Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Добровільний благодійний внесок - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Добровільний благодійний внесок Чи обовязково його платити? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 квітень 2009 - 16:29

Нажаль ніде не знайшла подібної темки.
Мене цікавить чи можна відмовлятися від добровільної осплати благодійного внеску...такі як при поступленні в пологовий на підтримку (мені прийшлося платити його 4 рази) і на здачу аналізів в ЖК (мене чуть не кожен тиждень направляють на здачу аналізів) і постійно сідаю беру той їхній шаблонний зразок і пишу що даю добровільний внесок... Чесно мене вже це замахало....я вже стільки грошей витратила на ті добровільні пожертви на розвиток лабораторій чи відділи у пологовому...а самі потім просять щоб ім стіральний порошок принесли бо їм нема чим мити підлогу....куда ж діваються ці благодійні внески, на розвиток відділу...
Так от чи маю я право відмовитись від таких оплат?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 17:34

RoksanaVW, чисто логічно - раз він добровільний, значить можна і не платити :) Тільки мені здається, що ця "добровільність" тільки на словах... насправді він є добровільно примусовий :)

Ходили з дитиною на щеплення, педіатр сказала: "добре було б, якби ви дали добровільний внесок в сумі 5 грн. Звичайно, можна не давати, але краще дати"
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 14 квітень 2009 - 17:48

я лише раз сплачувала в ЖК добровільний внесок, коли мені подарували журнальчик "Від вагітності до 2 років", хороший, не шкода було тих 20 грн.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анабель 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 17:59

Щодо благодійних внесків хочу сказати, що це хто скільки хоче і скільки може. А як тут можуть бути конкретні суми? :hi:
Дівчата не платіть дурних грошей. Завжди можна сказати що зараз з собою немає грошей, або щось інше. Звичайно не у всіх випадках.Коли це один раз то можна й заплатити, а коли це систематично, то чого викідати гроші?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Камі 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 18:03

На жаль, це вже нормально. При кожному аналізі, за кожен автограф лікаря і т.д. І це не лише в лікарні. Які вехи - такі низи (це я про нашу державу. RoksanaVW ви не дратуйтесь марно, не ви це придумали і не вам відмінити, можите не заплатити, то ше якусь пакость зроблять чи напишуть (люди всякі бувають).
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 20:27

Добровільний внесок в ЖК був 70 грн., а в пологовий будинок 1000 грн. Діватися було нікуди, адже добровільний він тільки на папері.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 14 квітень 2009 - 20:44

Дивно, з мене ніяких добровільних внесків не брали в рідній ЖК (вул. Стецька), ні в лабораторії від ЖК:) Лише за аналіз на Альфа Фетопротеїн довелось 30 грн платити, але то в лабораторіїї на вул.Короленка. А також за КТГ в ЖК на Симоненка.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 20:50

І я жодних внесків не вносила. Лікарці платила, але то я сама від себе, бо пішла не до моєї дільничої. За аналізи на патології теж платила, але то не в ЖК було. За УЗІ платила, а ну і за кров брали якісь 1 грв, чи 50 коп, не пригадую.
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 21:09

Я одного разу пішла у центр планування сімї', за видачу карточки попросили 5грн. Однак, наголосили, якщо можу. А якже не даш!? Проте це не обов'язково.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 21:51

Я від вас перший раз почула про цей добровільний внесок! RoksanaVW, , а для чого ви кожен раз платите,скажіть що вже давали ! Не можна за кожний візит платити добровільні внески!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 22:09

Я також з цими поборами зіткнулась під час вагітності. Стаєш на облік-50 грн, огляд у терапевта при становленні - 5грн(на канцтовари),виписка лікарняного на денному стаціонарі - 20грн, в патології-ще дорожче.Ну а всі ці 1,2...5 грн при здачі аналізів (безкоштовних) навіть і не рахувала. Плюс обов"язково страховка в ЖК 85грн (була колись) і в пологовому 300-мін.А при виписці з пологового - то взагалі в палату частіше за внесками приходять,ніж породіль і дітей оглядати. :crazy: Можна звичайно стати в позу,але,як Камі вже писала, собі дорожче може вийти.
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 22:36

Я лише раз платила добровільний внесок, та й більше не просили, і при поступленні в пологовий теж не платила ніяких внесків, а взагалі гадаю не варто так часто сплачуваті оті "Добровільні" внески ітак багато всюди платиш то за якісь аналізи, УЗД та ін...
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 квітень 2009 - 22:37

Анабель, я так і говорила :) Бо якби кожного разу платила внески, то мабуть би жаба задавила :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 11:17

Перегляд повідомленняВероніка (14.4.2009, 22:51) писав:

Я від вас перший раз почула про цей добровільний внесок! RoksanaVW, , а для чого ви кожен раз платите,скажіть що вже давали ! Не можна за кожний візит платити добровільні внески!!!

Я казала їм що вже платила...а вони кажуть щотреба при кожній здачі на розвиток лабораторій і відділів...от знову мене лікарка направила на здачу аналізу на гемоглобін і сечу при тому що у мене гемоглобін 110 (і я приймаю спеціальні таблетки для підняття гемоглобіну) із сечею у мене всю вагітність усе добре ...а вона все направляє і направляє...але я вже не йшла ...шкода 10 грн давати дурно, щей блін дають такий листочок де змушують писати що це добровільний внесок..трясця їх...щоб не підмахатися....
Я краще куплю пачку масла...ніж дурно буду здавати ті аналізи... :unknw: й так ледве кінці з кінцями зводимо...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marjanochka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 квітень 2009 - 19:45

Перегляд повідомленняRoksanaVW (16.4.2009, 11:17) писав:

Я казала їм що вже платила...а вони кажуть щотреба при кожній здачі на розвиток лабораторій і відділів...от знову мене лікарка направила на здачу аналізу на гемоглобін і сечу при тому що у мене гемоглобін 110 (і я приймаю спеціальні таблетки для підняття гемоглобіну) із сечею у мене всю вагітність усе добре ...а вона все направляє і направляє...але я вже не йшла ...шкода 10 грн давати дурно, щей блін дають такий листочок де змушують писати що це добровільний внесок..трясця їх...щоб не підмахатися....
Я краще куплю пачку масла...ніж дурно буду здавати ті аналізи... :smile: й так ледве кінці з кінцями зводимо...

і правильно зробиш! кров і сечу треба здавати раз на місяць, а частіше нема потреби.

я "БЛАГОДІЙНИЙ" внесок платила 1 раз коли ставала на облік в поліклініці - 100 гривень, тому що нема прописки. мені видали корінець і сказали приходити з ним на всі огляди та аналізи.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Anastasia 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 травень 2009 - 20:51

Перегляд повідомленняmarjanochka (16.4.2009, 20:45) писав:

я "БЛАГОДІЙНИЙ" внесок платила 1 раз коли ставала на облік в поліклініці - 100 гривень, тому що нема прописки. мені видали корінець і сказали приходити з ним на всі огляди та аналізи.

Я теж платила "благодійний внесок" один раз 50грн., коли вставала на облік, бо була прописана в іншому місті. Я чула що кажуть платити набагато більше ніж 50грн., і вже була налаштована наробити шуму і нічого не платити, але почувши що просять меншу суму ніж я думала, то вирішила заплатити і не сваритись.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2009 - 20:57

Я ніде ніяких внесків не робила,окрім лабораторії сечі та калу- 1 грн. І раз заплатила 2 грн. за декретний листок. Хіба що закумарило,що потрібно мати з собою на аналізи свої спирт,шприц,вату та рукавички :aggressive: .
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 травень 2009 - 21:44

Перегляд повідомленняВенгрррия (14.4.2009, 22:09) писав:

Я також з цими поборами зіткнулась під час вагітності. Стаєш на облік-50 грн, огляд у терапевта при становленні - 5грн(на канцтовари),виписка лікарняного на денному стаціонарі - 20грн, в патології-ще дорожче.Ну а всі ці 1,2...5 грн при здачі аналізів (безкоштовних) навіть і не рахувала. Плюс обов"язково страховка в ЖК 85грн (була колись) і в пологовому 300-мін.А при виписці з пологового - то взагалі в палату частіше за внесками приходять,ніж породіль і дітей оглядати. :aggressive: Можна звичайно стати в позу,але,як Камі вже писала, собі дорожче може вийти.

Вони взагалі вже всі обнагліли!!! В пологових - то вже всі звикли, а в ЖК!? :smile:
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gelsominka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2009 - 07:34

Т@ня, А чим ЖК гірші?
My Signature
Зображення

Зображення
---------------------------------------------------------------------------
Все, что вы можете сделать для своих детей, это воспитать их;
но нельзя прожить за них жизнь.
Элизабет Тейлор.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 травень 2009 - 09:17

Я платила благодійний внесок коли переводилася з ЖК на Левандівці в ЖК на Медової Печери, попросили 50грн. (якщо не помиляюсь, бо трохи призабула), потім коли пройшла курси по сімейних пологах і ГВ, сказал зробити внесок через касу 100грн. мінімум, то ми з чоловіком внесли, бо хотіли бути на пологах разом, знову заплатила внесок (всі добровільні називалися), коли лягала перед самими родами на Батальній в патологію, зав. сказав 100грн., але якщо б я хотіла перевестися з тої найгіршої палати в якусь чуть-чуть кращу (де туалет біля палати, а не на коридорі), то треба ще 100грн. доплатити. Так всюди - говорять все прямо в очі, звичайно ці кошти йдуть не туди куди треба (бо лікарні, поліклініки без ремонтів, без обладнання, без санітарно-миючих засобів нормальних). Єдине, що якщо б з мене так нагло качали гроші за кожен раз, я б починала теж нагліти, казала, зараз при собі не маю грошей, принесу на наступний раз: так я говорила в пологовому, коли мені за срані аналіи казали платити по 30 грн. і звичайно не платила, спонтом забувала...а там забулося, медсестри помінялися змінами.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему