Мама залишилась сама Якщо ви народжуєте без чоловіка
Відправлено 14 травень 2009 - 11:17
Відправлено 14 травень 2009 - 11:29
Delfinka (14.5.2009, 12:17) писав:
Привіт ! Боротися за такого татуся навіть не думайте !!!!!!!!!!!!!!! Що це за батько який відмовляється від дитинки ? Це навіть не мужик ! Ви як народите то зрозумієте -що цю крихітку ,і цю посмішку не проміняєте на міліон татусів ! Повірте - це найдорожче створіння в світі і навіщо вам той татусь ? гроші щоб заробляв ? Такі жінки ємансіповані як зараз можуть і самі обходитись - без мужика. Поговорка : " Лиш бы какой лучше чем не какого " -то вона тут не помічник . Шукайте позитив в малятку ! удачі ВАМ !
Відправлено 14 травень 2009 - 11:36
"Насильно мил не будешь" - це якраз до такої ситуації. Любіть дитинку!!!! Вона - ваше щастя!!!!!!

Все буде добре - інакше і бути не може!
Відправлено 14 травень 2009 - 11:42
Delfinka (14.5.2009, 12:17) писав:
Почитайте тут Руденька "Царські пологи" та Щаслива "Щастя так просто не буває", також можете почитати про аборти, Незаконнонароджені діти чи все-таки аборт?, Народження дітей поза шлюбом
Будьте мужньою жінкою. Найбільше щастя це те що у вас буде дитинка.
Відправлено 14 травень 2009 - 11:48
Відправлено 14 травень 2009 - 11:52
Думаю, що вам:) Бо в вас буде дитинка, мамине щастя, розрада та стимул та сенс в житті.
А якщо не вистачило сміливості та відповідальності такому таточку до стількох років( а йому думаю не 14), то й надалі від нього не варто чекати чогось мудрого, окрім псування нервів.
То ж бережіть себе, у вас ще всі радості попереду.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 14 травень 2009 - 11:54

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 14 травень 2009 - 12:10
Відправлено 14 травень 2009 - 12:21
Живіть і насолоджуйтеся вагітністю, не нервуйте, нехай Ваше мацьопство народиться здоровим і знає, шо має найліпшу мамочку в світі!

Відправлено 14 травень 2009 - 12:23
Відправлено 14 травень 2009 - 12:26
Відправлено 14 травень 2009 - 13:08
Я знаю як це тяжко, бо свого первістка я народжувала одна.Особливо тяжко піся пологів, коли до щасливих жіночок приходять їхні не менш щасливі чоловіки і довкола тільки і лунає: "Свєтка! Дякую за сина!!!!!!", "Оля! Дякую за доню!!!!!!",а ти лежиш і ковтаєш сльози і чекаєш, чекаєш,чекаєш... а може все-таки прийде, спам"ятається... Це треба просто пережити і забути. Коли з"явиться на світ Ваша крихітка, увага моментально переключиться на це ангельське створіння і життя наповниться приємними солодкими хвилинами. Любов до дитини - це щось особливе...
Цитата
В. Бєлінський
Наступає прекрасна пора року - насолоджуйтесь сонцем і теплом і по більше розмовляйте зі своїм пузиком - це найкращий позитив!!!
Ну і завжди заходьте сюди на "Малечу", тут Вас завжди зрозуміють і підтримають

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 14 травень 2009 - 13:23
Відправлено 14 травень 2009 - 13:47
Відправлено 14 травень 2009 - 14:10
Відправлено 14 травень 2009 - 14:43
Відправлено 03 липень 2009 - 13:18
найбільш не приємним в цій всій і сторії був момент, коливони захотіли познайомитись з татусем дитини. знайшли його батьків, які як вияснилось нічого не знали...
синочок народився трошки швидше ніж планувалось. до мене ще в роддом прийшла мама хлопця, і обернула цю всю ситуацію так, що я стала винною у всьому, а впершу чергу, що завагітніла, одним словом довела мене до істерики.
ми виписались з роддому, приїхали додому і спокійно почали собі жити. одного прекрасного дня зновудзвонить та жінка і питається чи можна приїхати до онука... приїхали, подивились, задали пару стндартних питань,і ... знов мовчок... що хотіли - не знаю.
Відправлено 03 липень 2009 - 13:26
Ви просто молодчинка! Затишку і гармонії в вашу сім"ю!
Насолоджуйтесь спілкуванням з малюком і не звертайте уваги на тих "майже родичів".
Відправлено 03 липень 2009 - 14:14
Заміж я вийшла в сімнадцять за старшого за себе на 15 років. Запитаєте навіщо????????? це була так звана остання воля мого тата(в результаті вияснилось, що це не так) Весілля в нас не було (траур за татом) а невдовзі я завагітніла. І почалися самі цікаві дні. Похід до гінеколога (яка чомусь мене відмовляла народжувати), чоловік до ужаса нестерпний, бо мама капала на мізки (жінка замолода), токсикоз з яким не знала що робити. А далі як в казках "чем дальше тем страшнее". Чоловік з"являвся додому не раніше другої третьої ночі свекруха на це не реагувала ніяк, нервові зриви жменя якихось таблеток(що нагребла в тумбі), і в останній момент прокинулась свідомість "ну здохнеш ти, а дитинка вона ж хоче жити". Наступна безсонна ніч, свекра забирає швидка він сердечник і на ранок в мене спаковані речі. Я повернулася додому. Жила сама. Поговорити ні з ким тай не хотілося. Погляди сусідів. І нарешті візит свекрухи: навіщо це тобі, роби аборт. Моя відповідь була несподіваною: краще б ви зробили аборт коли були вагітною то й проблем не було б. Я її вигнала...
На протязі вагітності потихеньку покупляла дитячі речі, знайомі віддали мені ліжечко і коляску і так я готувалася стати мамою-одиначкою, (толку було з печатки в паспорті?). І нарешті я в роддомі, як проходило це все навіть і не знаю, як в сні. Мабуть все таки була не зовсім до всього готова тай замолода. Але трошки терпіння і я мама "в вас дівчинка, 3200 52 сантиметри"
Було по всякому в основному важко, але нічого я годувала грудьми, бо на каші куплені не вистачило б і так рік за роком ми потихеньку викарабкалися. З своєю "половиною" розлучилися коли донечці був 1 рік. Зараз моїй дівчинці 10 років свого тата знає тільки по фамілії (зате він заглядає коли випадково зустрічаємось не підходить, бо знає-вб"ю). Я знову вийшла заміж. Доня інколи називає мого коханого татом. А недавно сказала що як народиться малюк, то татом будуть кликати разом, бо негарно буде якщо по різному.
До чого ця вся розповідь, а до того що це не ми одиначки це вони бовдури, бо в нас є найдорожча половинка яка виросла в нас під серцем. А хто вони? Їм життя дало шанс почути себе потрібними вони від нього відмовились. А ми кожного дня чуємо дорогінне слово "мама" і з цим долаємо всі негаразди.
Сили вам дівчата і здорового глузду. Бог з нами і допомагає нам.
Відправлено 03 липень 2009 - 14:33

Допомога

[/url]