Що робити, коли на твоїх очах убивають людину?!
Відправлено 11 травень 2009 - 20:02
А як би ви вчинили на моєму місці?
Відправлено 11 травень 2009 - 20:10
Відправлено 11 травень 2009 - 20:15
я б також дзвонила в міліцію.Ще б бігала по квартирах і сусідів збирала.
Мене такж дуже дивує така байдужість.всі бояться за свою сраку і навіть не думають, що колись в ролі жертви можуть опинитися самі, або їх рідні.....
це так сумно....
в мене недавно такоє була ситуація- я проводжала куму ввечері і побачила, що вулицю переходить дуже п"яний чоловік.ледве тримається на ногах.і якраз по самому центрі проїжджої частини падає, розбиває собі голову і .......засинає.Я в шоці.Цю картину спостерігає, ще й мій родич, який якраз проїджав повз нас і зупинився привітатися.Я біжу до того чоловіка, аби його підняти, але розумію, що мені це не під силу.Прошу перехожог - у відповідь щось незрозуміле і пришвидшений крок.Біжу до родича.Він відповідає - таких я би стріляв і збирається їхати ( оча в самого батько п"є по-чорному).
Ми з кумою знову йдемо до мирно сплячого на проїжджїй часнині!!!!!!! чоловіка і починаємо його тягнути до тротуару.Родич нарешті втрішив проявити героїзм і немов ганчірку, з огидою відкинув того чоловіка до тротуару.
Я після того не могла заснути, сльози рікою.......
Нехай він п"яний, але усвідомити, що ти не допоміг людині уникнути смерті..я б не змогла з цим жити....
Наш світ скоро вмре, бо майже не залишилося нічого доброго.
Ото м накнопала.Сорі, але здається все дл теми ;)
п.с знаєш, ти можеш пишатися тим, що ти ЛЮДИНА!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 11 травень 2009 - 20:18
Відправлено 11 травень 2009 - 20:26
Мою свекруху рік тому майже під домом вдарили по голові і забрали сумку.Казала,що лежала коло 20 хв.,ніхто навіть не подумав допомогти,просто проходили мимо.Додому ледве дотеліпалася сама.
Невже наше життя нічого не варте???Отак вмреш на дорозі( тьху-тьху-тьху) і нікому не буде діла до тебе.Скажуть: п"яна лежить,проспиться і піде собі.
Відправлено 11 травень 2009 - 20:28

Відправлено 11 травень 2009 - 20:42
Відправлено 11 травень 2009 - 20:43
На годиннику 3 ночі - я дзвоню в міліцію а вони трубки не беруть! Дзвоню в 01 - вони, кажу тут дівчину судячи по криках гвалтують а хлопця вже не чути мабуть побили...до ваших колег з міліції додзвонитися не можу...А мені у відповідь - дзвоніть у міліцію ми тут ні до чого. Десь через півгодини я таки додзвонилася в міліцію, саму вже аж трусило і говорити навіть не могла, ну якось пояснила де це все сталося. Ще пару годин стояла на балконі, думала може побачу як міліція буде під'їжджати, але так нікого і не бачила...навіть не знаю чи вони приїхали і чим вся ця історія закінчилася.
Мене чесно кажучи лякає байдужість людей, а може колись мені чи моїй дитині потрібна буде допомога а всі просто проігнорують мої крики про допомогу....страшно стає жити в бездушному світі, надіюсь що ще не всі такі....принаймні читаючи цю тему у цьому впевнююся.
Відправлено 11 травень 2009 - 21:09
Відправлено 11 травень 2009 - 21:25
Відправлено 11 травень 2009 - 21:42
Рижуля, а п"яні дядьки, що валяються на землі - то моя клієнтура :D Постійно до них чіпляюся, аж раптом не п"яний, а йому погано? Але поки що одні п"яні траплялися, щось варнякали, слава Богу, ще ніхто не посилав на три веселі буковки, зате моя совість спокійна.
Відправлено 11 травень 2009 - 21:57
Мій чоловік працює в правоохоронних органах, те, що я деколи з нього витягую, бо ж сам не хоче розказувати, каже вночі спати не зможеш......то просто жах!!!! Скажу вам таку гірку правду.....коли щось таке стається і тре дзвонити в міліцію, дуууже, дуууже бажано, щоб ви знали тел. не 102, а саме телефон вашого райвідділу чи чергової частини району. Вся справа в тому, що при дзвінку 102 ви попадає на міське управління (чи щось в тому роді) і вже звідти вашу "заявку" скеровують у райвідділ, де відбувається злочин. Дальше - в кожному райвідділі кожної сутки заступає чергова група, яка ОБОВ"ЯЗКОВО виїжджає на будь-які виклики. І в кожному райвідділі є черговий, який такі виклики приймає. Тобто, отой, що сидить на 102, може просто напросто грубо говоря, пройгнурувати ваш дзвінок(хоч як це не сумно і страшно), а вже в райвідділі, там все строгіше і більш контрольоване.
Вибачте, за таку довгу пояснювальну, але дуже хочу, щоб ми з таким не стикалися, а коли вже щось і побачите, то так буде хоч швидша допомога.
Відправлено 11 травень 2009 - 22:26
Так що цю фразу теж можна взяти на замітку :)
Відправлено 11 травень 2009 - 22:36
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Про наших міліціонерів,можливо є окрема тема.але додам тут.....В мене нещодавно був випадок
Користувач подумав і додав через 17 хв.:
Я живу на 3 поверсі-і переважно ходила(до останього)пішки.....Був осінній вечір-зтемніло раненько.Ось як за звичай піднімаюсь по сходах на пів-маршу,а там на підвіконні "розклались"зі своїми манатками якісь двоє:Рвуть газетки на квадратики і розфасовують щось в ті клаптики!!!!!!!!Я миттю проскочила до хати-мене всю трусить чи то від переляку чи то від злості,що таке діється....не знаю.....Я одразу ж зателефонувала у відділок(який знаходиться в сусідньому будинку і телефони якого нав"язливо розвішували довкола навидноті!!!!).Зателефонувала ще й тому,бо чоловік мав за пів-години також йти додому-мені стало дуже страшно,щоб він не натрапив на тих......У відділку підняли слухавку з разу10-го десь.....І збайдужіло-сонний голос довго намагався відмовчуватись від моєї тирради!!!!Потім сказав мені подивитись чи вони ще є!!!Я крикнула,що "ви бажаєте,щоб там опинилось моє тіло-щоб ви потім мали привід приїхати нарешті?!!!!!!"Він кинув слухавку!!!Я дзвонила кожні 5-10 хв.Там піднімали,але клали при першій можливості і не можливості.Я подзвонила чоловікові,щоб він вважав і не йшов поки що додому........За годину чоловік прийшов-нікого не бачив,але на підвіконні були чіткі сліди злодіянь!Міліція все не їхала...за дві години я вирішила сходити у відділок....але спускаючись я звернула увагу,що підвіконня чистеннько прибране...Сенсу йти вже не було!Ось.А за тиждень мені подзвонили з міліції!!!Я не могла зрозуміти,що їм потрібно-але було моторошно,що вони всеж взнали мій номер(і чи це вони?!)-я просто відповіла,що не маю часу.........Чи вірно я зробила-не знаю?Але мені дуже моторошно і неспокійно-немає захисту від тих,хто мав би захищати!!!!
Відправлено 12 травень 2009 - 00:06
Я теж коли чую якісь крики з вулиці, завжди прислухаюся які вони. Бо якби щось не то, то теж робила б якийсь рух, щоб помогти.
Відправлено 12 травень 2009 - 07:24
у хлопця був ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ, і вони з друзями йшли по парку. і щось зустріли якихось його знайомих, з якими щось він не поділив, короче не знаю як, але бійка почалася, і ті придурки хлопця били, а його ДРУЗІ стояли і нічого не робили!!!! і хоч там переважно дівчата були, але всодно ж! а потім казали - типу що б ми зробили, їх було більше, і т.д., але ж капєц, хлопець в лікарню потім попав, на власний день народження, і типу зробити ну вобще нічо не можна було!!!!
ото правильно Рижулька написала, що від нашого світу скоро ніц не залишиться
Відправлено 12 травень 2009 - 07:50
деколи дійсно страшно що впадеш на вулиці і ніхто на тебе не гляне...
Відправлено 12 травень 2009 - 07:53
На жаль, більшість людей байдужа до таких випадків, бо вірить, що з ними і з їхніми родичамо може колись таке статися!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 12 травень 2009 - 09:20

Відправлено 12 травень 2009 - 09:35

Допомога

[/url]