Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Злий чоловік - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Злий чоловік Бійка між чоловіком і дружиною Оцінка: -----

Користувач поза мережею   венус 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:25

Вчора приходила до мене подруга. вона одружена близько двох років і має синочка 8міс.
Прийшла з фінгалом і розбитою губою, побив чоловік (був під градусом). Розказала як все було і просила поради що далі робити.
Нажаль я їй не змогла нічого порадити.
А що ви могли б порадити в такій ситуації.
П.С: Якщо є подібна темка, перекиньте.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:37

венус, тут краще не радити... Бо в принципі шо порадиш - або розводитися, або жити далі, просячи Бога щоб це що сталося, було вперше і востаннє (хоча переважно те, що сталося раз, є ймовірність що станеться і вдруге). Біднеька твоя подруга, ти її зараз просто підтримай, їй певно важливіше зараз просто виговоритися і поплакатися...
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   венус 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:38

До того ніколи не бив. Тай вона не буйна.Інколи після роботи приходив під градусом і затримувався .Телефон вимикав. А коли приходив додому були скандали. А тепер зірвався.
Але я вважаю що чоловік не повинен бити жінку щоб вона не говорила.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   uliarv 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:41

На жаль, думаю нічого хорошохо в них не буде :( навіть після каяття (якщо він додумається просити пробачення). Я знаю таких (у мене брат такий). протверезіє - хороший, все робить, дитину любить і т.д., а як вип"є :yahoo: ніби друга людина. Вони з дружиною розішлися, вона не схотіла цього терпіти.
Брат в тата вдався, батько був точно такий самий, мама його терпіла все життя....
Так що два варіанти: терпіти (якщо це повториться), і розходитись (цей варіант не завжди хороший, тому що не факт, що знайде кращого, зараз нормальні чоловіки рідкість).
Ще думаю, можливо (якщо він нормальна цивілізована людина) сходити до сімейного психолога (вже такі здається у нас є).
УДАЧІ!!!
Згідна з Masik, просто вислухай її і підтримай, бо щось порадиш, потім будеш крайня. Чужа сім"я....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:41

В моєї подруги теж така проблема. Зустрічались 4 роки, десь 2 роки з них були такі бійки, "також під градусом", але я знаю свою подругу і вдеяких випадках вона провокувала коханого, сама лізла з кулаками, а потім 2 години сліз по телефону. Доходило навіть до таких "синяків і крові з голови". Зараз вони одружені 5 місяців вже, вже рік часу непіднімав руку, ну хіба десь недавно дзвонила жалілась. Я незнаю, що тут радити, коли я говорила розійтись, вона казала "добре-добре", а потім "я без нього неможу".
Незнаю яка там ситуація, але чоловіка "пиляти" в такому стані неслід, це нічого недасть, так як здебільшого робила подружка.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   RoksanaVW 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:45

Якщо чоловік підняв руку на дружину...то це вже буде так постійно...вистачає це зробити один раз...
Але це вже не мужик...а якесь нещістя, я після цього б просто влаштувала йому повтор програму але в ролі жертви він...щоб так само фінгальчик і губку хтось йому розбив...але так в три чотири рази сильніше...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kvito4ka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:46

В мене дві сестри(двоюрідні),в обох чоловіки -козли,навіть незнаю яким словом іх назвати.Часто піднімають на них руку,чи просто морально знущаються,і до розлучення діло доходило не раз,і не поможе тут ні вагітність(одна з них ходила з пузіком і фінгалом під оком,іншу відкрито зраджує),ні діти,ні втручання батьків,тим бівльше поради друзів.Поки вона сама раз і назавжди не зробить свій вибір-чи розлучитись ,чи може йому лікуватись потрібно,чи по іншому все рішити.Подруга може тільки вислухати і пожаліти,просто підтримати,а не втручатись,це я вже давно зрозуміла.Як кажуть "чужа сім"я-темний ліс"
My Signature
Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 12:48

Перегляд повідомленнявенус (10.4.2009, 13:25) писав:

Вчора приходила до мене подруга. вона одружена близько двох років і має синочка 8міс.
Прийшла з фінгалом і розбитою губою, побив чоловік (був під градусом). Розказала як все було і просила поради що далі робити.

от, що я б сказала Вашій подрузі. ТІКАТИ!!!! І ЧИМ ПОРАНЬШЕ!!! пяниця та ще й бється- цього не виправити нічим і ніяка дитина не допоможе. Я прожила з таким 15 років, та хіба я прожила, наче строк відсиділа-(( дитині життя скалічила, хіба ж таке діти мають бачити. Якщо вдарив один раз, то буде бити і далі!! ТІКАТИ!!!!!!!!! не треба себе обманювати і чим раніш тим краще, поки молода. Це мені так повезло потім, що я зустріла в тридцять з гаком чоловіка, який мене полюбив з дорослою донькою разом, та ще й плюс те, що в нього не було до тих пір своїх дітей....а так я вже ні на що в своєму житті не надіялась, а тільки кусала лікті, що не втекла, коли була молодою, все "авось да авось...."" НЕ БУДЕ АВОСІВ! Якщо є куди йти, якби не боляче було, краще піти від нього.
My Signature
Зображення
  • 9
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:05

Згодна з Varvara/ Треба тікати і чим далі! Подрузі треба подумати про дитину. Чи потрібний дитині такий батько? Що дитина отримає від нього, крім неврозів?

P.S....Написала і задумалась... Чи змогла б я отак взяти і піти?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:20

Який це мужчина, що піднімає руку на слабку половину, тим більше на свою дружину?? Це особа середньої статі... фу.. що тут зарадиш, нічого, підняв раз підніме і другий раз, хай тренується на груші, але ж де... вона мовчить, а дружина говорить... ненавиджу таких людей чоловічої статі... хай б"ється на рівні з таким самим партнером як він... шкода подругу, яка пов"язала свою долю життя з таким...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ірина І 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:22

а в темі пише бійка між чоловіком і дружиною, так яка це бійка,коли він її побив ((, інакше не назвеш.
Просто є деякі пари які час від часу між собою б'ються, отакі запальні жінки,самі починають бійку.

А тут нема шо радити, ще й випивший. Все з ним ясно, хоч і сумно. Але з досвіду моїх знайомих- один раз простила, і інший пробачить. І так буде завжди.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ales 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:36

в моєї сестри така сама ситуація і вже продовжується 5 років
My Signature
[font="Arial Black"][/font]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:51

Я таких чоловіків просто зневажаю. Немає в них ні власної чоловічої гідності, ні нормальної людяності, ні елементарної поваги до жінки (як слабшої тендітнішої істоти). Нема серця...
Дивуюся просто, коли таких "паразитуючих" типів ще хтось любити/кохати може!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 13:54

Знаєте, сімю завжди легше розвалити ніж створити. Можливо в цього чоловіка проблеми на роботі, і він зірвався. Я звичайно нікого не опрадовую, але якщо є дітина то потрібно зберегти цю сімю.
У мого чоловіка колись на роботі були проблеми, потім він потрапив у аварію раз за разом. У нього був нервовий зрив. Мене звичайно він не бив, однак я перелякалась. Коли він звспокоївся я поставила питання ребром. Або він йде до психолога або я йду від нього. Оскільки, де гарантія, що наступного разу він дійсно не підніме руку!? І ви знаєте допомогло.
До психолога можна ходити як разом так і окремо. Якщо потрапити до хорошого спеціаліста, то результати будуть очевидні. У випадку коли чоловік побив я б порадила хай іде сам. Не так соромно буде.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 10 квітень 2009 - 14:07

Тут важко давати поради, бо невідомі причини побиття.. Якщо просто так - то втікати треба від нього, а якщо щось серйозне (зрада і т.п.) - то їм треба сісти, поговорити, розглянути ситуацію з різних боків і вирішити що буде далі.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 14:14

Радити чужій сім ї завжди важко. Одне -якщо підняв руку один раз,скільки разів би не вибачався,буде і другий. Свому чоловіку я цього б не простила. Але хтось живе за принципом " б є- значить любить"-і вважає це нормальним. Так що кожному своє.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 14:35

Перегляд повідомленняНастюша (10.4.2009, 15:07) писав:

Тут важко давати поради, бо невідомі причини побиття.. Якщо просто так - то втікати треба від нього, а якщо щось серйозне (зрада і т.п.) - то їм треба сісти, поговорити, розглянути ситуацію з різних боків і вирішити що буде далі.

Вибачте, але то все до лампочки! Я виходила по любові заміж в рота заглядала чоловікові, а він мене ревнував до стовба, навіть розмова в компанії з чиїмось чоловіком прирівнювалась за зраду.!! І не треба дітями прикриватися, ще не дай Бог свою дурість і на дитину перекине-(( Є й таке! -((

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленнявенус (10.4.2009, 13:25) писав:

ОДНЕ порадьте подрузі напевно, щоб вона не стидалась цього розказувати чи то батькам, чи то Вам. Хай не замикається, це тому козлу має бути соромно!!! Хоча насправді жінок за це судять чогось....і дивляться скоса на них-((( Отакі метаморфози...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 15:19

Перегляд повідомленняЛюська* (10.4.2009, 14:54) писав:

До психолога можна ходити як разом так і окремо. Якщо потрапити до хорошого спеціаліста, то результати будуть очевидні. У випадку коли чоловік побив я б порадила хай іде сам. Не так соромно буде.

Тут не до психолога, а до нарколога йти треба. Якщо людина під градусом лупиться, а на тверезу голову пробачення просить, то значить усвідомлює, що неправильно робить. В таких випадках часто чути "то не я , то горілка". І то 98% правда, бо коли тверезе, то руки не підніме, бо вже ні на шо не спишеш. Короче, не хоче чмом виглядати. А інші 2% - то дорога до психіатра.
А жінці треба показати, що терпіти не буде. Тут треба вибирати або йти, або застосовувати важку артилерію - кликати родичів, сказати його близьким друзям, заявити в міліцію - знайти його слабкі сторони і саме туди й поцілити. Не сидіти і не ревіти, а приймати дієві кроки. Само собою таке не вирішиться.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 15:53

ну думаю просто так жоден чоловік руки не піднімить, яким би він не був придурком. мають бути причини. чогось завжди говорять що у всіх сімейних сварках і бійках винна жінка, вона може повернути ситуацію у інший напрям.. не довести до бійки... але якшо не може.. тоді не варто бути з такою "сильною" половиною...
My Signature
я вірю в дива
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 16:03

Перегляд повідомленняvitalina (10.4.2009, 16:53) писав:

ну думаю просто так жоден чоловік руки не піднімить, яким би він не був придурком. мають бути причини. чогось завжди говорять що у всіх сімейних сварках і бійках винна жінка, вона може повернути ситуацію у інший напрям.. не довести до бійки... але якшо не може.. тоді не варто бути з такою "сильною" половиною...

от уявіть собі, що таки МОЖЕ! просто так може побити дружину, підняти серед ночі дитину, бо ж таткові потрібно поговорити-((( а коли мама хоче заступитися за дитину, то получаэ кулаком у відповідь, або ногами...як йому на думку спаде-((( хто цього не бачив, не пережив - думає про всілякі філософії, ну може, чи не може, чи може жінка, а може в нього проблеми...ну і так далі. НІ! ніякі проблеми не заставлять нормального чоловіка тероризувати свою сімю! Н І Я К І!
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 11 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему