Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Під яку пісню Ви танцювали свій перший подружній танець? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
У нас весілля було два дні, на перший день я вибирала пісню, та яка мені дуже подобається - і це був Серов "Я люблю тебя до слез"...так гарно було...
А на другий день, я навіть незнала , що буде грати..., тамада з дітками зробили серце з квіток по середині, і ми там танцювали...грав вальс із фільму "Мой ласковий и нежний зверь"...так романтично було...
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
А ми танцювали під українську пісню "Тече вода з-під явора"... Хотіли саме під неї танцювати... Під неї свої перші танці танцювали і наші з чоловіком батьки...
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
"Любовь похожая на сон!-счастливым сделала наш дом........"Эта песня вот уже 12 лет звучит у меня в голове.Хотя.я не люблю Пугачеву и не любила-но мои друзья очень удачно выбрали эту песню..она вполне соответствует тем ощущениям,котрые были в моей душе тогда и сейчас! Спасибо за поднятый вопрос... ;)
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово.
ми танцювали під Луї Армстронга "Wonderful life" , теж з квітів робили нам квадрат, і під кінець пісні по кутах квадрату загорівся фейерверк, такий ніби вогняний дощ
Особисто я дуже хотіла "Як то добре, що ти друже береш українку" - чудесні слова і гріли мою душу... я шукала її по всіх фолькльорних сайтах та колекціях, щоб дати музикантам, щоб ті в свою чергу створили фонограму і заспівали її нам. В кінці кінців я її знайшла і так тішилася - безмежно, але потім мій тато заявив мол твій майбутній чоловік має польські корені і можливо його родичам буде не приємно слухати слова про українку, звичайно це був повний бред, особливо якщо врахувати, що вони вже купу поколінь живуть на Україні.
Ну в кінці кінців ми танцювали під Русяву наречену.
Текст, що розкривається
Ой, ти русява наречена,
Сяйво смутку золочене,
Ти прийшла до мене вчора уві сні.
Наречена, моя Ладо,
Наречена іде садом
Опівночі та й на білому коні.
А я навіть забула під яку пісню був наш перший весільний танець, аж переглянула відео.
Кохана....
Кохана, мій кришталевий цвіт,
Кохана, тобі дарую світ,
Кохана, сонце і небо,
Море і вітер - це ти, це ти.
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
Ми перший танець танцювали під Вакарчука "Дякую тобі, за те що ти завжди зі мною". Я спускалася зі східців з другого поверху, а чоловік чекав мене. Цю пісню чоловік переробив під вальс, за порадою хореографа.
А нам музиканти "удружили" - загубили диск з нашою музкою і на прохання - щось мелодійно-романтичне - заграли Тему з ..."Титаніка" - мовляв "пливіть вже, а куди - вам вирішувати..." Реготу було!!!
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
а ми танцювали наш перший танець під пісню Toni Braхton "I don't want to...",пісня була перероблена під вальс,а наш хореограф поставив нам дуже гарний танець,принаймі всі наші гості були в шоці,і казали,що потрапили на "Танці з зірками" :D ось,похвалюсь навіть фоткою,з вашого дозволу:
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...
На нашому весіллі грав гурт "Танго Темпо", наш місцевий (один з учасників гурту кращий друг чоловіка). Їхня музика в стилі trip-hop, така мелодійна, приємна, гостям дуже сподобалась.
Krizia, ОГО! Я про хореографа навіть не думала, що таке можна на весілля замовляти. Виглядає ефектно!
Ксюнка,ми не замовляли,просто мій чоловік довго займався бальними танцями,а я не хотіла відставати і взяла декілька уроків танцю,а він потім приєднався,щоб нагадати собі і мій хореограф вирішив нам поставити танець,гарно вийшло :)
Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...