Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чи жили ви разом до весілля? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 21 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чи жили ви разом до весілля? відкриваємо секрети Оцінка: ***** 1 Голосів

Опитування: Чи жили ви разом до весілля? (683 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Чи жили ви разом з коханим/коханою до весілля?

1. Так (417 голосів [64.85%])

Відсоток голосів: 64.85%

2. Ні (226 голосів [35.15%])

Відсоток голосів: 35.15%

Скільки часу ви жили разом ?

1. Декілька місяців (209 голосів [32.50%])

Відсоток голосів: 32.50%

2. Більше року (122 голосів [18.97%])

Відсоток голосів: 18.97%

3. Більше 2 років (95 голосів [14.77%])

Відсоток голосів: 14.77%

4. не жили (217 голосів [33.75%])

Відсоток голосів: 33.75%

Чи потрібна людям, які збираються побратися, така практика?

1. Так (505 голосів [78.54%])

Відсоток голосів: 78.54%

2. Ні (138 голосів [21.46%])

Відсоток голосів: 21.46%

Скільки часу потрібно пожити разом, щоб побачити "справжній" бік коханої людини?

1. Місяць (170 голосів [26.44%])

Відсоток голосів: 26.44%

2. Рік (317 голосів [49.30%])

Відсоток голосів: 49.30%

3. Більше (156 голосів [24.26%])

Відсоток голосів: 24.26%

Чим закінчилось ваше спільне проживання до весілля?

1. Весіллям;) (430 голосів [66.87%])

Відсоток голосів: 66.87%

2. Ми розійшлись (2 голосів [0.31%])

Відсоток голосів: 0.31%

3. не жили (211 голосів [32.81%])

Відсоток голосів: 32.81%

Чи дозволите ви своїм дітям в майбутньому таку практику?

1. Так (496 голосів [77.14%])

Відсоток голосів: 77.14%

2. Ні (147 голосів [22.86%])

Відсоток голосів: 22.86%

Як змінились ваші стосунки після спільного проживання разом до весілля?

1. В кращу сторону (278 голосів [43.23%])

Відсоток голосів: 43.23%

2. В гіршу сторону (15 голосів [2.33%])

Відсоток голосів: 2.33%

3. Ніяк (140 голосів [21.77%])

Відсоток голосів: 21.77%

4. не жили (210 голосів [32.66%])

Відсоток голосів: 32.66%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 15 травень 2009 - 12:22

Пропоную обговорити тему спільного проживання закоханих до весілля. Я вважаю, що це потрібно робити, бодай на місяць часу, щоб люди змогли побачити один одного в побуті, вивчити звички один одного.
Особисто я по 2 тижні на місяць протягом 3 років жила разом з своїм майбутнім чоловіком. Тому, коли ми одружились, для мене єдине що змінилось - що він перевіз всі речі до мене. Тому я тільки "ЗА" таку практику, а ви? Чи мали ви такий досвід, як до цього ставитесь, як ставились ваші батьки?
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 травень 2009 - 12:37

ми до весілля разом жили майже 10 місяців, через 4,5 місяці спільного життя (на день валентина :good: )вирішили одружуватись :good: , батьки наші були за те щоб ми попробували жити разом і самі нам про це говорили. думаю що це дуже потрібно, бо зустрічатись це одне, а спільне життя трошки інше...маю знайому яка 7 років зустрічалась з хлопцем, кохання було шалене, а після весілля розійшлись через півроку, не змогли жити разом
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бузок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 12:51

можливо така практика і має певні переваги, але якщо взяти до уваги християнську мораль, то чоловік і жінка можуть жити як подружжя, лише після шлюбу. Ми з чоловіком зустрічались 4 роки, разом не жили, але за цей час добре вивчили один одного. Хоча, інколи, чоловік мене дивує своїми діями,рівно так само як і я його, але не думаю, що якби ми жили разом до шлюбу, то стали б більш передбачуваними. Все залежить від обставин, адже навіть на одні й ті ж речі, погляди з часом можуть змінюватись
My Signature
Зображення

Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 12:53

Ми разом пожити не встигли. Поки шукали квартиру вирішили одружитися. Тай зустрічались ми в реалі 4 з половиною місяця, коли там жити :D . А не помішало б, бо побачила багато негативних звичок чоловіка вже потім :( І ще така претензія: як я можу відповісти на 2 питання, якщо на перше відповідаю НІ???
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алішка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:01

бачу що статистика практично однакова ! Ми жили 5 років до весілля і вже 3-й живем після ! Практика супер ! Щось я заміж не дуже поспішала,казала нащо мені той штамп в паспорті-він нічого не дає ! Може і жили би собі далі неодружені ,але так хотіли діток і як люди в нормальній сім*ї !Єдине що шкодую - що скорше не одружилися и скорше не родила,бо чим молодше тим краще !але що не робиться все на краще !
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 травень 2009 - 13:07

+1 до natalia220,як відповідати на опитування?
не жила разом мене більше дивує афішування дошлюбних стосунків ніж їх відсутність.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бузок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:13

Перегляд повідомленняnatalia220 (15.5.2009, 13:53) писав:

Ми разом пожити не встигли. Поки шукали квартиру вирішили одружитися. Тай зустрічались ми в реалі 4 з половиною місяця, коли там жити :D . А не помішало б, бо побачила багато негативних звичок чоловіка вже потім :(

а якби побачили ті всі звичку під час спільного дошлюбного співжиття, то не виходили б за нього заміж? Просто цікаво, який ,власне, сенс життя разом до шлюбу?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 травень 2009 - 13:31

Ніпрояке весілля я і не задумувалась. Майбутній чоловік переїхав на нову квартиру, а я йому допомагала з перебиранняі прибиранням, бо мама в нього нема, а сам він в хатніх справах безпомічний. Приходила майже кожен жень, інколи почала лишатись на ніч... потім на дві підряд, з"явилась зубна щітка, тапки, частина лахів, косметика.. і якось зовсім непомітно виявилось, шо ми живемо разом.Він почав краще харчувати, я відчула себе господинькою. Чоловік відчув, шо "все пропало" коли наткнувся на величезні поклади тюбіків, баночок, скляночок. Батько нічого неказав, бо я вже не маленька, та і ніколи не сумнівався і не критикував любі мої рішення, мама була далеко і дізналась вже ближче до весілля. :D А з зятьом познайомилась на кілька днів до весілля. Досвід потрібний, бо мені здаєця, якби ми з"їхались після весілля було б більше сварок і приензійй, а так партнерьські відносини, ніхто нікому нічого не винний. Після весілля відносини звичайно мінялись, обов"язки і приензії були, але то якось поступово, непомітно і майже безболісно, бо основа вже була.
А багато пар, які не мали такого досвіду до весілля, дуже важко переживають цей період, бо не збуваюця сподівання, і будні зовсім не такі, як зустрічання закоханих.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:36

Перегляд повідомленнябузок (15.5.2009, 14:13) писав:

а якби побачили ті всі звичку під час спільного дошлюбного співжиття, то не виходили б за нього заміж? Просто цікаво, який ,власне, сенс життя разом до шлюбу?

виходила б однозначно, просто вже б освоїлася, або треба було нам більше зустрічатися. Але це аж ніяк не впливає на мій вибір, бо завжди можна пристосуватися, або йти на компроміс. А коли любиш це все не так і важливо :)

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
А мене про сенс дошлюбного життя не питайте бо я ним не жила.
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Все буде добре 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:42

Так щоб жити разом - то ми не жили. кілька разів їздили вдвох на відпочинок. Жити разом стали після заручин - за кілька місяців до весілля. Щодо того, чи треба трохи пожити разом, щоб взнати всі звички один одного , не знаю, якщо людям судилося прожити все життя разом, то хіба має значення чи до чи після весілля.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:50

Перегляд повідомленнябузок (15.5.2009, 14:13) писав:

спробую відповісти я. тут мабуть все індивідуально - одні б розійшлися, а інші б проаналізували деякі негативні моменти, обговорили їх і спробували б найти способи згладити. я обома руками за спільне проживання до одруження, адже інакше ви більше живете емоційним життям двох закоханих людей, тоді як спільне життя - це щоденна важка праця.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 13:51

Ми не жили разом до весілля ,а зустрічалися 6 років.Не було потреби жити разом,ітак бачились щодня.Жити почали разом після весілля.І ми щасливі,і кохаєм одне одного і ніякий побут нам не стає на заваді.А як одружилися,то не те що проблем стало більше ,а вони взагалі зникли.Якщо люди мають бути вдвох,то їм нічого не помішає.А якщо не мають ,то ні спільне проживання ні шлюб їх не втримає.Я проголосувала за те що і без спільного проживання разом можна взнати людину,одним словом ,як на мене така практика не потрібна.
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kisika 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 травень 2009 - 14:32

В мене було так, що я все рівно знімала квартиру в чужому мені ще місті, тому коли коханий запропонував жити разом на його зйомній квартирі, і не ходити постійно один до одного /жили в різних районах міста/, то я обдумавши ситуацію погодилась, жили з ним разом трохи більше року, а перший конфлікт в нас стався після 8 місяців спільного проживання, місяць даний в опитуванні то дуже мало)... я задоволена цією практикою, побачила багато всього, чого б звичайно не прийшлося б побачити, проживаючии окремо..якби у моїх дітей були б досить серйозні наміри, і я б бачила їхніх коханих у себе вдома цілими днями то чому б і не попробувати...ми одружилися пізніше,коли перебралися жити до батьків /з"явилась проблема зі зйомом квартири/, ті часи окремого нашого спільного життя для мене зараз в спогадах просто як казка, думаю розумієте що таке жити з ще однією сім"єю :D а взагалі буває по різному, для мене цей досвід виявився позитивним чого і всім бажаю :blush:
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марикоша 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 14:39

Ми почали жити з моїм коханим чоловіком на третій день знайомства! Прожили разом 5 років і тоді одружилися. Жили так довго разом перед весіллям не тому, що вагалися одружуватись чи ні, сумнівалися в почуттях і таке інше! Ми, без перебільшень, з першого дня зрозуміли, що це ДОЛЯ!!! Просто так складались обставини: то не було можливості, то щось заважало.... Та ми, чесно кажучи, не дуже то й напружувалтися. Нам було й так дуже комфортно!
Що до того, за який час можна пізнати людину, думаю, що все це індивідуально. Можна не один рік знати людину, а потім, в якийсь момент, зрозуміти, що вона не та за яку себе видає і навпаки. Подружне життя - це робота, важкий труд! Багато чого залежить від бажання і вміння шукати компроміси, йти одне одному на зустріч і розуміння, що ідеальних людей не буває!
Дітям своїм, навіть, буду радити пожити разом перед весіллям!
Стосунки не змінилися! В наших серцях так же живе кохання, ми поважаємо і цінуємо одне одного! І досі вважаємо, що ми половинки одного цілого, а тим більше, що життя це підтвержує!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 травень 2009 - 15:17

Я дуже рада за всі пари , які з першого погляду зрозуміли, шо то доля і це на все житя. Але не всім так пощастило. Я завжди була впевнена, шо не створена для сімейного життя, не мріяла про білу суконку і купу діточок, і з жахом думала про те, шо мені колись доведеця виходити заміж. А якби не пожила б з чоловіком до весілля, то і не вийшла б за нього, бо ми дуже різні, а він досить егоїстичний і нікому б не повірила, шо він може бути моєю половинкою. А коли він зробив пропозицію, задумалась і зрозуміла, шо ні з ким іншим жити не зможу і виявляєця я його справді сильно люблю. А старі друзі тепер сміюця і не вірять, шо я тут шию-в"яжу-вишиваю, печу булочки і вигулюю масявку. І дітям би дозволила, хоча звичайно краще, яко вони все зрозуміють з першого погляду :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 травень 2009 - 15:51

я не голосувала, але мій голос до
ні у першому запитанні
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 16:14

Ми жити разом почали після весілля, і я про це анітрохи не шкодую. Після весілля в нас почалося нове життя в яке ми вступили разом. Почали зявлятися нові звички, почали по новому дивитися один на одного, піклуватися один про одного. Спочатку таке життя було наче свято, коли ти ідеш додому з роботи і розумієш що в тебе вже є до кого повертатися, або зустрічаєш з роботи чоловіка з вечерею і розумієш яке це щастя.
Я звичайно не проти того що жити до весілля разом, але мені здається що тоді весілля це проста формальність і ти вже знаєш що тебе чекає завтра, і будні приходять набагато швидше.
Можливо я неправа, але це така моя думка.
My Signature
Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 16:18

А ми почали раом жити після того як розписалися....так що за два місяці до вінчання ми вже жили разом, але офіційно одружені...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 16:44

Ми почали жити разом тільки після весілля. Напевно ми обоє з коханим консервативні, бо мова про спільне проживання до весілля в нас навіть ніколи не заходила. Ніяких проблем зі спільним проживанням у нас не виникло, а стосунки навпаки зміцнились.
А взагалі я думаю що кожна пара має індивідуально вирішувати чи жити їм до шлюбу разом чи ні. Одні відчувають в цьому потребу, а іншим краще і комфортніше разом після шлюбу.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ales 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 травень 2009 - 16:50

ми півроку разом жили,а тоді одружилися :)
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 21 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему