Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Татуаж - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Татуаж Татуаж губ Оцінка: -----

Користувач поза мережею   olgastyle 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 30 березень 2009 - 21:21

Привіт всім! Вирішила створити нову темку, бо хочу зробити татуаж губ. Розкажіть чи хтось робив, сподобалося чи ні.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 21:25

Одна знайома робила. Спочатку трохи губи приипухли, а потім пройшло. Я теж задумувалася над цим, але поки що боюся.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 23:12

Дівчата, а навіщо Вам це? Я завжди думав, що дівчатам найбільше подобається сам процес підготовки, тобто коли підмальовують губи, щоб краще було і щоб результат гарний був, а не лише, щоб був вічно одинаковий макіяж...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 30 березень 2009 - 23:18

а хіба то не шкідливо?розкажіть як воно і чим робиться.я нечула про таке........
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 00:24

Я бачила у знайомих, нічого так виглядає. Але той варіант який я бачила, це тату контура губ. Просто гарно обведені губи кольором на тон темнішим ніж власні губи. В кого нерівні краї, то трішки затушовують від контуру таким кольором як свої губи. І якщо власниця такого дива техніки не признається, то навіть ніхто й не здогадається. Виглядає як гарні власні губки, яким достатньо тільки трішки блиску і красота.
Але я на таке не наважуся, бо дуже себе люблю, а процедура малоприємна та і підпухнути можна на кілька днів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galynka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 31 березень 2009 - 02:31

Перегляд повідомленняСвітланkа (31.3.2009, 1:24) писав:

Я бачила у знайомих, нічого так виглядає. Але той варіант який я бачила, це тату контура губ. Просто гарно обведені губи кольором на тон темнішим ніж власні губи. В кого нерівні краї, то трішки затушовують від контуру таким кольором як свої губи. І якщо власниця такого дива техніки не признається, то навіть ніхто й не здогадається. Виглядає як гарні власні губки, яким достатньо тільки трішки блиску і красота.
Але я на таке не наважуся, бо дуже себе люблю, а процедура малоприємна та і підпухнути можна на кілька днів.

а ще як вдруг алергія піде, чи в судинку попадуть, ні я краще вручну розмальовуватись буду, але в кожного своя думка
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 07:21

а якщо щось не вийде? це ж так і залишиться на все життя :nea: яркаще сама собі буду підмальовувати так як мені подобається :praising:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 10:04

Перегляд повідомленняЩаслива зірочка (31.3.2009, 8:21) писав:

а якщо щось не вийде? це ж так і залишиться на все життя :clapping: яркаще сама собі буду підмальовувати так як мені подобається :clapping:

Ну, на все життя це не залишиться, тому що як і на інших ділянках тіла ,на губах також іде злущування і за років 3 татуажу як не було. Просто може злущуватися нерівномірно-і може виглядати так що верхня губа підведена а нижня -ні :girl_angel: . Потрібно часто робити корекцію.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 31 березень 2009 - 10:08

в мене кілька знайомих користалися цією процедурою- дуже гарно виглядає.Одна, крім того, зробила собі татуаж очей ( так як підводку щодня наносила) і брів.Зараз ніякої мороки з фарбуванням- не затрачає купу часу і будь-якої миті може вийти в магазин за хлібом не хвилюючись, що хтось її побачить без гриму :)
Я вважаю, якщо є можливість і бажання- чому б ні ;)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 31 березень 2009 - 10:15

Іннуся, принцип - як татуювання. По контуру губ, очей, брів - хто що хоче. Сама не робила і на людях не бачила. Зато дивилась колись передачу по тв - там казали, що після процедури ходиш кілька тижнів гарна така, що покійник, на місці, де робили татуаж, синці страшенні - тож цей час точно вдома доведеться сидіти
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 10:23

Текст, що розкривається

Татуаж
Кожна дівчина чула про те, що таке перманентний макіяж. Лише не кожна насмілюється зважитися на цю процедуру. Ось і манить нас татуаж, немов метелика що летить на світло свічки, але на відміну від вогню перманентний макіяж не спалює «сміливих», а нагороджує красою і чарівністю.

Перманентний макіяж або татуаж, як його ще називають, це не глибока татуїровка, яка покликана підкреслити або виділити очі, лінії брів і губ. З'явилася ця чарівна процедура ще в часи цариці Клеопатри. Якщо сьогодні татуаж роблять за допомогою спеціальних машинок з вбудованими голками, то тоді перманентний макіяж наносили, використовуючи бамбукові палички.

Завдяки перманентному макіяжу ми зможемо вирішити багато косметичних і естетичних проблем. На морі нам вже не треба переживати, що намальовані брови змиються, і ми вийдемо з води з ефектом «лохнеського чудовиська». Так само рано вранці ми не поповземо під покривалом в дамську кімнату, щоб у коханого не було шансів споглядати нас без «бойової розмальовки». Окрім цього, завдяки татуажу нам не доведеться витрачати багато часу на макіяж, шкіра не страждатиме від великої кількості косметики і, як можна довше, збережеться молодою і красивою.

Татуаж може і підкоригувати риси обличчя. Наприклад, візуально підняти лінію брів або куточки очей. За допомогою татуажа ми зможемо намалювати пару нових кокетливих родимок, замаскувати шрами і пігментні плями.

Перманентний макіяж це порятунок людей з природженими і іншими дефектами обличчя . Це можуть бути наслідки від операцій, травм, такі як випадання брів, «заяча губа». Інколи, фахівці навіть роблять татуаж грудям, виділяють ареол довкола соска. Особливо, часті клієнти цього виду перманентного макіяжа жінки після операції на молочній залозі.

Види перманентного макіяжу

Татуаж може бути природний і декоративний. Природний макіяж підкреслює риси обличчя, але|та| разом з цим залишає їх натуральними. Декоративний макіяж це імітація нафарбованих губ, очей або брів.

Контурний макіяж - окрема категорія перманентного макіяжу. Такий татуаж існує всього біля 15 років. Це не найглибший татуаж. Мікроскопічно тонкі голки ледве стосуються шкіри, проникаючи на глибину від 0,16 мм до 0,32 мм.

Перманентний макіяж, особливо декоративний може дуже швидко пересититися. Тому, перед процедурою треба чітко визначити чого ми хочемо, татуаж на 7 років або на деякий час.

Короткочасний макіяж називається бодітат і тримається недовго. Все залежить від фарби. Якщо бодітат виконаний індійською хною, то може протриматися місяць, а якщо синтетичними фарбами, зазвичай ними робляться чорні і кольорові тату, то не менше трьох днів. З часом малюнок блякне і зникає. Боді тату відрізняється від звичайного перманентного макіяжа і методом нанесення фарби. Для створення малюнка використовують пензлі. Тому ризик зараження шкіри зводиться до нуля.

Процедура татуажа

Спочатку майстер малює контури, які ми хочемо отримати в результаті перманентного макіяжу. Потім знеболює місце проведення процедури лідокаїновим спреєм. Глибина проколу вибирається з врахуванням товщини епідермісу, її максимальна глибина не перевищує 1мм, голки використовуються лише одноразові. Коли необхідні малюнок і розміри встановлені, майстер за допомогою спеціальної машинки приступає до татуажу. Для перманентного макіяжа використовуються лише натуральні фарбники, що не викликають алергію. Якщо для звичайної татуїровки фарбники вводяться досить глибоко під шкіру, то тут такого не відбувається. Кровоносні судини і нервові закінчення залишаються незайманими.

Після процедури місце, де був зроблений татуаж дезинфікується спеціальним кремом. Це запобігає попаданню інфекції і роздратування на шкірі.

Існують правила, яких ми повинні дотримуватися після нанесення перманентного макіяжа. Не можна мочити зону татуажа, відвідувати сауни, косметологічні кабінети, знаходитися під сонцем. Коли утворюється суха скориночка, її забороняється знімати самостійно. Треба діждатися доки вона сама спаде.

Процедура перманентного макіяжа триває приблизно годину, загоєння татуажу відбувається через місяць.

P.S. У нас на роботі викладачка зробила собі татуаж губ, вона і так симпатична / жінці 45 років/, ділова жінка, крім викладання має свої аудиторські фірми, одним словом бізнес-вумен, і каже мені, просто в мене не вистачає часу на підмальовування, а отже, я краще зроблю раз і буду спокійна на певний період... і правду вона сказала :smile: , я по натурі великий консерватор, мені подобається, але сама навряд би чи погодилася на цю процедуру, хоча вона цього варта...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Камі 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 10:48

я б не робила, просто ніколи не крашусь, хіба шо йдемо до ресторану, чи на тематичну готік-паті. А посвякднавного макіяжу не наношу. По-моєму татуаж потрібно в тому випадку, якщо є якісь недоліки.....
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 03:11

Я теж один час хотіла, а зараз точно ні. Це ж так приємно - сісти перед зеркалом і губки обмальовувати. А ще, була на візажі і ніколи мені форум губ не вгадували, так як я люблю. Ну і що, то я стерла, та і все. А татуаж зроблять, а мені подобатись не буде.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olgastyle 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 12:45

Дякую всім за відгуки. Сьогодні дзвонила до майстра з татуажу. Вона порадила мені пропити "Енгістол", щоб вбити вірус герпесу бо інколи з"являєься у мене. Я вже навіть не знаю чи варто, не дешево виходить.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Бубо4ка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 квітень 2009 - 13:20

ну і я відставша, не знала що на губах таке можливо зробити :friends:
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2009 - 17:02

чогось і мені захотілося перманентного макіяжу.
прочитала, так гарно описують, типу не треба малютися кожен день. хочеться....
я і так не малююся, а красивою ж тре хоч трошки побути...

діліться новинами з фронтів. хто робив, хто бачив, які нові враження?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yulia.ua.lv 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2009 - 17:15

Перегляд повідомленнягра з вогнем (21.5.2009, 18:02) писав:

чогось і мені захотілося перманентного макіяжу.
прочитала, так гарно описують, типу не треба малютися кожен день. хочеться....
я і так не малююся, а красивою ж тре хоч трошки побути...

діліться новинами з фронтів. хто робив, хто бачив, які нові враження?

Я взагалі не розумію як можна не малюватись. Але до такого екстріму ще не дійшла. Це,напевно,больно
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2009 - 17:26

yulia.ua.lv, :) природня краса - сила! ;)
просто змін хочеться. хай би стрілки на очі мені присобачили чи ше шота таке. щоб я виглядала трохи інакше :) новизни хочеться і пригод на попу.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yulia.ua.lv 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2009 - 17:31

Перегляд повідомленняyulia.ua.lv (21.5.2009, 18:15) писав:

Я взагалі не розумію як можна не малюватись,це не в образу. Але до такого екстріму ще не дійшла. Це,напевно,больно. Я завжди хотіла зробити собі тату,але духу ніколи не вистарчало.

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленнягра з вогнем (21.5.2009, 18:26) писав:

yulia.ua.lv, :) природня краса - сила! ;)
просто змін хочеться. хай би стрілки на очі мені присобачили чи ше шота таке. щоб я виглядала трохи інакше :) новизни хочеться і пригод на попу.

Воно гарно,але воно болить.Краще самому намалювати.Хоча заради краси можна і потерпіти!java script:emoticon(':dance2:', 'smid_22')
:unknw:
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 травень 2009 - 18:31

Про перманентний макіяж знаю з досвіду сестри. У неї так брови зроблені. Каже, що боляче так само, як коли хтось тобі вищіпує бровки ;) або епілятором користуєшся, тобто більш, ніж терпимо, але у нас з нею високий больовий поріг. Всі заглядаються просто на її брови, але є один мінус, дуже видно кожну лишню волосину, котра виросла у неприписаному місці, тому мало не щодня треба підщипувати точно по наміченій лінії. Але направду гарно.
Я як тільки від пологів відійду і втягнуся трохи у ритм, хочу татуаж губ зробити. Проте, це набагато болючіше, ніж брови, нервових закінчень на губах більше (не даремно ж так приємно цілуватися ;) ), та й процедура на губах досить кривава, бо капілярів також багато (тому то губки такі апетитно червоненькі). Але, краса - велика сила, то можна й потерпіти. :sneeze:
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему