Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Народження Сергія Сергійовича - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Народження Сергія Сергійовича Пологи на Батальній Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 30 березень 2009 - 16:45

Не знаю навіть з чого почати свою розповідь. На душі і радісно, що моє маленьке сонечко народилося, і сумно, що пологи пройшли зовсім не так як я сподівалася. Почну з самого початку.
Моя лікарка сказала мені лягти в лікарню за тиждень до пологів (термін пологів 8 березня), я як дурне теля вирішила послухати її. В мене в загальному під час вагітності все було добре, але до неї були проблеми з нирками, відповідно трохи набрякали руки. Я лягла на Батальну 2 березня. Якби я знала, яку я зробила помилку, ніколи б не послухала лікарку (Євтушенко Олександра Василівна). Там було як в тюрмі, я при найменшій можливості старалася хоч і не дозволяли втікати на день додому (вийшло 2 рази) і гуляла на вулиці. Лікарка постійно оглядала мене (голова дитини була зависоко аж до самих пологів, а ще вона казала, що вузький таз) вона слухала серцебиття і оглядала декілька разів мене на кріслі. Умови на Батальній просто жахливі – СРСР ховається, а які там комарі це взагалі жах, а ще скучно і за кожну дрібничку (типу аналізи) вимагають гроші.
Вночі з 17 на 18 березня (це вже я лежала 2,5 тижня) я встала в туалет, коли повернулася і лягла на ліжко, почула, що щось в середині живота тріснуло і в мене почали відходити води. Я збудила медсестру і вона зробивши мені клізму повела в родзал, там мене оглянув черговий лікар (Поврозник В.В.), сказав акушерці в 6 год. подзвонити до моєї лікарки. Пологи мали бути сімейними, отже я подзвонила чоловікові десь біля пів п’ятої і він бігом зібравши речі приїхав в приймальне відділення. Схваток в мене як таких не було (дуже слабкі я майже не відчувала спазмів. З приймального відділення подзвонили медсестри і сказали акушерці, що від мого чоловіка несе спиртом і він п’яний. Не знаю, що за нелюди були ті дівчата, але чоловік мій був тверезий. Черговий лікар сказав, що коли з’явиться моя лікарка тоді і чоловіка хай вирішує пускати чи ні. Прийшлося йому там сидіти і чекати.
Трохи раніше 6 год. ми з акушеркою подзвонили до Євтушенко сказали ситуацію і вона порадила стимулювати пологи окситоцином. Як тільки поставили капельницю в мене почалися болі спочатку був суцільний спазм (десь 20 хв., було дуже важко) а потім схватки перейшли в чергування спазм-передишка так я лежала до 9 год. Акушерка була в шоці, що моя лікарка досі не приїхала схватки були через кожні 3-2 хв. (виявилося в моєї лікарки день народження в той день) Через пів години нарешті прибігла вона і бігом взяла мене на крісло , оглядали мене всі кому не лінь (під час цього лікарка нагадувала всім щоб не забули прийти до неї на забаву), Ковальчук (завідуючий теж прибіг) так далеко запихав руку, що мені чуть очі не повилазили, але я мужньо терпіла. За весь період схваток я ні разу не занила – старалася глибоко дихати, вертіла головою в сторони і стискала подушку ліжка. Взагалі я вважаю, що схватки це така біль, яку можливо перетерпіти без криків, але треба контролювати дихання, придумати, як зручніше лягти чи стати, щоб швидше проходив час цього спазму і настроюватися на те що зараз наступить невеличка передишка. Лікарі сказали, що дитина вперлася головою в таз і в неї на голові з’являється якийсь набряк (гематома) я жахливо перелякалася. Мене знову завели в родзал, міряли серцебиття дитини воно то спадало до 80 то на схватці піднімалося до нормального рівня. В той момент чоловік вже стояв біля мене і перелякано дивився. Всі навколо кричали, що треба терміново кесарити. Було важко, бо я не могла поворухнутися – в руці крапельниця, а ще міряли серцебиття дитини. Чоловік стояв біля голови тримав мене за руку (якою я стискала ручку ліжка) і гладив по голові – це дуже мене підтримувало. Потім мене повели в операційну, анестезіолог сказав що зараз буде паморочитися голова і я відрубалася. Проснулася я від того, що не могла дихати (до речі я алергетик і під час операції мені вкололи якісь антибіотики які не підійшли, якось відкачали). Я маячила пальцями, але мене ніхто не чув потім якось зрозуміли що прихожу до себе всунули кисень, я видушила з себе слово «дитина» - мені сказали ХЛОПЧИК 3250, 53см і перенесли в палату інтенсивної терапії і там вже я потрохи відійшла. Коли почала відчувати пальці (бо говорити ще не могла) набрала смс всім рідним що все добре.
В ввечері мені принесли показали дитину а на наступний день я вже «бігала» так хотіла по швидше виздоровіти і щоб перевели в палату з мацьопиком. Мене перевели в ту палату ввечері, чоловік зміг приходити до нас, він був такий щасливий, що ми з маленьким Сергійком живі, що дитинка здорова і схожа на татка.
Про персонал скажу таке: мені дуже не сподобалося їхня жадібність до грошей, але були між ними справжні люди – це в особливості акушерки – Анжела, няні-медсестри які допомагали доглядати за дітьми показували як прикладати їх до грудей, Оля Гончар – лактолог яка допомагала з грудьми, Галина Григорівна яка переживала за кожну жінку і приходила по сто раз на день питала самопочуття і ще було багато їх. Моя лікарка після пологів приходила до мене дуже часто я сказала їй, як мені важко на душі через те що не вийшло народити самій. Вона ставилася до мене дуже уважно (вибачалася що так вийшло з чоловіком – вона ж побачила, що він тверезий, адекватний і від нього не несе ніяким спиртом) і при виписці в мене перейшла на неї і образа і злоба.
На рахунок грошей то нам все винесло дуже дорого – розрахунок зі всіма лікарями, медикаменти (і на операцію і після бо в мене не спадала температура аж до виписки), по пару гривень за любу послугу. Десь ми попали в 9 тисяч грн. (це не рахуючи того, що я витратила на речі які брала в пологовий). Але як то кажуть не в грошах щастя я би напозичала і витратила ще мільйон, якби було потрібно Головне що я стала щасливою матусею. Бо мій синочок найбільший мій скарб, моя радість, я дивлюся на нього і я щаслива.
Нарешті мене 27-го виписали, я просиділа на Батальній 25 днів. Зараз я вдома, я немов заново народилася, не можу насолодитися домашньою обстановкою і повірити, що наша маленька сім’я разом. :friends:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 21
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 30 березень 2009 - 16:53

Я не уявляю, що тобі довелось пережити! Але добре, що все добре закінчилось! Вітаю з синочком! :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Христуся-Бамбінік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:02

Вітаю з синочком!Хай росте здоровий:)
А всі погані спогади з часом забудуться!Лікар вам казав конкретну ціну, чи давали на власний розсуд!!!
Суворе попередження від модератора Настюша
Прохання не цитувати такі великі дописи!

Повідомлення відредаговано Настюша: 30 березень 2009 - 22:54

My Signature
Зображення

Якби мені тепер мати той розум, що буде через 5 років,
І той ентузіазм, що був 5 років тому.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:09

Перегляд повідомленняХристуся-Бамбінік (30.3.2009, 18:02) писав:

Вітаю з синочком!Хай росте здоровий:)
А всі погані спогади з часом забудуться!Лікар вам казав конкретну ціну, чи давали на власний розсуд!!!

Всі лікарі самі називали ціну
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 30 березень 2009 - 17:18

Добре,що й так все добре закінчилось,вітаю вас з синочком :cray: :bye: Нехай росте здоровенький на радість батьків
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:18

Ліньтяйка, МОЛОДЕЦЬ! Головне, що всі живі-здорові, а гроші, то пусте, в порівнянні з тим, що ви отримали.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 30 березень 2009 - 17:20

Найголовніше, що ви з синочком здорові, а ті всі неприємності і образа скоро минуть, ви про це й не згадуватимете. Бажаємо вам повної адаптації вдома і щасливих митей разом з сім"єю!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:21

Ти просто молодчинка щастя,радості, сили і терпіння Тобі і Твоїй сім"ї.!!!
Ліньтяйка ти не повіриш, але я також лежала в той період в патології і прокесирили мене 17 березня, я лежала в 1 післяоперацій палаті а ти в якій? А ми колись планували що обоє будем родити на 8березня :D
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:30

Ліньтяйка, вітаю, головне кінцевий результат - ви з малечею здоровенькі і вже нарешті разом:)
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Ліньтяйка, ти молодець! Стільки пережила! Але ти правду написала , у тебе тепер є найбільший скарб - твоє сонечко :) .

ВІТАЮ! Здоров*я і радості Сергійкові та новоспеченим батькам!!!!!
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Дійсно-головне здоровенька дитинка! Вітаю з синочком! щастя і здоров'я вам обом!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 17:49

Вітаю! Ти молодець, що все те витримала. Я після своїх пологів всім казала як паскудно в медінституті, але тепер бачу, що мені було ненайгірше. Але добре, що все позаду. Здоров'я вам з малечою!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 18:01

Ліньтяйка,ти молодець!!!!І головне на сьогодні,що ви всі разом,ви сім'я!!!!,щастя вам і здоров'я вашому маленькому Сергійкові :bye:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 18:13

Перегляд повідомленняJulian (30.3.2009, 18:21) писав:

Ти просто молодчинка щастя,радості, сили і терпіння Тобі і Твоїй сім"ї.!!!
Ліньтяйка ти не повіриш, але я також лежала в той період в патології і прокесирили мене 17 березня, я лежала в 1 післяоперацій палаті а ти в якій? А ми колись планували що обоє будем родити на 8березня :D

Я лежала в тій, де сидять медсестра з санітаркою (здається теж 1), біля вікна. А в патології я була в 10 палаті, тій де найбільше дівчат, умови і ліжка там жахливі, зато було з ким полялякати, якось час швидше йшов.
Ще хочу дуже подякувати Юсі, яка підтримувала мене весь післяпологовий період!!! :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 19:02

Добре, що все добре.Про ті страхіття забудь, як про страшний сон, і насалоджуйся таким чудовим набданням у вашому сімействі :)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Томашка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 21:27

Ліньтяйка, ти молодець!!! Я не змогла мовчки перенести перейми, тому для мене ти герой!!!
Здоровя тобі та твоїй сімї!!! Нехай з вами завжди буде щастя, удача і радість!!!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 21:49

Ліньтяйка ти умнічка. Хочу побажати тобі забути все погане, що було у лікарні а памятати тільки найкраще :blush:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 березень 2009 - 22:29

Ліньтяйка, вітаю, добре, що все успішно пройшло... м-да... і Ваша родина тішиться найдорожчим у світі, своїм синочком ! Удачі Вам і нехай Сергійко росте Вам здоровим і щасливим! :)
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 00:29

Ліньтяйка добре що з синочком все гаразд. А ти сильна жінка! Молодець!
Вітаю з народженням синочка, хай росте здоровий і щасливий на втіху батькам!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2009 - 00:53

Слава Богу, що все благополучно закінчилось!! Здоров'я тобі і мацьопику! Нехай росте на втіху вам батькам.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему