Підготовка до вагітності: очищення організму Порадьте, як очистити організм перед запланованою вагітністю
Відправлено 06 травень 2009 - 15:01
У звязку із цим питання: хтось з форумчан так робив? Які результати? Нагадаю, що ми хочемо очиститися без ліків, ефективно, щоб не дуже довго і відносно дешево. Взагалі, чула, що очищуються сорбентами. Але точно не знаю, як саме. Може, хтось знає назву і рецепт такого очищення?
Відправлено 06 травень 2009 - 15:36
Відправлено 06 травень 2009 - 16:14
Відправлено 06 травень 2009 - 16:24
-спочатку очищення кишечника(клізми цілий тиждень, а то й довше)
-далі очищення печінки
-це все супроводжувалось голоданням
якщо цікавлять деталі, то потім напишу
Відправлено 06 травень 2009 - 17:55
Відправлено 06 травень 2009 - 18:16
Скажи будь-ласка, де знаходиться Моршин,(Область, район),і може тобі відома повна вартість путівки??? Буду дуже вдячна!!! :)
Відправлено 16 травень 2009 - 13:47
У 18 років мені ргобили операцію. Рік назад рецидив. Отже, в 26 другу. Діагноз "кістозна гемлімфангіома черевної порожнини". Про хворобу розповідати детально не буду, скажу тільки те, що сказали лікарі, що вона не лікується, а лише видаляється хірургічним шляхом. Першу операцію важко пережила фізично, а другу - морально. Мене кинули двоє хлопців, бо вирішили, що я не можу мати дітей. Прямо так в очі один і сказав. Довелося шукати якісь народні методи лікування, щоб більше не хворіти. Спершу лікувалася травами (чистотіл, напевне в тих каплях був буліголов), та це мені не допомагало. Поїхала до другого лікаря, він робив мені масаж на живіт, на спину, на ноги і я була на дієті (абсолютно не їла солодкого, обмежувала себе в жирній їжі, зовсім відмовилася від газованої води і ще пила [b]вівсяний відвар[/b]). Не знаю, чи я вилікувалася від своєї хвороби, а от те, що завагітніла, то можливо і результат цього лікування, бо дозволили собі в останній день місячних, от і за один раз виявилося, що я вагітна. А це після того, що всі думали, що я не можу мати дітей. Тому порада така, не звертайте увагу на розмови, вивчайте свій організм і найкраще очищення організму, це добре і правильно харчуватися.
Відправлено 16 травень 2009 - 14:09
Відправлено 28 травень 2009 - 16:10
А в гуглі пошукала, як порадила Gelsominka, і знайшла найлегший варіант, на який і чоловік погодився. Мене він теж влаштував, бо досить простий і ефективний. Упродовж двох тижнів на ніч ми випивали по дві пігулки білого вугілля. У мене зникли вся прищі (для мене це основний показник того, що з організмом усе гаразд), чоловік каже, що у нього тепер немає важкості у шлунку, щоб він не їв. Можна було пити і чорне вугілля, але його треба було б більше - штук по 10. А окрім того, у мене схильність до гастриту, а біле вугілля якраз не подразнює слизову шлунку.
Окрім цього очищення ми тепер будемо "запасатися" вітамінами. Але трохи згодом - коли вже справжні, а не тепличні овочі-фрукти будуть. Бо зараз очищений організм ще нітратами забруднити можна. Ну і намагаемося (особливо я) харчуватися за схемою білки-вітаміни, вуглеводи-вітаміни. Можливо, ще щось порадите?
Відправлено 29 травень 2009 - 16:39
Olesyunechka (28.5.2009, 16:10) писав:
А в гуглі пошукала, як порадила Gelsominka, і знайшла найлегший варіант, на який і чоловік погодився. Мене він теж влаштував, бо досить простий і ефективний. Упродовж двох тижнів на ніч ми випивали по дві пігулки білого вугілля. У мене зникли вся прищі (для мене це основний показник того, що з організмом усе гаразд), чоловік каже, що у нього тепер немає важкості у шлунку, щоб він не їв. Можна було пити і чорне вугілля, але його треба було б більше - штук по 10. А окрім того, у мене схильність до гастриту, а біле вугілля якраз не подразнює слизову шлунку.
Окрім цього очищення ми тепер будемо "запасатися" вітамінами. Але трохи згодом - коли вже справжні, а не тепличні овочі-фрукти будуть. Бо зараз очищений організм ще нітратами забруднити можна. Ну і намагаемося (особливо я) харчуватися за схемою білки-вітаміни, вуглеводи-вітаміни. Можливо, ще щось порадите?
'Olesyunechka' Скажи будь-ласка, це біле вугілля в аптеці продається, бо я ще про теке не чула. І який термін його потрібно приймати? :)
Відправлено 29 травень 2009 - 16:48
Відправлено 29 травень 2009 - 16:50
Вони дійсно непогано очищують, але профілактично я їх боюсь вживати
Відправлено 29 травень 2009 - 18:42
Відправлено 30 травень 2009 - 11:21
Відправлено 30 травень 2009 - 17:49
Відправлено 09 червень 2009 - 12:34
Відправлено 09 червень 2009 - 12:58
Olesyunechka (28.5.2009, 17:10) писав:
Рекомендувала б пройти ще курс біфідо- та лактобактерій для повного закріплення результатів очищення, і вітаміни, вітаміни, вітаміни....
Відправлено 15 червень 2009 - 08:15
А конкретніше можна будь-ласка :)

Допомога