Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Школа при садочку - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Школа при садочку в кого є досвід відвідування такої школи, переходу до звичайної... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 02 квітень 2009 - 13:05

Хочу відвести донечку :good: у школау при садочку 1-4 класи. Мені особисто подабається їх розклад дня, якість харчування :lol: , відношення вчителів до дітей :15_1_55: , невеликий колектив, класи по 15-20 дітей. Але боюся, як дитинка сприйматиме перехід до звичайної школи, де більш суровий режим, :lol: дужжжже багато дітей, і все інші проблеми :15_1_55: :lol:
Поділіться в кого є досвід відвідування такої школи:
враження,
якість навчання,
до якого класу бути у такій школі,
які проблеми виникали при переході до звичайної школи, чи їх не було
:help: :help: :help:
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 02 квітень 2009 - 13:36

Перегляд повідомленняoka (2.4.2009, 14:05) писав:

Хочу відвести донечку :sad: у школау при садочку 1-4 класи. Мені особисто подабається їх розклад дня, якість харчування :sad: , відношення вчителів до дітей :diablo: , невеликий колектив, класи по 15-20 дітей. Але боюся, як дитинка сприйматиме перехід до звичайної школи, де більш суровий режим, :shok: дужжжже багато дітей, і все інші проблеми :aggressive: :diablo:
Поділіться в кого є досвід відвідування такої школи:
враження,
якість навчання,
до якого класу бути у такій школі,
які проблеми виникали при переході до звичайної школи, чи їх не було
:help: :help: :help:

Швидше за все в тебе не вийде це зробити, зараз школи-садочки розформовують, місць в садочках невистачає, а школи класи набрати не можуть, мій малий ходить в таку школу, я вже про це писала :)
До проблем при переході готові, але поки плюсів бачу більше, ніж мінусів.
Про них писала тут
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 13:55

Нам щастить, бо школу не збирають закривати, може заберуть 3-4 класи, але 1-2 точно залишаться.
А які проблеми при переході??????????????????
Як до них підготуватися??????????????
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 14:07

Перегляд повідомленняoka (2.4.2009, 14:55) писав:

Нам щастить, бо школу не збирають закривати, може заберуть 3-4 класи, але 1-2 точно залишаться.
А які проблеми при переході??????????????????
Як до них підготуватися??????????????

Не будьте так впевнені, навпаки можуть залишити, тих, хто вже вчиться, а нових не будуть набирати. так нам казали, ще рік назад, коли ми йшли в 1 клас, були розмови, що вже набирати не будуть, а ви ще малі, поки виростите, щось нове придумають :)
Тіж проблеми, що й при переході в новий колектив. Як готуватися? Залежить від дитини, від її особистих проблем і комплексів..
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 14:13

Мій Павлик вчиться в такій школі. Плюсів багато. По-перше, 1 клас вдень спить. Потім вчителька завжди дивиться, хто і як їсть. Уроки вчать в класі, вчителька перевіряє і слідкує за поведінкою. Якщо дитина не встигає щось, дороблює вдома.
Виводять гуляти на подвір"я. При цьому дивляться за дітьми. Іще - немає великих оболтусів, які так люблять зачіпати малечу.
Про перехід у звичайну школу думали, але ще рік він відучиться в своїй. Потім буду щось шукати більш-менш прийнятне.
Звичайно, у новому колективі завжди важко. Але рідко хто учиться лише в одній школі. Батьки можуть переїхати в іншу частину міста, в інше місто і навіть країну. Тому до переходів треба бути готовими.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 14:39

МамаПашіЖені, а до якого класу ваш Павлик вчиться у такій школі??????????
Чи йому самому подобається??????

Доню вже записали у перший клас.
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 квітень 2009 - 17:52

Перегляд повідомленняoka (2.4.2009, 15:39) писав:

... Доню вже записали у перший клас.

:36_11_6: ну Полтава дає :)
У нас записувати починають, тільки в квітні на цей навчальний рік,раніше прошуть не турбувати.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 квітень 2009 - 21:52

Це школа при садочку в який донечка ходить. І директриса, навпаки, попросила батьків визначитись куди дітки будуть ходити, щоб знати скільки вільних місць є - у вересні вже починають заняття підготовки до школи для тих хто не відвідує наш садочок. У нас ця підготовка входить до програми.
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   SavNa 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 квітень 2010 - 23:31

Незнаю, як по Україні, а у Києві шкіл-садочків здається більше ніж звичайних шкіл. Особисто біля нашоно дому 2 звичайні школи та 5 шкіл-садочків. В деяких набір з першого класу, а деякі (навчання по програмі "Росток") діток набирають з 4-х років у садочок, а потім до них же і у школу. Получається чи школа при садочку чи садочок при школі. Після 4-го класу діток переводять (якщо батьки захочуть) у інше приміщення (будівлю), але також їхня школа. Там класи тільки з 5го і далі. У першому класі діти вдень сплять, у другому вже несплять. Уроки розбиті на цілий день, 3 чи 4 зранку і 1 чи 2 після обіду. Моя знайома віддала свого сина у таку школу минулого року. До кінця вони в ній не провчились, перевелись у звичайну, хлопчику було важко цілий день вчитись, після обіднього сна ніяка наука вже нейшла до голови. Ми свою донечку віддали у звичайну школу, в 13.30 дитина вже дома і якщо самі батьки бажають можна вдень і поспати, а можна і ні, залежить від дитини та батьків. Як би там небуло, на мою думку вдома всеж краще ніж цілий день у школі-садочку і донечка задоволена. Але це лише моя суб"єктивна думка. Доречі набір у перші класи у нас починається у лютому, до березня вже сформовані класи. У школах-садочках ні, чи їх більше чи діток туда менше хочуть віддавати, але до них можна записуватись навіть у серпні.
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 квітень 2010 - 07:32

в нас шкіл при садочку дуже мало, тому потрапити туди досить важко. класи вже давно сформовані. мені більше подобається така школа, бо там банально туален не один на всю школу, а у кожного класу свій, є навіть душ; за дітками "дивиться" не один вчитель, а троє що дає надію на краще пильнування; в класі діток не 35-40 а лише 20
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 квітень 2010 - 11:55

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (2.4.2009, 15:13) писав:

Мій Павлик вчиться в такій школі. Плюсів багато. По-перше, 1 клас вдень спить. Потім вчителька завжди дивиться, хто і як їсть. Уроки вчать в класі, вчителька перевіряє і слідкує за поведінкою. Якщо дитина не встигає щось, дороблює вдома.
Виводять гуляти на подвір"я.

саме із цих постулатів я теж на таку налаштована. Якщо підемо- у вересні поділюся відгуками.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 квітень 2010 - 12:11

Я колись працювала у подібному закладі. Саме тоді і побачила усі переваги. Можливо, це досить суб"єктивно, але плюсів таки значно більше ніж мінусів. По-перше, якщо батьки працюють - то це ідеальний варіант. Дитина доглянута, нагодована, виспана, уроки вивчила (дома не треба до ночі сидіти), погуляла і погралася. По-друге, компактне приміщення, а не величезна стодола, де можна загубитися + дикий шум і загальні туалети. По-третє, територія школи-садка закрита, а як на мене, це дуже важливо. По-четверте, знайомі лиця вихователів і вчителів, приміщення явно полегшують адаптацію до першого класу (всі чомусь згадують лише про важкість переходу і адаптаційний процес в 5 класі, а про 1-й забувають).

Якби у нас була змога віддати сина до такого закладу, я б не вагалася. А на рахунок важкої адаптації до 5-го класу, то 4 роки спокою маленької дитини таки важливіші. ІМХО.

Повідомлення відредаговано Котя: 12 квітень 2010 - 12:12

My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 2
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн