Новий Рік на порозі!!!
Відправлено 01 січень 2008 - 13:28
Юлія (31.12.2007, 20:36) писав:
Що тобі принесли під ялиночку? Чи ще не відкривала пакунки?
Мені принесли дві гарненьких мишки: одну на телефон - брелочок, одну велику і м"ягеньку (друзі приходили поздоровляти, то мені я майбутній мамі - велику мишку, десь вполовину мене). Тож моя колекція м"яких іграшок знову поповнилась.
Тебе також з Новим роком. Нехай він принесе лише приємні враження!!!

Відправлено 01 січень 2008 - 16:13
Відправлено 02 січень 2008 - 11:01
Відправлено 31 грудень 2008 - 14:13
В кожну хату він зайде.
Щастя радість принесе!
І надію в нас він вселить.
Що всі мрії наші
Як у казці здійсняться.
Тож хай бажання будуть щирі
Від серця вашого іти.
І всі вони обов*язково
Здійсняться вашому житті!
Сьогодні вже мабуть не буде коли щось написати, та поки є хвилинка хочу Вас всіх привітати з наступаючим Новим роком, бо "Малеча" і форумчанки за цей маленький час що я з вами багато чого навчили (досвіт зайвим ніколи не буває) Ще більша любов з*явилась у мене до української рідної мови, тож дякую тим хто створив цю чудову "Малечу"!
Всім хочу побажати тепла і затишку в їхніх оселях, любові і злагоди в сім*ї, діток хто їх так чекає, а вкого вони є хай ростуть гарними людьми якіми будуть пишатися не тількі батьки а й вся Україна!
Здоров*я, любові,і щасття!!!
Відправлено 22 жовтень 2009 - 18:23
Моя мама нам з чоловіком та ще пару чоловік з за кордону хоче в якомусь кафе забронювати стіл з шоу-програмою по якійсь нормальній ціні..
тай сама приїде з чоловіком...десь їхати в Карпати не хоче бо переживає за мене -все таки в рідному місці -ближче додому і тут може бути цікаво...
може хтось знає де в нас э такі кафе з новорічними програмками ?їхні сайтики щоб подивитись?Наперед вдячна!
Відправлено 22 жовтень 2009 - 20:20
уляночка моя (22.10.2009, 18:23) писав:
Моя мама нам з чоловіком та ще пару чоловік з за кордону хоче в якомусь кафе забронювати стіл з шоу-програмою по якійсь нормальній ціні..
тай сама приїде з чоловіком...десь їхати в Карпати не хоче бо переживає за мене -все таки в рідному місці -ближче додому і тут може бути цікаво...
може хтось знає де в нас э такі кафе з новорічними програмками ?їхні сайтики щоб подивитись?Наперед вдячна!
а не боїтесь що забагато галасу нашкодить дитині? може краще вдома?
у вас буде 30 тижнів. це вже термін. обовязково захочеться потанцювати........
дивіться щоб така забава боком не вилізла.
не дай Бог звісно.
я консерватор тому відговорюю вас. може хтось інакше думає........
Відправлено 22 жовтень 2009 - 20:43
Katerinka (22.10.2009, 20:20) писав:
у вас буде 30 тижнів. це вже термін. обовязково захочеться потанцювати........
дивіться щоб така забава боком не вилізла.
не дай Бог звісно.
я консерватор тому відговорюю вас. може хтось інакше думає........
яка ти молодець-а я навіть про таке не подумала уявляєш...? та й зрештою скоро змучусь й захочу прилягти а дома найкраще -це правда на всі 100 %...молодець та й гарна порада...тепер точно знаю де буду справляти -тільки дома!!!
дякуююююююююю!!!
Відправлено 22 жовтень 2009 - 20:59
Відправлено 23 жовтень 2009 - 08:30
уляночка моя, знаю, що такі новорічні програми в "Марселі" є, що біля Нового цуму. Принаймні, там знайомі справляли і дуже залишилися задоволеними. Але замовляти столики треба певно вже аж тепер. А якщо хочете спокійнішої обстановки, то шукайте маленькі кафе, де би людей було небагато, а відповідно і менше галасу.
Відправлено 23 жовтень 2009 - 09:20

Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
Відправлено 23 жовтень 2009 - 10:27
уляночка моя, звісно, більше свята буде якщо не дома святкувати. Бо вдома зараз почнеться - готування-запікання, сервірування-прибирання. І половини свята не відчується...
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
а щодо кафешки, то її вибирайте за вподобаннями - бо більшість закладів думають про новорічну ніч і створюють спеціальні програми. Це треба з адміністраторами безпосередньо вияснити, бо інтернет-сайту може і не бути, а святкова шоу-програма буде добре продумана і підібрана :db:
Повідомлення відредаговано Лелечка: 23 жовтень 2009 - 10:30
Відправлено 23 жовтень 2009 - 11:23
Відправлено 23 жовтень 2009 - 11:28
Відправлено 23 жовтень 2009 - 12:01
Відправлено 23 жовтень 2009 - 15:02
Відправлено 23 жовтень 2009 - 20:43
Masik а Марсель і так називаэться?це ресторан?
Відправлено 24 жовтень 2009 - 17:14
Veronika_S (23.10.2009, 20:57) писав:
так я вже знайшла цей ресторан...на другий тиждень подивлюсь як він виглядає...колись можна було по неті побачити що наші ресторани та кафе та які програми пропонують ,а в цьому році щось мовчать ?може вже не вигідно стало робити святкову програму ? чи може ще зарано?

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках