Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Кишково-шлункові розлади - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Кишково-шлункові розлади Кишково-шлункові розлади Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 27 березень 2009 - 10:47

Цю тему створюю за проханням Антік - як наслідок дизбактеріозу після лікування антибіотиками у Денисика постійні випорожнення жовтуватою водичкою (за минулу добу десь 20 разів). Вони ще у лікарні, їм ще дають якісь антибіотики. Вона дає бактерії,компотик з сушки, рис. Результату не видно.Які ще є методи боротьби з цим явищем?

Masik, тему об"єднувати не хочу, бо пронос може бути не тільки від дизбактеріозу, але і під час прорізування зубів - тому і виношу окремою темою. Антік в лікарі на Орлика. Лікар Лопатчак.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 27 березень 2009 - 11:08

Ксюнка, давай може краще обєднаємо з темою про дисбактеріоз. Бо понос при дисбактеріозі (особливо після лікування) - поширене явище. Зараз ми от лікуємося антибіотиками. Результат - дисбак вернувся, понос. Ксюнка, як були в лікарні і кололи антибіотики, то понос (до речі, такий же як в Дениска) не припинився, поки не перестали антибіотики колоти. Нічо не помагало. Головне хоть потрошки (але часто) і багато пити давати, бо дуже організм обезводнюється. Смекту пили щодня, Ентерол, нам помогла Ентерожерміна. Рисовий відвар малий не хотів пити. Може ще попробувати біо-рисовий відвар від Хіпп. Правда, не знаю, який він на смак. А в якій лікарні Антік лежить і хто лікує?
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Foxy 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 27 березень 2009 - 11:09

Хороший спосіб "наріне" - продукт натуральний, можна зовсім маленьким, там так і написано - добре допомагає після антибіотиків.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняMasik (27.3.2009, 11:08) писав:

Ксюнка, давай може краще обєднаємо з темою про дисбактеріоз. Бо понос при дисбактеріозі (особливо після лікування) - поширене явище. Зараз ми от лікуємося антибіотиками. Результат - дисбак вернувся, понос. Ксюнка, як були в лікарні і кололи антибіотики, то понос (до речі, такий же як в Дениска) не припинився, поки не перестали антибіотики колоти. Нічо не помагало. Головне хоть потрошки (але часто) і багато пити давати, бо дуже організм обезводнюється. Смекту пили щодня, Ентерол, нам помогла Ентерожерміна. Рисовий відвар малий не хотів пити. Може ще попробувати біо-рисовий відвар від Хіпп. Правда, не знаю, який він на смак. А в якій лікарні Антік лежить і хто лікує?

А я на форумі уауа про смекту таких ужасів начиталася...
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:11

Якщо вони в лікарні- лікарі порадять,які ліки найкраще приймати. Рисово-моркв яний відвар ,компот з сушки,мамине молочко-це їхня дієта зараз.А з ліків назначають "Ентерол", "Смекту" ,але ,зрештою ,вони під наглядом,тому фахівці порадять медичні засоби,які підходять саме у їхньому випадку.Поки дитинка на антибіотиках,пробіотики не дають.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:26

Перегляд повідомленняюля77 (27.3.2009, 11:11) писав:

Якщо вони в лікарні- лікарі порадять,які ліки найкраще приймати. Рисово-моркв яний відвар ,компот з сушки,мамине молочко-це їхня дієта зараз.А з ліків назначають "Ентерол", "Смекту" ,але ,зрештою ,вони під наглядом,тому фахівці порадять медичні засоби,які підходять саме у їхньому випадку. Поки дитинка на антибіотиках,пробіотики не дають.

Нам під час приймання антибіотків назначили Хілак. Після приймання Лінекс, потім Ентерожерміна. Погоджуюся з Юля77 лікарі підберуть те, що підходить саме їм. Закінчуть колоти антибіотки, пройде і понос.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Джаді 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:33

привіт в нас тоже таке було, добре б було дати пити із сушених ягід чорниці(бактерії погано засвоюються) і корінці трави калган, якщо зі Львова я купляла на Краківському р-ку там жіночка стоїть з травами.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:33

Да, такой сильный понос в больничных условиях лучше лечить. Хорошо, доктора рядом. Выполняй их инструкции и все будет хорошо!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:38

От нагадала, ми ще пили звіробій. Нам одна жіночка біля реанімації порадила, а лікар підтвердила... До речі, з пробіотиків під час приймання антибіотків можна здається лише Лінекс приймати
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 12:01

від зневоднення можна регідрон розводити або хуману електроліт (це розчинні пакетики з необхідними солями і мінералами, які вимиваються під час проносу). Доречі, такі ліки мають бути завжди "напідхваті" в мам. Воно не дуже противне, мій малий взахльоб дудлив))
а як зупинити це чи покращити стан малечі порадити мають лікарі, можливо то дійсно реакція на антибіотики.
привіт Антіку і хай видужують швидше!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 12:02

Перегляд повідомленняІннуся (27.3.2009, 11:50) писав:

і припинити антибіотики,якщо неє необхідності вже продовжувати їх.
я знаю лікарів на Орлика,чи треба чи нетреба вони пхають їх,якщо неє необхідності(Антоніна це сама повинна бачити по дитині,вкінці кінців інстинкт материнський підскаже),то припинити.Лікарі будуть їй говорити протилежне,що обов"язково треба,бо для них це саме простіше.миттєво заспокоїти батьків,що дитина здорова,гроші в студію.А наслідки то не їм розгрібати.....

Іннуся, то не тільки на Орлика. В Охматдиті тоже. Думали наш понос - результат підвищеного ацетону. Ацетона вжн не було, а понос так і залишався по 20 раз на день. Я їм говорю (метеринський інстинкт підказував) - то на антибіотки, ви ж не впевнені, що той пієлонефрит є - то нашо аж 10 днів ті антибіотки? Тим більше аналізи вже добрі. А вони: "Треба і всьо". Я замітила, що як тільки вколять антибіотик - зразу понос і нічим його не зупинити. Лікар зранку прийшла і каже: "Добре. Інколи материнський інстинкт швидше вгадає, ніж ми лікарі... Давайте здаємо аналізи, якщо знову добрі - відміняємо. Але поки до обіду аналізи не прийдуть, ще колемо." Прийшла медсестра з уколом, а я не дала вколоти. Подивилася на мене як на сумашедшу, але змовчала...Аналізи прийшли знову нормальними. До кінця дня поносити малий значно менше, а на другий день взагалі пройшов. Хоча інша лікарка моїй говорила, що вважає зайвим такий великий курс антибіотків. Тепер наш дисбак лікуємо в неї
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 17:17

Звичайно, лікарі скажуть, що приймати...
Я от читаю ліки, що нам виписали "Лацидофіл", то там у інструкції є така фраза: "Застосовують з метою профілактики та лікування діареї, повязаної із прийманням антибіотиків".
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 17:49

У нас була абсолютно аналогічна ситуація, і в ній нам чудово допомагав скріпити кал біо-рисовий відвар (це від Hipp здається), але це не вилікує понос, а тільки полегшить участь дитини, поки знову не заселяться бактерії. Краще не чекати поки вони там самі заселяться. Їх ми заселяли "Симбітером". Дорого, але дієво. Це єдине що нам допомогло. Перед тим пробували всякі хілаки, біфіформи і купу всього іншого (і це все нам призначала лікар з лікарні на Орлика ), але безрезультатно. Ще щоб приводити в норму баланс солей ми пили ORS-200 Hipp.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Стефанія_s 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 березень 2009 - 22:58

Перегляд повідомленняMasik (27.3.2009, 12:38) писав:

До речі, з пробіотиків під час приймання антибіотків можна здається лише Лінекс приймати

Під час приймання антибіотиків потрібно приймати лактобактерії в зв"язку з тим, що вони є до них (антибіотиків) стійкі. Вони нейтралізують токсичну дію лікарських препаратів. І допомагають організму виробляти власний інтерферон.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 23:27

Как известно, при дисбактериозе в организме человека увеличивается количество вредных бактерий, что вызывает понос или запор, боли и вздутие живота. Линекс состоит из полезных бактерий нормальной кишечной флоры. Поэтому при приеме Линекса этих бактерий постепенно становится больше, что ведет к гибели патогенных бактерий. В одной капсуле Линекса содержится несколько миллионов живых полезных бактерий, которые достаточно устойчивы к большинству современных антибиотиков, поскольку выращивают их в специально подготовленной среде. Именно поэтому, Линекс часто назначают параллельно с антибиотиками.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   soloha26 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2009 - 09:35

Нам найкраще допомагав Симбітер.Він продається в спеціалізовані аптеці біля пам"ятника Данилові Галицькому,але потрібно призначення лікаря.
Ще можна давати чайочок зі шалфею.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Стефанія_s 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2009 - 22:34

Перегляд повідомленняsoloha26 (28.3.2009, 10:35) писав:

Нам найкраще допомагав Симбітер.Він продається в спеціалізовані аптеці біля пам"ятника Данилові Галицькому,але потрібно призначення лікаря.
Ще можна давати чайочок зі шалфею.

На жаль, Симбітер є полікомпонентним препаратом. І на сьогоднішній день думки мікробіологів та педіатрів розділилися. Особисто я вважаю, що нічого доброго в полікомпонентах немає. Це не тільки стосується Симбітеру. Адже є бактерії, що не сумісні одне з одним. Та й при відсутності одної, не завжди друга буде допомагати. Та й дисбактеріоз діло особисте, з різними стадіями, причинами та наслідками. Думаю, що до всього треба підходити індивідуально, а не так щоб все в одному флаконі. Панацеї, на жаль, не буває...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   soloha26 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 березень 2009 - 23:30

Перегляд повідомленняСтефанія_s (28.3.2009, 22:34) писав:

На жаль, Симбітер є полікомпонентним препаратом. І на сьогоднішній день думки мікробіологів та педіатрів розділилися. Особисто я вважаю, що нічого доброго в полікомпонентах немає. Це не тільки стосується Симбітеру. Адже є бактерії, що не сумісні одне з одним. Та й при відсутності одної, не завжди друга буде допомагати. Та й дисбактеріоз діло особисте, з різними стадіями, причинами та наслідками. Думаю, що до всього треба підходити індивідуально, а не так щоб все в одному флаконі. Панацеї, на жаль, не буває...

Я зразу написала ,що на цей препарат потрібно призначення доктора.
Якщо можна ,то напишіть більше інформації . А ще скажіть,що ви думаєте про Лінекс?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанаа 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2009 - 11:56

Перегляд повідомленняSophy (27.3.2009, 18:49) писав:

У нас була абсолютно аналогічна ситуація, і в ній нам чудово допомагав скріпити кал біо-рисовий відвар (це від Hipp здається), але це не вилікує понос, а тільки полегшить участь дитини, поки знову не заселяться бактерії. Краще не чекати поки вони там самі заселяться. Їх ми заселяли "Симбітером". Дорого, але дієво. Це єдине що нам допомогло. Перед тим пробували всякі хілаки, біфіформи і купу всього іншого (і це все нам призначала лікар з лікарні на Орлика ), але безрезультатно. Ще щоб приводити в норму баланс солей ми пили ORS-200 Hipp.

А у нас на симбітер була сильна алергія і сильно здувало животик, від чого почався понос із слиззю. І ще нам одна лікарка з Орлика казала, тількии не симбітер, бо це тільки реклама. А біфіформ пішов добре, лакцидофіл і лінекс теж.
My Signature
Зображення
С рождением детей в доме исчезает порядок, деньги, покой и безмятежность... и появляется счастье
Хелен Келлер: «Когда одни двери счастья закрываются, открываются другие; но мы часто не замечаем их, так как не можем оторвать взгляда от запертых дверей»
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тасюлька 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2009 - 12:22

Ми теж потрапили в лікарню на вихідних з проносом рвотою та температурою, звичийно ніяких аналізів у нас не брали (крім посіва) а відразу почали колоти цефтриаксоном, давати лінекс і ще якісь капсули з дрожджевим смаком, богато пити чаю і рисового відвару, їсти рис і картоплю-пюре, мама мені принесла звіробій, аналізи взяли в понеділок-готові були у вівторок,(доречі нормальні) але колоти нас не перестали. Рису ми переїлися так що тепер мучаємось запорами.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 березень 2009 - 12:31

Тасюлька, а який діагноз вам поставили? Чим обгрунтовували назначення антибіотиків (щ й досить сильних)?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів