Слінг чи кенгурушка. Чим ви користувались.
Відправлено 09 січень 2008 - 09:58
Відправлено 09 січень 2008 - 10:06
Відправлено 09 січень 2008 - 12:34
Кенгуру - зручне було як виходила на ненадовго в магазин чи супермаркет, або в гості транспотром їхали.
А слінг - був зручний для користування дома, можна було дещо зробити і дитина була поруч. Проте для дому краще слінг із бязі, льону або бавовни - вони м'якші, в нас був джинсовий, і тому він трохи жорсткий, не було дещо не зручно.
Відправлено 09 січень 2008 - 13:53

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 04 лютий 2008 - 15:36
Відправлено 04 лютий 2008 - 15:43
Відправлено 10 лютий 2008 - 23:53
Lara! (9.1.2008, 10:06) писав:
І я того же мнєнія :-)
Відправлено 12 лютий 2008 - 14:20
На руках теж довго не поносиш майше 6-ти кілограмового малюка, тому вирішили купити слінг, дуже вже багато хороших відгуків читав...
Походили по магазинах (я ще крім того по інтернет-магазинах полазив) - трохи дорого, як на шмат матерії (в межах 200 грн.) :)
Знайшов в неті інструкцію, як можна зшити самому.
Купили відріз бязі (12 грн.), заїхав на мебельну ф-ку, хлопці з відходів нарізали необхідного поролону (задурно), вечір за швейною машинкою, і ось - слінг готовий!
І що б ви подумали? Тільки-но малого запхали в той слінг, він наробив такого лементу, що прийшлось його терміново звідти евакуювати :).
Після ще декількох таких же невдалих спроб, слінг тихо і мирно спочив на полиці...
А якби купляли? Гроші на вітер...

Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
Відправлено 12 лютий 2008 - 15:56

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 12 лютий 2008 - 17:13
Відправлено 22 лютий 2008 - 15:18
До слінга до віку 3 міс. носив донечку у спеціальній сумці із твердим дном, поки вона не вміла голівку тримати. Було зручно - походили-погуляли, заснули, то я, повернувшись додому, ставив сумку у ліжечко.
Мала звикла до слінгу з третього-четвертого разу, дійсно, спершу кричала. Ми й зараз кричимо, якщо нас одягли тепло, в зимовий комбінезон, а на вулицю чомусь не йдемо та не йдемо. Тому я, коли збираюся на вулицю, спершу тепло одягаюся сам, а тоді одягаю доню. А тоді - р-раз, уставив у слінг - і прожогом на вулицю!
У порівнянні з носінням на руках перевага така, що можна міняти руки, тому набагато легше під час тривалих прогулянок, руки не "відриваються". У порівнянні з коляскою для мене - купа переваг. Перша перевага - "теплова" - ми, коли ходимо, гріємося з донею одне від одного. Нема ніякої потреби вдягати дитину в товстий комбінезон, та й я, не застібаючи куртку, не мерзну. Друга перевага - психологічна - можна ходити й говорити з донею, в парку ми підходимо до дерев, і доня дивиться, які вони високі, мацає стовбури. Третя перевага - простіша навігація: не хвилюють бордюри, нерівності дороги, та й потому мити колеса не треба:) Ну й звісно, абсолютно ніяких проблем із поїздками в будь-якому міському транспорті.
Але є певні недоліки. Інколи буває, що втомиться і заболить спина. Крім того, з коляскою безпечніше, коли на вулиці слизько.
Ми маємо і слінг, і коляску: я користуюся слінгом, дружина - коляскою.
Відправлено 22 лютий 2008 - 15:59
Слінг з кільцями купила ще для старшої , в лажачому положенні - купа крику, коли підросла носила на бедрі в слінгу - зручно.
Молодша в слінгу навіть не пікнула - їсть, спить і чудово почувається, дуже виручає слінг зараз.
Відправлено 02 березень 2008 - 10:22
Відправлено 02 березень 2008 - 10:54
з двох мысяців. а взагалі то як гарно триматиме голівку
Відправлено 02 березень 2008 - 14:15
Краще слінг. У ньому можна носити дитинку в ріних положеннях. Можна лежачи носити, можна перед собою (вперед личком і личком до себе), а ще можна на боці в себе, коли дитинка стає важчою.
Ми користувалися двокільцевим слінгом з бязі. Досить зручно, коли треба кудись ненадовго піти. Ми так забирали старшого зі школи. Поки дойдемо туди, поки повернемося, то малявка виспатися встигне.
А зараз ми уже великі і важкі, тому наш слінг лежить на поличці.
До речі, Женя у слінгу не плакав і дуже швидко звикнув.
Відправлено 03 березень 2008 - 23:22
Відправлено 04 березень 2008 - 09:15
Я до того читала багато різної інформації про слінги, тому й зупинилася на двокільцевому. Мені він здався найбільш зручним для мене і для синочка.
Відправлено 04 березень 2008 - 12:39

Допомога