Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Страхові компанії - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Страхові компанії Яким СК в період кризи Ви довіряєте? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:26

Якщо хтось із Вас страхував автомобіль (КАСКО) і потрапляв у ДТП, то стикався із цією проблемо. Здається зібрали всі документи, а страховка тягне не зрозуміло, що. У нас зараз така ситуація: чоловік у цьому році двічі потрапляв в аварію і страхова ще не заплатила ні по одному ні по другому випадку. :diablo:

Тому постає таке питання, яку ж тоді страховку вибирати? І чи страхувати машину взагалі!?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:34

ми коли брали в кредит машину, то для того щоб кредит був під низький процент, обов'язковою умовою було страхування в "Страхових традиціях"на рік. а в квітні цього року ця компанія збанкрутувала, бо в них всі кошти були у Надра банку. до кінця страховки ще 2,5 місяці,так що поки докатаємось без страховки, а вже як та закінчиться то будемо щось обирати.
знайомий страхував в "Універсальній", попав в аварію, то десь півроку щось крутили і в результаті всого всерівно не виплатили
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:38

Перегляд повідомленняЛюська* (16.4.2009, 14:26) писав:

Якщо хтось із Вас страхував автомобіль (КАСКО) і потрапляв у ДТП, то стикався із цією проблемо. Здається зібрали всі документи, а страховка тягне не зрозуміло, що. У нас зараз така ситуація: чоловік у цьому році двічі потрапляв в аварію і страхова ще не заплатила ні по одному ні по другому випадку. :diablo:

Тому постає таке питання, яку ж тоді страховку вибирати? І чи страхувати машину взагалі!?

Мене в цьому питанні можете вважати компетентною, адже при купівлі автомобіля клієнти часто звертаються до нас за порадами що до страхових копаній, а ось інформацію по виплатах ми беремо ...з самиж же клієнтів які, не рідко приїзжають замовляти до нас комплектуючі і запчастини до битого авто, так і можемо скласти приблизний графік самих виплачувальних і не виплачувальних СК.
В нашій області самі "виплачувальні СК" це:
- Про100 страх
- УПСК (Українська пожежно страхова)
- УСГ (Українська страхова група)
- ПЗУ на 70% приблизно
Самі "не виплачувальні СК"
- Оранта
- Дженералі Гарант
решта не можу пригадати хоча список не малий.....
А яка у вас Страхова?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:42

У нас повне КАСКО і автоцивілка в СК "Дністер". Того року було ДТП - відшкодували гроші десь за місяць. Потім ще в кінці року чоловік в темноті паркувався, і заднім бампером зачепив стовпчик, поїхав в страхову, вони все оглянули, склали акта, чоловік взяв рахунок на ремонт, вони його підтвердили, що відшкодують, ми заплатили самі, а вони вже нам відшкодували десь за місяць.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Так, про Дженералі Гарант багато наслухалася від свого шефа - дууууже довго крутять, тягнуть, не виплачують. Мутна контора.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ліка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:45

Скажу за АСК "Дністер". Виплачують справно, випадків щоб не виплачували відшкодування не було і напевно не буде. І ще порада не страхувати зараз у великих всеукраїнських компаніях, є великий ризик затягування термінів виплат.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 13:56

Перегляд повідомленняRoksanaVW (16.4.2009, 14:38) писав:

- Оранта
- Дженералі Гарант
А яка у вас Страхова?

Ви самі відповли на своє питання. ОРАНТА.

Справа у тому, що свою машину ми зробили і гроші готові чекати. Але чоловік у другому випадку пошкодив чужу машину. Оскільки знали, що цивілка все не покриє, то гроші на запчастини ми дали. Але машину вже зробили постраждалому і він вимагає і погрожує, щоб ми із ним розрахувались. Ми б із радістю тільки у нас такої суми нема. А коли страхова йому заплатить ми не знаємо. :diablo:

Користувач подумав і додав через 4 хв.:

Перегляд повідомленняСвітла (16.4.2009, 14:42) писав:

У нас повне КАСКО і автоцивілка в СК "Дністер". Того року було ДТП - відшкодували гроші десь за місяць.

Справа у тому, що того року всі страховки портягом місяця виплачували. А в цьому всі ссилаються на те, що у них гроші на депозитах. Крутять як хочуть.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лі*Куся 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 14:02

Цитата

- Оранта

В нас завжди так - що саме більше рекламується, на тому "пролітаєш як фанера над Парижем" :diablo:
Та й взагалі, тепер напевно можна довіряти лише тим страховим компаніям, де працює добрий знайомий - страховий агент. Гроші вони збирають так як має бути, а в результаті якоїсь аварії, то починають шукати різні вилазки, тільки так, щоб не відшкодувати людині.
І така несправедливість усюди :lol:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 14:17

Щодо реклами, то я згідна. Коли бачу рекламу ОРАНТИ мною тіпає. Одного разу скандал зробила у них в офісі. Гроші на транслювання реклами і на зірок хватає, а щоб виплатити людям фіга. :diablo:
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 14:33

Перегляд повідомленняЛюська* (16.4.2009, 14:56) писав:

Справа у тому, що того року всі страховки портягом місяця виплачували. А в цьому всі ссилаються на те, що у них гроші на депозитах. Крутять як хочуть.

Можливо в багатох СК і так і є....але в Орнанти і до кризи були різні відговорки...вона у нас лідер по не виплатах...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 квітень 2009 - 14:36

А що скажете на рахунок ТАСу?
в мене багато знайомих мають авто там застраховані, поки ніхто не скаржився
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 09:23

Люська*
Не згодна. "Дністер" виплачує зараз так само справно як і раніше. А терміни виплат залежать від терміну подання клієнтом всіх документів. Коли всі документи подані то виплачують не пізніше 2 тижнів. І з грошима на виплати проблем немає.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 09:59

Перегляд повідомленняліка (17.4.2009, 10:23) писав:

Люська*
Не згодна. "Дністер" виплачує зараз так само справно як і раніше. А терміни виплат залежать від терміну подання клієнтом всіх документів. Коли всі документи подані то виплачують не пізніше 2 тижнів. І з грошима на виплати проблем немає.

А я за таку СК навіть і не чула. Але якщо відгуки хороші, то дізнають.

RoksanaVW, а ви, що скажете про "Дністер"?
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 10:08

Перегляд повідомленняЛюська* (17.4.2009, 10:59) писав:

А я за таку СК навіть і не чула. Але якщо відгуки хороші, то дізнають.

RoksanaVW, а ви, що скажете про "Дністер"?

Нажаль про "Дністер" немаю някої інформації, він у нас не із писку самих "використовуємих" , от чесно кажчи жоден наш клієнт не страхувався в цій страховій...
Тому нажаль про цю СК нічого сказати не можу :( Вибачайте. :36_1_2:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 квітень 2009 - 11:22

Перегляд повідомленняRoksanaVW (16.4.2009, 13:38) писав:

Мене в цьому питанні можете вважати компетентною....
- Оранта
- Дженералі Гарант
А яка у вас Страхова?

Тут мені важко погодитись,бо саме з Дженералі Гарант співпрацює наша ( в якій я працюю-не VW ;) ) автомобільна компанія: там страхуємо всі службові,тест-драйвові автомобілі та й свої власні. Проблем з ними нема. Можливо,в кожному регіоні свої заморочки,але так однозначно говорити я б не стала.
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 11:44

Для початку почитайте мій допис ось тут http://www.malecha.o...?showtopic=3170
Тепер про результати. Гроші нам таки виплатили, але:
- в сумі 11 000грн., тоді коли на виключно сам ремонт ми потратили 20 000 (хоча зразу рахувалося, шо має бути 15 000) + машина ше без покраски :( ;
- виплатили через 2 місяці з великим хвостиком після ДТП (місяць зайняло оформлення страховим агентом всяких там документів і більше ніж місяць - на виплату, хоча в контракті вказано - 10 днів, а за кожен день "протерміновки" - пеня 10% від загальної суми!!! Ох, як порахувати - скільки би мала нам виплатити компанія за протерміновку....!!! Мотивували все КРИЗОЮ) :aggressive: ;

А ми мали повне КАСКО! :aggressive:

З плюсів лише один-єдиний - до вдареної нами машини нам ніякого діла не було - всім займалася страхова.

Тепер найголовніше - страхова компанія "Універсальна". Цього року ми все ж таки поміняємо її, хоча усі нам говорять, шо ми дуже добре відмазалися і добре, шо хоч це виплатили, зважаючи на кризу... :unknw:

Погоджуюся з Тетянкою - всюди свої заморочки.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 11:46

Перегляд повідомленняТетянка (17.4.2009, 12:22) писав:

Тут мені важко погодитись,бо саме з Дженералі Гарант співпрацює наша ( в якій я працюю-не VW ;) ) автомобільна компанія: там страхуємо всі службові,тест-драйвові автомобілі та й свої власні. Проблем з ними нема. Можливо,в кожному регіоні свої заморочки,але так однозначно говорити я б не стала.

Тому у своєму дописі я наголошувала на наш регіон (область) тому однозначно на загалному рівні я не кажу....
До речі на рахунок Дженерелі Гарант, то я знаю що нещодавно цю СК придбали собі наші ж представники "Порше лізінг України" лізингова компанія нашого генерального імпоретера...тож тепер навіть незнаю що можу сказати за неї адже...тепер авто беруть із допомогою фінансування Лізингової компанії...то у людей є тільки два варанти страхових компаній Дженералі Гарант і Уніка...коли ми піднімали питання на семінарах що до Дженералі Гарант ...що нам не вдастся переконати клієнтуру на цю СК адже унашому регіоні вона добряче нашуміла (з негативної сторони) навіть наш менеджер страхований у цій СК (була обовязкова умова при акційному кредитуванні) так його навіть спеціаліста у даній галузі ....всеодно намахали оба раза....на третій раз він не звертався....
На томість Представники Порше Лізинг Україна ...відповідають по подитячому так "Вони тепер не такі" і це все на рівні Києва...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 12:11

АСК "Дністер" львівська компанія, має філії і представництва у Хмельницьку, Дрогобичі, Червонограді.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 квітень 2009 - 13:46

Перегляд повідомленняЛьвів'янка (17.4.2009, 12:44) писав:

Тепер про результати. Гроші нам таки виплатили, але:
- в сумі 11 000грн., тоді коли на виключно сам ремонт ми потратили 20 000 (хоча зразу рахувалося, шо має бути 15 000) + машина ше без покраски :( ;
- виплатили через 2 місяці з великим хвостиком після ДТП (місяць зайняло оформлення страховим агентом всяких там документів і більше ніж місяць - на виплату, хоча в контракті вказано - 10 днів, а за кожен день "протерміновки" - пеня 10% від загальної суми!!! Ох, як порахувати - скільки би мала нам виплатити компанія за протерміновку....!!! Мотивували все КРИЗОЮ) :aggressive: ;

А ми мали повне КАСКО! :aggressive:

Погоджуюся з Тетянкою - всюди свої заморочки.

У нас перший випадок ремонт вийшов - 7500грн., а до виплати 7200грн. Другий випадок ремонт - 18000грн, а до виплати 23000грн. Однак якби ми купували нові запчастини, а не б/у то я навіть не знаю яка була б різниця. Оскільки запчастини б/у на 40-50% дешевші.
Щодо машини яку чоловік вдарив, то тут взагалі ремонт - 38000грн, а оцінили у 19000грн. :unknw: :shok: :shok: Я попросила, щоб продали нам запчастини по цінам 2005року. Таких зараз нема. Людина нам звонить і питає хто покриє різницю і взагалі, щоб ми із ним розрахувались і самі чекали страховку, ще й погрожує. А у нас такої суми не буде.

Взагалі виникла така думка, щоб знайти хоч чоловік 10-20 яким не виплачують обєднатись і в суд. Однак як це зробити ми ще не знаємо. А на форумі юрист є?
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2009 - 15:29

Можу похвалитись. По першому випадку виплатили 7240,86 грн. 25 квітня. :) При чому обіцяли ще 1 квітня. Після того як чоловік пішов у офіс і влаштував скандал гроші всештаки поступили. :bye:

А от по другому випадку вже не знають коли будуть гроші. Вирішили, що в кінці цього місяця знову будемо йти в наступ і вибивати гроші. Іншого виходу тут нема. :wacko:
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 червень 2009 - 15:23

Добавлю ще трохи інформації. Нарешті по другому випадку 10тис. виплатили, а решту 13тис. сказали, що може через 1-2 місяці. Хоч щось, а то взагалі хотіли в суд подавати. І ще виплатили 10тис. тільки після того як чоловік взяв у них зобовязальний лист, де вказувалось, що вони боргують нам 23тис.грн. Тому зараз ми радіємо хоч із такої маленької перемоги.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів