Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Що робити, коли на твоїх очах убивають людину?! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Що робити, коли на твоїх очах убивають людину?! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 11 травень 2009 - 20:02

Руки трусяться, ледве текст набираю! Тільки що стали свідками жахливої розборки під вікнами нашого дому, хлопців із 20 гамселили двох підлітків так, що через відчинені вікна чутно було силу тих ударів. А навколо стояли люди, і НІХТО НЕ ЗАСТУПИВСЯ ЗА ТИХ ДІТЕЙ!!!! Я відразу зателефонувала в міліцію, а вони кажуть, що я перша їм це повідомляю, якщо ще будуть дзвінки, то вони вишлють наряд. Я їм кричу, тут людей убивають, а вони мені таке... Ті хлопці лежали вже і не рухалися, і всіх раптом як вітром здуло, мимо машини проїжджали, і знову ніхто не вийшов. Поки ми з мамою одяглися, щоб вийти до тих хлопців, вони якось вже підвелися і кудись пішли. Я дивуюся, наш будинок 9-типоверховий, чому тільки я одна визвала міліцію? Чому здорові мужики і дорослі тьоті і дяді стояли осторонь і не втручалися, а їх було більше у парку, ніж тих, хто бив? Можливо, мені потрібно було відразу бігти їм на допомогу, але що я б одна зробила проти того кагала, ще сама б отримала по голові, а я так не можу зараз собою ризикувати, бо у моєї дитини, крім мене і бабусі, ніікого більше нема. Господи, який жах!
А як би ви вчинили на моєму місці?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галі 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 11 травень 2009 - 20:10

Не картайте себе. Ну що ви сама б зробили проти придурків, молодець, що в міліцію подзвонили. Колись теж була свідком подібної картини і довго від цього відходила. Світ тепер просто страшний а особливо наші люди. Завжди думають, що з ними таке не може статись. Не переживайте.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 травень 2009 - 20:15

мавпочка, який жах....!!!!!!!!!!!!!!!!
я б також дзвонила в міліцію.Ще б бігала по квартирах і сусідів збирала.
Мене такж дуже дивує така байдужість.всі бояться за свою сраку і навіть не думають, що колись в ролі жертви можуть опинитися самі, або їх рідні.....
це так сумно....
в мене недавно такоє була ситуація- я проводжала куму ввечері і побачила, що вулицю переходить дуже п"яний чоловік.ледве тримається на ногах.і якраз по самому центрі проїжджої частини падає, розбиває собі голову і .......засинає.Я в шоці.Цю картину спостерігає, ще й мій родич, який якраз проїджав повз нас і зупинився привітатися.Я біжу до того чоловіка, аби його підняти, але розумію, що мені це не під силу.Прошу перехожог - у відповідь щось незрозуміле і пришвидшений крок.Біжу до родича.Він відповідає - таких я би стріляв і збирається їхати ( оча в самого батько п"є по-чорному).
Ми з кумою знову йдемо до мирно сплячого на проїжджїй часнині!!!!!!! чоловіка і починаємо його тягнути до тротуару.Родич нарешті втрішив проявити героїзм і немов ганчірку, з огидою відкинув того чоловіка до тротуару.
Я після того не могла заснути, сльози рікою.......
Нехай він п"яний, але усвідомити, що ти не допоміг людині уникнути смерті..я б не змогла з цим жити....
Наш світ скоро вмре, бо майже не залишилося нічого доброго.
Ото м накнопала.Сорі, але здається все дл теми ;)
п.с знаєш, ти можеш пишатися тим, що ти ЛЮДИНА!
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 20:18

Ви молодець, мавпочка - ви діяли адекватно, зрештою зробили все, що могли зробити за тих обставин. Мене також іноді жахає подібне відношення людей - моя хата зкраю... Завжди хочеться кричати, що НІХТО не застрахований від чогось подібного, тому завжди треба бути людьми. Випийте заспокійливого чаю, серйозно.
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 20:26

Знаєте,дівчатка,неодноразово чула про такі випадки, коли люди просто ігнорують чужу біду,або стоять осторонь і спостерігають. Така байдужість просто вбиває. В житті всяке буває і хто зна, як повернеться доля завтра до тих самих людей.Хто зна,чи з ними не станеться біда , а перехожі просто будуть йти собі далі і не звертати уваги. :unknw:
Мою свекруху рік тому майже під домом вдарили по голові і забрали сумку.Казала,що лежала коло 20 хв.,ніхто навіть не подумав допомогти,просто проходили мимо.Додому ледве дотеліпалася сама.
Невже наше життя нічого не варте???Отак вмреш на дорозі( тьху-тьху-тьху) і нікому не буде діла до тебе.Скажуть: п"яна лежить,проспиться і піде собі. :yahoo: До чого ми котимся?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 20:28

мавпочка, Який жах!!! Про байдужість людей я вже мовчу, бо у більшості наших людей вже нічого святого і людяного не залишилось! Але мене возмущає в цій ситуації інше, чому це міліція ніяк не зреагувала!!!!!!!!! Шо це означає "Якщо ще хтось позвонить тоді вони пришлють наряд!!!!!!!"
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 20:42

мавпочка, я також вважаю, що все ,що залежить від тебе в цій ситуації, ти зробила. Ти взагалі молодчинка, не лишилася байдужою до чужої біди і викликала міліцію. Хоч, я так розумію, вона і не приїхала? Не розумію їх .
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кориця 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Неактивовані

Відправлено 11 травень 2009 - 20:43

Читаю цю історію і згадую свою: десь півроку тому під моїми вікнами почався якийсь крик, на вулиці стояла темрява що не можна було розгледіти що відбувається але по криках стало зрозуміло що до хлопця з дівчиною причепилися якісь придурки (вибачте на слові але інакше не скажеш), дівчина так кричала що в мене аж мурашки по тілу бігали, вийшла на балкон - в повітрі стоїть страшний запах крові і крики. Це при тому що я жила на 12 поверсі і все те чула, уявляю як тим на першому під чиїми вікнами це діялося.

На годиннику 3 ночі - я дзвоню в міліцію а вони трубки не беруть! Дзвоню в 01 - вони, кажу тут дівчину судячи по криках гвалтують а хлопця вже не чути мабуть побили...до ваших колег з міліції додзвонитися не можу...А мені у відповідь - дзвоніть у міліцію ми тут ні до чого. Десь через півгодини я таки додзвонилася в міліцію, саму вже аж трусило і говорити навіть не могла, ну якось пояснила де це все сталося. Ще пару годин стояла на балконі, думала може побачу як міліція буде під'їжджати, але так нікого і не бачила...навіть не знаю чи вони приїхали і чим вся ця історія закінчилася.

Мене чесно кажучи лякає байдужість людей, а може колись мені чи моїй дитині потрібна буде допомога а всі просто проігнорують мої крики про допомогу....страшно стає жити в бездушному світі, надіюсь що ще не всі такі....принаймні читаючи цю тему у цьому впевнююся.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 21:09

Знаю що в таких випадках,коли дзвониш в міліцію то треба казати що лежить тіло( тобто вмерла людина), і що чули постріл, тоді вони швидше свою задницю піднімуть і вишлють наряд. І коли до вас чіпляються то треба кричати не "Рятуйте", чи ще щось типу того, а кричати" Горить"- так швидше привернути увагу, бо (так як писали дописувачі вище) наш народ боїться за свою дупу.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olgastyle 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 21:25

Мавпочка ви все правильно зробили. Але ця байдужість людей мене теж добиває, ми ж не знаємо що з нами може бути завтра, і всі так само бути йти осторонь. Ми теж були свідками такої ситуації коли я жила ще з мамою. В нас під вікнами був кальян клуб і серед ночі, коли всі почали розходитися почалися розборки, одного хлопця просто добивали. Моя сестра викликала міліцію, швидку. А приїхала тільки Патрульна Служба, яка затягла його до себе в машину і там ще шарпала. І вкінці кінців ніяка швидка не приїхала. Так і не відомо долі того хлопця. Отак наша міліція нас БЕРЕЖЕ.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 21:42

Ой, дівчатка, спасибі вам за відповіді, я й не сумнівалася, що ви так відгукнетеся. Бо на Малечі інших людей і не може бути, тільки чого нас так мало, таких Справжніх Людей, які не байдужі до чужої біди?! Я уявила, що там могла опинитися МОЯ ДИТИНА, і так страшно стало, а потім уявила, що б я зробила з гадом, який хоч пальцем би зачепив моє дитя, і сісти б у тюрму не побоялася б, убила б падлюку. Бо ти викохуєш, ростиш свою кровиночку, а потім трах-бах, якесь мудовило простягає до неї руки. А в тих хлопчаків теж є батьки, як їм тепер бачити своїх скалічених дітей ( а судячи по ударам, без серйозних травм там не обійшлося)? Що ж ті хлопці такого страшного зробили, щоб так їх було убивати, звідки така жорстокість?
Рижуля, а п"яні дядьки, що валяються на землі - то моя клієнтура :D Постійно до них чіпляюся, аж раптом не п"яний, а йому погано? Але поки що одні п"яні траплялися, щось варнякали, слава Богу, ще ніхто не посилав на три веселі буковки, зате моя совість спокійна.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 21:57

Вероніка, , правда на всі 100%!!!! це я про те, що коли не дай Боже(ттт), щось таке коїться, то в міліції тре казати, що труп,теракт і т.д., нехай то буде брехня,але вони так швидше піднімуть свої д-пи і є гарантія, що таки приїдуть.
Мій чоловік працює в правоохоронних органах, те, що я деколи з нього витягую, бо ж сам не хоче розказувати, каже вночі спати не зможеш......то просто жах!!!! Скажу вам таку гірку правду.....коли щось таке стається і тре дзвонити в міліцію, дуууже, дуууже бажано, щоб ви знали тел. не 102, а саме телефон вашого райвідділу чи чергової частини району. Вся справа в тому, що при дзвінку 102 ви попадає на міське управління (чи щось в тому роді) і вже звідти вашу "заявку" скеровують у райвідділ, де відбувається злочин. Дальше - в кожному райвідділі кожної сутки заступає чергова група, яка ОБОВ"ЯЗКОВО виїжджає на будь-які виклики. І в кожному райвідділі є черговий, який такі виклики приймає. Тобто, отой, що сидить на 102, може просто напросто грубо говоря, пройгнурувати ваш дзвінок(хоч як це не сумно і страшно), а вже в райвідділі, там все строгіше і більш контрольоване.
Вибачте, за таку довгу пояснювальну, але дуже хочу, щоб ми з таким не стикалися, а коли вже щось і побачите, то так буде хоч швидша допомога.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 22:26

мавпочка, молодчинка що зреагувала!!! Сама теж була в подібній ситуації, коли сусідських хлопців били спочатку на вулиці, потім в квартирі (над нами). В міліцію додзвонилась за -надцятим разом, приїхали через хвилин 30 два міліціонери... Виявилось що самі вони не справляться, почалась масова бійка, а після дзвінка в міліцію з словами "Ваших б'ють" за кілька хвилин приїхало ще два наряди, і все швидко закінчилось...
Так що цю фразу теж можна взяти на замітку :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nataly_diz 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 травень 2009 - 22:36

Ти просто молодчина!!!Якби усі в твоєму будинку були такими........І взагалі,побільше "правильних"би людей довкола!В мене складається враження,що байдужість охопила весь світ!Не можна і нам ставати байдужими-адже,наші дітки підростуть і їм жити у цьому світі!Як їх захистити?Як не впустити в їхні голови і сердця цю жахливу байдужість?!?!Тому,в першу чергу,нам не можна мовчати-треба дзвонити до байдужих міліціонерів,не соромитись їх "турбувати"-"турбувати"кожні 2 хвилини,якщо так відчуваєте за потрібне!!!! :unknw: :friends:

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Про наших міліціонерів,можливо є окрема тема.але додам тут.....В мене нещодавно був випадок

Користувач подумав і додав через 17 хв.:
Я живу на 3 поверсі-і переважно ходила(до останього)пішки.....Був осінній вечір-зтемніло раненько.Ось як за звичай піднімаюсь по сходах на пів-маршу,а там на підвіконні "розклались"зі своїми манатками якісь двоє:Рвуть газетки на квадратики і розфасовують щось в ті клаптики!!!!!!!!Я миттю проскочила до хати-мене всю трусить чи то від переляку чи то від злості,що таке діється....не знаю.....Я одразу ж зателефонувала у відділок(який знаходиться в сусідньому будинку і телефони якого нав"язливо розвішували довкола навидноті!!!!).Зателефонувала ще й тому,бо чоловік мав за пів-години також йти додому-мені стало дуже страшно,щоб він не натрапив на тих......У відділку підняли слухавку з разу10-го десь.....І збайдужіло-сонний голос довго намагався відмовчуватись від моєї тирради!!!!Потім сказав мені подивитись чи вони ще є!!!Я крикнула,що "ви бажаєте,щоб там опинилось моє тіло-щоб ви потім мали привід приїхати нарешті?!!!!!!"Він кинув слухавку!!!Я дзвонила кожні 5-10 хв.Там піднімали,але клали при першій можливості і не можливості.Я подзвонила чоловікові,щоб він вважав і не йшов поки що додому........За годину чоловік прийшов-нікого не бачив,але на підвіконні були чіткі сліди злодіянь!Міліція все не їхала...за дві години я вирішила сходити у відділок....але спускаючись я звернула увагу,що підвіконня чистеннько прибране...Сенсу йти вже не було!Ось.А за тиждень мені подзвонили з міліції!!!Я не могла зрозуміти,що їм потрібно-але було моторошно,що вони всеж взнали мій номер(і чи це вони?!)-я просто відповіла,що не маю часу.........Чи вірно я зробила-не знаю?Але мені дуже моторошно і неспокійно-немає захисту від тих,хто мав би захищати!!!!
My Signature
Зображення
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 травень 2009 - 00:06

дуже боляче що такий сташний час настав, коли серед білого дня можуть чинити злодіяння і ніхто навіть не втрутиться. А про міліцію взагалі окрема розмова, вони самі в числі перших злочинців, то що тут можна ще говорити. Як то кажуть "нам би ніч протриматись і день простояти" чи може трохи не так, не пам"ятаю точно. Так і наша міліція, відбули зміну, ну й добре, а там хоть трава не рости.
Я теж коли чую якісь крики з вулиці, завжди прислухаюся які вони. Бо якби щось не то, то теж робила б якийсь рух, щоб помогти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 12 травень 2009 - 07:24

я взагалі історію вам страшну розкажу... розказали друзі про одного спільного знайомого
у хлопця був ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ, і вони з друзями йшли по парку. і щось зустріли якихось його знайомих, з якими щось він не поділив, короче не знаю як, але бійка почалася, і ті придурки хлопця били, а його ДРУЗІ стояли і нічого не робили!!!! і хоч там переважно дівчата були, але всодно ж! а потім казали - типу що б ми зробили, їх було більше, і т.д., але ж капєц, хлопець в лікарню потім попав, на власний день народження, і типу зробити ну вобще нічо не можна було!!!!
ото правильно Рижулька написала, що від нашого світу скоро ніц не залишиться
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 травень 2009 - 07:50

ми теж не раз стикались з такими ситуаціями на жаль, одного разу в дворі у нас була бійка жахлива, всі повилізали з вікон і просто спостерігали :bad: чоловік викликав міліцію..добре що райвідділ близько, і сказав що хлопець лежить не рухається, то приїхали швидко, але тпотмі сказали нащо ви викликали нічого страшного, просто хлопці вирішували між собою всі свої проблеми :bad: і нічого що один був весь в крові а всі інші просто його добивали..в бобік засунули якраз того побитиго!!!!! а ті що били хто тихо розійшовся, хто просто стояв :kiss: :bad: :kiss3: і чому їх ніхто не трогав ми так і не зрозуміли, правда ще хтось викликав швидку і ті теж як на диво швидко зреагували і забрали того хлопця БЕЗ СВІДОМОСТІ!!!! в лікарню
деколи дійсно страшно що впадеш на вулиці і ніхто на тебе не гляне...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 травень 2009 - 07:53

Колись двоє львівських журналістів робили експеременти з подібними випадками. Памятаю, як влаштували втрату свідомості через сонячний удар. Влаштовували і на вулиці і біля зупинки, де багато людей. Думаєте хтось підбіг допомогти молодій гарно одягненій дівчині? Ні? Думаєте хтось побіг на допомогу, коли молодий хлопець вирішив допомогти, але не знав що робити, і лише кликав на допомогу? Теж ні! Помітьте гарно одягнена дівчина - це не чоловік пяничка!!!
На жаль, більшість людей байдужа до таких випадків, бо вірить, що з ними і з їхніми родичамо може колись таке статися!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 травень 2009 - 09:20

Я нащастя з нашою міліцією ніколи справи немала, але два роки тому у моєї бабусі стався спочатку сердечний приступ, а потім як наслідок інсульт і я пів години визивала швидку яка приїхала через годину, на мої запитання чого це вони так довго, у відповідь з фирком почула, "а чого ви хотіли? ніхто до старих стрімголов їхати небуде!!!"(і це при тому що моїй бабці не 80!, а всього на той час було 57!). Добре що поряд на той час був тоді ще мій хлопець, а тепер вже чоловік, а то я б тій гримзі в очі вцепилась!!! І саме він мені підказав записати номер бригади і призвище тої "доброзичливої" жіночки, що я і зробила, а мій чоловік подзвонив на гарячу лінію міської рад і розповів про цей інцидент, знаю точно(бо потім нам передзвонили), що ту дохторку звільнили. І наступного разу коли я визивала до бабці швидку то за 5 хв. приїжали! Так що треба ще завжди на озброєнні мати і телефончик в міську раду, може хоч там полюцьки зреагують.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 травень 2009 - 09:35

"Моя хата скраю ..." Як не прикро , але більшість керується саме таким принципом. Чи то вже то життя вовче зробило наших людей самих вовками , чи що ? Ну і міліцію звинувачувати немає сенсу. За ті копійки , що вони отримують , ризикувати життям , повірте , не кожен захоче. А надивишся кожен день на різні страхіття , психіка теж страждає. Коли , як не пяний дебош з розборками , то вбивство , то згвалтування , то аварії , то операції наркотичні . Ой хватає того всього. Думаю , якби оплачувалася їхня праця належно , то б і реагували б оперативніше .
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1