Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Статеве виховання в дитячому садку - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Статеве виховання в дитячому садку Оцінка: -----

Користувач у мережі   IGORA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 квітень 2009 - 19:33

Дорогі дівчата - форумчанки маю одну проблему:прийшовши за донькою в садочок вихователь сказала,що моя дитина в обідній сон мастурбувала - я шоці !хіба таке може бути?Підскажіть,що робити?Можливо хтось стикався з такими проблемами - я не знаю чи це якесь відхилення ,чи норма розвитку 5 річної дитини
My Signature
Зображення
Зображення

Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 квітень 2009 - 19:52

Цікавість до власних геніталій є нормою і проявляється приблизно в цьому віці. А те, що дитина мастурбувала теж не велика дивина. Є кілька варіантів чому це трапляється, придивіться до донечки і точно віднайдете причину:
- затісна або некомфортна білизна (одяг) - дитя поправило, відчуло приємність і наступний раз незабарився;
- подразнення піхви, глисти - якщо там свербить, результат аналогічний попередньому;
- дитина знервована і таким чином сама себе заспокоює, релаксує (характерно і тривожним дітям).
Це те що спало на думку відразу, якщо щось згадаю - додам.

Головне не робіть допитів і неакцентуйте на цьому увагу, і боронь Боже, не сваріть. Спробуйте спершу з"ясувати причину і усунути її.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 6
  • Back To Top

Користувач поза мережею   WestWoman 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 квітень 2009 - 09:00

Повністю згідна з Котею.Краще і не скажеш.І не переживайте,це є абсолютно нормальне явище:-)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sister 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2011 - 22:24

Згідна з тим, що на це є причини. У якійсь книзі читала, що це характерно для дітей, яким бракує уваги батьків. Поговоріть з донею, спробуйте знайти причину.
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2011 - 22:40

Привіт від цього допису почалося моє життя на Малечі з того часу дійсно вже багато води втекло - доні то все перейшло,ми то якось все перекрутили на інший лад, та й тепер то вже більш доросліша дівчинка багато розуміє сама,але проблема залишилася в вихователях....знаю їх ще й поза садочком,але мені таке складається враження(з їхніх розмов),що мало не кожна друга-третя дитина мастурбує під час вкладання в обідній сон - вони це розказують з таким задоволенням та азартом,що мені аж страшно стає ...можливо то вони якісь слабі на голову,бо потім так вжее можна сказати дивляться з презирством на цю дитину
Певно статеве виховання в садочку потрібно починати саме з вихователів,а не з дітей

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
там дійсно є один хлопчик йому скоро виповниться 4 роки - сім"я видно що "така собі"відповідно,що там йде велике порушення психіки -- постійно той малий б"ється,кусається є досить таки агресивною дитиною,коли щось йому не так може просто назад відкинутися стоячи(це може статися і на вулиці коли гуляють),мамочка тримає дитину на седативних препаратах, на валеріанці зранку дитя приходить як наркоман...
....а коли обідній сон то хлоп"я свої геніталії чуть не розриває і не доводить себе до чогось як дорослі люди потім плаче,що його болить....цій мамі неодноразово говорилося про те вона не вірить
My Signature
Зображення
Зображення

Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   рибка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2011 - 23:01

Прочитала перший допис в темі і чомусь подумала, що то вихователька певно дуже " мнітєльна" ( щось інше слово більш підходяще в голову не йде), а ви своїм останнім дописом і підтвердили мою думку. Тут видно, що проблеми не у дитини, а у вихователя. Справді, як то вберегти себе і своїх дітей від таких вихователів? Адже вони навіть, певно, не усвідомлюють, якої дитині травми можуть завдати своїми брудними язиками. Таке враження, що своїх дітей не мають...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 серпень 2011 - 23:07

Пам"ятаю той день як нині -- розказала мені все в таких красках(певно полюбляє німецькі фільми дивитись - знаю точно,що страдає за таким)...і тоді зробила помилку дужу грубу,бо Настю насварила в той день...дуже шкодую за тим,що повелася на ту "виховательку"буду старатися всіма силами щоб меньший до неї в групу не попав
My Signature
Зображення
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 серпень 2011 - 14:18

IGORA в вас прозвучала геніальна фраза

Цитата

Певно статеве виховання в садочку потрібно починати саме з вихователів,а не з дітей
100% правда.
Випадки мастурбування під час обіднього сну справді не рідкість. Десь колись це трапляється в кожній групі і роль мудрого вихователя - приховати той факт від решти дітей, переключити увагу тієї дитини і поговорити з її батьками. На жаль, виховання самих педагогів заважає зробити все правильно. Більшість з них вважає це чимось паталогічним і огидним, і часто навіть батькам про це не говорять, бо "то стидно".
В Вашому випадку, то дійсно дивно, перебор виходить. Однозначно, сина віддавайте в іншу групу.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Croatica 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 серпень 2011 - 14:47

однозначно до такої виховательки в групу дитину не давайте і десятому закажіть, щоб до такої збоченки не давали своїх. Дуже багато дітей садківського віку маструрбують. І не треба на цьому дуже акцентувати увагу.Читала і знаю, що й дорослі таким теж займаються. З різних причин. То чим діти гірші?
А вихователька - збоченка! Хто б що не казав!
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн