Злий чоловік Бійка між чоловіком і дружиною
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:25
Прийшла з фінгалом і розбитою губою, побив чоловік (був під градусом). Розказала як все було і просила поради що далі робити.
Нажаль я їй не змогла нічого порадити.
А що ви могли б порадити в такій ситуації.
П.С: Якщо є подібна темка, перекиньте.
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:37
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:38
Але я вважаю що чоловік не повинен бити жінку щоб вона не говорила.
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:41
Брат в тата вдався, батько був точно такий самий, мама його терпіла все життя....
Так що два варіанти: терпіти (якщо це повториться), і розходитись (цей варіант не завжди хороший, тому що не факт, що знайде кращого, зараз нормальні чоловіки рідкість).
Ще думаю, можливо (якщо він нормальна цивілізована людина) сходити до сімейного психолога (вже такі здається у нас є).
УДАЧІ!!!
Згідна з Masik, просто вислухай її і підтримай, бо щось порадиш, потім будеш крайня. Чужа сім"я....
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:41
Незнаю яка там ситуація, але чоловіка "пиляти" в такому стані неслід, це нічого недасть, так як здебільшого робила подружка.
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:45
Але це вже не мужик...а якесь нещістя, я після цього б просто влаштувала йому повтор програму але в ролі жертви він...щоб так само фінгальчик і губку хтось йому розбив...але так в три чотири рази сильніше...
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:46

Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
Відправлено 10 квітень 2009 - 12:48
венус (10.4.2009, 13:25) писав:
Прийшла з фінгалом і розбитою губою, побив чоловік (був під градусом). Розказала як все було і просила поради що далі робити.
от, що я б сказала Вашій подрузі. ТІКАТИ!!!! І ЧИМ ПОРАНЬШЕ!!! пяниця та ще й бється- цього не виправити нічим і ніяка дитина не допоможе. Я прожила з таким 15 років, та хіба я прожила, наче строк відсиділа-(( дитині життя скалічила, хіба ж таке діти мають бачити. Якщо вдарив один раз, то буде бити і далі!! ТІКАТИ!!!!!!!!! не треба себе обманювати і чим раніш тим краще, поки молода. Це мені так повезло потім, що я зустріла в тридцять з гаком чоловіка, який мене полюбив з дорослою донькою разом, та ще й плюс те, що в нього не було до тих пір своїх дітей....а так я вже ні на що в своєму житті не надіялась, а тільки кусала лікті, що не втекла, коли була молодою, все "авось да авось...."" НЕ БУДЕ АВОСІВ! Якщо є куди йти, якби не боляче було, краще піти від нього.
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:05
P.S....Написала і задумалась... Чи змогла б я отак взяти і піти?
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:20
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:22
Просто є деякі пари які час від часу між собою б'ються, отакі запальні жінки,самі починають бійку.
А тут нема шо радити, ще й випивший. Все з ним ясно, хоч і сумно. Але з досвіду моїх знайомих- один раз простила, і інший пробачить. І так буде завжди.
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:36

[font="Arial Black"][/font]
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:51
Дивуюся просто, коли таких "паразитуючих" типів ще хтось любити/кохати може!
Відправлено 10 квітень 2009 - 13:54
У мого чоловіка колись на роботі були проблеми, потім він потрапив у аварію раз за разом. У нього був нервовий зрив. Мене звичайно він не бив, однак я перелякалась. Коли він звспокоївся я поставила питання ребром. Або він йде до психолога або я йду від нього. Оскільки, де гарантія, що наступного разу він дійсно не підніме руку!? І ви знаєте допомогло.
До психолога можна ходити як разом так і окремо. Якщо потрапити до хорошого спеціаліста, то результати будуть очевидні. У випадку коли чоловік побив я б порадила хай іде сам. Не так соромно буде.
Відправлено 10 квітень 2009 - 14:07
Відправлено 10 квітень 2009 - 14:14

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 10 квітень 2009 - 14:35
Настюша (10.4.2009, 15:07) писав:
Вибачте, але то все до лампочки! Я виходила по любові заміж в рота заглядала чоловікові, а він мене ревнував до стовба, навіть розмова в компанії з чиїмось чоловіком прирівнювалась за зраду.!! І не треба дітями прикриватися, ще не дай Бог свою дурість і на дитину перекине-(( Є й таке! -((
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
венус (10.4.2009, 13:25) писав:
ОДНЕ порадьте подрузі напевно, щоб вона не стидалась цього розказувати чи то батькам, чи то Вам. Хай не замикається, це тому козлу має бути соромно!!! Хоча насправді жінок за це судять чогось....і дивляться скоса на них-((( Отакі метаморфози...
Відправлено 10 квітень 2009 - 15:19
Люська* (10.4.2009, 14:54) писав:
Тут не до психолога, а до нарколога йти треба. Якщо людина під градусом лупиться, а на тверезу голову пробачення просить, то значить усвідомлює, що неправильно робить. В таких випадках часто чути "то не я , то горілка". І то 98% правда, бо коли тверезе, то руки не підніме, бо вже ні на шо не спишеш. Короче, не хоче чмом виглядати. А інші 2% - то дорога до психіатра.
А жінці треба показати, що терпіти не буде. Тут треба вибирати або йти, або застосовувати важку артилерію - кликати родичів, сказати його близьким друзям, заявити в міліцію - знайти його слабкі сторони і саме туди й поцілити. Не сидіти і не ревіти, а приймати дієві кроки. Само собою таке не вирішиться.
Відправлено 10 квітень 2009 - 15:53

я вірю в дива
Відправлено 10 квітень 2009 - 16:03
vitalina (10.4.2009, 16:53) писав:
от уявіть собі, що таки МОЖЕ! просто так може побити дружину, підняти серед ночі дитину, бо ж таткові потрібно поговорити-((( а коли мама хоче заступитися за дитину, то получаэ кулаком у відповідь, або ногами...як йому на думку спаде-((( хто цього не бачив, не пережив - думає про всілякі філософії, ну може, чи не може, чи може жінка, а може в нього проблеми...ну і так далі. НІ! ніякі проблеми не заставлять нормального чоловіка тероризувати свою сімю! Н І Я К І!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках