Свавілля вчителів. Як із цим боротися?
Відправлено 17 травень 2009 - 20:56

любяча матуся
Відправлено 17 травень 2009 - 21:19
Ну і як мені тепер бути, як правильно поступити? Може хтось щось і порадить?
Ідіть в районо. Я вихователь, і з досвіду знаю, що вчителів воно рідко коли покриває. У вашій ситуаціє це тільки на користь.
Відправлено 17 травень 2009 - 21:22
Відправлено 17 травень 2009 - 21:23

Щастя бути мамою...
Відправлено 17 травень 2009 - 21:27
Я б наполягала на привселюдному вибаченні за образи, в свою чергу обцянку дочки не користуватися шпаргалками ( адже не слід все-таки забувати, що конфлікт виник саме з цього приводу).
Думаю це повинно допомогти,бо піти у вищі інстанції означає приректи свою дитину на подальші конфлікти з цим вчителем - подібної ганьби ,думаю, вона не пробачить.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 17 травень 2009 - 21:35
Відправлено 18 травень 2009 - 09:16
Звичайно, у вчителя як і будь-якої людини можуть бути проблеми. Але це не дає їм права зриватися на наших дітях.
Відправлено 18 травень 2009 - 09:28
Відправлено 18 травень 2009 - 10:40
Відправлено 18 травень 2009 - 12:36
відмінниця( тому що тепер алгебра і геометрія пішла, а по цих предметах у неї 9).Після нашої розмови класник керівник підходив до Юлі та сказав, що я добре зробила ,що підійшла вияснити цей конфлікт. І мені вже стало трохи спокійніше ,що у Юлі є в школі людина , яка її підтримує. А я вирішила почекати на результати контрольної. Хай вже буде як є. куди вже гірше, а за літо можливо і все втихомириться. :) Не знаю,пишу, а сама відчуваю як вся переповнена тривогою...

любяча матуся
Відправлено 20 жовтень 2009 - 22:55
Відправлено 21 жовтень 2009 - 20:26
віка і її діти (17.5.2009, 21:56) писав:
важко назвати вчинок вчителя нормальним. Скоріш завсе у неї проблеми з психікою.
Адекватною була б реакія типу такої-поставити за контрольну 2, або зробити попередження, пересадити на окрему парту і т.д
навчальний процес на то і є навчальним, а не карати дитину, бути суддею для нею, а тим більше виплескувати на дитину свою агресію.
неадекватна поведінка вчителя заслуговує на адекватне рішення з вашого боку. І просто промовчати не вихід, бо завтра вона знову це повторить.
Цитата
нажаль, або на щастя я не є ні викладачем ні вчителем, але маю двох бабусь вчителів.
Одна пропрацювала купу років крім вчителем,ще й завідуючою методкабінетом інша заслужений вчитель України.
була малою в них на уроках, і бачила які вони чудові педагоги.
Нажаль таких мало.
Я зі своєї школи на пальцях можу перерахувати вчителів, яких я поважала і любила, які навчили, з якими було цікаво.
Решта-це ті,яких я або боялась, або просто не любила.
Але була одна, ні навіть дві такі вчительки,які могли змішати з болотом учня при всіх, ще й словом поганим назвати.
Відправлено 21 жовтень 2009 - 21:59

Допомога

[/url]