Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Не хочу водити авто... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Не хочу водити авто... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 травень 2009 - 21:25

Отака проблемка в мене - права маю давно, але не хочу водити авто і все тут, елементарного бажання не маю рулити! :acute: Знайомі всі дивуються; чоловік як не просив - ніц не помагає :blush: А прийдеться скоро, дітки підростають... Хтось може щось мені пояснити? Як захотіти? Так, шоб не чекати до "коли припече" ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ama 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 травень 2009 - 22:15

Перегляд повідомленняЛьвів'янка (5.5.2009, 22:25) писав:

Отака проблемка в мене - права маю давно, але не хочу водити авто і все тут, елементарного бажання не маю рулити! :yahoo: Знайомі всі дивуються; чоловік як не просив - ніц не помагає :blush: А прийдеться скоро, дітки підростають... Хтось може щось мені пояснити? Як захотіти? Так, шоб не чекати до "коли припече" ;)

А яка є причина слова "не хочу"?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 травень 2009 - 22:24

І я шось такого не розумію!!! :yahoo: Я ХОЧУ-ХОЧУ-ХОЧУ!!! А ні тобі авто, ні тобі права ...
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 травень 2009 - 22:36

Перегляд повідомленняЛьвів'янка (5.5.2009, 22:25) писав:

Отака проблемка в мене - права маю давно, але не хочу водити авто і все тут, елементарного бажання не маю рулити! :blush: Знайомі всі дивуються; чоловік як не просив - ніц не помагає :lol: А прийдеться скоро, дітки підростають... Хтось може щось мені пояснити? Як захотіти? Так, шоб не чекати до "коли припече" ;)

А Ви просто закрийте очі і уявіть, як приємно коли приїжджаєте до садочка, і діти гордо кажуть :"Це наша мамочка!" Їдите із дітками на морозиво, їсте і дітки радіють, що в них така мама. І у вас нема обменжень, куди захочете туди і їдете. Робите те, Що душа бажає!?

Машина - це практична річ в повсякденному житті. Вона дозволить вам відчути незалежність і свободу. :yahoo:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галі 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 08:59

Мені здається, що коли спобувати їздити на машині, то вже потім без неї не зможеш. Ні від кого не залежиш, їдеш куди хочеш - супер просто!!! Я не вмію водити машину і не маю її, але якби мала то напевно теж би боялась, але обовязково поборола б свій страх!!! Але буває і виправданий страх. В мене є подруга в якої від народження дуже поганий зір і через якісь особливості діагнозу їй не допомагають ні окуляри, ні лінзи. Так от її чоловік просто змушує її їздити на машині, але не заради її зручності, а зарати того, щоб його не просила десь її возити. ЇЇ я розумію, для неї це не каприз вона дійсно не може цього робити бо наражатиме на небезпеку і себе і свою дитинку. А якщо присутній просто страх, то його можна і варто побороти!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 09:09

А я скажу так, не хочеш, то не води, адже у водінні крім позитиву є і негативні сторони -наприклад, стрес на вулицях міста, коли або машину не має де поставити або якись неук за рулюм нагло порушує правила
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 12:11

Перегляд повідомленняAma (5.5.2009, 23:15) писав:

А яка є причина слова "не хочу"?

Знала би, не питала би... Скажу точно - це не страх, бо машину колись таки водила, бо не було кому ;) А тепер ну ніяк не можу відмовитися сидіти у ролі пасажира, а не водія... бо є чоловік, який везе куди тре і коли тре :db: Мені так зручніше. Чим далі, тим більше схиляюся до того, шо причина в банальній ліності... розлінилася на ніц ;)

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняMOZILA (6.5.2009, 10:09) писав:

А я скажу так, не хочеш, то не води, адже у водінні крім позитиву є і негативні сторони -наприклад, стрес на вулицях міста, коли або машину не має де поставити або якись неук за рулюм нагло порушує правила

Швидше всього так і буде, доки не припече ;) Відсунемо подалі всякий стрес... :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 16:17

Перегляд повідомленняЛьвів'янка (6.5.2009, 13:11) писав:

Швидше всього так і буде, доки не припече ;) Відсунемо подалі всякий стрес... :D

Я б на вашому місті не поспішала відкладати на потім. Напишу вам свою історію, як я почала їздити.

Права я отримала в 2004р. але не їздила. Їх відклала у довгий ящик. Після того як вийшла заміж, то ми із чоловіком купили машину у 2006р. Оскільки я їздити призбула, то мене татин знайомий вчив їздити. Ми виїжджали на поляну, там він навчив мене правильно розвертатись, паркуватись, і що не маловажливо віддчувати параметри машини. Коли я вже нормально їздила, то додатково найняла інструктора, щоб він зі мною по їздив на спецмашині по городі. І коли я вже все знала, то всерівно бюоялась їздити сама.

Був Новий Рік і в місті машин практично не було. І тут мене осяйнуло, щоб начинати їздити самостійно потрібно тоді коли машин в городі нема. От я на Різво виїхала в город. Обїздила всі круги, важкі міста, вулички. Мене тоді ледве від руля відірвали. Таке відчуття, що передати не можу. Ніби я вільний вітер в полі. Потім прийшли будні, і я обережно не спіша, не порушуючи правил почала їздити.

Потрібно просто собі поставити ціль: "Я буду їздити до свят". І вперед.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 16:20

и я не хочу :) Права есть, машина вроде тоже. да и страх уже вроде прошел. Вот пыталась сесть за руль, проехала немного и не тянет что-то. Может отвыкла? :) А может понравилось ездить пассажиром? Да кто его знает почему не хочу
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Валюшка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 16:31

Львів'янка, в певному сенсі я вас розумію. Восени я отримала права і десь через місяць почала їздити. Трохи було страшнувато, бо ж навколо купа машин. І колихтось бачить на машині значок "У" та ще й дівчину за кермом, то одразу пробують обігнати, підрізати. А на світлофорі ще не встигне загорітися зелене світло, як вже сигналять щоб їхала. :11_1_211v: Я їздила ніби нормально. Поки мене не оштрафували на 260 грн. Не побачила знак, що поворот заборонено (цей знак висів ну дуже вже високо!). Після цього прийшов страх, що я погано орієнтуюся в правилах. А через місяць мене знову оштрафували за якусь єрунду на 300 грн. Імені стало геть страшно сідати за кермо. Зараз я з пузіком, то вже десь два місяці не їжджу.Але чоловік натякає, що після пологів знову треба їздити. А я так не хооооочууууу!!!!! :8_12_100:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 травень 2009 - 19:08

а я хочу і люблю.Спочатку трохи був страх,а зараз так люблю!!!!!!!!!.Але їжджу дуже рідко,бо робота за 5 хв від дому пішки,то нема смислу брати машину,але коли кудись треба їхати ,то мене це дуже радує.
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 01 лютий 2010 - 10:30

Я також не любла водити машину ані їздити в ній як пасажир, хоча досить багато подорожуємо. Спочатку їздила, бо треба: в садочок, на роботу, з гостей повернутися коли чоловік трохи випив... А не щодавно купили нову машину велику і чесно мені сподобалось.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Донна Педра 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2010 - 10:37

Ви не хочете, а я хочу і не можу (хоча в 11 класі навіть здала на права без грошей), просто усе позабувала і шмандєц :(((

Один раз з чоловіком виїхали за місто потренуватися, через декілька годин "газ-поворот-тормоз-ти шо робиш" стало ясно, шо не буде з попи барабана...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2010 - 10:44

я і люблю і вожу авто! це неймовірно зручно! при першій же нагоді сідаю за кермо!
а щодо "у" - я її не чіпала ні разу, і вікна в мене затемнені, і взагалі не звертаю увагу що там кому не подобається! навіть досвідчені водії роблять помилки! так що плюньте на все і вперед!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NORKA 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 лютий 2010 - 20:57

В мене теж спочатку була така проблема.Завжди всім говорила "Я і машина речі несовмісні". Але помалкньку навчилась. було все і сльози і істерики.Головне захотіти бо "Если женщина захочет, даже мертвый захохочет".А тепер просто життя собі не уявляю без своеї красуні.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мармолядка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2010 - 01:47

А в мене чоловік не хоче їздити, взагалі авто не хоче, а я звикла коли жила з батьками до авто, весь час всюди куди треба поїхав і все ніяких проблем, та й сама маю права вже більше 5 років, і колись їздила час від часу на татовім авто, а чоловік мій каже що є маршрутки, друзі чи родичі з авто і навіщо взагалі машина.І в нього вічна відмазка а от поломається тобі десь серез лісової дороги, чи польової і шо ти робити будеш, я так підозрюю що він просто боїться авто мати, бо інакше ми б вже давно могли собі купити і кататися на якійсь машинці. Отака оот у мене з чоловіком проблемка, не хоче він авто ні сам водити, ні мені дозволити.

Зображення

Зображення
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Малінка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2010 - 09:16

Перегляд повідомленняДонна Педра (1.2.2010, 10:37) писав:

Один раз з чоловіком виїхали за місто потренуватися, через декілька годин "газ-поворот-тормоз-ти шо робиш" стало ясно, шо не буде з попи барабана...

Схожа історія)))) Я також пару раз помучилась на механіці, також з попи барана не вийшло. Тоді чоловік купив машину з автоматичною КП. Просто віддав ключі та документи та сказав іти на стоянку і їхати по своїх справах. Я поридала-поплакала, т.я. боялась панічно - до того на вулицях їздила пару раз, і то - на пустих. А тут ранок, жвавий рух, затори в центрі. Короче, якось взяла себе в руки, тим більше - правила знаю - сама здавала, і виїхала. Все ж таки автомат і механіка - це небо і земля! Це настільки легко і комфортно! А коли вже стала відчувати себе впевнено на дорозі, взялась і за механіку.
Зараз згадую, як я панічно боялась дороги, як я не хотіла їздити, але тепер не уявляю себе без машини і їду кудась з величезним задоволенням.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бабочька 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 березень 2010 - 09:37

І я боюсь дороги,а коли на вулиці рух,то хоч стій і плач.Права маю, а їздити боюсь,може це через те, що була потрапила з чоловіком в аварію?Не знаю. :cray:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   НаталяМ 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2011 - 14:40

Перегляд повідомленнябабочька (26.3.2010, 10:37) писав:

І я боюсь дороги,а коли на вулиці рух,то хоч стій і плач.Права маю, а їздити боюсь,може це через те, що була потрапила з чоловіком в аварію?Не знаю. :smile:

Коли чоловік за кермом, я думаю про те що я тут нізащо не їздила б. А коли сама, то все нормально, зосереджуюсь на тому що роблю і одержую задоволення від водіння.
Головне робити все впевнено і думати що робиш, а не їхати бо хтось підказує що проскочиш, обганяти бо хтось каже що встигнеш і ін.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2011 - 05:14

На Українських дорогах з особливо львівською культурою їзди я б теж не сіла за руль.

А так я просто кайфую! Люблю свою лялю як дитину. У нас без машини просто не виживеш - найближчий продуктовий 5 км. Мої діти у садочках і школах у різних напрямках на відстані близько 10 км. То ж щодня я по мінімуму 40-50 км проїзджаю.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему