Історія про те, як Щаслива зірочка стала щасливою :D
Довгенько я збиралась написати свою історію

.....Напевно з назви ви вже здогадались що це буде моя "love story"

, незнаю яка з мене писака, ну але надіюсь що вам сподобається
Почалось все з того що я НАРЕШТІ розійшлась з людиною з якою зустрічались 3 роки :D, змінила місце роботи, перейшла в "Приватбанк" і тішилась свободою :) ну а так як в риваті працювала на автокредитах і роботи деколи взагалі не було, то нас рятувала аська (нас то мене і напарницю)...і от напарниця була на курсах в Дніпрі, познайомилась з іншими приватівцями, ну і по приїзду порозказувала все мені, а ще що був там один пацанчик, який їй сподобався, але на неї не повівся :D ну але номер аськи його на всякий випадок вона взяла :) а так як ноут в нас був один на двох то і спілкувались ми з ним разом, точніше писала вона, а я підсказувала :D через деякий час всетаки він зрозумів що напарнця не одна і так ми і познайомились....ае спілкувались мало, і тут напарниця взяла тиждень відпуску, ну і щоб не скучати на роботі я вирішилась поспілкуватись з цим віртуальним співробітником поближче

це все почалось з 26 квітня 2007 року і втягнулись так що за тиждень часу ми мало того що цілий день переписувались, так і вдома кожну вільну хвилину проводили в асьці...подружка була трохи в шоці, ну і не вірила в те що з того щось вийде...спочатку і я не вірила, але коли дойшло до того що ми звечора зависали на телефоні до 3-4 ранку і ніяк не могли наговоритись то зрозуміла що все в житті можливо....
Ми вирішили побачитись.....він з Кременчуга, я зі Львова, а зустрітись вирішили в Києві

так що перше наше побачення відбулось 28 червня 2007року. Зараз як згадую ті відчуття з якими їхала на ту зустріч.....радість, страх, цікавість, думки типу - а якщо не приїде, а якщо не той що на фото....ех.... Ну але все-таки ми зустрілись, перші хвилини такі незрозумілі були, ніяк не могли зав"язати розмову, зате через хвилин 10 одни одному роти не могли позатикати :D нагулялись тоді по Києву, а ввечері поїхали у Львів і ще три дні провели разом....ці дні дійсно були дуже суперовими...ось такі ми були в перші дні знайомства

На жаль вихідні закінчились і ми повернулись до роботи...спілкувались і дальше так багато, але нічого наперед не загадували, ні про зустріч ні про якесь спільне життя. Все вирішив Сашка, подзвонив і сказав запрошую тебе на море через два тижні, за все домовився сам

ось так і відбулась наша друга зустріч, 10 чудових днів в Судаку

- кожен колір озачає якесь бажання, пам"ятаю що загадувала про те щоб бути разом , і про дитятко яке дуже хотіла.....
в останній день Сашка признався в тому що любить

, все було дуже суперово і романтично...на березі моря, схід сонця і ми.....
повертатись з тої казки додому не хотілось.... почались розмови про спільне життя, розуміли що більше можливостей у Львові, і так виникло рішення про переїзд (радувало те що наші мами сприйняли це чудово і підтримували нас)
і з 27 вересня 2007 року почалося наше спільне життя, про яке на даний момент я ні разу не пошкодувала і надіюсь що так буде і далі
а відлік подружнього життя почався з 24 серпня 2008 року

От так в мому житті з"явилося щастя, а ще одне щастячко з"явилось через 9 місяців і три дні після весілля (це самий кращий весільний подарунок який ми собі самі і зробили

:D )

але це вже зовсім інша історія......