колючка, співчуваю вашій коліжанці.. у моєї подруги теж саме було.. під час вагітності чоловіка майже не бачила вдома.. він о 5-й ранку на роботу йошов і об 11-й вечора повертався.. не в тому річ, що був зайнятий, а втому, що не хотів вдома з нею сидіти.. та ще він затятий кар'єрист, працює начальником слідства у районі - людина зайнята, на всіх знаходить час, тільки не на дружину.. а після народження донечки ще гірше стало.. маленька вимагає до себе уваги.. та й подрузі важко самій поратись.. а він все по нібито роботах та гульках, а їй каже, що вона йому була потрібна, коли він ще курсаетом був.. я в шоці просто

донечці лише 5 місяців, а в них мало до розлучення не доходить... 7 років разом..
Ліля мене лякає, що всі чоловіки такі.. та я не вірю.. мій Валько хоч і не вміє готувати їсти, та й посуд мити в нього не дуже виходить - кухня не його коник, та допомагає мені ще й дуже.. принаймі морально.. вчора мені зле було після того, як займалися коханням.. так він цілий вечір себе звинувачував, сказав, що все, ніякого сексу! ще цілих 2 місяці до пологів, а там відновлення триватиме десь місяць..сама знаю, що йому буде важко.. :( він від одного лише поцілунку збуджується.. та каже, що витримає..
Бажаю всім люблячих і турботливих чоловіків для себе і батьків для своїх маляток..
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
jane (30.3.2009, 18:50) писав:
мені теж мій коханий в усьому допомагав. особливо мені подобалось, коли вже на останніх місяцях, коли шнурки зав"язував=) а я ще любила ходити в весільних своїх "тапочках" на 20 дірок, що і зараз терпіння не завше є зашнуровуватись. а він шнуровав))
мій теж мучився... я чобітки з високою халявкою купила.. одного разу Валько не міг застебнути блискавку і зламав собачку, так потім всю зиму промучився, коли взував мене))) каже, скоріше б вже весна, щоб туфлі сама могла одягати.. а я вчора купила туфлі із застібками - ото буде сюрприз йому :D :D