Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Підготовка до вагітності: очищення організму - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Підготовка до вагітності: очищення організму Порадьте, як очистити організм перед запланованою вагітністю Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Olesyunechka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 06 травень 2009 - 15:01

Ми з чоловіком на початок осені запланували вагітність. А щоб усе прошло добре і без зайвих проблем хочемо зараз позбутися шлаків та інших явно зайвих речей шляхом внутрішнього очищення (без ліків, а народними методами). Щоб потом за літо "підгодувати" організм вітамінами. Наскільки чули, це ніби сприяє легшому перебігу вагітності.
У звязку із цим питання: хтось з форумчан так робив? Які результати? Нагадаю, що ми хочемо очиститися без ліків, ефективно, щоб не дуже довго і відносно дешево. Взагалі, чула, що очищуються сорбентами. Але точно не знаю, як саме. Може, хтось знає назву і рецепт такого очищення?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 травень 2009 - 15:36

А ви попробуйте прогугліть . Я колись теж таким цікавилася , але це вже трішки давніше було , рецептів не памятаю. То все в неті шукала по народній медицині. Правда очищення по такій методі трошки довготривале і потребує терпіння , але з затратами мінімальними .Хоча , якщо ви таким ніколи не займалися раніше , то краще звернутися до людини , яка більш -менш в тому петрає. Так як навіть сама звичайна тавичка може перетворитися на отруту для організму , якщо її не так приготувати . Успіхів вам.
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanita_girl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 травень 2009 - 16:14

Привіт, ми з колегами саме про це сьогодні говорили: перед вагітністю добре почистити організм лопухом"Майський лопух",але тільки тим котрий виріс в травні,не раніше і не пізніше!!! ГОТУЄМО: лопух на м*ясорубку, вичавити сік (можна добавити трішки спирту, щоб не спортився), ставимо в холод,і приймаємо- перші два дні, по одній чайній ложці 2 раза, далі по одній столовій ложці 2 раза. І так дві недільки, кажуть дуже добре чистить організм!!!!!!!!!!! :11_1_211v: :8_12_100:
My Signature
Зображення
Зображення
ГОСПОДИ ИСУСЕ, СЫНЕ БОЖИЙ, ПОМИЛУЙ МЕНЯ ГРЕШНУЮ.......
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 травень 2009 - 16:24

Я колись очищала організм за такою схемою
-спочатку очищення кишечника(клізми цілий тиждень, а то й довше)
-далі очищення печінки
-це все супроводжувалось голоданням

якщо цікавлять деталі, то потім напишу
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аліска 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 06 травень 2009 - 17:55

Якщо маєте можливість поїхати попити лікувальну воду в Моршин чи Трускавець, або інші місця дуже добре очищає нирки та можна піділкувати те що турбує. Я їздила в Моршин, на роботі дали путівку. Дуже добре очистила нирки, магнітотерапія та голкотерапія допомогла від головних болей, масаж різні ванни, роблять там і кілізму і ще багато чого. Але дуже лікувальною є сама вода. Можна поїхати як на відпочинок замість моря і корисно і приємно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 18:16

Alliska

Скажи будь-ласка, де знаходиться Моршин,(Область, район),і може тобі відома повна вартість путівки??? Буду дуже вдячна!!! :) :gv: :gv:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 12:48

tanita_girl тут почитайте
Прихований текст

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Delfinka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 13:47

Привіт! Я розповім про себе, а висновки робіть самі.
У 18 років мені ргобили операцію. Рік назад рецидив. Отже, в 26 другу. Діагноз "кістозна гемлімфангіома черевної порожнини". Про хворобу розповідати детально не буду, скажу тільки те, що сказали лікарі, що вона не лікується, а лише видаляється хірургічним шляхом. Першу операцію важко пережила фізично, а другу - морально. Мене кинули двоє хлопців, бо вирішили, що я не можу мати дітей. Прямо так в очі один і сказав. Довелося шукати якісь народні методи лікування, щоб більше не хворіти. Спершу лікувалася травами (чистотіл, напевне в тих каплях був буліголов), та це мені не допомагало. Поїхала до другого лікаря, він робив мені масаж на живіт, на спину, на ноги і я була на дієті (абсолютно не їла солодкого, обмежувала себе в жирній їжі, зовсім відмовилася від газованої води і ще пила [b]вівсяний відвар[/b]). Не знаю, чи я вилікувалася від своєї хвороби, а от те, що завагітніла, то можливо і результат цього лікування, бо дозволили собі в останній день місячних, от і за один раз виявилося, що я вагітна. А це після того, що всі думали, що я не можу мати дітей. Тому порада така, не звертайте увагу на розмови, вивчайте свій організм і найкраще очищення організму, це добре і правильно харчуватися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 14:09

Delfinka, якщо можна ,то напишіть детальніше про вівсяний узвар.І ще як довго ви дотримувалися такого режиму,чи це було просто обмеження ,чи може якась послідовна дієта?
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olesyunechka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 травень 2009 - 16:10

Дякую усім за поради!!! Від лопуха і вівсянки довелося відмовитися: человік категорично проти.Що тут вдієш! Не підливати ж йому у їжу!!! :D Клізми і голодування - це занадто серьйозно, не ризикнули.
А в гуглі пошукала, як порадила Gelsominka, і знайшла найлегший варіант, на який і чоловік погодився. Мене він теж влаштував, бо досить простий і ефективний. Упродовж двох тижнів на ніч ми випивали по дві пігулки білого вугілля. У мене зникли вся прищі (для мене це основний показник того, що з організмом усе гаразд), чоловік каже, що у нього тепер немає важкості у шлунку, щоб він не їв. Можна було пити і чорне вугілля, але його треба було б більше - штук по 10. А окрім того, у мене схильність до гастриту, а біле вугілля якраз не подразнює слизову шлунку.
Окрім цього очищення ми тепер будемо "запасатися" вітамінами. Але трохи згодом - коли вже справжні, а не тепличні овочі-фрукти будуть. Бо зараз очищений організм ще нітратами забруднити можна. Ну і намагаемося (особливо я) харчуватися за схемою білки-вітаміни, вуглеводи-вітаміни. Можливо, ще щось порадите?
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2009 - 16:39

Перегляд повідомленняOlesyunechka (28.5.2009, 16:10) писав:

Дякую усім за поради!!! Від лопуха і вівсянки довелося відмовитися: человік категорично проти.Що тут вдієш! Не підливати ж йому у їжу!!! :D Клізми і голодування - це занадто серьйозно, не ризикнули.
А в гуглі пошукала, як порадила Gelsominka, і знайшла найлегший варіант, на який і чоловік погодився. Мене він теж влаштував, бо досить простий і ефективний. Упродовж двох тижнів на ніч ми випивали по дві пігулки білого вугілля. У мене зникли вся прищі (для мене це основний показник того, що з організмом усе гаразд), чоловік каже, що у нього тепер немає важкості у шлунку, щоб він не їв. Можна було пити і чорне вугілля, але його треба було б більше - штук по 10. А окрім того, у мене схильність до гастриту, а біле вугілля якраз не подразнює слизову шлунку.
Окрім цього очищення ми тепер будемо "запасатися" вітамінами. Але трохи згодом - коли вже справжні, а не тепличні овочі-фрукти будуть. Бо зараз очищений організм ще нітратами забруднити можна. Ну і намагаемося (особливо я) харчуватися за схемою білки-вітаміни, вуглеводи-вітаміни. Можливо, ще щось порадите?

'Olesyunechka' Скажи будь-ласка, це біле вугілля в аптеці продається, бо я ще про теке не чула. І який термін його потрібно приймати? :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2009 - 16:48

tanita_girl, здається його зараз реламують, тільки я не памятаю як воно називається. Думаю в аптеці будуть знати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2009 - 16:50

біле вугілля, чорне, і тому подібні, це з групи сорбенти.
Вони дійсно непогано очищують, але профілактично я їх боюсь вживати
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bila Chocolyadka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2009 - 17:56

Перегляд повідомленняtanita_girl (29.5.2009, 17:39) писав:

'Olesyunechka' Скажи будь-ласка, це біле вугілля в аптеці продається, бо я ще про теке не чула. І який термін його потрібно приймати? :)

Біле вугілля вчора вперше бачила в аптеці.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2009 - 18:42

tanita_girl, Воно так і називається біле вугілля. Але я в цій темі вперше почула, що воно комусь сподобалося. Сама ще не пробувала, але по відгуках клієнтів чула, що воно особливо нічим не відрізняється від звичайного вугілля, тільки коштує дорожче.
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 11:21

tanita_girl, сьогодні питала в аптеці про біле вугілля. Казали, що це "Сорбекс" коштує 36 грн. 40 таб. Але мені здається, що почула я погано, оскільки ціна мені здається космічна, можливо і дійсно не дочула.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 травень 2009 - 17:49

Люська*, чорний 2СОРБЕКС2 точно коштує 35 грн,бо я його купляла ,а от за білий не чула.
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadya_ryzhyk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 червень 2009 - 12:34

А ми з чоловіком вирішили пройти курс очищення організму з допомогою БАДів. В ідеалі таке очищення мало б тривати півроку, але можливий і ущільнений курс тривалістю два місяці, який ми і розпочали 19-го травня.
My Signature
Зображення

Вчитися ніколи не пізно!

А в душі я біла і пухнаста... переважно ;-)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 червень 2009 - 12:58

Перегляд повідомленняOlesyunechka (28.5.2009, 17:10) писав:

Рекомендувала б пройти ще курс біфідо- та лактобактерій для повного закріплення результатів очищення, і вітаміни, вітаміни, вітаміни.... :pardon:
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 червень 2009 - 08:15

Перегляд повідомленняoka (9.6.2009, 13:58) писав:

Рекомендувала б пройти ще курс біфідо- та лактобактерій