили хрестини, а саме святкування (бенкет)... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 травень 2009 - 19:19

Нажаль не знайшла ніде питаня яке мене цікавить...Місце проведення хрестин, де хто проводив бенкет в честь хрестин? У мене велика родина і ше хтілося б запросити деяких друзів та близьких знайомих нажаль вдома вони усі не помістяться....чи проводять святкування хрестин в кафе?...чи хтось робив так, і де знаходилися Ви та дитинка в той момент?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 19:21

RoksanaVW, ми по старинці вдома, та й гостей багато не кликали, найближча рідня (діти-баба, тітки-дядьки) і куми.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 23 травень 2009 - 19:45

RoksanaVW, на мою думку справляти таке собі міні-весілля на честь цієї події не варто.
Не уявляю якби до нас прийшли в один день всі охочі побачити дитину.Я б непевно з глузду з"їхала.Після такого стресу ( пологи- це справді стрес і для вас і для дитини) - ще один....
Для чого? кому це потрібно?
Люди, які мають порадіти за ваше щастя порадіють і без того, щоб їх нагодували.А що за радість поставити людям могорич і не мати можливості розділити з ними своє щастя ( дуже сумнііваюся, що ти зможет бути присутньою в подібному закладі, з огляду на малесеньку дитинуку)
Ну це моя думка.Ми також як і Сонях, справляли вдома і окрім хресних і наших з чоловіком батьків нікого не було.Та й то мені хотілося чимшвидше всіх повиганяти :)
Добре зваж всі за і проти.Краще справити велике святкування на перший день народження дитинки.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 19:46

Ми недавно ходили на хрестини в ресторан. Гостей було багато. Дитинка була в окремій кімнатці з нею завжди хтось сидів бабусі, тьоті, і мамуся частенько заглядала.
My Signature
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 19:58

Перегляд повідомленняРижуля (23.5.2009, 20:45) писав:

Для чого? кому це потрібно?

Справа в тому що у нас така родина що потім як почнуть ходити на оглядини і відвідини...то на місяць а то й на два...та ж історія з друзями і знайомими...і кожному постав і вистав (заведено так ..щож зробиш) а хочеться щоб за день ВІДСТРІЛЯТИСЯ...тай по всьому....і нервів меньше і часу більше...і грошей теж меньше витрачатиметься...зараз почастувати всіх ....тай усе....думаю що так легше.....ну нікуди ж й так не дінуся від того....тільки потім прийдеться кожному окремо виставлятися.... :cray:

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняNATYSIA (23.5.2009, 20:46) писав:

Ми недавно ходили на хрестини в ресторан. Гостей було багато. Дитинка була в окремій кімнатці з нею завжди хтось сидів бабусі, тьоті, і мамуся частенько заглядала.

Будь-ласка розкажіть...скільки люду було приблизно...і чи не вдиковинку це було....люди так роблять?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:03

Я також підтримусь думки, що неварто всіх скликати, родичі повинні зрозуміти, що це мацьопство...В мене чуть скандал невиник з цього приводу вдома, оскільки з моєї сторони було 8 чоловік, а з чоловікової 15!!!І тато категорично заборонив робити хрестини вдома (він в мене строгуватий), він казав "тільки найближчі" але чоловікова родмна вже була запрошена, було пізно. Ми вже думали робити в кафе, але замовити за тиждень щось було дуже важко і виходить десь більше ніж 2000 грн....((( Я так нервувалась, плакала і заспокоювала себе "якось воно буде
Але за 2 дні до хрестин зателефонувала моя бабуся і запропонувала робити в себе, так там вмістились 23 людей, і відбули все до 19:00

Зарах дехто робить хрестини в ресторанах, моя знайома робила, то її маля залишилось вдома з її мамою, але я незнаю як там на рахунок годування, здається дали суміш, але я невпевнена.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:04

Ми теж спершу планували в кафе, а мене з донечкою додому. Але порахувавши скільки то щастя нас винесе на 12 чоловік, то вирішили робити вдома. Зробили того всього трошки більше, то як тільки батьки-куми роз"їхалися, ми оновили стіл і покликали ще сусідів, та мого двоюрідного брата з родиною та і потім самі мали що їсти, бо всього полишалося. А викидати СТРАШНІ гроші на вітер - того жодна родина не вартує. А ви краще потратьте на дитину.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:10

Я за то, щоб приготували професійні кухарі, чемно обслужили гостей привітні офіціанти, а потім самі все прибрали і помили.... Звмичайно якщо у Вас ВЕЛИКА оселя і дружна родина, що поможе наготувати і подати і обслужити і прибрати, то нопроблемо, але...... якщо вся гостина ляже на плечі мами після пологів........

Обох малих хрестили в церкві св. Андрія, і ресторани були поряд --- старший ---- "Старий Рояль", менший "На розі". Гостей було близько 20, ціни були середні по Львову, обслуга і обстановка краща в "Старому Роялі", у "На розі№ адміністраторша попри домовленість підсадила до нас взал якусь пару..... і то був конфлікт, а так все ок....
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:13

Перегляд повідомленняRoksanaVW (23.5.2009, 20:58) писав:

Будь-ласка розкажіть...скільки люду було приблизно...і чи не вдиковинку це було....люди так роблять?

Було десь більше 50 людей, тому що друзі в яких народилася дитинка живуть в однокімнатній квартирі, а гостей запрошувати туди навіть недумали. Всі були задоволені, бо і потанцювали і не тиснулися в квартирі. І подруга довольна, тому що не готувала і не мила кучу посуди.
My Signature
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:14

RoksanaVW, люди так роблять це точно! Моя двоюрідна сестра так справляла хрестини. А так як в нас вийшло вам нетреба. Бо лежала на Орлика з малим, заплановані вдома хрестини накрились, похрестили в лікарні, а потім ми в палату, а гості в кафе - десь на Топольній. Ось так сумно :( ...
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:18

Перегляд повідомленняКсюнка (23.5.2009, 21:04) писав:

А викидати СТРАШНІ гроші на вітер - того жодна родина не вартує. А ви краще потратьте на дитину.

Справа в тому що ж й так нікуди не дінуся прийдеться всім виставлятися....так це ще білше грошей вийде ніж у кафе відсвяткувати...тай у нас є гарні і дешеві кафе що можуть гарно і смачно накрити столика і зовсім не дорого...крім того я думаю що те що ми потратимо і те що подаруть ...так воно думаю вдвічі повернеться, а може й білше...думаю тоді й матиму на дитинку потратитися білше ніж мала до того..так що не дуже й "неблагодарна" то справа...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:18

у нас були Хрестини так - всіх попередньо запросили в церкву, з церкви гостей віз попередньо замовлений автобус, а решта на своїх машинах. Робили в кафе на 30 людей. Друзі, родина моя і чоловікова. Так і назбиралось.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:22

Перегляд повідомленняnatalia220 (23.5.2009, 21:14) писав:

RoksanaVW, люди так роблять це точно! Моя двоюрідна сестра так справляла хрестини.

А де в той момент була вона й дитинка?

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (23.5.2009, 21:18) писав:

у нас були Хрестини так - всіх попередньо запросили в церкву, з церкви гостей віз попередньо замовлений автобус, а решта на своїх машинах. Робили в кафе на 30 людей. Друзі, родина моя і чоловікова. Так і назбиралось.

Те ж саме питання , де були Ви й дитинка....? :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:27

Ми гостину робили вдома планували на 18 чоловік, але за певних обставин було лише 14. Просили тільки тих з якими завжди святкуємо наші з чоловіком день народження і інші сімейні свята. Готувати допомагала мама а посуд мив і прибирав чоловік, правди ті люди які не змогли прийти в день хрещення прийшли на наступний день але я їм завжди рада і для мене це було не в тягость. Я вважаю що хрещення дитини це в першу чергу свято для самої дитини ну і звісно для батьків і вже ским ви захочете його розділити це особисто ваша справа і ображатися на вас ніхто не повинен. Ми особисто з чоловіком запрошували тільки тих з ким насправді хотіли розділити цю радість.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:35

RoksanaVW, ми були разом з ними. Дитина в такому віці спить і їсть, тому проблем небуло. То баби носили на руках, то я в калясці збоку в парку гуляла.
Правда ми хрестили в 2 місяці.
Але я не думаю що на дитині таке святкування погано не позначиться.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 20:57

[quote name='RoksanaVW' date='23.5.2009, 21:18' post='12177.крім того я думаю що те що ми потратимо і те що подаруть ...так воно думаю вдвічі повернеться, а може й білше...думаю тоді й матиму на дитинку потратитися білше ніж мала до того..так що не дуже й "неблагодарна" то справа...
[/quote]

Я дуже рада за вас якщо це буде правда те що ви кажете. Як би я запросила всю свою дорогу родину то мені і половина не повернулася б.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 21:12

Ой і мене я відчуваю чекають великі хрестини! Так получаєця що у нас тільки найближчої родини 19 чоловік! А ще на хрестинах будуть куми кожен зі своєю половинкою це ще 4 людини + 2 священника і один дяк(мій чоловік працює в церкві тому буде негарно незапросити отців), а ще є найближчі друзі. Ну так і получаєця чоловік 30-35!!! Де всіх помістити в хаті незнаю, але якось буде бо я категорично проти кафе і ресторанів для святкування такої події
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Андрій-Ко 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 травень 2009 - 21:23

свої христини ми святкували в кафе, оскільки наша квартира не дозволяє вмістти 25 чол., які були присутні. Я залишився з дружиною задоволені. По грошах не так уже й багато, а мороки майже ніякої, окрім організаційних питань... тай малеча собі відпочивала по далі від людського ока.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tanyusha 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 21:26

В мене сестричка святкувала хрестини молодшого синочка в кафе, все дуже гарно вийшло. Були тільки найближчі родичі, але компанія велченька получилась - чол 25. Малий був з нами, в дитинки двох тижнів ще не дуже розвинений слух, тому спав собі тихенько, коли треба було годувати, спокійно годувала його. Тому тут все залежить від матеріального благополуччя сім"ї, хто може собі дозволити може робити в кафе, хто не хоче гарно вийде і дома відсвяткувати. Тільки напрацюватись треба буде більше........
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 травень 2009 - 21:29

Ми святкували народження доні, або точніше хрестини в кафе, яке знаходиться поруч з нашим будинком.... практично, можливо хвилин пять пройти пішком... Не мало, не багато, але розділити наше щастя прийшло чоловік 30. В основному родина чоловіка. Я не уявляю, якби вони всі прийшли до хати + жара, серпень, да ще й готувати на всіх, вибачте, є важливіші справи, да просто побути наодинці зі своєю крихіткою, яке це блаженство... і т.д. Обійшлося все на той час, звичайно, без спиртного, солодкого, ну і... того, що я призабула ... приблизно 1, 5 тисячі гривень... головне, всі були із запрошених, і всі задоволені, гості святкували з третьої години дня...а ми під"їхали з чоловіком і донькою біля пятої, побули з гостями на протязі години ... і пішли... а гості, далі святкували, то тільки в кафе...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »