як не дуже поправитися під час вагітності потребую поради
Відправлено 28 березень 2009 - 21:36
Тому прошу поради дівчат, які набирали небагато під час вагітності, що краще їсти і що не їсти. Що пити і не пити? Словом, як мені не перетворитися знову на бегемотика?
Поки що не набрала нічого, але й строк невеликий.
З понеділка маю себе обмежувати в їжі, але так, щоб не зашкодити дитині.
Фізичні врпави на даному етапі неактуальні, бо в мене ще не пройшов тонус.
Відправлено 28 березень 2009 - 21:47
Не переживай! И вставляй линеечку!!!!
Відправлено 28 березень 2009 - 22:00

Відправлено 28 березень 2009 - 22:13
Побільше овочів та фруктів. Відмовитися, або скоротити до мінімума торти, шоколад, печиво... Поменше мучного. Тож можна забути про хліб (чорний можна), булочки, макарони і т.п. Не зловживати газованою солодкою водою, краще чайок попити. :)

Щастя бути мамою...
Відправлено 28 березень 2009 - 22:22
Відправлено 28 березень 2009 - 22:50
Відправлено 28 березень 2009 - 23:31
Відправлено 28 березень 2009 - 23:48
Дієта для вагітних
Вагітність і дієта
Дієта для майбутньої мами

Щастя бути мамою...
Відправлено 29 березень 2009 - 04:30
58 до вагітності, біля 64 перед пологами.
відразу кажу, я чітко поставила собі завдання більше 65 не набирати. 65 це був вирок для мене, оскільки з такою вагою мені б довелося лежати, маю проблеми зі спиною.
так що все можливо, дівчата вже дали поради, хочу лиш сказати, що головне налаштуватися правильно і їсти потрохи.
я їла все, булочки пекла через день, але в мене була маленька мисочка і я їла тільки з неї. в останні місяці могла через годину їсти, але малими порціями. пила багато рідини.
ваги, аби контролювати не мала, я контролювала себе.
але, мені здається, що набір ваги і відновлення після пологів дуже індивідуальні, можливо навіть генетично закладені, залежать від конституції людини. тому, якщо не вдається і нема серйозних показів, то мож і не тре?
Відправлено 29 березень 2009 - 10:04
На першому місяці ще десь 4 кг скинула якось випадково, з 57 до 53, так що під кінець важила десь 62-63, якщо не менше, не пам"ятаю навіть..
За своїм харчуванням спеціально не слідкувала, просто намагалась корисне їсти, не корисне не їсти.
Відправлено 29 березень 2009 - 11:48
P.S.
Норма набирання ваги за вагітність 12 кг... ну одним словом до 15 кг...
Незабувайся.. здорова їжа - здорове самопочуття в мами і дитини... Удачі тобі!
Відправлено 29 березень 2009 - 12:15
Відправлено 29 березень 2009 - 14:25
мамаПашіЖені (28.3.2009, 21:36) писав:
Тому прошу поради дівчат, які набирали небагато під час вагітності, що краще їсти і що не їсти. Що пити і не пити? Словом, як мені не перетворитися знову на бегемотика?
Поки що не набрала нічого, але й строк невеликий.
З понеділка маю себе обмежувати в їжі, але так, щоб не зашкодити дитині.
Фізичні врпави на даному етапі неактуальні, бо в мене ще не пройшов тонус.
Я не набрала багато під час вагітності, ні в чому себе не обмежувала,
огранізм вагітної жінки сам знає що коли і скільки їсти, так що нічого не видумуй, після пологів я схудла до попередньої ваги, а от як почала годувати - то мене рознесло на 25 кг, і нічого такого я собі не дозволяла, ні солодких вод, ні булочок, ні мучного, підозрюю, що це все від гормонального фону залежить, і ганяла постійно з малою, і старалась взагалі нічого не їсти - пропадало молоко, тут я і зупинялась, все одно ефекту нуль, а дитині треба молоко.
А ти конкретно набираєш коли носиш дитя чи коли годуєш? Бо після пологів вага в жінки через пару тижнів повертається на поперднє значення, принаймні у мене так було, я і подумати не могла що через рік стану таким коровиськом. Якщо під час вагітності, то просто старайся не їсти по ночам, і їсти часто і потрошки, і нічого не буде, саме головне - не розтягувати шлунок, бо потім просто звикаєш до великих об"ємів їжі.
Ти побільше гуляй і нічого не бери до голови, я от думаю, що догодую дитинку - тоді і про себе, кохану, подумаю, дітки - то головне, і хорошої людини має бути багато, принаймні хоча б поки вона вагітна
Відправлено 29 березень 2009 - 15:23
Прийшла жінка до дієтолога і каже що хоче схуднути, як вияснилось вона доїдає за чоловіком і дітьми. Лікар каже:
-Ну то купіть собі собаку
-Ага, ще за собакою доїдати....
P.S. Це моя історія і моя думка, аж ніяк не панацея, у кожного індивідуальні потреби, але ви нічого не втратите якщо спробуєте.
Відправлено 29 березень 2009 - 16:46
щоправда, вже рік ми вівсянки навіть не купуємо, а чоловіка нудить, коли чує це слово (бо я заставляла його їсти вівсянку разом, і він їв. потім аж сказав, що не хотів вагітній перечити).
Відправлено 29 березень 2009 - 17:26
гра з вогнем (29.3.2009, 16:46) писав:
гра з вогнем а чим вівсянка зранку помагає похуданню? Я їм вівсянку майже кожного ранку, але це тільки для того, щоб кишечник на протязі дня краще працював. Я десь читала, що вівсянка зранку, так би мовити, там все "змазує" і тим самим, наприклад, добра тим людям, хто має проблеми із шлунком чи гастріт і тому подібне...
гра з вогнем , а Вашому чоловіку це допомогло? Треба і мені тоді свого посадити на вівсянку, але він не погодиться...

Щастя бути мамою...
Відправлено 29 березень 2009 - 17:30
мому допомогло :) він тепер трохи повніший, а був вже зовсім худющик :)
Відправлено 29 березень 2009 - 17:48

Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
Відправлено 29 березень 2009 - 17:54
гра з вогнем (29.3.2009, 17:30) писав:
гра з вогнем мому б також не завадило трохи похудати. Але вівсянку ну ніяк не хоче. І відмовитися від м"яса, ковбаски- теж ніяк... Але нічого літо на підході. Може якось на салатикі посаджу

Щастя бути мамою...

Допомога