Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Ми з коханим чоловіком живемо разом 4 роки, 2 лютого 2008року будемо відмічати 5-ти річчя сімейного щасливого життя.Все-таки сімейне життя - це чудово! Чи не так?
о, дивлюся я тут поміж інших новачок - нашій родині всього 3 місяці буде за 2 дні, побралися як довідалися що буде дитина, бо так мабудь ще б довго кожен з нас зважувався на такий крок - не рішучі ми
Ми з чоловіком офіційно одружені, але церковний не брали.
Взагалі ми просто ризикнулиі почали разом жити, я боялась офіційних стосунків. Будучи вже вагітною дізнались, що за новим законодавством чоловіку прийдеться всиновлювати власну дитину вирішили узаконити стосунки. Ми дуже щасливі, хоч мені й досі не віриться, що все може бути так добре.
Бажаю всім довжилезного нескінченного сімейного щастя і благополуччя!
привіт. ми одружені 4 з половиною роки . вирішили одружитися через 4 міс після знайомства. страшнувато було . але почуття і вагітність підштовхнули на цей важливий крок . а коли познайомились то таке було відчуття що знали один одного все життя а побачились вперше . покищо ми не желіємо про наше швидке рішення(ттт).
привіт. ми одружені 4 з половиною роки . вирішили одружитися через 4 міс після знайомства. страшнувато було . але почуття і вагітність підштовхнули на цей важливий крок . а коли познайомились то таке було відчуття що знали один одного все життя а побачились вперше . покищо ми не желіємо про наше швидке рішення(ттт).
У нас рішення про одруження визріло вже на третій день після знайомства. Через 3 тижні ми зробили заручини. А одружились десь через 5 місяців. І за весь цей час ні я, ні мій чоловік не пожалкували про зроблений крок, а навіть навпаки це додає нам ще більше романтики.