Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Листи малюкам! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Листи малюкам! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 квітень 2009 - 16:22

Зображення

Знайшла таку тему, тільки на російському сайті, а на Малечі такого не бачила і вирішила створити.
Ця тема для тих, хто дуже хоче малюка, але з різних причин ще не має. Все щоб Ви хотіли сказати своєму майбутньому малюку, можна написати саме тут.
Буду надіятись, що нам всім це допоможе, і наші малюки почують нас. :unknw:
Зображення

Дорогий мій малюк!
Писати дуже тяжко, хоча сказати хочеться так багато. Хочу сказати як я тебе люблю і дуже-дуже чекаю на тебе!!! Не я одна, на тебе чекає твій татусь, твої бабусі та дідусі! І навіть прабабуся та прадідусь дуже хочуть тебе побачити!... Я хочу взяти тебе на руки, обняти, поцілувати! Приходь до нас швидше! Я дуже хочу тебе побачити, а ще більше більше показати тобі. Я зроблю ВСЕ, щоб ти не на хвилинку не засумнівався, що прийшов до нас! Я тебе дуже -дуже люблю і чекаю на тебе з нетерпінням!!!
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   CatLeon 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 квітень 2009 - 16:31

Моє майбутнє дитятко ми всі тебе дуже чекаємо і сильно любимо і надіємося, що ти найблищим часом будеш з нами. Приходи пошвидше до нас!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 квітень 2009 - 21:15

Кохана моя ляля!
Я тебе ще ніколи не бачила,але вже дуже-дуже сильно люблю.Я знаю що ти затримуєшся до нас не прсто так,ти чекаєш найкращого моменту,щоб порадувати нас з татком.Знай що ми дуже хочемо тебе побачити ,взяти тебе на руки,пригорнути і цілувати-цілувати.Поспіши до нас !Ми так тебе чекаємо!!!!!!!!
Твої мама і тато.
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 квітень 2009 - 21:29

Наше малесеньке янголятко :36_1_41: !!! Хоча ти ще не народилося, а ми тебе вже дуже-дуже любимо. Хочемо притулити, обняти, поцілувати Тебе (нашу крихітку). Хочемо бачити як ти ростеш, посміхаєшся, твої перші кроки, почути "Мама" і "Тато". Ми будемо тебе любити, оберігати від всього поганого і допоможемо пізнати цей світ тільки з кращої сторони.
Твої мамуся і татусь чекають на тебе!

Зображення
My Signature
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 квітень 2009 - 16:50

Привіт малюк!Зображення Пишу тобі листа, а так хотілося б уже сказати це все тобі на яву! Ти живеш уже у моєму серці, і в серці твого татуся, бабусів та дідусів. Я не можу пообіцяти тобі, що ми будемо самими хорошими батьками в цілому світі, але я можу тобі пообіцяти, що ми будемо робити все, що буде у наших силах і на що воля Господня буде, щоб бути добрими батьками тобі! Хотілося так багато написати, але все те, що у моїй душі, думках та мріях отак пару реченням і не предаш... Ми просто тебе чекаємо! І любимо уже тепер!Зображення
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кориця 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Неактивовані

Відправлено 26 квітень 2009 - 18:12

Привіт малючок! Ми ще не разом але вже любимо один одного. Тобі там добре - та сидиш на хмарці звісивши ніжки вниз і дивишся на свою момочку, але чомусь ще не поспішаєш до неї. Не бійся, тут, на землі не так страшно як тобі здається. Хоча я, всього на всього, слабка жінка я зможу тебе захистити і відкрию перед тобою весь світ. Ну що переконала? Чекаю тебе з нетерпінням, щоб назавжди тебе обійняти і вже ніколи не відпустити зі своїх обіймів!

Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 квітень 2009 - 12:13

Привіт ,Сонечко! Ми з татком і сестричкою чекаємо на твою появу з великим нетерпінням. Дуже тебе любимо і надіємся,що ти не змусиш нас чекати дуже довго.До скорої зустрічі!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   окся 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 09:35

Люба наша лялько, наш ангелику. Ми тебе дуже сильно чекаємо і хочемо щоб ти приніс в нашу сім"ю радість та щастя. Ми тебе будемо дуже і дуже любити та будемо хорошими батьками.
з любовю твої батьки.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Улянка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 13:34

Дорогий мій ангелик...ти точно - ангелик, бо так добре тобі на небі, що двічі покидав нас...ти, мабуть, затримуєшся там, щоб якомога довше оберігати маму, татка і свого братчика, який тебе чекає...він знає, що ти приходив до нас, але змушений на деякий час повернутися до Бозі...ти, сонечко, ближче до Нього, то попроси, щоб ми могли зустрітися, побачити твою першу посмішку, поцьомати перше розбите колінко, провести у перший клас, потішитися, що маємо ще випускника чи випускницю, погуляти на твоєму весіллі, допомогти тобі і навчити тебе....Любимоі чекаємо...Мама, татко і Любчик....
  • 4
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 14:07

коли перечитую наші листи малюкам, то аж плакати хочеться...
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   окся 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 14:17

дівчатка, не потрібно плакати, ну хіба від радості, ми ще не маємо наших бажаних діточок, а вже так сильно їх любим. Думаю вони скоро прочитають наші листи і швидко до нас прийдуть.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 14:20

nata1205,
Читаю і захотілось заплакати. Я не можу написати такого листа, чомусь для мене це надзвичайно важко, хочеться плакати ніби як за втраченою надією. Але я її не втратила. Як наважусь обовязково напишу.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2009 - 14:23

Люська*, у нас всіх все вийде...обов'язково...і дуже скоро ми будемо засідати в іншій темі...і радуватись тому, що скоро побачимо своїх малюків...
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Танюшк@ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 29 квітень 2009 - 14:25

І я хочу.
Привіт моя маленька принцесочка. Тебе ще навіть немає в проекті, проте я знаю, що ти будеш і я тебе буду безмежно любити. Ти будеш гарненькою, здоровою, та щасливої донечкою. У тебе буде люблячі матуся, татусь, та братик Данилко. :lol: Ми тебе дуже дуже дуже любимо і чекаємо. Як Бог дасть, тоді ти в нас і з'явишся. Та я вже тебе хочу. Проте ми ще не можемо тебе забезпечити, поки не взмозі. Тому прийдеться тобі трішки почекати з появою на світ. Але зовсім недовго.
Любимо, любимо, любимо, любимо, любимо..... :wub: :wub:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanita_girl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 травень 2009 - 13:33

Дорогесеньке наше майбутне малятко, ми з татком тебе дуже давно чикаємо. Кожного місяця ми надіємось, що ти з*явишся в матусі в животику,а коли ти не з*являєшся-матуся дуже плаче і сумує. Але всеодно ми не втрачаємо надії і віримо, що ти скоро будеш стукати своїми крихітними рученькаим і ніженьками у мамин животик. Ти будеш для нас самим коханим дивом!!! Ми молимось від сьогодні нехай Боженько пошле тебе нам, і нехай дарує тобі добру долю!!!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
ГОСПОДИ ИСУСЕ, СЫНЕ БОЖИЙ, ПОМИЛУЙ МЕНЯ ГРЕШНУЮ.......
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanita_girl 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 травень 2009 - 13:33

Усім дівчатам бажаю, нехай збудуться наші мрії, нехай наші майбутні діточки почують наші прохання, і скоріше з*являться у нас у животиках!!!
My Signature
Зображення
Зображення
ГОСПОДИ ИСУСЕ, СЫНЕ БОЖИЙ, ПОМИЛУЙ МЕНЯ ГРЕШНУЮ.......
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2009 - 12:07

Я всетаки навужусь написати листа.

Люба моя маленька дитинко, мама із татком на тебе дуже чекають. Ми знаємо, що ти скоро у нас зявишся і ми будемо найщасливіші на світі. Я буду читати тобі казочки, багато із тобою гуляти і любити тебе більше за все на світі. Також на тебе дуже чекають бабуся та прабабуся. Я не можу дочекатись, коли відчую твої ніжки, ручки і серденько у себе в животику. Приходи до нас швиде. :unknw:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 червень 2009 - 18:43

Пишу своєму малесенькому янголятку ще одного листа.

Дорогесенька наша дитинко!!! Твої мамуся і татусь просять вибачення за те, що спочатку тебе не хотіли, а хотіли пожити для себе. Лялічка наша, насправді ми тебе дуже хотіли і хочемо!!! Ми не уявляємо життя без тебе. Жити на самоті, нема сенсу. Ми хочемо піклуватися про тебе, нашу крихітку. Обіцяємо, що будемо любити і оберігати, докладемо всіх зусиль, щоб тебе виховати, дати освіту і поставити на ноги.
Янголятко наше вибач нас за все!!!!!!!!!
Мамуся і татусь чекають на тебе!!!!!!!!!
Любимо і цьомкаєм!!!! :yahoo:

Зображення
My Signature
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 червень 2009 - 19:08

Привіт наше маленьке сонечко. Ми з татом дуже чекаємо на тебе. Ми дуже тебе любимо і просто не уявляємо як будемо жити без тебе. Я буду читати тобі казочки, буду ходити з тобою гуляти і навчу любити сонечко і квіти. А ще тебе чекає твоя старша сестричка, і хоча вона ще маленька і можливо не зовсім розуміє яке то щастя мати братика або сестричку, але я впевнена що вона тебе вже любить. Вона буде з тобою бавитися, ви будете найріднішими людьми. Я дуже хочу відчути як ти живеш в мене в животику, а ще більше хочу взяти тебе на ручки і сказати привіт моє щастячко, моя дитинко, моя мріє. Приходь будь-ласка швидше до нас.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дашка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 червень 2009 - 12:41

Дівчата,після таких листів,ваші дітки точно захочуть на світ появитись :36_1_11: :) .Дай Бог вам по скорше розумних,здорових і гарних діточок!!!! :shok:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему