Про те, що я вагітна взнала вже на 9тому тижні, бо ніяких ознак не було, почувала себе чудово. А своїм батькам повідоми , коли вже сві аналізи здали зробили перше Узі і з доказами вирішили нарешті обрадувати майбутніх бабусів і дідусів, це вже нам було 3 місяці.
Коли встала на облік то одразу почались ті одноманітні і багаторазові аналізи, але якось терпіння на них вистарчило, можливо через те що була на обліку в приватній поліклініці. Там мене вже всі знали, привітні посмішки, турбота і увага , чистенько, одним словом приємно було туди ходити.
Також там курси для молодих батьків були, і ми з чоловіком з великим задоволенням їх відвідували.
вже на 5тому місяці і зареєструвалась на форумі малеча і пів дня на роботі спілкувалась з Вами усіма (хотілось все і про все знати, це ж починається новий етап в житті)Багато гуляла і любила бігати по магазинам, до народження майже все купила для малечі.
Під кінець вже було трошки не зручно бо багато ваги набрала аж 20 кг але дівки на роботі мене підбадьорували :D :D Бременна ето временно, скоро народиш і все буде класно
Вже на 36 тижні я познайомилась з своїм лікарем на батальній (бо там запланувала родити) і він мене обрадував: скоро приїдете бо дитинка вже дуже низько, я собі подумала: нічого собі, мені ставлять термін пологів на седину вересня а тут тільки середина серпня.
Але так як на останньому УЗІ мені сказали шо малятко вже досить велике, тому я мала дуже велике бажання швидше родити і на курсах батьків наша медсестра називала наших діток літніми (бо майже всі мали вже літом народжувати) Напевно через це ми і поїхали родити на 39 тижні, 31серпня!!!!!!!
Приїхали в 12 годині а народила в 19год. Родили разом з чоловіком, було класно бо ми постійно підчас переймів говорили, а потім і навіть почав з мене прікалуватись: Каже ти в хорі будеш співати а в мене в цей час починаються перейми і на весь голос кричу ТААААА, весело було. А ще чоловік казав (бо я того не паматяю , мені знеболюючого дали і я час від часу дрімала і все як в тумані було :D ) що я питалась чи не дуже я кричу а він каже ні нормально
А між переймами весь час казала істи хочу і щоб він тільки я народжу і мене заберуть в палату пішов купити йогурт і печенько
І тут вже народилась моя донечка
чоловік перший її взяв на ручки і носив по родовій залі, а в мене був одходняк
Одним словом було класно і чучуть боляче
Цілу ніч не спала, поклала малечу біля себе і на неї дивилась і писала всім знайомим смс.
От пишу зараз і таке враження що знов все це переживаю і ніби вчора це все було.
Вагітність це гарна пора!!!!

Допомога