Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Свавілля вчителів. Як із цим боротися? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Свавілля вчителів. Як із цим боротися? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   віка і її діти 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 травень 2009 - 20:56

Привіт усім! Нещодавно, у мене особисто був конфлікт з викладачем моєї старшої доньки. У них була контрольна робота з геометрії. і моя Юлька незнаючи( як і практично всі у класі) якоїсь задачі, вирішила скористуватися шпаргалкою ( у ГДЗ знайшла подібну задачу). але вчитель зреагував на це не дуже адекватно: повністю помнула зошит, зганьбила перед всім класом, забрала контрольну і на додачу порвала на маленькі шматки сторінку з подібним рішенням. І як вам це? :diablo: Результат такого повчального уроку:данька вся у сльозах, я негайно вся на нервах у школі... Думала ,наївна, владнати цей конфік мирним шляхом( переписання контрольної тощо...), але де там. Там були і образи і крики, аж поки не підключилася я, коли мої нерви не витримали ,все-таки ображали мою дитину.А тепер незнаю чим це все має закінчитися для Юлі, в неї у середу директорська контрольна( хоча вона підготовлена вже повністю- перевіряла). Ви знаєте ну ніяк не можу зрозуміти деяких вчителів, їхнє ставлення до дітей. Чому адміністрація школи ніяк не реагує на скарги батьків?Як можуть такі неврівноваженні люди бути педагогами? Вони ще й вважають себе правими!!! Ну і як мені тепер бути, як правильно поступити? Може хтось щось і порадить? Буду рада, коли підключаться самі викладачі. Особливо хочу знати їхню думку.
My Signature
любяча матуся
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 травень 2009 - 21:19

віка і її діти,
Ну і як мені тепер бути, як правильно поступити? Може хтось щось і порадить?
Ідіть в районо. Я вихователь, і з досвіду знаю, що вчителів воно рідко коли покриває. У вашій ситуаціє це тільки на користь.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 21:22

На мою думку вчитель зреагував занадто агресивно. Я сама вчитель математики і в мене також були такі випадки. Незнаю як у вас в школі, але в нас заборонено обзивати учнів чи ще якось ображати. Є й інші методи навести порядок в класі, хоча повірте мені зараз учні можуть бути такими... :) ображати не можна. Я вас як маму розумію, а чому ви не пішли до адміністрації школи? І ви добре вияснили що сталося в класі?
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 21:23

Думаю, що перед тим, як в райно іти, потрібно ще раз спокійно поговорити з вчителькою. Можливо у неї були які проблеми, ось і зірвалася, не знала, як дитині пояснити, що списувати не можна. Якщо це не допоможе, то Вам потрібно поговорити с директором школи, а якщо це не поможе, тоді уже вдаватися до радикальніших методів, тому що з гарячу можете наробити такого, що будете дитину в іншу школу переводити. А воно Вам потрібно перед закіншенням шкільного року?
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 травень 2009 - 21:27

пітримую Sajka*,.Справді потрібно ще раз поговорити з вчителькою, бо її особисті проблеми ні в якому разі не повинні переноситися на роботу.
Я б наполягала на привселюдному вибаченні за образи, в свою чергу обцянку дочки не користуватися шпаргалками ( адже не слід все-таки забувати, що конфлікт виник саме з цього приводу).
Думаю це повинно допомогти,бо піти у вищі інстанції означає приректи свою дитину на подальші конфлікти з цим вчителем - подібної ганьби ,думаю, вона не пробачить.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 травень 2009 - 21:35

На превеликий жаль неадекватних вчителів в наш час вистачає. Я б на вашому місті пішла до директора школи. Директорська контрольне це не проблема, якщо у вас будуть сумніви то маєте право вимагати щоб цю контрольну перевірив інший вчитель. А от саме ставлення того вчителя до дитини в подальшому це вже не відомо.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 09:16

Я б порадила теж спочатку спробувати поговорити з учителем, якщо не вийде - йти до директора. А якщо й директор нічим не допоможе, тоді іти зі скаргою в гороно.
Звичайно, у вчителя як і будь-якої людини можуть бути проблеми. Але це не дає їм права зриватися на наших дітях.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 09:28

з вчителем дійсно ще раз треба поговорити, а тоді вже з керівництвом. у мене в сім"ї 2 бабці і дідусь вчителі і завжди притримувались думки що проблеми проблемами, їх треба залишати вдома, а чужі діти ні в чому не винні. тому і вчителька не мала ніякого права зриватись на дитині, можна було просто забрати шпаргалку і поставити 2 і все
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 10:40

Я думаю, що потрібно піти до директора. Ще одна розмова з вчителем навряд чи щось дасть, раз вона так розмовляла з Вами. А на директорській контрольній роботі їй і самій не вигідно ставити гіршу оцінку вашій доньці ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   віка і її діти 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 травень 2009 - 12:36

Дякую всім за поради! Я вже охолола і більш-менш знаю що мені робити. До дирекції школи не піду, бо якось не зручно... Якщо розібратися то і усього конфлікту могло і не бути. Я згадую свої шкільні роки: ми теж списували і зараз діти списують і будуть списувати, так воно закладено( таке воно шкільне і студентське життя).Я як мама звичайно повинна показати, що так робити не слід, але як колишня учениця і студентка по- своєму розумію. Під час нашої" дискусії" я намагалася ій пояснити, що є щоденник, класний керівник, що можна ( як нам це колись робили) знизити оцінку на бал, але не нищити особисті речі та доводити дитину до сліз. Тим більше вона в мене дуже добре вчиться, колишня
відмінниця( тому що тепер алгебра і геометрія пішла, а по цих предметах у неї 9).Після нашої розмови класник керівник підходив до Юлі та сказав, що я добре зробила ,що підійшла вияснити цей конфлікт. І мені вже стало трохи спокійніше ,що у Юлі є в школі людина , яка її підтримує. А я вирішила почекати на результати контрольної. Хай вже буде як є. куди вже гірше, а за літо можливо і все втихомириться. :) Не знаю,пишу, а сама відчуваю як вся переповнена тривогою...
My Signature
любяча матуся
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кру 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 жовтень 2009 - 22:55

На жаль, серед вчителів взагалі багато не зовсім адекватних людей з комплексом влади:(
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 жовтень 2009 - 20:26

Перегляд повідомленнявіка і її діти (17.5.2009, 21:56) писав:

Привіт усім! Нещодавно, у мене особисто був конфлікт з викладачем моєї старшої доньки. У них була контрольна робота з геометрії. і моя Юлька незнаючи( як і практично всі у класі) якоїсь задачі, вирішила скористуватися шпаргалкою ( у ГДЗ знайшла подібну задачу). але вчитель зреагував на це не дуже адекватно: повністю помнула зошит, зганьбила перед всім класом, забрала контрольну і на додачу порвала на маленькі шматки сторінку з подібним рішенням.

важко назвати вчинок вчителя нормальним. Скоріш завсе у неї проблеми з психікою.
Адекватною була б реакія типу такої-поставити за контрольну 2, або зробити попередження, пересадити на окрему парту і т.д

навчальний процес на то і є навчальним, а не карати дитину, бути суддею для нею, а тим більше виплескувати на дитину свою агресію.
неадекватна поведінка вчителя заслуговує на адекватне рішення з вашого боку. І просто промовчати не вихід, бо завтра вона знову це повторить.

Цитата

Буду рада, коли підключаться самі викладачі. Особливо хочу знати їхню думку.

нажаль, або на щастя я не є ні викладачем ні вчителем, але маю двох бабусь вчителів.
Одна пропрацювала купу років крім вчителем,ще й завідуючою методкабінетом інша заслужений вчитель України.
була малою в них на уроках, і бачила які вони чудові педагоги.
Нажаль таких мало.
Я зі своєї школи на пальцях можу перерахувати вчителів, яких я поважала і любила, які навчили, з якими було цікаво.
Решта-це ті,яких я або боялась, або просто не любила.
Але була одна, ні навіть дві такі вчительки,які могли змішати з болотом учня при всіх, ще й словом поганим назвати.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ksano4ka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 жовтень 2009 - 21:59

Згідна на 100%, що проблеми вчителів не дають їм права зриватися на дітях. І потрібно відразу реагувати на такі "квіточки", бо інакше будете мати ще й не такі "ягідки".
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн