Якість: MP3 320 kbps Тривалість: 2 год. 21 хв. Розмір: 293 Мб.
Людям завжди хотілося розуміти мову тварин. І такі часи були, як стверджує український письменник Іван Франко у своїй збірці казок "Коли ще звірі говорили". Кумедні, сильні і слабкі, малі та великі, хитрі і дурні звірята багато в чому подібні до людей. Мальовничо та з гумором змальовані вчинки та характери персонажів не викликають негативного ставлення ні до кого із звірів.
Текст читають Оксана Новікова, Володимир Кокотунов.
MisterR, з рапіди стало неможливим безкоштовно скачати файли, будь ласка, викладіть на іншому файлообмінику. На торенті потрібна програма, регистрація та тримати рейтинг, то не для всіх.
Повідомлення відредаговано oka: 13 лютий 2010 - 22:49
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
MisterR, з рапіди стало неможливим безкоштовно скачати файли, будь ласка, викладіть на іншому файлообмінику. На торенті потрібна програма, регистрація та тримати рейтинг, то не для всіх.
Додав посилання на fileshare.in.ua та uploadbox.com.